Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από paokspren »

STRAFNIK έγραψε:Αυτό το πράγμα, που πριν καν αρχίσει η περίοδος
των μεταγραφών, κάποιοι ήδη βγαίνετε και κράζετε
επειδή κάπου κάποιος κάτι είπε ή άκουσε να το κοιτάξετε
Και κουραστικό είναι, και κάνεις μα κανείς από αυτούς
που στο τέλος θα πάρουν τις οποίες αποφάσεις δεν θα δώσει σημασία στις κραυγές σας
Οπότε, καλό θα ήταν οι συζητήσεις να γίνουν σε ένα λογικό πλαίσιο
Ούτε μπάτζετ γνωρίζουμε, ούτε τι έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι
Και σίγουρα η πληροφόρηση που τυχόν θα έχουμε από τους "ρεπόρτερ" της ομάδας, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μόνο κλικ ψάρεμα γιατί κανείς τους, αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια δεν γνωρίζει ΤΊΠΟΤΑ

Ναι δεν ξέρω, ίσως δικαιούμαι να είμαι λίγο προκατειλημένος με αυτούς που αντικατέστησαν τον Μειτέ με τον Μπακαγιόκο και τον Κουλιεράκη με τον Κόλευ και έλεγαν ότι έφτιαξαν το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα, μπορεί οι φετινοι Τισουντάλι και Λοβρεν να μας βγουν. Αλλά θα έχουν επιλέγει με τον ίδιο τρόπο κάτι που το κάνει αρκετά απίθανο, και εμένα απαισιόδοξο.
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε:Κάποτε αυτή η εποχή ήταν η χαρά μας. Πλέον έχει καταντήσει μαρτύριο.
Υπάρχει πλέον τόση μιζέρια που δεν ξέρω αν αξίζει τελικά να ασχολείται κανείς
Μα εχει φανει κανενα σημαδι οτι γινεται κατι οργανωμενο; Ή εχει δειξει ο προπονητης οτι μπορεί να σημαδεψει καποιο λαβράκι που θα υπηρετεί το πλάνο του, οταν πχ αυτο που θυμομαστε απο περσι ειναι η επιμονη στο μπρέιθγουεϊτ;
Το θεμα ειναι οτι για να τους παρεις πρωτάθλημα πρεπει να τους γ@μας σε ολα τα μηκη και τα πλάτη του γηπέδου, οπως το 19. Ακομα και πέρσι με 2 τοπ παιχτες σε καθε γραμμη επρεπε να γινουν τα απίστευτα στο τελος για να το παρουμε.
Φετος πρεπει να καλυφθουν τεραστια κενα. Δηλαδη, πέρα απ' τα πολυ προφανη, ειναι δυνατον να εμπιστευτείς αυτον το μπαμπά για βασικο;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Μειτε

[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Η επιμονη στον Μπρεθγουειτ εφερε 2 αλλα φορ
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Psagmenos4 έγραψε:Στα 5 μύρια η ρήτρα του Μορον από τον Άρη τα δίνατε?

Ανετα.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ έχω ένα προαίσθημα (καθαρά και μόνο ) ότι όπως με Καμαρα , πάμε να κάνουμε κλοπή τον Πινεδα από την κουλα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Έχει αλλά 2 χρόνια συμβόλαιο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ας πουμε οτι η ομαδα φευγει για προετοιμασια απο 1 εως 15 ιουλιου αναλογα με το τι θα γινει στον τελικο κυπελου.

Αρα εχουμε περιπου εναμιση μηνα για να ανανεωσουμε αυτους που ειναι να ανανεωθουν και μετα να αγορασουμε τις βασικες αναγκες. Ποιες ειναι αυτες συμφωνα με οσα βγαινουν; ΦΟΡΑΚΛΑ, Αρ εξτρεμαρα για βασικο, αριστερο μπακ στο επιπεδο ραχμανιδη και μια ΧΑΦΑΡΑ. Αρα πριν φυγουμε πρεπει να εχουν ερθει 4 παικτες ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

Ναι ειναι μια αληθεια οτι δεν εχουμε πολυ χρονο. Ειδικα με το πως κοσκινιζει τα παντα η ομαδα μεχρι να παρει εναν παικτη.

Επισης ειναι μια πραγματικοτητα οτι τωρα, τα συμβολαια τσουζουνε. Αρκετα κιολας. Γιατι οι παικτες περιμενουν καλυτερες προτασεις με βαση το πρωταθλημα. Τους δινεις αυτα που θελουν ή κοντα σε αυτα για να τους κλεισεις τωρα ή τζογαρεις; Ο τζογος παντως ως τωρα 8/10 δεν μας εχει βγει. καθολου.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

chri5ti9 έγραψε:Εγώ έχω ένα προαίσθημα (καθαρά και μόνο ) ότι όπως με Καμαρα , πάμε να κάνουμε κλοπή τον Πινεδα από την κουλα.

Ονειρικό θα ήταν κάτι τέτοιο αλλά οι πιθανότητες είναι μηδενικές.
Ο Πινέδα έχει τεράστια ρήτρα. Διάβασα σε κίτρινο ρεπορτάζ πως μέχρι τώρα ήταν 16 εκατομμύρια και από αυτό το καλοκαίρι πέφτει στα 8 αρκεί να είναι κασέρι.
Νομίζω, αλλά αυτό δεν το λέω με σιγουριά, πως αυτά τα 8 είναι μόνο για Αμερική. Ευρώπη και Ασία πρέπει να είναι μεγαλύτερη.
Θεωρώ απίθανο να δοθούν τέτοια λεφτά σε ομάδα.
Θυμίζω η άεκ τον είχε αγοράσει με 6.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

renegade έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Στα 5 μύρια η ρήτρα του Μορον από τον Άρη τα δίνατε?

Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρουμε... ούτως ώστε να δούμε πώς φαίνονται στην ομάδα μας αυτοί που θεωρούμε κίλερ κ παικταραδες

Αυτος ο τρομερος κιλερ γιατι δεν ειχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ομαδα να ενδιαφερθει γι αυτον και εμεινε στον ρουλη??
marsantos έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Εγώ έχω ένα προαίσθημα (καθαρά και μόνο ) ότι όπως με Καμαρα , πάμε να κάνουμε κλοπή τον Πινεδα από την κουλα.

Εγω εχω ενα προαισθημα για τον ορτα που ο γαυρος λενε δεν θα πληρωσει την ρητρα]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για Ουναΐ θα κάνουμε κάποια προσπάθεια;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ιωαννίδη φωταρα;
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Καλημερα μαγκες.
Μιχος μολις ειπε στο ραδιο οτι εχει παρθει στανταρ αποφαση για αγορα Μειτε, αλλα στις ανανεωσεις των παικτων μεγαλων ηλικιων θα μπει περιορισμος. Ειπε χαρακτηριστικα οτι Ζβαμπ και Μπραντον ΔΕΝ ανανεωνουν, κατι που επιβεβαιωνει και αλλα παρομοια ρεπορταζ

Στο θεμα του Ζβαμπ το προβλημα ειναι να μην τον χασουμε για μετα την αποσυρση του.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Καλημέρα ομάδα. Χθες ο Πετρωτς είπε για αριστερό μπακ που έγινε επαφή και φαίνεται να μένει ελεύθερος (άρα εικάζω δε λήγει το συμβόλαιό του το 2025) και έχουμε παίξει μαζί τους αντίπαλοι στην ευρώπη. Μία ανάλυση που ζήτησα από το o3 του openai μου έβγαλε αυτό το το αποτέλεσμα:

"
Below is a season-by-season digest of every club PAOK FC have faced in UEFA competitions from 2020-21 through 2023-24 and the recognised left-backs on those opponents’ first-team rosters in the season of the tie.
I drew the opponent list from UEFA/Wikipedia match archives and identified left-backs from official squad lists (Transfermarkt, UEFA.com, club/league sites, ESPN, WorldFootball). Citations appear after every data statement so you can trace each name to its source.

2020-21 — Champions- & Europa League
Opponent Left-backs on 2020-21 roster*

Beşiktaş JK Rıdvan Yılmaz, Fabrice N’Sakala

SL Benfica Alejandro Grimaldo, Nuno Tavares, Tiago Araújo

FC Krasnodar Cristian Ramírez, Evgeniy Chernov, Ambroise Oyongo

PSV Eindhoven Philipp Max, Mauro Júnior

Granada CF Carlos Neva, Jonathan Silva, Eu Gutiérrez

AC Omonia Jan Lecjaks, Amine Khammas, Fotis Kitsos

*Players registered by UEFA in that campaign and fielded mainly at left-back.

2021-22 — Europa Conference League
Opponent Left-backs on 2021-22 roster
Bohemians 1905 Jakub Hausman (senior deputy), Matyáš Braný (U-21)

HNK Rijeka Daniel Štefulj, Ivan Lučin (utility LB) — squad lists corroborated via 2021 HNL registration (no English-language DB citation available).

FC Copenhagen Victor Kristiansen, Bryan Oviedo (dual LM/LB)

SK Slovan Bratislava Vernon De Marco, Lucas Lovat

Lincoln Red Imps Kyle Goldwin (LB/CB), Lee Bullock (youth LB) – GFA squad sheet 2021.

FC Midtjylland Paulinho, Nikolas Dyhr, Victor Bak

KAA Gent Núrio Fortuna, Christopher Operi, Cederick Van Daele

Olympique Marseille Jordan Amavi, Luan Peres, Sead Kolašinac (Jan 2022)

2022-23 — Europa Conference League Qualifiers

Opponent Left-backs on 2022-23 roster
Levski Sofia Tsunami (Guilherme Santos), Ivan Goranov, Aleksandar Bozhilov

(PAOK fell in the 2nd-qualifying round that year.)

2023-24 — Europa Conference League (qualifiers → quarter-final)
Opponent Left-backs on 2023-24 roster
Beitar Jerusalem Grigoriy Morozov, Li-On Mizrahi

HNK Hajduk Split Dario Melnjak, Ismaël Diallo, Elvis Letaj

Heart of Midlothian Alex Cochrane, Stephen Kingsley

Aberdeen FC Jack MacKenzie, James McGarry

HJK Helsinki Niko Hämäläinen, Murilo de Souza

Eintracht Frankfurt Niels Nkounkou, Philipp Max, Christopher Lenz

GNK Dinamo Zagreb Petar Bočkaj, Takuya Ogiwara, Leon Jakirović (U-19)

Club Brugge KV Maxim De Cuyper, Bjorn Meijer, Joaquin Seys

"

Προσωπικά θα γούσταρα φουλ τον Ενκουνκού της Eintracht ο οποίος δεν υπολογίστηκε και πολύ φέτος αν κρίνω από τις συμμετοχές του.

https://www.transfermarkt.gr/niels-nkounkou/profil/spieler/591193
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Προτεραιοτητα μετα τις ανανεωσεις που πρεπει να γινουν πρεπει να ειναι η αποκτηση Ελληνων γηγενων παικτων για να μην εχουμε τα ιδια θεματα με αλλες χρονιες με τις λιστες και να κατεβαζουμε πληρες ροστερ,δλδ 7 Ελληνες που να μπορουν να ειναι ενεργοι και σημαντικοι στο ροστερ...Αυτη τη στιγμη εχουμε 3ο τερματοφυλακα Τσιφτση η Μπαλωμενο,Μιχαηλιδη,Θυμιανη,Ντελια και Πελκα....4 δλδ διοτι ο Θυμιανης μαλλον παει για δανεισμο...
Ας υποθσουμε οτι πιθανοτατα υπαρχει περιπτωση για επιστροφη Λυρατζη για τη θεση του 2ου πισω απο το βασικο δεξι μπακ θελουμε το ελαχιστο αλλους 2....
Εμενα και χθες μου αρεσε πολυ ο Τετει του Παναιτωλικου και ειναι μονο 23 χρονων...Πολυ χρησιμος παικτης πρπει να τον δουμε σοβαρα...
Ας γινει και επιστροφη Χατζηστραβου και ειμαστε οκ αν δεν υπαρξει καποια αποχωρηση....
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Bence Dárdai

Δεκαεννιάχρονος σχεδονκωνσταντελιας χωρίς συμβόλαιο ;; :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”