stephanos έγραψε:
Το ξέρω και αυτό ακριβώς λέω.

Καλός είναι ο Δάρλας, αλλά δεν είναι και ο Abidal.

Μα το ξέρουμε ότι δεν είναι ο Αμπιντάλ ..
Όταν ήρθε ως αντάλλαγμα στη μεταγραφή Μελίσση, είχαν ακουστεί ανοιχτά μπινελίκια κατά της διοίκησης η οποία πουλάει τα Παοκτσάκια και συνεχίζει το έργο του Γούμενου φέρνοντας τον Τόργκελε σε αριστερό μπακ!
Μετά εμείς οι ίδιοι βρίζαμε τον Σάντος που τόλμησε να εκτίσει την ποινή του στο Καραϊσκάκη ο Φίλιππας .. Κωλοτούμπα Νο1 δηλαδή που τρελαθήκαμε να παίξει βασικός ένας παίχτης που όταν ήρθε όλοι τον αφορίζανε και όλοι βρίζανε και κράζανε!
Φυσικά είχε ακουστεί ότι το ματς στην Τούμπα ήταν μέσα στο πακέτο του Βγενόπουλου και οι ίδιοι κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν η ομάδα πήρε το 0-0 παλεύοντας με νύχια και δόντια ακόμη και χωρίς Γκαρσία - Βερόν που τραυματίστηκαν αν θυμάστε!
Και το χειρότερο είναι ότι αυτά περί στημένου ειπώθηκαν από Παοκτσήδες .. Εκεί είναι που τρελένομαι ..
Και τώρα πάλι ξαναβγήκαν κάποιοι (λιγότερο αυτή τη φορά) και μιλάνε για στημένο ματς το 3-0!
Αν δεν έπαιζε ο Δάρλας θα λέγαμε ότι ήταν συμφωνημένο να μην παίξει στο μεταξύ μας ματς και άρα πάμε για να χάσουμε κλπ ..
Τώρα που έπαιξε το γυρίσαμε και λέμε ότι επίτηδες δεν έπαιξε καλά και δεν θα το ξεχάσουμε το κακό που μας έκανε ο γ@μημένος ο βάζελος κλπ ..
Όλα αυτά τα γεγονότα και οι κωλοτούμπες δείχνουν τη στενομυαλοσύνη που διακατέχει δυστυχώς μεγάλη μερίδα του οπαδικού μας κινήματος .. Το πόσο εύκολα χειραγωγείται η μάζα από έναν που θα πει ότι ένα ματς είναι στημένο ή ένας παίχτης μιλημένος κλπ
Όλα αυτά δείχνουν ότι το μυαλό μας πάντα θα παίρνει ανάποδες στροφές και ποτέ δεν θα σκέφτεται λογικά και αυτή είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αλλαγή που πρέπει να γίνει ..
Εμένα δε με νοιάζει αν θα μείνει ο Μπακαγιόκο ή ο Δάρλας ή ο Χαλκιάς ή ο Κονσεϊσάο ..
Εμένα με νοιάζει να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία .. Να γυρίσουμε κι εμείς σελίδα και να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα που χρειάζεται ή αν μη τι άλλο να μην μπαίνουμε εμπόδιο με τα λεγόμενα και τις πράξεις μας κατά καιρούς ηθελημένα ή μη!
Γιατί οι παίχτες που προανέφερα σήμερα είναι αύριο δεν είναι .. Οι Παοκτσήδες όμως θα πορευόμαστε μια ζωή χέρι - χέρι μαζί με αυτή την ομάδα .. Και μένα δεν με νοιάζουν οι παίχτες που θα κάτσουν 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ, με νοιάζει η νοοτροπία των οπαδών μας οι οποίοι θα είναι ΠΑΟΚ για όλη τους την ζωή!