6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: Victor Vitolo
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα παραδεχθώ τον Σάντος αν καταφέρει και εντάξει στην βασική ενδεκάδα τον Garcia μαζί με τον Vitolo. Με τον δεύτερο να παίζει μπροστά από τον πρώτο (ή και το αντίστροφο). Αλλά θα είναι κρίμα να μην παίζει ένας από τους δύο.
Μάλλον έτσι θα παίξει το Σάββατο... Και αν τελικά αποκτηθεί δεκάρι τον Γενάρη πιστεύω ότι έτσι θα παίζει απο εκεί και πέρα... 4-2-3-1... Βιτόλο - Γκαρσία δίπλα-δίπλα, ένας επιτελικός μέσος μπροστά τους απαλλαγμένος απο πολλά-πολλά αμυντικά καθήκοντα (λόγω του τοίχου που θα ορθώνεται πίσω του), Βιερίνια - Κουτσιανικούλης (ή Κονσεϊσάο ή Σορλέν) στις πτέρυγες (όπως ακριβώς συμβαινει και μέχρι τώρα) και Μουσλίμοβιτς μπροστά (ή όποιος άλλος θα είναι διαθέσιμος τέλοσπάντων)...Orwell έγραψε:Δεν είναι δύσκολο....4-2-3-1...αυτό το σύστημα μας ταιριάζει με τους παίκτες που έχουμε και ειδικά στα ντέρμπυ.
Για μένα αυτό είναι μονόδρομος....χθες ο Γκαρσία δεν μπορούσε παίζοντας μόνος του στο κέντρο...δυστυχώς Φωτάκης και Σορλέν είναι φαντάσματα.
Με αυτή την τριάδα στα κεντρικά χάφ αμυντικά θα είμαστε σίγουρα πολύ-πολύ καλύτεροι, ενώ (όσο και αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά) και επιθετικά θα είμαστε καλύτεροι μιας και ο επιτελικός χάφ (Ίβιτς ή ακόμα καλύτερα αν είναι κάποια μεταγραφή ή στην έσχατη ένας εκ των Φωτάκη-Σορλέν) που θα παίζει μπροστά απο τους Γκαρσία-Βιτόλο θα είναι απελευθερωμένος και θα πατάει πολύ περισσότερο περιοχή, επιπρόσθετα ο Γκαρσία θα είναι επίσης πιο απελευθερωμένος και έχει (αποδεδειγμένα) την κάθετη μπαλιά, ενώ (ώς γνωστόν) η μέχρι τώρα τριάδα του κέντρου (Γκαρσία - Σορλέν - Φωτάκης) επιθετικά ήταν ανούσια και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα (πλήν Γκαρσία, στον επιθετικό τομέα αναφέρομαι)...
Εν ολίγης, με αυτό τον τρόπο θα είμαστε καλύτεροι στην μεσαία γραμμή και αμυντικά αλλά και επιθετικά (επι χάρτου τουλάχιστον γιατί όλα κρίνονται στο γήπεδο)... Ίδωμεν...

το 4-2-3-1 μετα την παραμονη του γκαρσια ηταν η ιδανικη επιλογη για την μεγιστη αξιοποιηση του ροστερ και την ηρεμια στην ομαδα και τα αποδυτηρια. ο σαντος δεν το επελεξε και νομιζω οτι δυσκολα θα το επιλεξει και στην συνεχεια. ο μοναδικος λογος για να το κανει ειναι η αποδοση του παμπλο που σιγουρα ειναι ανωτερη απο αυτη που περιμενε ο σαντος.
ο λογος που δεν εχουμε παιξει ετσι μεχρι στιγμης δεν ειναι ο τραυματισμος του βιτολο. θυμιζω την δηλωση σαντος στο goal.
ο λογος που δεν εχουμε παιξει ετσι μεχρι στιγμης δεν ειναι ο τραυματισμος του βιτολο. θυμιζω την δηλωση σαντος στο goal.
- ΑποστόληςΑ
Έτυχε όμως, ποτέ - μέχρι τώρα - να μην είναι υγιείς ΚΑΙ οι δύο, συγχρόνως. Αν το σύστημα πετύχει (που το εύχομαι) πιστεύω θα το δούμε και στα εντός έδρας παιχνίδια.
Τι μου θύμισες ρε φίλε...!!kos έγραψε:ο λογος που δεν εχουμε παιξει ετσι μεχρι στιγμης δεν ειναι ο τραυματισμος του βιτολο. θυμιζω την δηλωση σαντος στο goal.

Λέγοντας "συνέντευξη Σάντος"... Μου θύμισες και άλλη μια συνέντευξη του προπονητή μας... Πριν μερικούς μήνες... Που έλεγε ποιόν παίκτη θα ήθελε στον ΠΑΟΚ και λείπει απο την ομάδα...

Φέρτον ρε Φερνάντο να γουστάρουμε!!

Πρέπει να βρεθούν άμεσα οι πανηγυρισμοί του Βιτόλο μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι!!! 

ολα καλά χθες αλλά προσωπικά εμένα δεν μου άρεσε το γεγονός ότι εκτέλεσε το πέναλτυ εκτός και αν ήταν εντολή του σάντος.απλά πιστεύω ότι το εκτέλεσε λόγω προσωπικού εγωισμού για να την μπεί στον κοντη.και επειδή θέλω να είμαι εντάξει και με τον εαυτό μου αυτά που λέω τώρα είναι τα ίδια που θα έλεγα σε περίπτωση που το έχανε.βέβαια τέλος καλό όλα καλά.μάρεσε που είδα τον γκαρσία αρκετές φορές μπροστά και αυτό οφείλεται στην σιγουριά που του δίνει ο βιτόλο πίσω όπως βέβαια και σε εντολές του σάντος.
Ειναι τοσο σιχαμερη ομαδα τα σκουληκια που οποιος παιχτης περναει απο αυτους οχι μονο φευγει τρεχοντας αλλα τους εχει και αχτι. Ακομα και ο Χαριστεας μονο ρουλη εχει παιξει απο Ελλαδα και δεν τον εχω ακουσει να λεει ουτε κουβεντα για αυτους. Πολλη πορωση ο Βικτορας στο πεναλτυ και στους πανηγυρισμους, ποιος ξερει τι του εκαναν. Ευτυχως δεν επαιζε ο Χαλκιας και ο Παπαζογλου ηταν στον παγκο γιατι θα πλακωνονταν οι 3 τους ποιος θα το εκτελεσει.
Στο α' μερος ηταν μετριος, στο β' ομως ανεβασε κατακορυφα την αποδοση του, ενω ηταν το πρωτο ματς που δημιουργικα προσπαθησε να κανει πιο συνθετα πραγματα απο τις απλες πασουλες των 5 και 10 μετρων. Σαν αξια ειναι απο τους κορυφαιους του ροστερ.

Στο α' μερος ηταν μετριος, στο β' ομως ανεβασε κατακορυφα την αποδοση του, ενω ηταν το πρωτο ματς που δημιουργικα προσπαθησε να κανει πιο συνθετα πραγματα απο τις απλες πασουλες των 5 και 10 μετρων. Σαν αξια ειναι απο τους κορυφαιους του ροστερ.
Το μονο που μενει ειναι ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ να ξεκαβλωσει εκει μεσα στον δευτερο γυρο...Κατι ηξερε ο σαντος που δεν τον εβαλε χθες
..Οσο για τον Βιτολο αν μπορουσε και απο την σεντρα θα τους το βαζε...Πω πωπω , τι αχτι τους εχουν τους κεραταδες αυτους και οπου τους πετυχαινουν θελεουν να τους ξεσκισουν....?

εχω παθει πλακα με την τρελα που τους πουλησε. αξιος ο μελλοντικος αρχηγος της ομαδας.
ενω δεν θελει να τους βλεπει, χτυπησε το πεναλντι, φιλησε την φανελα, τσαμπουκαλευτηκε και στο τελος πηγε να δωσει το χερι στον λαμπριακο.
ο λαμπριακος επεσε στην παγιδα, δεν τον εχω και για μεγαλο μυαλο, και αρνηθηκε να του δωσει το χερι.
εδειξε και ποσο μικρος ειναι αλλα και ποσο τον πονεσε.
ενω δεν θελει να τους βλεπει, χτυπησε το πεναλντι, φιλησε την φανελα, τσαμπουκαλευτηκε και στο τελος πηγε να δωσει το χερι στον λαμπριακο.
ο λαμπριακος επεσε στην παγιδα, δεν τον εχω και για μεγαλο μυαλο, και αρνηθηκε να του δωσει το χερι.
εδειξε και ποσο μικρος ειναι αλλα και ποσο τον πονεσε.

- Pegasus1589
Όταν του έκανε τη ζωή πατίνι ο Κόντης, λογικό είναι να τους έχει άχτι. Αρκεί βέβαια να μη μείνει σε αυτό το παιχνίδι.
Μου άρεσε πολύ χθες, και τον θέλω έτσι και σε όλα τα υπόλοιπα ματς.
Ο τρόπος με τον οποίο ζητάει, εκτελεί και πανηγυρίζει το γκολ δείχνει πόσο μικρή ομάδα είναι η πρώην ομάδα του και πόσο χάλια μπορεί να νιώθουν οι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτό το περίπτερο της παπαναστασίου..
Ο τρόπος με τον οποίο ζητάει, εκτελεί και πανηγυρίζει το γκολ δείχνει πόσο μικρή ομάδα είναι η πρώην ομάδα του και πόσο χάλια μπορεί να νιώθουν οι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτό το περίπτερο της παπαναστασίου..
Γι'αυτόν που ρωτάει για το πέναλτι ο Βιτόλο πήρε άδεια και από τον προπονητή αλλά και από τον ίβιτς..Το 2ο ημίχρονο ΟΤΑΝ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ έκανε πάρτυ...

- sarkofagoktinos
δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα το πεναλτυ του ηταν αψογο!μαλλον το εχει το παλικαρι κ γι'αυτο το χτυπησε