Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
-
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Επειδη κατι ειχε ακουστει για ταπουτο...http://www.youtube.com/watch?v=yOtIglJl ... re=related
παιδια χθες εγραψα μια χαζομαρα για τον γεωργακη,εγραψα οτι ειναι κοντος,τελικα δεν ειναι απλα δεν ειναι πολυ γυμναζμενος και ετσι χανει λιγο ειναι 2.09 αμα γυμναστει θα αλλαξει το σωμα του και ειναι πενταρι με γελασαν τα ματια μου μαλλον παντως θελω
1.μιλισαβλιεβιτς
2.καλαμποκη
3.κατι απο αμερικη στιλ κασιμπ παουελ
4.κενταλ
5.τοριν φρανσις
την δευτερα ολοι για διαρκειας
1.μιλισαβλιεβιτς
2.καλαμποκη
3.κατι απο αμερικη στιλ κασιμπ παουελ
4.κενταλ
5.τοριν φρανσις
την δευτερα ολοι για διαρκειας
- paokathens
τι γινεται ρε μαγκες?? με ακουσαν απο την καε οτι θελω μιλισαβλιεβιτς??? καντε τον νεο μπανε το μπρανκο ρεεεε 

Ο μπανε ειναι ενας ιεροσυλες συγκρισεις τυπου μιλισαβλιεβιτς νομιζω οτι ειναι αστοχες.
Δεν ξερω την ηλικια σου αδερφε αλλα απο τα γραφομενα σου μαλλον δεν εχεις δει τον μπανε να παιζει.
Οχι και μπανε ελεος.
Δεν ξερω την ηλικια σου αδερφε αλλα απο τα γραφομενα σου μαλλον δεν εχεις δει τον μπανε να παιζει.
Οχι και μπανε ελεος.
Κατι ακούστηκε και για Αγαδάκο..
Κάτι με λέει ότι πάμε για την ομάδα που το 2007 http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... 79-88.html & http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 50149.html αλλά με καλύτερες περγαμηνές!!!
Κάτι με λέει ότι πάμε για την ομάδα που το 2007 http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... 79-88.html & http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 50149.html αλλά με καλύτερες περγαμηνές!!!
- sidpanos
ας μας δώσει και ένα πλάνο η διοίκηση...Να στηρίξουμε αλλά να ξέρουμε που πάμε....Φέτος η οχτάδα,μετά απο δύο χρόνια και με λιγότερα χρέη,κάτι παραπάνω...
Ο Αγαδακος είναι πολύ καλή επιλογή. Δεν τον εκμεταλεύτηκε όσο έπρεπε ο Αρης. Πολύ θα τον ήθελα, αλλά όλα εξαρτώνται από το πόσα θέλει.
D.A.A.T. έγραψε:Πραγματικα στεναχωρηθηκα τη Κυριακη σε γνωστο μπιτσ μπαρ οταν σε κατασταση ψιλομεθης βρεθηκα παρεα με πρων καλαθοσφαιριστης μας που δυστυχως δεν προλαβε να παιξει στον ΠΑΟΚ αν και τεραστιο ταλεντο..Οταν καταλαβα ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ και ποσα τετοια παιδια ο ΠΑΟΚ τα εδιωξε μελαγχολησα..
Τι να πεις γθια μεταγραφολογια..Τροπος να σοβαρεψουμε χρειαζεται και μετα τα παιδια ολα θα παρακαλανε να παιξουν σε αυτο το συλλογο..
Τι να πω...Δε ξαναπαω Χαλκιδικη..Παλι τα ιδια με αλλον πρωην παικτη που πραγματικα αγαπαει τον ΠΑΟΚ οπως εμεις..αλλα και παλι τα ιδια..Κανεις δεν εχει σε εκτιμηση αυτους που διοικουν..το μονο που κανουν αυτα τα παιδια ειναι να χαιρονται που υπαρχει Σουλης και δε θα πεσουμε και να περιμενουμε μια ομαδα καινουργιων,σοβαρων παραγοντων για να γυρισουν και να ξεκινησουν μια ΣΟΒΑΡΗ προσπαθεια που ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ θα φτασει στην κορυφη..και οχι λογια,τα ιδια προσωπα που κοροιδεψουν περσι τα παιδια..Αντε γιατι θα πουμε παραπανω
Ενα μονο:Σουλη και Ματζικ,ευχαριστω για την υπομονη που κανετε..ο κοσμος δε θα το ξεχασει ποτε
Δυστυχώς φίλε D.A.A.T. ο κόσμος ξεχνάει εύκολα. Εδώ έφαγε πόρτα ο Μπάνε και δεν κουνήθηκε φύλλο. Μόνο κάτι ποσταρίσματα. Αυτή ήταν όλη μας η αντίδραση.
τι να πω ρε φιλε..ετσι ειναι..εγω για πρωτη φορα δε τουε δινω φραγκο..ισως κανω λαθος..αλλα δεν μπορω να τους βλεπω
- trel@menos
για αγαδακο δεν ειμαι συμφωνος. δεν θα ξεχασω φετος πως πανηγυριζε τα καλαθια που εβαζε εναντιον μκας με την ομαδα της καρδιας του.
υγ. πραγματικα δεν μπορω να χωνεψω πως χασαμε τον γιαννοπουλο απο τον γκει για 1000 κωλοευρω.
υγ. πραγματικα δεν μπορω να χωνεψω πως χασαμε τον γιαννοπουλο απο τον γκει για 1000 κωλοευρω.
για το γιαννοπουλο εχω να πω τα ιδια ακριβως, ο παικτης εχει κρυο σερβικο αιμα στο σουτ, απιστευτο μου φανηκε που τον χασαμε για ενα γευμα στα γκουντυς.........
βλεπω οτι υπαρχει καλο νεο αιμα στην επαρχια και δη στη θεσνικη και αρα πρεπει να επενδυσουμε σταδιακα....
φετος θα στηριξω με την αγορα ενος διαρκειας αλλα τπτ παραπανω......
βλεπω οτι υπαρχει καλο νεο αιμα στην επαρχια και δη στη θεσνικη και αρα πρεπει να επενδυσουμε σταδιακα....
φετος θα στηριξω με την αγορα ενος διαρκειας αλλα τπτ παραπανω......
1000 ευρώ ένα γεύμα στα goodys??? ούτε ο πανελούδης με υπερτιμολογήσεις δε φτάνει σε αυτό το ποσό!!! βέβαια θα μου πεις αν βγάλεις για φαΐ τον σχορτσιανίτη...
:):)

Πως είναι αφού τα ξέρεις καλύτερα?kostasff έγραψε: Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ποιό είναι το παρασκήνιο? Ποιές είναι οι αντιφάσεις μου?kostasff έγραψε:Υπάρχει και παρασκήνιο. Όπως βλέπεις, υπάρχουν αντιφάσεις.
Επειδή Κώστα μου κάνεις οτι γνωρίζεις αλλά δεν ξέρεις που πανε τα τέσσερα θα σου απαντήσω.kostasff έγραψε:Έπαιρνε πέρυσι 70.000€ από τα Τρίκαλα και τώρα τα 80.000 είναι λίγα!!! Στέκει? Όχι βέβαια και εκεί πατάει ο ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο με τα Τρίκαλα (των 70.000) ίσως ήταν εικονικό, προκειμένου να πάρει περισσότερα από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί ένας παίκτης των 150.000 και με αρκετές προσφορές, να πέσει έτσι απλά στα 70.000 και αμέσως μετά, να του φαίνονται τα 80.000 λίγα.
Είναι πολύ φυσιολογικό και έχει γίνει εκατοντάδες φορές στην ιστορία του μπάσκετ, για να μην πω χιλιάδες , ένας παίκτης που έχει μια δικαστική διαμάχη με μια ομάδα να πηγαίνει σε μια άλλη με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει για τους εξής λόγους
1) να πάρει άμεσα κάποια χρήματα (τα 70.000 στην περίπτωση του Χαριτόπουλου) και 2) να μην χάσει την χρονιά του περιμένοντας και 3) η ομάδα που θα τον πάρει γνωρίζει οτι έχει δικαστική διαμάχη και συνήθως πληρώνει το μισό συμβόλαιο. Βλέπεις η FIBA με την πρώτη απόφαση του FAT, (Ostojic & Raznatovic v/ BC PAOK KAE) στις 16/8/2007 έδωσε αυτό το δικαίωμα στους παίκτες.
Δυστυχώς οι αποφάσεις του FAT είναι στα Αγγλικά: http://www.fiba.com/downloads/v3_expe/f ... 070816.pdf
Τωρα για το αν στέκει όπως λες αφου έπερνε 70.000 και εμείς του δίνουμε 80.000, για μένα στέκει και παρα στέκει. Γιατί είναι 70.000 από Τρίκαλα + 150.000 από ΠΑΟΚ = 220.000 για τον Χαριτόπουλο.
Και επειδή δεν είμαι σίγουρος οτι το κατάλαβες θα στο εξηγήσω. Πήρε τα ζεστά 70.000 από τα Τρικαλα και έχει να παίρνει με δικαστική απόφαση για εκείνη την χρονιά άλλα 150.000 από τον ΠΑΟΚ. Και σε ρωτώ, αν δεν συμβιβαστεί, που είναι ένα ενδεχόμενο πόσα χρήματα θα πάρει για εκείνη την χρονιά?
Εγώ έχω πάρει τις απαντήσεις που ήθελα, αν εσύ έχεις κάποια ερωτήματα μπορώ να του τα θέσω!!kostasff έγραψε:Ο προσωπικός σου φίλος δεν σου τα εξήγησε όλα...... Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Όταν τον βρεις, ξαναρώτησέ τον. Έχω περιέργεια να ακούσω τις εξηγήσεις του.