Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Vieirinha ή μικρος Βιέρι
συμφωνω απολυτα με τον πλατων.
και για μενα ο βιειρινια ειναι πολυ ανωτερος του λινο απλα εχασε πολλα ματς απο τον τραυματισμο του και καποιοι ισως ξεχασαν και λιγο την αξια του.αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τον βιερινια τον θελει πισω η πορτο ενω τον λινο τον εδιωξε
και για μενα ο βιειρινια ειναι πολυ ανωτερος του λινο απλα εχασε πολλα ματς απο τον τραυματισμο του και καποιοι ισως ξεχασαν και λιγο την αξια του.αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τον βιερινια τον θελει πισω η πορτο ενω τον λινο τον εδιωξε
Ο παίχτης σχεδόν έχει χάσει την σεζόν. Δυστυχώς ο τραυματισμός του δεν μας επέτρεψε να διαπιστώσουμε την αξία του. Η ομάδα του τον έδωσε για να ψηθεί αλλά μετά απο όλα αυτά δεν νομίζω οτι έχει κάποιον λόγο να τον θέλει άμεσα πίσω. Πιστεύω να μείνει και την έπόμενη περίοδο για να δούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι πως θα αποδώσει.
Πολυ καλος σημερα ηταν και ενας λογος που ο ΠΑΟΚ ανεβασε την
αποδοση του !!

αποδοση του !!

Θελει σιγουρα παιχνιδια το παιδι...
Ας τον ξεκινησει ο Σαντος με γαυρο να κανει μια σεμνοτατη τελετη με το Παντο, να το γουσταρει κι επειτα θα ξαναγινει ο παλιος καλος Βιερινια...
Τετοιος παικτης δεν υπαρχει αλλος στην Ελλαδα...
Ας τον ξεκινησει ο Σαντος με γαυρο να κανει μια σεμνοτατη τελετη με το Παντο, να το γουσταρει κι επειτα θα ξαναγινει ο παλιος καλος Βιερινια...
Συμφωνώ φίλε Platon. Είναι ότι πρέπει για τον αγώνα με τον γαύρο και νομίζω ότι θα ήταν καλό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Χρειαζόμαστε στο τηγάνι γρήγορα άκρα για να πάιξουμε καλά στην κόντρα... Καλά αν είνα δεξιά ο Πάντος θα τον κάνει χαζό
- alexpaok4
Καλα χτές οταν μπήκε άλλαξε το μάτς. Έχει ταχύτητα και κάνει καλές ντρίπλες! Μακάρι να αρχίσει με τον Ολυμπιακό!
άντε ρε πουλέν... πότε θα σε δω βασική?? να μπουκάρεις στους ξυλοκόπους μπακάδες.... (καμία σχέση με μπάκα-μπακαγιόκο 8) )
Παιζουν πολλα...
Λινο η μιρο αριστερο μπακ?
Θα προλαβει ο Παμπλο ή θα παει ο σορλεν χαφ?
Εξτρεμ Λινο Σορλεν η Βιειρινια??!?!??!
Πονεσε το μυαλο μου,
καλα ξεμπερδεματα φερνανδο

Λινο η μιρο αριστερο μπακ?
Θα προλαβει ο Παμπλο ή θα παει ο σορλεν χαφ?
Εξτρεμ Λινο Σορλεν η Βιειρινια??!?!??!
Πονεσε το μυαλο μου,
καλα ξεμπερδεματα φερνανδο

- trel@menos
φιλε δεν θελω ν σκεφτομαι λινο μπακ γιατι ο γκαλετι θα κανει παρτι. σιγουρα θα βαλει σναουτσνερ απο αριστερα και μπροστα ειτε σορλεν ειτε βιειρινια.
Σύμφωνο απόλυτα,ειδικά ότι δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίχτης στην ελλάδα.Μακάρι να ξεκινήσει με γαύρο.Platon έγραψε:Θελει σιγουρα παιχνιδια το παιδι...
Προχθές με τον πανιώνιο έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του.Γρήγορος μες τις φάσεις άπλωννε σωστά το παιχνίδι και έδινε ζωντάνια μπροστά....έδειξε πως σιγά σιγά συνέρχεται...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/167413
ελεος φετος!! ποτε θα παιξουμε πληρης????
http://www.sport-fm.gr/article/167413
ελεος φετος!! ποτε θα παιξουμε πληρης????
ε αυτά μόνο στον φετινό ΠΑΟΚ γίνονται.....
τέτοια γκαντεμιά δεν υπάρχει!!!!
τέτοια γκαντεμιά δεν υπάρχει!!!!