19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Νομίζω πως ο Βασίλης μας έδωσε άλλο αέρα με το που μπήκε αλλαγή με τη Valerenga. Το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο και έδειξε και μεγάλη θέληση για μπάλα, ασχέτως αν δεν του βγήκαν κάποιες προσπάθειες.
Γι' αυτό θέλω να πιστεύω πως ο Σάντος θα του δώσει σταδιακά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Βασίλη περιμένουμε πολλά από σένα!

:?:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Το παιδι ναι ειναι πολυ γρηγορο και ταλαντουχο και καλα κανουμε ολοι και εχουμε ελπιδες γι'αυτον...ΑΛΛΑ...αυτο που γινοταν προχθες δεν νομιζω να βοηθαει ενα 20 χρονο παιδι που παιζει για πρωτη φορα σε τετοιες συνθηκες.Τι εννοω? Με το που κλεβαμε την μπαλα ακουγες μια βοη απο 20000 κοσμο ωστε να παει η μπαλα στον μικρο ΜΠΑΣ ΚΑΙ φυγει σφαιρα μονος του να μπει και ο ιδιος γκολ..Και πιστευω πως το μοναδικο αποτελεσμα ειναι το παιδι να αγχωνεται και να μην αντιδρα πραγματικα οπως μπορει με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ξαναλεω, καλα κανει ο κοσμος και εχει προσδοκιες.Αλοιμονο.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως να μην του γ.....με την ψυχολογια και τον καψουμε.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

παικταρα μου :) :) οσο ηταν μεσα ηταν καλος....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν ολα πανε καλα μακροπροθεσμα με Κουτσιανικουλη και Βιερινια θα δουμε αλλο ποδοσφαιρο.

Δε νομιζω να ειναι και τοσο χαϊβανι ο μικρος και να μη καταλαβαινει αυτα που θελει ο κοουτς. Τι διαολο...21 χρονων ειναι, ποσο ακομη θα θεωρειται ταλεντο???

Πρεπει να παιζει σε καθε αγωνα, εστω και λιγο. Ολα θα πανε καλα. Δε νομιζω οτι θα τον καψουμε, ουτε οτι θα το παρει "πανω" του με ολες αυτες τις προσωπικοτητες στα αποδυτηρια...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

evripidis4 έγραψε:Το παιδι ναι ειναι πολυ γρηγορο και ταλαντουχο και καλα κανουμε ολοι και εχουμε ελπιδες γι'αυτον...ΑΛΛΑ...αυτο που γινοταν προχθες δεν νομιζω να βοηθαει ενα 20 χρονο παιδι που παιζει για πρωτη φορα σε τετοιες συνθηκες.Τι εννοω? Με το που κλεβαμε την μπαλα ακουγες μια βοη απο 20000 κοσμο ωστε να παει η μπαλα στον μικρο ΜΠΑΣ ΚΑΙ φυγει σφαιρα μονος του να μπει και ο ιδιος γκολ..Και πιστευω πως το μοναδικο αποτελεσμα ειναι το παιδι να αγχωνεται και να μην αντιδρα πραγματικα οπως μπορει με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ξαναλεω, καλα κανει ο κοσμος και εχει προσδοκιες.Αλοιμονο.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως να μην του γ.....με την ψυχολογια και τον καψουμε.
Και υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο να φουσκώσουν και τα μυαλά του απότομα και να σε αρχίσει τα βεντετιλίκια σε κανά χρόνο. Σε λέει έχω τον λαό του ΠΑΟΚ από πίσω μου.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Nα ζήσει το παιδί.Νομίζω είναι τα γενέθλια του σήμερα...

:?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ναι βρε Φωτη εχεις δικιο...
Χρονια Πολλα λοιπον κι απο μενα με τις καλυτερες ευχες...

Παντα επιτυχιες με τον ΠΑΟΚ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Να ζήσεις και να τα εκατοστήσεις,συνονόματε...
Και πάντα επιτυχίες να έχεις με τον ΠΑΟΚ μας..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πολύχρονος Βασιλάκη κι ότι επιθυμείς...
Πολλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο με υγεία πάνω από όλα!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Νομίζω , όπως και πολλοί από σας , πως όταν μπήκε μέσα με Βαλερέγκα αλλάξαμε τελείως.Οι Νορβηγοί το σκεφτόντουσαν παρα πολύ να ανεβούν γιατί με την πρώτη του κούρσα κλάσαν μαλλί!!!

Αλλα το παιδί έτρεχε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και μετά πελάγωνε...Άσε που οι υπόλοιποι παίχτες μας δεν μπορούσαν να τον προλάβουν και δεν είχε που να δώσει τη μπάλα.Είναι κωλοφωτιάς ο άτιμος!!!Εκεί είναι που πρέπει να δουλέψει η ομάδα πιστεύω.Πως να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του στο μέγιστο δυνατό βαθμό και πως να προσαρμοστούν και οι συμπαίχτες του με αυτόν και αντίστροφα.Με το να τρέχει όπου να ναι δεν μπορεί να μας βοηθήσει.

Κατά t' αλλα , χρονια του πολλά και καλά (και γερά) , με επιτυχίες και αγωνιστικές και προσωπικές.

P.Σ...Πλατωνικά που χάθηκες ρε?Gourpan σα μπογιάς!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σάντος εντάξει εντάξει έχεις δίκιο σε πολλά αλλά εδώ ΣΤΟΠ.
Βάλε μέσα τον αλητάμπουρα τον Κούτσια το παιδί κάνει παπάδες.
Και όταν λέω βάλτον μέσα βάλτον απο το πρώτο λεπτό.

Έτοιμος παίχτης είναι δεν καίγεται, αυτός είναι δαίμονας.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

θα συμφωνήσω απόλυτα πως το παιδί μπαίνοντας μέσα, έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι. ακόμη και καθαρά από άποψη ψυχολογία κερκίδας να το δει κανεις, ενώ εκεί στα μισά του δευτερου ημιχρόνου είχαν αρχίσει να πονάνε τα ματια μας (και τα μυαλά μας!), ξαφνικά ένας νέος αέρας έπνεε στην Τούμπα!
θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε συχνά και νομίζω ότι ακόμη κι ο (συντηρητικός) Santos θα τον βάζει, αρκεί βεβαια κι αυτός να συνεχίζει να δουλεύει εντατικά σε ζητήματα τακτικής και τα λοιπά.
Όπως και να το κάνουμε, νομίζω ότι όλοι γουστάρουμε να βλέπουμε έναν πιο επιθετικό ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όταν παίζει με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας και μάλιστα μέσα στην Τούμπα. Αλλα γενικώς προέχουν τα αποτελέσματα, θέλουμε κούπα ρε!!
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Isaak the Greek έγραψε:Νομίζω , όπως και πολλοί από σας , πως όταν μπήκε μέσα με Βαλερέγκα αλλάξαμε τελείως.Οι Νορβηγοί το σκεφτόντουσαν παρα πολύ να ανεβούν γιατί με την πρώτη του κούρσα κλάσαν μαλλί!!!

Αλλα το παιδί έτρεχε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και μετά πελάγωνε...Άσε που οι υπόλοιποι παίχτες μας δεν μπορούσαν να τον προλάβουν και δεν είχε που να δώσει τη μπάλα.Είναι κωλοφωτιάς ο άτιμος!!!Εκεί είναι που πρέπει να δουλέψει η ομάδα πιστεύω.Πως να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του στο μέγιστο δυνατό βαθμό και πως να προσαρμοστούν και οι συμπαίχτες του με αυτόν και αντίστροφα.Με το να τρέχει όπου να ναι δεν μπορεί να μας βοηθήσει.

Κατά t' αλλα , χρονια του πολλά και καλά (και γερά) , με επιτυχίες και αγωνιστικές και προσωπικές.
αυτο ακριβως...το παλικαρι φανηκε οτι μπορει να αφησει εποχη...λιγο να δυναμωσει,γιατι οι αλλοι εφοσον δεν τον εφταναν στην ταχυτητα επεφταν να το φανε με τη δυναμη,και λιγο αμα βελτιωσει το ενας εναντιον ενος εξω απ την περιοχη και θα βγαζουμε τρελα γουστα....απ τα μικρα ματς πιστευω θα αρχισει να γινεται σιγα σιγα βασικο διδυμο με το βιερινια στις πτερυγες....μακαρι να μας δικαιωσει ολους...
επισης εστω και καθυστερημενα χρονια του πολλα και απο μενα!!πολλες επιτυχιες με το δικεφαλο στο στηθος!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χρονια πολλα κουτσια .......παιχταρας αλλα δεν ειναι ακομη ετοιμος.....
μετα το ματς με βαλερεγκα συμφωνα με τα σπορ ο σαντος επιμενει
και λεει στον κουτσια ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΩΣΤΗΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ....οπως ειδαμε στο ματς επαιρνε την μπαλα και προσπαθουσε
να περασει ολη την ομαδα αυτο δεν γινετε ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Η ΟΜΑΔΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.......
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αν δε υπαρχει γρηγορος παιχτης μπροστα να παιζει ωστε να τον προλαβενει ......παει τον καψαμε το παληκαρι...........

απλη λογικη!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”