Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

kos έγραψε:1)
2)αν τα ειπε ομως ετσι μπραβο του. το θεμα ειναι οτι ο αρχιλαμογιος ο αντωνιου δεν εκανε τιποτα χειροτερο απο τον αλλο τον αρχιλαμογιο τον νικοπολιδη. και εκει ετσι επρεπε να εχει αντιδρασει. οχι και οποιος πειραξει τον αντωνη θα εχει να κανει μαζι μου. ελεος. προεδρος του παοκ εισαι και οφειλεις να υπερσπιστεις τους παιχτες σου ακομη και απεναντι σε φιλους σου, ακομη και οταν εχουν αδικο.
τι λετε?αυτο ειναι το σωστο?
γιατι εγω νομιζα οι λεξεις περηφανια και αξιοπρεπεια ειχαν καποια αξια...
μην μικραινουμε την ομαδα μας αδερφια...
ο Ζαγορακης ΔΕΝ ειναι σκορδας!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

gash042 έγραψε:Εδώ τέτοια πράγματα δε θα κάνετε.
Eτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ τέτοια πράγματα δε θα κάνετε!!!!!
Οχι στο σπιτι μας κι οχι εις βαρος μας!!!!

Τι λεγαμε τις προαλλες??? Η διοικηση πρεπει να μιλαει και να τη τρεμουν οι αλλοι!!! Ο ΠΑΟΚ πρεπει να αποκτησει επιτελους φωνη!!!!!

Μπραβο στον προεδρο!!!!
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Μιλησε ο Αντωνιαδης το λαμογιο που η ομαδα του,την οποια στηριζε η χουντα των συνταγματαρχων,αγοραζε τα παιχνιδια για να φτασει να παιξει στο Γουεμπλευ...Να βρισκεις "ζεστες" τις παντοφλες σου λελεκι οταν πηγαινεις στο σπιτι σου....Την καταρα που ριχνανε ολοι οι Ελληνες φιλαθλοι στον γαυρο,να πεσει πανω σας ρε πισωγλεντικα βαζελια...Αντε ρε φορτσα Βερντερ...Παλιολουκριτιες βαζελοι που μια ζωη σαν τις αδερφες κρυβεστε πισω απο το παρασκηνιο και χτυπατε πισωπλατα....Αντε στο διαολο.....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

XΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!
Να σε εχει ο Θεος καλα και να εισαι για παντα κοντα μας και κοντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας....
eagle4

Δημοσίευση από eagle4 »

Χρόνια πολλα πρόεδρε!!! Να τα εκατοστήσεις ..πάντα γερός ,δυνατός κ πρόεδρος στον ΠΑΟΚ !!! :D :shock:
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

μπραβο στον προεδρο...ετσι πρεπει να ειναι ειχανε καλομαθει καθε χρονο να παιρνουν τα διπλα..βαλτε το καλα στο μυαλο σας ειτε σας αρεσει ειτε οχι ο γιγαντας ξυπνησε..προχωρα προεδρε και εμεις εδω ειμαστε...

:?:
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ρε προεδραρα..οτι επιθυμεις να εισαι ευτιχισμενος με υγεια και μακαρι να δουμε τον ΠΑΟΚ ετσι οπως ολοι τον θελουμε..ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Προεδρε χρονια πολλα και να τα εκατοστησεις... :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Xρονια πολλα..Προεδραρα μαςς..Παντα Προεδρος εσυ...Κανεις αλλος!!!!
:? :?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Τεο χρονια πολλα αδελφε!!!!!οτι επιθυμεις να το αποκτησεις!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ και.....υπομονη!!!!

:) :x :shock:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε:
eorptol έγραψε:
kos έγραψε:1) μην πιστευουμε οτι διαβαζουμε. πριν απο λιγο ακουγα τον πετρουλακη να λεει οτι δεν πρεπει να διαβαζουμε αθηναικες εφημεριδες γιατι μας λενε βουλγαρους. ο ανθρωπος ειναι γελοιος. οσοι γραφουν ρεπορταζ παοκ στις αθηναικες εφημεριδες ειναι απο εδω πανω και αρκετοι απο αυτους εχουν δουλεψει στις επιχηρησεις του.
μπορει ο διαλογος να εχει τρελη σαλτσα.

2)αν τα ειπε ομως ετσι μπραβο του. το θεμα ειναι οτι ο αρχιλαμογιος ο αντωνιου δεν εκανε τιποτα χειροτερο απο τον αλλο τον αρχιλαμογιο τον νικοπολιδη. και εκει ετσι επρεπε να εχει αντιδρασει. οχι και οποιος πειραξει τον αντωνη θα εχει να κανει μαζι μου. ελεος. προεδρος του παοκ εισαι και οφειλεις να υπερσπιστεις τους παιχτες σου ακομη και απεναντι σε φιλους σου, ακομη και οταν εχουν αδικο.
οτι ναναι ......ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΟΥ οτι εχεις
εμπαθεια με τον ζαγορ και την διοικηση αλλα λες οτι ναναι
ΑΑΑΑΑ ειπες και ενα μπραβο στον ζαγορ κατα λαθος μαλον γιατι
μετα παλι με διαφορες φημες που ακουσες τον κραζεις.......
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ Η Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΝΤΑΖΗΣ γιατι
καλη ειναι η κριτικη αλλα οχι η εμπαθεια ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ
ΜΟΥ.....
και φυσικα το κραζω. γιατι να μην τον κραξω? κακο ειναι?
.
εγώ νομίζω ότι δεν είναι ηθικό να κράζεις (δηλαδή να δυσφημείς) κάποιον βασιζόμενος σε φήμες ίδιος από τι στιγμή που δεν δίνεις τα στοιχεια σου και επιπλέον δεν είναι ο άλλος απέναντι σου να σου απαντήσει. εσύ προφανώς είσαι υπερήφανος για αυτό που κανεις και θεωρείς όλους τους άλλους λάθος.

άλλο το να βλέπεις κάτι στο γήπεδο και να λες τι γνώμη σου οποια και να είναι αυτή και άλλο το να βασίζεσαι σε φήμες. εκτος αν ξέρεις όλη την ιστορία από πρώτο χέρι.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ας μου πει καποιος που δυσφημησα τον ζαγορακη ή καποιον αλλο. συγκεκριμενα πραγματα.
1)όταν αποκαλείς τον αντωνίου και τον νικοπολίδη αρχιλαμόγια είναι δυσφήμιση.

2) όταν λες ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προστατεύει "αρχιλαμόγια" ,όπως τοv αποκάλεσεs, είναι δυσφήμιση για το πρόεδρο του ΠΑΟΚ

3) όταν λες ΒΑΣΙΖΌΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΉΜΕΣ που προέρχονται από τις εφημερίδες του osfp ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προτίμησε να προστατέψει το φίλο του από το να βάλει το καλο του ΠΑΟΚ πάνω από όλα είναι δυσφήμιση για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ
1on γιατί βασίζεται σε φήμες και
2on γιατί υπονοεί αυτή η τοποθέτηση ότι λέει ψέματα σε όλους όταν ευαγγελίζεται από την αρχή τις προεδρίας του το ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

αν δεν είναι κάποιος μπροστά να ξέρει ακριβώς τι ειπώθηκε και πως ειπώθηκε τότε είναι πολύ δύσκολο να εκφέρουμε άποψη όπως σωστά αναφέρεις σε ένα από τα προηγούμενα σου post
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε:
και υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στο κραξιμο και στην δυσφημιση.
διαφέρει ναι. αλλα όταν το κράξιμο βασίζεται σε φήμες τότε μετατρέπεται σε δυσφήμιση κάποιες φορες
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

kos έγραψε:
το περιστατικο με τον νικοπολιδη προβληθηκε απο ολα τα μμε της χωρας ως παλικαρια του προεδρου του ΠΑΟΚ που προστατεψε τον τερματοφυλακα του ολυμπιακου. εγω θα θεωρουσα παλικαρια να προστατεψει τον κονσεισαο. τον παιχτη του ΠΑΟΚ. μπορει να κανω και λαθος.
Σ'αυτο συμφωνω απολυτα μαζι σου.Δεν εξεταζω αν ειχε δικιο ο Κονσεϊσαο ή ο νικοπολιδης αλλα σε ενα ματς με τον μισητο αντιπαλο θελω ο προεδρος του ΠΑΟΚ να τα βλεπει ολα ασπρομαυρα και οι παικτες του γαυρου να αντιμετωπιζονται σαν εχθροι κι ας ειναι φιλοι με τον Ζαγορακη στην ιδιωτικη τους ζωη.Με ξενερωσε απιστευτα ο τροπος που παρουσιαστηκε το περσινο συμβαν γιατι μας εβγαλε ολιγον τι μα@ακες,και ακομη περισσοτερο τον παικτη μας μετα απο εκεινο το χαμενο πεναλτυ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε:
οταν ο ζαγορακης παιρνει μπραβο για αυτο που εγινε με τον αντωνιου δεν βασιζεστε φημες και οταν εγω εχω αντιθετη αποψη βασιζομαι σε φημες? διαλεξε και παρε φιλε μου. ή ειναι φημες ή δεν ειναι φημες. οχι με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.

υπάρχει μια διαφορα στη μια και στην άλλη περίπτωση.

στη μια περίπτωση αυτό που έγινε με τον νικοπολίδη το είδε όλη η Ελλάδα στη τηλεόραση . δεν ήταν κάτι κρυφό. οποτε για να προστατευτεί ο νικοπολίδης που είχε τι φωλια του λερωμένη λόγο αυτόν που είπε στο conceisao κατά τι διάρκεια του αγώνα και τα είδαμε σε replay αρκετές φορες, οι εφημερίδες του osfp ( εσύ μπορεί να μη βλέπεις τα exofila, εγώ τα βλέπω) την επομενη μέρα βγήκαν με αυτήν την ιστορία για να προστατευτεί ο ποδοσφαιριστής. αν θυμάσαι κάτι ανάλογο είχε γίνει στο αλησμόνητο παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον του παπαπέτρου όπου οι ίδιες εφημερίδες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο ιταλός τάκολα εξηγούσε στο γιαννακόπουλο πως πραγματικά έσπρωξε με το χέρι τι μπάλα στα δίχτυα στη φάση του 82 λεπτού.οποτε στη περίπτωση του νικοπολίδη υπάρχει κάποιο κίνητρο για να βγει μια τέτοια φήμη.

στη περίπτωση όμως του αντωνίου δεν έχει κανένα λόγο ο ΠΑΟΚ να βγάλει προς τα έχω τέτοια φήμη γιατί απλός κανεις μας δεν είδε τίποτε είτε ήταν στο γήπεδο είτε το είδε στη tv. δεν είχε κίνητρο ο ΠΑΟΚ να βγάλει τέτοια φήμη προς τα έχω. με αλλα λόγια εμείς ποτε να μη μαθαίναμε το συμβάν με τον αντωνίου δε θα γινόταν και τίποτε. δε θα τιμωρούνταν κανένας παίκτης όπως στη περίπτωση νικοπολίδη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”