Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Δεν έγινε το παραμικρό!Να έχει και συνέχεια ο αγώνας αυτός....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Sahib έγραψε:Δεν μαρεσε η λειτουργια τον τουρνικε 2 ωρες προτου το ματς υπηρχε πολυς
κοσμος στην ουρα και γενικα υπηρχε πανικος μερικοι πειδουσαν απο πανω
ολοι περνουσαν δυο δυο και πιστευω οτι σε αυτο το ματς δεν βοηθησαν τον κοσμο.

Η ουρά δημιουργήθηκε, επειδή κανείς δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει και όταν έφτανε μπροστά στο μηχάνημα για να κάνει το σκηνικό, κοιτούσε απορημένος και ρωτούσε τι κάνουμε ρε παιδιά; Που βάζω το διαρκείας κλπ!
Αυτή η καθυστέρηση σε συνδυασμό με μερικούς οι οποίοι δεν είχαν εισιτήριο και κάθονταν μπροστά στα τουρνικέ μήπως και καταφέρουν να μπουν, δημιουργούσαν το συνοστισμό.
Τα τουρνικέ σαν ροή είναι πάρα πάρα πολύ καλά. Σε σχέση με το πώς μπαίναμε από την 4Α και την 4 τσούκου τσούκου ένας ένας και πόση ώρα ουρά, τώρα παρότι ήταν μόνο η 4 ανοιχτή η ροή ήταν ικανοποιητική.

Όσο γι' αυτούς που μπαίνανε δυο - δυο μπορεί να μην φταίνε αυτοί .. Πχ μπροστά μου ήταν ένας 60ρης ο οποίος χτυπάει το διαρκείας και τη στιγμή που πάει να μπει μπήκαν δύο πιτσιρίκια στη θέση του. Μετά ο τύπος φυσικά δεν μπορούσε να μπει, οπότε όταν χτύπησα εγώ το διαρκείας μου από πίσω στριμώχθηκα μαζί του και μπήκαμε δύο άτομα.
chrissie

Δημοσίευση από chrissie »

Aν κ πρώτη φορά που λειτούργησαν τα τουρνικέ ,πιστέυω οτι δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι κ πάντα με αυτό τον τρόπο θα μπαίνουμε στο γήπεδο,σαν ζώα..
Επίσης λίγο πιο πέρα απο μένα ένας τύπος μπήκε πάλι με ρετσίνα στο γήπεδο,του μιλήσανε 2-3 οτι έκανε βλακεία αλλά δεν βαριέσαι ,απο το ένα μπήκε από το άλλο βγήκε.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever έγραψε:Ντροπη ρε λιγουρια, απο που μαθατε τον ΠΑΟΚ για να τον μαθετε και σε μας ετσι;
Ακου εκει χουφτωματα σε κοπελες.
Ελεος με τις μωρουδιακες βλαχιες απο οσους συμπεριφερονται ετσι ξεδιαντροπα.

+10000000000000000'!!!!!!!!!

Βλαχομαγκες του κερατα!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

gash042 έγραψε:Ευκαιρεία να μην έρχονται και γκόμενες στην 4 παρά μόνο πολεμικοί τύποι!
:)

Για να χουφτώνουμε αυτούς; :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με Γκας και Χρυσή..
Θα τελειώσει η χρονιά και ακόμα δε θα ξέρουμε πως λειτουργούν τα γ@μημένα τα τουρνικέ, αφού σε κάθε ματς έτσι θα μπαίνουμε, με ντου και μπούγιο.
Αλλάζει η συνήθεια? Η όπως έλεγε η Κοκκίνου, κόβεται το.. σεξ???
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Μην τρελένεστε ρε, να δείτε που με τον Λεβαδειακό θα είναι κυριλέ τα πράγματα, αφού ξέρετε ποιοι πάνε στα ντέρμπυ, οι ντερμπάκηδες και οι πανηγυρτζήδες...

Υ.Γ: Εγώ πάντως αν και έχω διαρκείας για 3η συνεχή φορά δεν το χρησιμοποίησα, την ώρα που έφτασα μπροστά στο τουρνικέ με έσπρωχνε ο σεκιουριτάς να μπω και είχε συνεχή ροή.
400.000 € για τα τουρνικέ...δεύτερο επιθετικό παίρναμε..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε φέρνανε τους γύφτους από το Δενδροπόταμο?
Ούτε 20 χιλιάρικα δε θα τους στοίχιζε..

Απορώ, μόνο εμείς κι ο γαύρος έχουμε αυτό το μαραφέτι στα γήπεδα μας?
Μόνο εμείς είμαστε δηλαδή οι 'κακοί'???
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

lefis έγραψε:λεω να ρχισω να κραταω την σουμα...
1η αγωνιστικη με ΟΦΗ ΕΚΤΟΣ 4000
2η αγωνιστικη με ΑΕΚ ΕΝΤΟΣ 9000
3η αγωνιστικη με Πανθρακικο ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
4η αγωνιστικη με ΑΡΗ ΕΝΤΟΣ 13600
1η αγωνιστικη με Εργοτελη ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε

Συνολο μεχρι στιγμης 26600€ ....

Πρόστιμα σε τρεις
Δεκτές έκανε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τις τέσσερις εφέσεις που είχε καταθέσει ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής, κατά ισάριθμων αποφάσεων του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας. Κατόπιν τούτου, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.500 ευρώ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (30/8) και 9.000 ευρώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (14/9).

οποτε εχουμε και λεμε
1η αγωνιστικη με ΟΦΗ + 3.500

Συνολο μεχρι στιγμης 30100€ ...

και ηδη μας εχουν καλεσει για το ματς με τον βαζελο. ιδωμεν
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

H κακη διαιτησια και η ανεξηγητες κλησεις της ομαδας μας ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα με το οποιο πρεπει να ασχοληθει κατα την γνωμη μου πιο ζεστα η ΠΑΕ....Δεν παει αλλο με οσους πουλανε τρελλα και προκαλουν σκοπιμα αυτο το συλλογο....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δηλαδή ρε παιδιά με τον βάζελο τι έγινε και κληθήκαμε σε απολογία; Τα υβριστικά κατά του Κύρκου τα δικαιολογεί η παραπομπή του συγκεκριμέμου διαιτητή που έντεχνα επηρέασε το αποτέλεσμα. Απλά εμείς βγάλαμε την ετυμηγορία επί τόπου...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

teacher. έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά με τον βάζελο τι έγινε και κληθήκαμε σε απολογία; Τα υβριστικά κατά του Κύρκου τα δικαιολογεί η παραπομπή του συγκεκριμένου διαιτητή που έντεχνα επηρέασε το αποτέλεσμα. Απλά εμείς βγάλαμε την ετυμηγορία επί τόπου...

Δεν πετάχτηκε τίποτα εκτός από τους πυρσούς και δεν ακούστηκε τίποτα παράλογο, πέραν των συνηθισμένων, εκτός κι αν το σύνθημα με τους μπάτσους και τις κάμερες επιφέρει ποινή.. Οσο για την αναδρομική έξτρα τιμωρία στην Κρήτη, τι να πω. Αψογη συμπεριφορά σε όλα και 7.500 Ευρώ για το τίποτα!!!
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Όταν δεν δίνουμε δικαίωμα να μας κατηγορούν, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ τους ΠΡΟΣΩΠΟ...τότε πραγματικά αντιλαμβανεται κανεις ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ με καθε μεσο ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ....

Γιαυτο λεμε, ας μην τους κανουμε το χατίρι να "πατανε" σε μ@λ@κιες μας...
απο εκει και πέρα ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ....

Το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ σοφτ καταστασεις...

:?
gkri

Δημοσίευση από gkri »

Ποιες πα@αριές κάνανε μεταξύ τους?Μπα δεν νομίζω!
gkri

Δημοσίευση από gkri »

Εμείς και ο Γάυρος είμαστε οι μα@άκες του πρωταθλήματος νομίζω!Μόνο εμείς πληρώνουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”