leomatos88 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 15:36
9 ολόκληρα χρόνια πέρασαν, από τότε που ο ΠΑΟΚ έπαιζε έναν ακόμα ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα, διασύροντας με 4-0 τον αυριανό του αντίπαλο, για να πάει στο Βόλο να σηκώσει έναν τίτλο που τον περίμενε ο ΠΑΟΚτσής 14 χρόνια. Ποιος ξεχνάει την πίστη ότι η ομάδα θα γυρίσει το πλασματικό 2-0 της Λεωφόρου, ποιος ξεχνάει την ορμή που είχε βγάλει η ομαδάρα μας στην Τούμπα. Σίγουρα ήταν εκκωφαντική η εκτόξευση που ακολούθησε, με κύπελλα, με πρωταθλήματα, με αξιόλογες προσπάθειες στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, τίποτα μα τίποτα μα τίποτα δεν πρέπει να σβήσει τη λύσσα για τίτλους. (Ημι)τελικός κυπέλλου αύριο, πιστεύω ότι θα γίνει αντιληπτό από την ομάδα ως το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο προφανώς)!
Υπάρχει ένα μαύρο πέπλο πάνω από εκείνη την ιστορική επιτυχία, το οποίο αφενός την καθιστά ολωσδιόλου ασήμαντη, αφετέρου την έκανε να φαίνεται ως ένας φόρος τιμής. Μετά από εκείνο το ματς δέχτηκε την επίθεση των δολοφόνων του ο Νάσος Κωνσταντίνου, στις 27 του Απρίλη, για να χάσει τελικά τη ζωή του στις 4 του Μάη. Σχεδόν ανήμερα της αποφράδας εκείνης ημέρας, στις 25/04, προγραμματίστηκε, πάλι στο Βόλο, ο τελικός του κυπέλλου.
Ας περάσουμε, λοιπόν, με το καλό από αύριο, κι ας το αφιερώσουμε το κύπελλο, εφόσον το κατακτήσουμε, και στη μνήμη του! Όπως εννοείται και στη μνήμη των επτά συν ενός αδερφών της πρόσφατης τραγωδίας, όπως και όλων όσων δεν είναι μαζί μας.
ΠΑΟΚάρα φέρε μας το κύπελλο!
Μέσα ήμουν σε εκείνο το ματς, ανελέητη πίστη για την πρόκριση είχαμε τότε. Στο 4-0 (Πρίγιο νομίζω) δεν μου είχε μείνει φωνή.
Από τις κορυφαίες κερκίδες των τελευταίων ετών. 9 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται.. Πόσο μεγάλωσε η ομάδα από τότε!
Εκείνη την ημέρα είχα πάρει αυτοκίνητο για το γήπεδο, από τις πραγματικά ελάχιστες φορές που έγινε κάτι τέτοιο.
Συνήθως πήγαινα και ερχόμουν από την Άνω Πόλη με τα πόδια, διασχίζοντας την Αγίου Δημητρίου..