Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Χλώμιασε!!!
Προσέξτε τον βλακάκο τον παπαδημητρίου μεταξύ του 30" και του 35" πολύ γέλιο!Τα έχει κάνει πάνω του ή ιδέα μου είναι?Περιμένω σχόλια!!!Χλώμιασε ανέβηκαν οι παλμοί περιμένοντας τα μπινελίκια του Κυριάκου Κυριάκου!Μ'αρέσει που φώναζε κιόλας στο Βέρντερ-ΠΑΟ.Γκολ ο ΠΑΟ κλπ.Σιγά μας έπεισες...
Ρε παιδια, τωρα μολις γυρισα τελευταιος και καταϊδρωμενος στο σπιτι και πριν βαλω φωτια την πολη και τα περιχωρα, μπορει να μου πει κανεις τι εγινε σημερα??? Ειχα μεινει (τελευταια ενημερωση) στις 2.10 με το τελος της ΑΚ...τι εγινε σημερα???
Διαβασα τα ποστ αλλα δεν εχω σαφη πληροφορηση...
Β ο η θ ε ι α !!!!!!
Διαβασα τα ποστ αλλα δεν εχω σαφη πληροφορηση...
Β ο η θ ε ι α !!!!!!
- 11121969solitario
Από δω και πέρα πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε την Π.Α.Ε. να χειριστεί το θέμα όπως αυτή νομίζει καλύτερα.Και όπως πολύ σωστά λέει ο Gash042 η μάχη τώρα αρχίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Δευ 10 Νοέμ 2008, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν αδερφέ, έχουμε και λέμε.
Σήμερα είχε εκπομπή ο πουρουπουπού στο ραδιόφωνο και το έπαιξε άρρωστος και δεν εμφανίστηκε ποτέ....
Ο monsieur βάζελος που είπε ότι είπε χθές, ζήτησε συγνώμη δημόσια.
Η μισή ραδιοφωνική εκπομπή της ερασπορ ήταν αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ (πρώτη φορά στα χρονικά)
Στην αθλητική εκπομπή της Δευτέρας στη νετ, είχανε συνέντευξη τον Ρότσα και αντί να τον ρωτάνε για το "derby", τον ρωτούσανε για τον ΠΑΟΚ. (θέλαν να δώσουν χρόνο μάλλον για μπάλωμα)
Αναφέρανε τα στατιστικά της super κλίκας και μας εκθειάζανε ασταμάτητα με χαρακτηρισμούς "η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ φαίνεται σε αυτή την καρτέλα και στην επόμενη κτλ κτλ.......
Σήμερα είχε εκπομπή ο πουρουπουπού στο ραδιόφωνο και το έπαιξε άρρωστος και δεν εμφανίστηκε ποτέ....
Ο monsieur βάζελος που είπε ότι είπε χθές, ζήτησε συγνώμη δημόσια.
Η μισή ραδιοφωνική εκπομπή της ερασπορ ήταν αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ (πρώτη φορά στα χρονικά)
Στην αθλητική εκπομπή της Δευτέρας στη νετ, είχανε συνέντευξη τον Ρότσα και αντί να τον ρωτάνε για το "derby", τον ρωτούσανε για τον ΠΑΟΚ. (θέλαν να δώσουν χρόνο μάλλον για μπάλωμα)
Αναφέρανε τα στατιστικά της super κλίκας και μας εκθειάζανε ασταμάτητα με χαρακτηρισμούς "η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ φαίνεται σε αυτή την καρτέλα και στην επόμενη κτλ κτλ.......
- PAOK_NORTH_ARMY
gash042 έγραψε:Και για όσους τρέφονται απο αυταπάτες ελπίζω να είδανε τι ειπώθηκε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 πριν μόλις 5 λεπτά.
Πολύ κακές διαιτησίες.
Αναξιόπιστο το πρωτάθλημα.
Οι παράγοντες κρίμα τα διαρκείας που πουλάνε.(Δεν εννοουν εσένα μη γελιέσαι).
Και το καλύτερο
Διατήρησε την διαφορά ο Ολυμπιακός απο τον Παναθηναικό στο +5
Ευχαριστώ πολύ και εις άλλα με υγεία.
Επειδή έτυχε να το δω και εγω, ή είμαστε επηρεασμένοι από τα χθεσινά και φανταζόμαστε διάφορα (πράμα που είναι αδύνατο) ή έχουν αρχίσει μαζικό πόλεμο όλοι, με τα πανίσχυρα μέσα που διαθέτουν. Ο υπαινιγμός που έκανε εκείνος ο καραγκιοζάκος στο κεντρικό δελτίο του αντ1 περί διαρκείας εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς τον ΠΑΟΚ και η συνεχιζόμενη προβολή του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ακόμα και 2 μέρες μετά τον αγώνα με κάνουν να το πιστεύω ακράδαντα. Ετοιμαστείτε για μεγάλο χειρουργείο την Κυριακή.
Μαλιστα...ευχαριστω αδελφε agave... Δηλαδη ο Κωνσταντινου ζητησε συγγνωμη...ε καλα τωρα, κατοπιν εορτης "χρονια πολλα"...επρεπε να το σκεφτει πρωτα και να λαβει εντολες εκ ανωθεν...αν ηταν μαγκας ας τη ζητουσε χθες απο τον Κυριακο...τωρα πια η λαβα πηρε το δρομο της και θα τους καψει ολους τους...
Εχουν γινει δημοσια ρεζιλι αλλα αυτο δε δειχνει να τους ενοχλει...τα γλυψιματα αυτο μονο δειχνουν...
Τελοσπαντων...το τι κερδισαμε αυτες τις δυο μερες θα το δειξει το μελλον, αρχης γεννομενης στο τηγανι...
Εγω παντως το γουσταρα ασχημα...ακομη γελαω...
Εχουν γινει δημοσια ρεζιλι αλλα αυτο δε δειχνει να τους ενοχλει...τα γλυψιματα αυτο μονο δειχνουν...
Τελοσπαντων...το τι κερδισαμε αυτες τις δυο μερες θα το δειξει το μελλον, αρχης γεννομενης στο τηγανι...
Εγω παντως το γουσταρα ασχημα...ακομη γελαω...
2 Μερες ειμαι με νευρα....μαλωνω με φιλους για ασχετα πραγματα.....
Παω να παιξω μπαλα να ξεδώσω.Τα λεμε αδερφια.
ΠΣ.Ποσο το ευχαριστήθηκα που έγιναν ρεζίλι (αν και δεν λεει κατι αυτο)
Πιστεύω αυτοι οι άνθρωποι δεν επρεπε να τα βαλουν με τον ΠΑΟΚ την δεδομενη στιγμη...το εκαναν και για μενα εχουν τελειώσει....θα τους πνίξει το ποταμι "ΠΑΟΚ" να το θυμαστε αυτο.
Θα αλλάξουν πολλα απο φετος σε ολα........ζω για την στιγμη...
Παω να παιξω μπαλα να ξεδώσω.Τα λεμε αδερφια.
ΠΣ.Ποσο το ευχαριστήθηκα που έγιναν ρεζίλι (αν και δεν λεει κατι αυτο)
Πιστεύω αυτοι οι άνθρωποι δεν επρεπε να τα βαλουν με τον ΠΑΟΚ την δεδομενη στιγμη...το εκαναν και για μενα εχουν τελειώσει....θα τους πνίξει το ποταμι "ΠΑΟΚ" να το θυμαστε αυτο.
Θα αλλάξουν πολλα απο φετος σε ολα........ζω για την στιγμη...
- 11121969solitario
Α και ο κορυφαιος μινος.....
http://uk.youtube.com/watch?v=XGu_7SkLfIU
οριστε αδερφια γελαστε με την ψυχη σας με τον πουρουπουπου και το τρελο Μινο ...
"γιωργο ακους?"
"οχι δεν σε ακουω δεν εχω επιστροφή" χαχαχα τους δουλεύει κανονικα.
http://uk.youtube.com/watch?v=XGu_7SkLfIU
οριστε αδερφια γελαστε με την ψυχη σας με τον πουρουπουπου και το τρελο Μινο ...
"γιωργο ακους?"
"οχι δεν σε ακουω δεν εχω επιστροφή" χαχαχα τους δουλεύει κανονικα.