Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"
ξαναλεω καλα κανουν και δεν τον θελουν αλλα τις απειλες οχι εδω...σοβαροτητα θελει... 

Απίστευτο!!!!Απαράδεκτη ανακοίνωση από όλες τις απόψεις.Και μόνο που λέει μέσα "μας επέλεξε ο ΠΑΟΚ" ανατριχιάζω..Τι είστε ρε μάγκες??Ο ΠΑΟΚ???Σούπερ 3 δε θα γίνουμε...Και τη διοίκηση αυτή που κάνει τα πάντα για το ΚΑΛΟ του ΠΑΟΚ να την κρίνεται από τα έργα της και τα έργα της είναι κατά 95% μόνο καλά!!!Πηγαίνετε να διοικήσετε εσείς με τις ηθικές και τον σταυρό στο χέρι.Εγώ τον ΠΑΟΚ τον θέλω μεγάλο και για το λόγο που έχει δημιουργηθεί...Να πρεσβεύει το Αθλητικό ιδεώδες των χαμένων πατρίδων...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!sidpanos έγραψε:καταλάθος έσβησα την ανακοίνωση και δύο-τρια ποστ...
πάνω στο κλείδωμα...
Μετά λύπης, θλίψης και οργής , καλούμαστε σήμερα να σχολιάσουμε και να πάρουμε θέση απέναντι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οποία επισημοποιείται η θρυλούμενη εδώ και ένα εξάμηνο μετεγγραφή του επαγγελματία μισθοφόρου. Ελπίζαμε ότι δε θα χρειαζόμασταν να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, ελπίζαμε ότι το πάθημα Γκαγκάτση, (για τον οποίον η δημοσιευμένη θέση μας, μας έφερε να συγκρουστούμε με Θεούς και Δαίμονες, ασχέτως ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ) θα γινόταν μάθημα…….
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών αποδοκιμάζει απερίφραστα και έντονα την μετεγγραφή του μισθοφόρου ποδοσφαιριστή και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται πλέον με αυτήν την κίνηση της την εν λευκώ αμέριστη υποστήριξή μας και κατανόηση. Για τους Συνδεσμίτες του Πανελληνίου ο Π.Α.Ο.Κ. δεν αποτελεί το σκαλοπάτι έκφρασης της σύγχρονης μικροαστικής μιζέριας της κοινωνίας. ΠΑΟΚ δεν είναι 90 λεπτά στα πέταλα, ΠΑΟΚ δεν είμαστε για να σηκώνουμε κούπες και πρωταθλήματα. ΠΑΟΚ γεννηθήκαμε γιατί νιώθουμε τον Δικέφαλο μέρος της οικογένειάς μας. Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον τελειώσαμε στις συνειδήσεις μας όταν τόλμησε να αντιμιλήσει στο ιστορικότερο πέταλο. Τον διαγράψαμε που όλα αυτά τα χρόνια, αντί να ζητήσει συγνώμη, έριχνε το βάρος αλλού και στρουθοκαμήλιζε. Τελείωσε για ολα τα γεγονοτα που ειναι γνωστα, τα εχει καταγραψει η ιστορια και εμεις οι λιγοι-πολλοι ποτε δεν θα ξεχασουμε.
Για μας πέθανε. Όπως πέθαναν και οι γνωστοί αυλοκόλακες, το άτυπο, πλην όμως τα πάντα πληρούν γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, ήτοι τα γνωστά παπαγαλάκια «δημοσιογράφοι» που εδώ και έξι μήνες βαυκαλίζουν ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, λες και περιμέναμε τους προσκυνημένους σωσίες για να δούμε μεγάλο ξανά τον ΠΑΟΚ. H οπαδική μας κόκκινη γραμμή χαράχτηκε από τους (τότε) καταληψίες στην Μ. Ασίας, τους αγωνιστές της Ασπρόμαυρης ιδέας. Εμείς θα μαστε πάντα εδώ, έτοιμοι να φροντίζουμε την οριοθέτησή της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ. Από την στιγμή που η παε επελεξε να μην είναι πια "δικη μας" και εμείς «οι δικοί της» (δείχνοντας δείγματά της με την άστοχη και άτοπη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της, αποκαλώντας αγωνιστές του Π.Α.Ο.Κ. ως «50-100 «ανεγκέφαλους»), θα κρινεται αυστηρα για καθε ενεργεια, αποτελεσμα ή πράξη της. Η προσωπολατρεία τέλειωσε, τα συγχωροχαρτια σήμερα τα έκαψε η ίδια.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ
Δείξε μου ένα πρόσφατο ποστ που κατηγορώ συνδέσμους, τον Πανελλήνιο και τουςς συνδεσμίτες και όλα καλά.bob έγραψε:Καταρχήν μπροστά μου αποκλείεται να λέγατε αυτά για τους συνδέσμους όπως τα ρετσινοπνίχτες και όλα τα άλλα τα καλούδια που για να τα πεις αμαυρώνεις όλη την ιστορία των συνδέσμων και ειδικά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ που είμαστε οι μοναδικοί οπαδοί που πάντα κάνουμε πορεία στο κέντρο της Αθήνας και τα παιδιά εκεί κρατάνε την σημαία του ΠΑΟΚ μας ψηλά,αλλά εσείς τα καταστρέφεται όλα με αυτά που λέτε και φαίνεται το iq σας στο οπαδικό κομμάτι!
Υ.Γ.Όποιος θέλει να δει από κοντά πμ!
Αν δεν βρεις όμως ΑΠΑΙΤΩ ένα συγγνώμη. Να δω την περηφάνεια σου...
Αλλά υπάρχει η εύκολη απάντηση! ΄΄Οτι δεν έλεγες για εμένα...
Για να σε δω τώρα...
tigon4 έγραψε:ξαναλεω καλα κανουν και δεν τον θελουν αλλα τις απειλες οχι εδω...σοβαροτητα θελει...

και παντα μας φιλοξενουν οταν κατεβαινουμε εκει και στον καφενε και μετα πορεια και κερκιδα στην ομονοια με τους αλλους να μας κοιτουν σα χαμενα κορμια...μπορει να εχει ο καθενας τη γνωμη του αλλα την αξια του συνδεσμου δε μπορει να την ακυρωσει κανεις...και εκει κατω ο συνδεσμος στεκεται περηφανα στην χαβουζα ανοιχτος παντα δεν κρυβεται σαν κατι βαζελες εδω σε ενα υπογειο στου διαολου τη μανα μονιμως κλειστο ουτε σαν τον μυθο του γαυρου(συνδεσμος φαντασμα στα λογια)...οποτε λιγος σεβασμος στα παιδια ανεξαρτητα απο τις αποψεις σας...bob έγραψε:Καταρχήν μπροστά μου αποκλείεται να λέγατε αυτά για τους συνδέσμους όπως τα ρετσινοπνίχτες και όλα τα άλλα τα καλούδια που για να τα πεις αμαυρώνεις όλη την ιστορία των συνδέσμων και ειδικά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ που είμαστε οι μοναδικοί οπαδοί που πάντα κάνουμε πορεία στο κέντρο της Αθήνας και τα παιδιά εκεί κρατάνε την σημαία του ΠΑΟΚ μας ψηλά,αλλά εσείς τα καταστρέφεται όλα με αυτά που λέτε και φαίνεται το iq σας στο οπαδικό κομμάτι!
Υ.Γ.Όποιος θέλει να δει από κοντά πμ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΤΣΛΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΙΡΕ ΑΓΙΕ ΑΜΟΛΥΝΤΕ ΔΣ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ
Περιμένω μια σοβαρή επεξήγηση για τα παραπάνω και ιδίως για την τελευταία σειρά!
Πρεζάκια μπορεί να μας λένε (κι εγώ συνδεσμίτης είμαι), αλλά αν διάβασες τι γράφω πιο πάνω, οι συνδεσμίτες κράτησαν κι έφεραν τον ΠΑΟΚ στη ζωή!
απλα θυμηθηκα εκεινο το χαιρε μπατατουδη οι δουρειοι ιπποι σε χαιρετουν απλα φιλε ακουω και διαβαζω οτι πηραμε καποιον αγιο και οτι εγω ειμαι πρεζακιας και καρκινος οτι μονο κακο κανω στην ομαδα κτλ
για την κουπα αδελφε επισης απλα ειναι τα πραγματα υπηρχε ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που δεν ηθελε να παρουμε κουπα σωστα θα μαντεψεις ποιος, ο λογος ειναι πως ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΙΣΟΝ ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ γιατι πως θα περνουσε το παραμυθι της εμπρακτης συγγνωμης οταν θα τον κυνηγουσαν ακομα και τα δεντρα
για το τσ λου στα αποδυτηρια των βαζελων το ειχαν πει να αποβληθει ο γκαρσια ηταν μελετημενη η δουλεια και ηταν αυτος εκει οχι εγω πηρε λεφτα απο τους νυν συμπαιχτες του χαντακωσε και αυτος τον ΠΑΟΚ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ο βαζελος ετσι σωθηκε θα ξεχρεωναμε και αυτοι θα διαλυονταν θα ονειρεμασταν παιχταραδες και οχι αυτον
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΤΡΟΠΗ
αν ερχοταν σαν επαγ.ποδοσ. και ελεγε με τον τροπο του εγω την παρτη μου κοιταω και τιποτα αλλο θα εμπαινα ασπιδα να μην τον πηραξει κανεις ομως ερχεται σαν παοκαρχης σαν αγιος και δεν θα περασει αυτο
οταν πεταξαν καποιοι τα φειγ βολαν λεγανε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μετα οτι ειναι πρεζονια μετα οτι θελουν να φανε τον ζαγορακη και βριζανε βριζανε βριζανε τωρα το γυρισαν αλλα ειναι αργα πολυ αργα
ηθικοι και αμεπτοι δεν ειμαστε αλλα απαιτουμε Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΟΤΣΙΓΚΑΣ Ο ΜΠΙΔΗΣ
πρωτη φορα ακουω οτι απαγωγεις περνουν τηλ το υποψηφιο θυμα και του ζητουν να τους περιμενοι σε ενα απομακρο μερος οπως το αεροδρομιο να σταματησει να μιλαει γιατι προκαλει κι αλλο εκτος και αν αυτο θελει
μια μερα χαραμισε για να απανταει στα 50 ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΙΡΕ ΑΓΙΕ ΑΜΟΛΥΝΤΕ ΔΣ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ
Περιμένω μια σοβαρή επεξήγηση για τα παραπάνω και ιδίως για την τελευταία σειρά!
Πρεζάκια μπορεί να μας λένε (κι εγώ συνδεσμίτης είμαι), αλλά αν διάβασες τι γράφω πιο πάνω, οι συνδεσμίτες κράτησαν κι έφεραν τον ΠΑΟΚ στη ζωή!
απλα θυμηθηκα εκεινο το χαιρε μπατατουδη οι δουρειοι ιπποι σε χαιρετουν απλα φιλε ακουω και διαβαζω οτι πηραμε καποιον αγιο και οτι εγω ειμαι πρεζακιας και καρκινος οτι μονο κακο κανω στην ομαδα κτλ
για την κουπα αδελφε επισης απλα ειναι τα πραγματα υπηρχε ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που δεν ηθελε να παρουμε κουπα σωστα θα μαντεψεις ποιος, ο λογος ειναι πως ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΙΣΟΝ ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ γιατι πως θα περνουσε το παραμυθι της εμπρακτης συγγνωμης οταν θα τον κυνηγουσαν ακομα και τα δεντρα
για το τσ λου στα αποδυτηρια των βαζελων το ειχαν πει να αποβληθει ο γκαρσια ηταν μελετημενη η δουλεια και ηταν αυτος εκει οχι εγω πηρε λεφτα απο τους νυν συμπαιχτες του χαντακωσε και αυτος τον ΠΑΟΚ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ο βαζελος ετσι σωθηκε θα ξεχρεωναμε και αυτοι θα διαλυονταν θα ονειρεμασταν παιχταραδες και οχι αυτον
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΤΡΟΠΗ
αν ερχοταν σαν επαγ.ποδοσ. και ελεγε με τον τροπο του εγω την παρτη μου κοιταω και τιποτα αλλο θα εμπαινα ασπιδα να μην τον πηραξει κανεις ομως ερχεται σαν παοκαρχης σαν αγιος και δεν θα περασει αυτο
οταν πεταξαν καποιοι τα φειγ βολαν λεγανε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μετα οτι ειναι πρεζονια μετα οτι θελουν να φανε τον ζαγορακη και βριζανε βριζανε βριζανε τωρα το γυρισαν αλλα ειναι αργα πολυ αργα
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΟΤΣΙΓΚΑΣ Ο ΜΠΙΔΗΣ
πρωτη φορα ακουω οτι απαγωγεις περνουν τηλ το υποψηφιο θυμα και του ζητουν να τους περιμενοι σε ενα απομακρο μερος οπως το αεροδρομιο να σταματησει να μιλαει γιατι προκαλει κι αλλο εκτος και αν αυτο θελει
μια μερα χαραμισε για να απανταει στα 50 ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Photis έγραψε:Απίστευτο!!!!Απαράδεκτη ανακοίνωση από όλες τις απόψεις.Και μόνο που λέει μέσα "μας επέλεξε ο ΠΑΟΚ" ανατριχιάζω..Τι είστε ρε μάγκες??Ο ΠΑΟΚ???Σούπερ 3 δε θα γίνουμε...Και τη διοίκηση αυτή που κάνει τα πάντα για το ΚΑΛΟ του ΠΑΟΚ να την κρίνεται από τα έργα της και τα έργα της είναι κατά 95% μόνο καλά!!!Πηγαίνετε να διοικήσετε εσείς με τις ηθικές και τον σταυρό στο χέρι.Εγώ τον ΠΑΟΚ τον θέλω μεγάλο και για το λόγο που έχει δημιουργηθεί...Να πρεσβεύει το Αθλητικό ιδεώδες των χαμένων πατρίδων...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!sidpanos έγραψε:καταλάθος έσβησα την ανακοίνωση και δύο-τρια ποστ...
πάνω στο κλείδωμα...
Μετά λύπης, θλίψης και οργής , καλούμαστε σήμερα να σχολιάσουμε και να πάρουμε θέση απέναντι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οποία επισημοποιείται η θρυλούμενη εδώ και ένα εξάμηνο μετεγγραφή του επαγγελματία μισθοφόρου. Ελπίζαμε ότι δε θα χρειαζόμασταν να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, ελπίζαμε ότι το πάθημα Γκαγκάτση, (για τον οποίον η δημοσιευμένη θέση μας, μας έφερε να συγκρουστούμε με Θεούς και Δαίμονες, ασχέτως ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ) θα γινόταν μάθημα…….
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών αποδοκιμάζει απερίφραστα και έντονα την μετεγγραφή του μισθοφόρου ποδοσφαιριστή και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται πλέον με αυτήν την κίνηση της την εν λευκώ αμέριστη υποστήριξή μας και κατανόηση. Για τους Συνδεσμίτες του Πανελληνίου ο Π.Α.Ο.Κ. δεν αποτελεί το σκαλοπάτι έκφρασης της σύγχρονης μικροαστικής μιζέριας της κοινωνίας. ΠΑΟΚ δεν είναι 90 λεπτά στα πέταλα, ΠΑΟΚ δεν είμαστε για να σηκώνουμε κούπες και πρωταθλήματα. ΠΑΟΚ γεννηθήκαμε γιατί νιώθουμε τον Δικέφαλο μέρος της οικογένειάς μας. Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον τελειώσαμε στις συνειδήσεις μας όταν τόλμησε να αντιμιλήσει στο ιστορικότερο πέταλο. Τον διαγράψαμε που όλα αυτά τα χρόνια, αντί να ζητήσει συγνώμη, έριχνε το βάρος αλλού και στρουθοκαμήλιζε. Τελείωσε για ολα τα γεγονοτα που ειναι γνωστα, τα εχει καταγραψει η ιστορια και εμεις οι λιγοι-πολλοι ποτε δεν θα ξεχασουμε.
Για μας πέθανε. Όπως πέθαναν και οι γνωστοί αυλοκόλακες, το άτυπο, πλην όμως τα πάντα πληρούν γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, ήτοι τα γνωστά παπαγαλάκια «δημοσιογράφοι» που εδώ και έξι μήνες βαυκαλίζουν ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, λες και περιμέναμε τους προσκυνημένους σωσίες για να δούμε μεγάλο ξανά τον ΠΑΟΚ. H οπαδική μας κόκκινη γραμμή χαράχτηκε από τους (τότε) καταληψίες στην Μ. Ασίας, τους αγωνιστές της Ασπρόμαυρης ιδέας. Εμείς θα μαστε πάντα εδώ, έτοιμοι να φροντίζουμε την οριοθέτησή της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ. Από την στιγμή που η παε επελεξε να μην είναι πια "δικη μας" και εμείς «οι δικοί της» (δείχνοντας δείγματά της με την άστοχη και άτοπη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της, αποκαλώντας αγωνιστές του Π.Α.Ο.Κ. ως «50-100 «ανεγκέφαλους»), θα κρινεται αυστηρα για καθε ενεργεια, αποτελεσμα ή πράξη της. Η προσωπολατρεία τέλειωσε, τα συγχωροχαρτια σήμερα τα έκαψε η ίδια.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΟΚ ΦΙΛΕ.
να διοικησουμε απο 600χλμ λιγο δυσκολο βρες αλλη λασπη να πεταξεις αυτη ειναι ελαφρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigon4 την Πέμ 17 Ιουν 2010, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο αξία του συνδέσμου και η δυναμικότητα του δεν πρέπει να μειώνεται από κανένα.Ο τρόπος και το άκομψο της ανακοίνωσης είναι ανάξιο σχολιασμού ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ.(Γιατί μόνο τέτοιος είναι..προσωπολατρείες δεν υφίστανται.)

το πρωτο σχολιο ειναι για διαγραφη...το δευτερο δεν το εβαλα γιατι ειναι η αποψη σου και ειναι σεβαστη...θα πω μονο για το τριτο σχολιο δλδ ο ιβιτς και ο μπαλαφας ή ο ζλαταν ή ο σακης που καθε φορα που ακουμπαν τη μπαλα το μουρμουρητο και το μπηνελικι ακουγεται μεχρι τα πανεπιστημια(βαζω προσφατα παραδειγματα) τι επρεπε να κανουν να αρχισουν να δειχνουν τα @@ τους και κωλοχερα σε ολο το γηπεδο???εκανε ενα επαγγελμα και πληρωνοταν σε καμια περιπτωση δεν αρμοζε αυτη η αντιδραση οπως ειπε σε ο ιδιος σε 10-20 ατομα που τους εβριζαν στο ζεσταμα...rainmaker έγραψε:1) Αν οι σύνδεσμοι προβούν και σε πράξεις απαξίωσης και προπηλακισμού του Σάλπι, θα υπογράψουν την καταδίκη τους. Έχει χρόνια που ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ - που αριθμητικα είναι προφανώς απείρως περισσότερος - τους έχει ξεγράψει απο αγνούς υποστηρικτές και τους θεωρεί ύποπτους αλήτες. Δεν το ενστερνίζομαι, αλλά βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ισχύει. Και μιλάω για τον απλό κόσμο, τον Παοκτσή της περιφέρειας, και πέρα απο τα όρια της γελοίας Θεσσαλονίκης. Αν λοιπόν κάνουν πουτάνα το κλίμα στην πρώτη προπόνηση, θα τους βγεί σε κακό, γιατί θα ξεσπάσει μεγάλη αντίδραση απο τον υπόλοιπο κόσμο, που θα σιχαθεί να βλέπει τα φαντάσματα του παρελθόντος.
3)Ο Σάλπι εκτός απο καλός παίκτης, έχει χίλια δίκια για ορισμένα θέματα που συνέβησαν τότε. Για τα όσα συνέβησαν με τα λεφτά απο συναυλίες κλπ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη διότι δεν ξέρω.
Ξέρω όμως πως η κίνηση του "σσσ" προς την 4 ήταν χίλια τα εκατό δικαιολογημένη, ενδεδειγμένη και επιβεβλημένη. Ήταν η περίοδος που σταμάτησα να πηγαίνω στην 4 προσωπικά, γιατί είχα ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. Όλη εκείνη την περίοδο η κερκίδα έκραζε, έκραζε, έκραζε τους παίχτες, λες και αυτοί φταίγανε για όλα. Ήταν μια κίνηση που εμένα με εξέφραζε, και αν απλώς έβγαινε η Θυρα4 και το έληγε το θέμα με μια ανακοίνωση που θα δεχόταν το δίκιο της κίνησης, αλλά θα έκραζε και λίγο το Σάλπι, όλα θα είχαν λήξει. Αλλά οι τρομεροί στρατάρχες της 4 δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους.
Τι να μου πεις ρε φίλε...στο είπα και πριν, το "δεν ζηταω συγγνωμη, δεν εκανα κατι" όλοι το κάναν μια τεραστια "συγγνωμη" στον κεντρικο τους τιτλο.gika έγραψε:Το πιο τραγικό όλων ξέρεις ποιο είναι;bob έγραψε:Όποιος έχει την μύγα......
Ότι ενώ εσύ δεν μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη από έναν συνοπαδό σου που κατηγόρησες τζάμπα, δεν δέχεσαι πίσω έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που τουλάχιστον αυτός έχει τα @@ να ζητήσει συγγνώμη...
Από δω και πέρα να κοιτάς την καμπούρα σου και να μην στρουθοκαμηλίζεις...
Κρίμα..
Βρες κάτι άλλο να πεις!
Photis έγραψε:Ο αξία του συνδέσμου και η δυναμικότητα του δεν πρέπει να μειώνεται από κανένα.Ο τρόπος και το άκομψο της ανακοίνωσης είναι ανάξιο σχολιασμού ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ.(Γιατί μόνο τέτοιος είναι..προσωπολατρείες δεν υφίστανται.)
Mπορεις να κρινεις αλλα οχι αυθαιρεσιες η ανακοινωση ειναι ξεκαθαρη φιλε μην ψαχνεται φαντασματα παλι.
+39 ακριβως αυτο εγραψα και εγω για τους απαγωγειςmarley 4 έγραψε: ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΤΡΟΠΗ

μην παιζουμε με τις λεξεις: οσοι ηταν σε εκεινο το ματς ξερουν ποια ακριβως συνθηματα ακουστηκαν...
βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα......κλπ κλπ
ακριβως πριν....προφανως ειναι το ιδιο με το να κουνας μαντηλια (ισπανιστι) για μερικους.....χιλιες φορες σσσσσσσσσσ και πολλα γκολ παρα γλυψιμο και στον αφρο..............\
ΥΓ δε χρειαζεται και δε ζηταει κανεις να αγαπησουνε τον ΔΣ...κανεις δεν το ζητησε ουτε πιο παλια......αλλα εγινε....σημερα πρεπει απλα να τον αποδεχτουν....τοσο απλα....και πειτελους να σταματησουν οι ΑΡΔ να μας πριζουν με το ποσο σωστα επραξε τοτε ή ποσα γκολ θα βαλει.......το μονο που κανουν ειναι να προκαλουν.....η χαρα των αλλοθρησκων γινεται 2 μερες τωρα...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ....Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα......κλπ κλπ
ακριβως πριν....προφανως ειναι το ιδιο με το να κουνας μαντηλια (ισπανιστι) για μερικους.....χιλιες φορες σσσσσσσσσσ και πολλα γκολ παρα γλυψιμο και στον αφρο..............\
ΥΓ δε χρειαζεται και δε ζηταει κανεις να αγαπησουνε τον ΔΣ...κανεις δεν το ζητησε ουτε πιο παλια......αλλα εγινε....σημερα πρεπει απλα να τον αποδεχτουν....τοσο απλα....και πειτελους να σταματησουν οι ΑΡΔ να μας πριζουν με το ποσο σωστα επραξε τοτε ή ποσα γκολ θα βαλει.......το μονο που κανουν ειναι να προκαλουν.....η χαρα των αλλοθρησκων γινεται 2 μερες τωρα...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ....Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ