ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 11/1 20:15 Προβλέψεις και σχόλια
Ο Καλόπουλος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο μέχρι πρότινος ορισμένος ρέφερι Κουκουλάκης τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε εκτός.
http://www.gazzetta.gr/content/view/21322/2/
http://www.gazzetta.gr/content/view/21322/2/
αν οντως ειναι αληθες, μπραβο στον κουκουλακη.tad έγραψε:Αδέρφια
εγώ έστειλα μήνυμα στον Τζορμπα για κώλλυμα του Κουκουλάκη από νωρίς. Έτσι έμαθα από Ηράκλειο. Ο Κουκουλάκης είναι φόλα Αεκτζής αλλά όπως φαίνεται ο παλίκαρος έχει συνείδηση. Μπράβο του από εμένα.
Η τοποθέτηση Καλόπουλου εμένα πλέον με καθυσίχασε όχι γιατί είναι Θεσσαλονικιός αλλά γιατί είναι καλός διαιτητής και σφυρίζει αυτά που βλέπει όπως ο Βασσάρας. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά οι φόβοι μου για σφάγή δεν υπάρχουν πλέον.
Παρεπιπτόντως πρώτη φορά σφυρίζεται αγώνας μας με αθηναϊκή ομάδα με Θεσσαλονικιό διαιτητή.
Ο αγώνας αυτός είναι πολύ κρίσιμος για την ομάδα. Με νίκη πιστεύω ότι θα βοηθηθεί πολύ και η ΑΜΚ, κυρίως αναφορικά με τους Θεσσαλονικιούς Παοκτήδες γιατί η επαρχία λειτουργεί ανεξάρτητα αποτελεσμάτων
ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
η τοποθετηση καλοπουλου με ανησυχει ομως....
η προφανης δικαιολογια οτι ειναι θεσσαλονικιος εχει καταργηθει φιλε μου στο ελλαντα και ιδιως στην αθηνα προ πολλου...
Περσι, πριν τον αγωνα με τον αρη , ο Καλοπουλος τα 'πινε σ'ενα μπαρ στην Επανομη με φανατικους αρειανους. Ολοι του λεγαν γιατι δεν παιζει αυτοε διαιτητης και παιζει ο Σταυριδης. Αυτος απαντουσε μακαρι να μπορουσε να μπει μεσα και να βαζε γκολ .(Ηταν 4ος σ εκεινο το παιχνιδι).tad έγραψε:Αδέρφια
εγώ έστειλα μήνυμα στον Τζορμπα για κώλλυμα του Κουκουλάκη από νωρίς. Έτσι έμαθα από Ηράκλειο. Ο Κουκουλάκης είναι φόλα Αεκτζής αλλά όπως φαίνεται ο παλίκαρος έχει συνείδηση. Μπράβο του από εμένα.
Η τοποθέτηση Καλόπουλου εμένα πλέον με καθυσίχασε όχι γιατί είναι Θεσσαλονικιός αλλά γιατί είναι καλός διαιτητής και σφυρίζει αυτά που βλέπει όπως ο Βασσάρας. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά οι φόβοι μου για σφάγή δεν υπάρχουν πλέον.
Παρεπιπτόντως πρώτη φορά σφυρίζεται αγώνας μας με αθηναϊκή ομάδα με Θεσσαλονικιό διαιτητή.
Ο αγώνας αυτός είναι πολύ κρίσιμος για την ομάδα. Με νίκη πιστεύω ότι θα βοηθηθεί πολύ και η ΑΜΚ, κυρίως αναφορικά με τους Θεσσαλονικιούς Παοκτήδες γιατί η επαρχία λειτουργεί ανεξάρτητα αποτελεσμάτων
ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
Στο αμεσως επομενο ματς εδωσε πεναλτι στην Καλαμαρια σε χερι του Κνολ. Οχι οτι δεν ηταν , αλλα πρεπει να τρελαθηκε που ο Σταυριδης δεν εδωσε χερι στο προηγουμενο ματς.
Ξερω, πως αυτα ειναι κουτσομπολια και δυσκολο να τα πιστεψει κανεις, ομως οταν τα βλεπεις live και βλεπεις οτι και οι διαιτητες ειναι ανθρωποι με οπαδικες προτιμησεις, τοτε δε μου δινει χαρα και ελπιδα καμια τοποθετηση διαιτητη σε αγωνα της ομαδας μου εκτος αν ειναι ΠΑΟΚ
τα φρεσκα νεα για τη συνθεση της 44 εχουν ως εξης:
ο μπαγεβιτς θα ακολουθησει συστημα καθρεφτη του ΠΑΟΚ οπως εκανε και με βαζελο.δηλ. 4-2-3-1
______________σαχα
πλιατσικας-κυριακος-μαιστοροβιτς-χουανφραν
_________πελετιερι-ενσαλιβα_____________
εντινιο_________καφες_____________τζιμπουρ
______________μπλανκο
ο μπαγεβιτς θα ακολουθησει συστημα καθρεφτη του ΠΑΟΚ οπως εκανε και με βαζελο.δηλ. 4-2-3-1
______________σαχα
πλιατσικας-κυριακος-μαιστοροβιτς-χουανφραν
_________πελετιερι-ενσαλιβα_____________
εντινιο_________καφες_____________τζιμπουρ
______________μπλανκο
Αλλαγή στο διαιτητή, καθώς ο Κουκουλάκης επικαλέστηκε τραυματισμό και τη θέση του πήρε ο Καλόπουλος από τη Θεσσαλονίκη.
Να θυμίσουμε ότι πλέον δεν υπάρχει το "άβατο" περί ίδιας πόλης μεταξύ ομάδας και διαιτητή..
Να θυμίσουμε ότι πλέον δεν υπάρχει το "άβατο" περί ίδιας πόλης μεταξύ ομάδας και διαιτητή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 09 Ιαν 2009, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.