Ηλίας Αναστασάκος
- Pegasus1589
Re: Ηλίας Αναστασάκος
Ποντάρω στο ότι θα είναι έκπληξη. Βάζει πολύτιμα γκολ στα μικρά παιχνίδια γι'αυτό και τον πάω αλλά στα ντέρμπι δεν κάνει πολλά πολλά. Θα δούμε όμως, η άμυνα της ΑΕΚ είναι για μακριά γαϊδούρα, άσχετα αν εμείς δε βάλαμε γκολ την Κυριακή...
τη να πουμε κλασικός αναστασακος...γραμμένο τον εχουμε και αυτος μας διαψεύδει καθε φορα....
μπαινει για 3 λεπτα και ειναι στην θεση που δεν ηταν ο μουσλι για 87 λεπτα....στην θεση για το γκολακι
μπαλα ακουμπάει το παιδι χρισαφη γινετε.
μπορει να μην εχει τα τρεξιματα του μουσλι και την τεχνικη αλλα ειναι ΠΑΝΤΑ εκει που πρεπει κατι που λειπει απο μουσλι (καλα αυτος γυρναει και πολυ πισω γιαυτο ισος δεν ειναι εκει)
παλικαρος
μπαινει για 3 λεπτα και ειναι στην θεση που δεν ηταν ο μουσλι για 87 λεπτα....στην θεση για το γκολακι

μπαλα ακουμπάει το παιδι χρισαφη γινετε.
μπορει να μην εχει τα τρεξιματα του μουσλι και την τεχνικη αλλα ειναι ΠΑΝΤΑ εκει που πρεπει κατι που λειπει απο μουσλι (καλα αυτος γυρναει και πολυ πισω γιαυτο ισος δεν ειναι εκει)
παλικαρος
- trelopaoki444
Αααααντε παλι ο Λιακουρας. 10 λεπτα συμμετοχη παρτε το μπαλακι.
Ολους μας (κι οταν λεω ολους εννοω ολους) θα μας ξαναβαλει τα γυαλια?
Ο τυπικα 4ος επιθετικος μας ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ απο τους επιθετικους μας που εχει το ενστικτο του killer, του περιοχατου επιθετικου, του φορ παλιας κοπης που μια στις δυο ευκαιριες που εχει κανει γκολ. Ολοι μας λεμε ε ενταξει ποσα να ξαναβαλει μωρε αλλα σκεφτειτε οτι περσι ηταν η πρωτη του χρονια που εκανε επαγγελματικη προετοιμασια στην καριερα του, ηταν η πρωτη χρονια που εμαθε να λειτουργει στο γηπεδο με βαση την τακτικη και οχι το ενστικτο του οπως τοσα χρονια...
Φετος γνωριζοντας τι θελει ο Σαντος απο αυτον τολμω να ονειρευομαι να εκτοπιζει ακομα και το πουλεν μου απο τη θεση του βασικου...
Κραξτε οσο θελετε αλλα κρατηστε αυτο το ποστ γιατι θα σας το κανω παραθεση σε μερικους μηνες...
Ολους μας (κι οταν λεω ολους εννοω ολους) θα μας ξαναβαλει τα γυαλια?
Ο τυπικα 4ος επιθετικος μας ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ απο τους επιθετικους μας που εχει το ενστικτο του killer, του περιοχατου επιθετικου, του φορ παλιας κοπης που μια στις δυο ευκαιριες που εχει κανει γκολ. Ολοι μας λεμε ε ενταξει ποσα να ξαναβαλει μωρε αλλα σκεφτειτε οτι περσι ηταν η πρωτη του χρονια που εκανε επαγγελματικη προετοιμασια στην καριερα του, ηταν η πρωτη χρονια που εμαθε να λειτουργει στο γηπεδο με βαση την τακτικη και οχι το ενστικτο του οπως τοσα χρονια...
Φετος γνωριζοντας τι θελει ο Σαντος απο αυτον τολμω να ονειρευομαι να εκτοπιζει ακομα και το πουλεν μου απο τη θεση του βασικου...
Κραξτε οσο θελετε αλλα κρατηστε αυτο το ποστ γιατι θα σας το κανω παραθεση σε μερικους μηνες...
ή το χεις ή δεν το χεις..
ε, ο Ηλίας πολύ απλά το'χει!
συνέχισε έτσι Ole Gunnar Solskjaer της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας!
ε, ο Ηλίας πολύ απλά το'χει!
συνέχισε έτσι Ole Gunnar Solskjaer της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας!
Αποι εδώ και στο εξής μετά τον Pablo Garsia είναι ο αγαπημένος μου παίχτης.
Προσοχή στο τι θα γράψετε για την πάρτι του πουλέν μου γιατί ούτε ο Γιόγκ Σοθόδ σας σώζει!!!

Προσοχή στο τι θα γράψετε για την πάρτι του πουλέν μου γιατί ούτε ο Γιόγκ Σοθόδ σας σώζει!!!

gash04 έγραψε:Αποι εδώ και στο εξής μετά τον Pablo Garsia είναι ο αγαπημένος μου παίχτης.
![]()
Μα τι παλτό που είναι αυτός ο Αναστασάκος;
Y'AI'NG'NGAH
YOG-SOTHOTH
H'EE-L'GEB
F'AI TRHODOG
UAAAAH
Αναστασάκος : Όταν η ταπεινότητα και η σκληρή εργασία επικρατούν της καριέρας και της "τρέλας". Όταν σου λένε άρπαξε την ευκαιρία κι εσύ την πιάνεις. Όταν βάζεις τα γκολάκια σου επειδή πρέπει και όχι μόνο για να σου φωνάζουνε "Λιάκο Αλάνι Γάμα Το Λιμάνι".
Btw teratios ωραία επίκληση. Διαβάζει κάποιος Λάβκραφτ εδώ πέρα. Πολύ Τσαρλς Ντέξτερ Γουόρντ μου φέρνει.
Btw teratios ωραία επίκληση. Διαβάζει κάποιος Λάβκραφτ εδώ πέρα. Πολύ Τσαρλς Ντέξτερ Γουόρντ μου φέρνει.
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο μοναδικός παίχτης που συνεχίζει να μας κάνει ρόμπες. Στάνταρ δε τον πιστεύει κανείς ακόμα. Αλλά αυτός το χαβά του.... Που θα πάει, θα μας αλλάξει τα μυαλά. Δε γνωρίζω πολλούς 4ους επιθετικούς να έχουν 7-8 γκολ και σε έναν ολόκληρο γύρο να είναι ξεχασμένοι κι από τον Θεό.
- ΑποστόληςΑ
Κατ' αρχήν να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, γιατί γιορτάζει σήμερα!
Δεύτερον, ένας άνθρωπος που προσπαθεί συνέχεια και δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα, πράγμα σπάνιο στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, είναι άξιος συγχαρητηρίων.
Και αποδεικνύει και την ικανότητα του Santos να εκμεταλλεύεται άριστα τις ικανότητες του κάθε παίκτη, όπως έγινε και με τον Μπακαγιόκο.
Πόση αντίθεση με τον Λάζαρο που νόμισε ξαφνικά ότι έγινε ο Ετό και σταμάτησε να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ για να εκβιάσει τη μεταγραφή του!
Μ' αρέσουν τέτοιοι παίικτες! Είναι οι παίκτες που πρέπει να παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν ένα χειροκρότημα, ενώ οι άλλοι με το 80% που θα πιάσουν σε κάποιο παιχνίδι περνιούνται για Θεοί!
Μπράβο Ηλία!
Δεύτερον, ένας άνθρωπος που προσπαθεί συνέχεια και δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα, πράγμα σπάνιο στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, είναι άξιος συγχαρητηρίων.
Και αποδεικνύει και την ικανότητα του Santos να εκμεταλλεύεται άριστα τις ικανότητες του κάθε παίκτη, όπως έγινε και με τον Μπακαγιόκο.
Πόση αντίθεση με τον Λάζαρο που νόμισε ξαφνικά ότι έγινε ο Ετό και σταμάτησε να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ για να εκβιάσει τη μεταγραφή του!
Μ' αρέσουν τέτοιοι παίικτες! Είναι οι παίκτες που πρέπει να παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν ένα χειροκρότημα, ενώ οι άλλοι με το 80% που θα πιάσουν σε κάποιο παιχνίδι περνιούνται για Θεοί!
Μπράβο Ηλία!
Νταξει τι να πούμε για δαύτον; Έχει ποσοστά ευστοχίας καλού μπασκετμπολίστα! Απίστευτη ικανότητα στο σκοράρισμα από έναν παίκτη που δεν σου γεμίζει το μάτι ποδοσφαιρικά. Απ’ ό,τι φαίνεται θα βοηθήσει και φέτος την ομάδα όταν κληθεί να το κάνει.
Μπράβο Λιάκο και χρόνια σου πολλά!
Μπράβο Λιάκο και χρόνια σου πολλά!
Απ την αρχη του καλοκαιριου λεω να φυγει για να παρουμε αλλου τυπο επιθετικο και συνχεια σκοραρει............τι θα γινει με σενα ρε Λιακο? ρεζιλι με κανεις συνεχεια....... 

- Maximus
Maniakos, μας εχει τριλανι ο Ηλιας! Ψαχνουμε αφορμή να φυγει και δεν μπορουμε γιατί σκοραρει συνεχεια!
Να φυγετε κυριε! Να πατε αλλου να σκοραρετε!
ΥΓ.
Χρονια Πολλα στο παλληκαρι...
Να φυγετε κυριε! Να πατε αλλου να σκοραρετε!
ΥΓ.
Χρονια Πολλα στο παλληκαρι...