Γι' αυτό θέλω να πιστεύω πως ο Σάντος θα του δώσει σταδιακά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
Βασίλη περιμένουμε πολλά από σένα!

Και υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο να φουσκώσουν και τα μυαλά του απότομα και να σε αρχίσει τα βεντετιλίκια σε κανά χρόνο. Σε λέει έχω τον λαό του ΠΑΟΚ από πίσω μου.evripidis4 έγραψε:Το παιδι ναι ειναι πολυ γρηγορο και ταλαντουχο και καλα κανουμε ολοι και εχουμε ελπιδες γι'αυτον...ΑΛΛΑ...αυτο που γινοταν προχθες δεν νομιζω να βοηθαει ενα 20 χρονο παιδι που παιζει για πρωτη φορα σε τετοιες συνθηκες.Τι εννοω? Με το που κλεβαμε την μπαλα ακουγες μια βοη απο 20000 κοσμο ωστε να παει η μπαλα στον μικρο ΜΠΑΣ ΚΑΙ φυγει σφαιρα μονος του να μπει και ο ιδιος γκολ..Και πιστευω πως το μοναδικο αποτελεσμα ειναι το παιδι να αγχωνεται και να μην αντιδρα πραγματικα οπως μπορει με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ξαναλεω, καλα κανει ο κοσμος και εχει προσδοκιες.Αλοιμονο.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως να μην του γ.....με την ψυχολογια και τον καψουμε.
αυτο ακριβως...το παλικαρι φανηκε οτι μπορει να αφησει εποχη...λιγο να δυναμωσει,γιατι οι αλλοι εφοσον δεν τον εφταναν στην ταχυτητα επεφταν να το φανε με τη δυναμη,και λιγο αμα βελτιωσει το ενας εναντιον ενος εξω απ την περιοχη και θα βγαζουμε τρελα γουστα....απ τα μικρα ματς πιστευω θα αρχισει να γινεται σιγα σιγα βασικο διδυμο με το βιερινια στις πτερυγες....μακαρι να μας δικαιωσει ολους...Isaak the Greek έγραψε:Νομίζω , όπως και πολλοί από σας , πως όταν μπήκε μέσα με Βαλερέγκα αλλάξαμε τελείως.Οι Νορβηγοί το σκεφτόντουσαν παρα πολύ να ανεβούν γιατί με την πρώτη του κούρσα κλάσαν μαλλί!!!
Αλλα το παιδί έτρεχε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και μετά πελάγωνε...Άσε που οι υπόλοιποι παίχτες μας δεν μπορούσαν να τον προλάβουν και δεν είχε που να δώσει τη μπάλα.Είναι κωλοφωτιάς ο άτιμος!!!Εκεί είναι που πρέπει να δουλέψει η ομάδα πιστεύω.Πως να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του στο μέγιστο δυνατό βαθμό και πως να προσαρμοστούν και οι συμπαίχτες του με αυτόν και αντίστροφα.Με το να τρέχει όπου να ναι δεν μπορεί να μας βοηθήσει.
Κατά t' αλλα , χρονια του πολλά και καλά (και γερά) , με επιτυχίες και αγωνιστικές και προσωπικές.