Παράπονα για το φόρουμ
- ContrerasPablo
Re: Παράπονα για το φόρουμ
οντως οι κεντρικη σερνεται,αλλα θελω και αλλα εμοτικον,καλα και αυτα ΑΛΛΑ :whatever:
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σε εμένα πάντως το forum πάει μια χαρά... η κεντρική θα στρώσει σε λίγο καιρό...
topic γκαγκάτση
Συγγνώμη, το topic του γκαγκάτση γιατί κλειδώθηκε με τέτοια βιασύνη? Μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω εδώ μέσα, topic για χαβαλέ μένουν ανοιχτά και γενικώς άκυρα ποσταρισματα πέφτουν σύννεφο και ένα topic, μια κουβέντα που έφτασε να είναι σχεδόν φιλοσοφική (σχετική με την ταυτότητα της ομάδας που αγαπάμε) κλειδώνεται ελαφρά τη καρδια μια ώρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης γκαγκάτση!! Να κρατάμε τους τύπους, αλλα όχι και τόσο υπερβολή ρε παιδιά! Ο γκαγκάτσης έφυγε, αλλα το θέμα του είναι ακόμη επίκαιρο. Παρακαλώ να το ξανασκεφτείτε.
Αν και δε το κλείδωσα εγώ 8emi (αν και θα θελα
), ακολουθήθηκε μια πάγια τακτική για οποιονδήποτε σχετίζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από παίκτες μέχρι προπονητές... Απ τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα απ την ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει ανοιχτό το τόπικ. Ειδικά όταν όλοι (θα) θέλουμε να ξεφύγουμε στο συγκεκριμένο τόπικ... 

Φιλε novito, ευχαριστώ για την απάντηση. Το διαδικαστικό του κλειδώματος το καταλαβαίνω. Η ένσταση μου είναι απλά, ότι το θέμα αυτό απασχόλησε τους Παοκτσήδες έντονα εδώ και μήνες, ενώ εδώ γράφτηκαν δεκάδες σελίδες, εν μέρει καταπληκτικά πράγματα! Απόψε μονο ελάχιστοι από εμάς είχαν την ευκαιρία να γράψουν κάτι μετά την ανακοίνωση της παραίτησης και είμαι σίγουρος ότι πολύ θα ήθελαν να εκφράσουν κάποια άποψη. θα μπορούσε να κλειδωθεί σε τρεις μέρες, δε θα χανόταν και το σύμπαν!
Δεκτό και σίγουρα θα ήταν να καλό να γραφτούν κάποια πράγματα... Αλλά δυστυχώς θα ξεφύγουμε και πάλι.... Και είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε τώρα στην ομάδα μας...
Θέμη, αν θέλεις κάτι, υπάρχει και το άρθρο στην κεντρική σελίδα του σάιτ!
Πολύ καλά αντανακλαστικά από τους υπευθυνους!!!
Πολύ καλά αντανακλαστικά από τους υπευθυνους!!!
Μόλις τέλειωσα ένα σχόλιο στο τόπικ του Γκαγκάτση και ανακάλυψα ότι είχε κλειδωδεί.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Χρειάζεται και να μάθουμε τις πραγματικές αιτίες της παταίτησης του αλλά να κάνουμε και αποτίμηση της παρουσίας του. Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά προσπαθούν να αποφύγουν περιττές εντάσεις, αλλά μωρά δεν είμαστε μπορούμε να χειριστούμε και "δύσκολα" θέματα με προσοχή.
Άλλωστε όποιος έχει την τάση να πλακώνεται μπορεί να το κάνει με οποιαδήποτε αφορμή. Τεσπα, πάλι φίλοι είμαστε.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Χρειάζεται και να μάθουμε τις πραγματικές αιτίες της παταίτησης του αλλά να κάνουμε και αποτίμηση της παρουσίας του. Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά προσπαθούν να αποφύγουν περιττές εντάσεις, αλλά μωρά δεν είμαστε μπορούμε να χειριστούμε και "δύσκολα" θέματα με προσοχή.
Άλλωστε όποιος έχει την τάση να πλακώνεται μπορεί να το κάνει με οποιαδήποτε αφορμή. Τεσπα, πάλι φίλοι είμαστε.
- PABLO GARCIA1
Aυτό το κλείσε άνοιξε ξανακλείσε τι νόημα έχει??
ο φόβος είναι να μην βριστούμε??
Η λύση είναι όπου διαφωνούμε έντονα το κλείδωμα???
Εδώ βριζόμαστε κάθε μέρα παντού...topic δεν θα βρούμε????άμα υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται

ο φόβος είναι να μην βριστούμε??
Η λύση είναι όπου διαφωνούμε έντονα το κλείδωμα???
Εδώ βριζόμαστε κάθε μέρα παντού...topic δεν θα βρούμε????άμα υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για μένα δεν υφίσταται λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα για το θέμα Γκαγκάτση μιας και αποτελεί παρελθόν.
Είναι πολύ νωρίς για κλείδωμα όμως.
Εκτιμώ πως αύριο μπορεί το λουκέτο να είναι ποιο γερό για να καταθέσουν και την άποψη τους και άλλα μέλη που πιθανόν δεν είχαν την δυνατότητα λόγω εργασίας.
Ύβρεις έτσι και αλλιώς αποτελούν παρελθόν.
Δεν χρειάζονται καβγάδες ΠΑΟΚ όλοι είναι εδώ μέσα.
Πριν σπάσουμε το λουκέτο που έριξε ο Admin ας πουν την άποψη τους και οι άλλοι Moderators και αν είναι το ξανανοίγουμε.
Είναι πολύ νωρίς για κλείδωμα όμως.
Εκτιμώ πως αύριο μπορεί το λουκέτο να είναι ποιο γερό για να καταθέσουν και την άποψη τους και άλλα μέλη που πιθανόν δεν είχαν την δυνατότητα λόγω εργασίας.
Ύβρεις έτσι και αλλιώς αποτελούν παρελθόν.
Δεν χρειάζονται καβγάδες ΠΑΟΚ όλοι είναι εδώ μέσα.
Πριν σπάσουμε το λουκέτο που έριξε ο Admin ας πουν την άποψη τους και οι άλλοι Moderators και αν είναι το ξανανοίγουμε.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
gash νομίζω η άποψη μου φάνηκε από χθες...
Ναι μεν να κλείδωθεί, αλλά αφού περάσουν μερικές μέρες...
(αν και προσωπικά περισσότερο με νοιάζει το ΔΥΣΚΟΛΟ ματς της Κυριακής παρά ο Γκάγκα...)
Ναι μεν να κλείδωθεί, αλλά αφού περάσουν μερικές μέρες...
(αν και προσωπικά περισσότερο με νοιάζει το ΔΥΣΚΟΛΟ ματς της Κυριακής παρά ο Γκάγκα...)
sid Teacher?
Η γνώμη σας??
Εγώ είμαι ΥΠΕΡ ανοίγματος.
Νοβίτο Υπερ.
Πλάτων ΥΠΕΡ.
Η γνώμη σας??
Εγώ είμαι ΥΠΕΡ ανοίγματος.
Νοβίτο Υπερ.
Πλάτων ΥΠΕΡ.
Θα συμφωνήσω και εγώ με την άποψη που λέει να μην κλειδωθεί το τοπικ του γκαγκάτση. βέβαια θα ήθελα να εκφράσω και το παράπονο μου σε σχέση με το γενικότερο κλείδωμα τοπικ που αφορούν άτομα-στελέχη που έφυγαν απο την ομάδα.και να δώσω και ένα παράδειγμα. έψαχνα το τοπικ του μαρκαντώνη για να παραθέσω το άρθρο που κυκλοφόρησε προχθές και αφορούσε την ασθένειά του κλπ και αυτό ήταν κλειδωμένο.τι θα μπορούσα να κάνω στην παρούσα φάση?