Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 2/11 19:00 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
μαζι σας.απλα υπενθυμιζω οτι η ομαδα δεν εχει δοκιμαστει ακομα σε καταστασεις να βρεθει πισω στο σκορ.και εγω φυσικα ελπιζω να μη χρειαστει την κυριακη οπως δεν εγινε σε ολα τα εκτος εδρας παιχνιδια μας μεχρι τωρα!!
αλλα πες ρε αδερφε οτι σπαει το ποδαρι και σου βαζουν γκολ.εκει θα δω πως θα αντιδρασει η ομαδα και σε αυτη την κατασταση.μεχρι τωρα ειμαι 50-50 αν θα καταφερει να το γυρισει το σκορ ή οχι, γιατι οπως ανεφερα πριν δεν εχει συμβει μεχρι τωρα να βρεθουμε πισω στο σκορ.
αλλα πες ρε αδερφε οτι σπαει το ποδαρι και σου βαζουν γκολ.εκει θα δω πως θα αντιδρασει η ομαδα και σε αυτη την κατασταση.μεχρι τωρα ειμαι 50-50 αν θα καταφερει να το γυρισει το σκορ ή οχι, γιατι οπως ανεφερα πριν δεν εχει συμβει μεχρι τωρα να βρεθουμε πισω στο σκορ.
Παιδια η γρια είναι βλαμένη και νομίζει οτι επειδή βρίκε κοιμησμένο τον λαγό,έχει ομάδα... Αυτός ο πετραθας είναι gtp. Θα παίξουνε "επιθετικά" όντας ηλίθιοι και εμείς επειδή έχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, όπως πάντα αμυνα και κυκλοφορια, αντεπιθεση γκολ μουσλί και μετά αδε βαλτε γκόλ με το π@π@ρι του κοντρελα έξω...
Καλώς τα τα παιδια, Καλώς τα τα παιδια, 0-2 και άντε γεια!
(καλώς τα γιατί γηπεδούχοι θάμαστε..)
Καλώς τα τα παιδια, Καλώς τα τα παιδια, 0-2 και άντε γεια!
(καλώς τα γιατί γηπεδούχοι θάμαστε..)
paok87 έγραψε:μαζι σας.απλα υπενθυμιζω οτι η ομαδα δεν εχει δοκιμαστει ακομα σε καταστασεις να βρεθει πισω στο σκορ.και εγω φυσικα ελπιζω να μη χρειαστει την κυριακη οπως δεν εγινε σε ολα τα εκτος εδρας παιχνιδια μας μεχρι τωρα!!
- thanasisp04
- costacurtaG4
...
Ακόμα θέλω να ακούσω τον λόγο που λενε ότι δεν θα παίξει ο Κοντρέρας... να ακούσω το σκεπτικό!!
ΒΑΛ'ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ!!!!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!!!
Υ.Γ.:δεν θέλω να κάνω τον προπονητή, αλλά μερικά πράγματα είναι οφθαλμοφανή...
ΒΑΛ'ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ!!!!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!!!
Υ.Γ.:δεν θέλω να κάνω τον προπονητή, αλλά μερικά πράγματα είναι οφθαλμοφανή...