Να σαι καλά ρε φιλαράκι τι με είπες τώρα θα το δοκιμάσω , χαμπάρι δεν είχα ότι γίνεται αυτόVet_eranos έγραψε:sourmenetes έγραψε:Πως το κάνεις αυτό;Maurice_Escargot έγραψε:Το ξαναλέω, το είδα στην Cosmote χωρίς περιγραφή (σου δίνεται η δυνατότητα να το κάνεις) με ήχο γηπέδου και η ατμόσφαιρα ήταν ανώτερη από όλα τα αλλα παιχνίδια φέτος. Η ένταση της κερκίδας ειδικά στο Α' ημίχρονο. Με την περιγραφή το ηχείο πηγαίνει πολύ κάτω.
Sent from my Pixel
Αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά... Κι επειδή αγγλική περιγραφή δεν υπάρχει, ακούς μόνο γήπεδο...
Εννοείται πως κάνουν τα κουμάντα τους, δεν νομίζω να φταίει κάτι άλλο, για να μην περνάει γεμάτα ο φυσικός ήχος...
ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
To "μια χαρά" δεν κερδίζει αγώνες.PAOK_Antarctica έγραψε:Στην 7 είμαι.
Μια χαρά ήταν η Τούμπα.
Στο ΠΑΟΚ - Spartak η κερκίδα δεν ήταν μια χαρά. Ήταν υπερκαύλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Spartak μιλούσαν για την κερκίδα μετά τον αγώνα. Ήταν τρομαγμένοι την ώρα του αγώνα, δεν μπορούσαν να παίξουν.
Σε ΠΑΟΚ - αεχ με γήπεδο sold-out, στη ρεβάνς ενός αγώνα που σε έσφαξε διαιτητής και δικαστήριο, ο κόσμος ήταν ηθικά υποχρεωμένος να μην έχει φωνή την επόμενη μέρα.
Αυτό που ακούσαμε, ήταν ένα μάτσο τιτίκες να κοιτάνε τον αγώνα και μια θύρα 4 να κρατά τα προσχήματα.
ΧΦΤΘΟΥ λοιπόν. Λουλούδες. Δεν τους αξίζει ο μεγάλος ΠΑΟΚ.
- Maurice_Escargot
^ ΠΑΟΚ-Σπαρτακ Μοσχας, η καλυτερη Τουμπα της τελευταιας.... 10ετιας?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έζησα την κερκίδα στο ΠΑΟΚ - Dinamo και στο ΠΑΟΚ-οσφπ 3-1 (το πρωταθληματικό) για να σε πω. Ας πουν όσοι ήταν εκεί.. Εγώ το ΠΑΟΚ - Spartak το έζησα μεταδίδοντάς στο στο πάλαι ποτέ Paokmania Web Radio.
Οff-topic, αλλα μιας και το ανέφερες, υπάρχει πουθενά αρχείο Paokmania Web Radio;
-
Αυτό ακριβώς...+1000!DIAMANTIS99 έγραψε:Δύναμη εχει η φωνή όταν η εκπνοή είναι απότομη.
Γι'αυτό οι λέξεις στα συνθήματα πρέπει να είναι ρυθμικές και σύντομες . Πχ παοκάρα όλε
Καθαρή φυσική
Κι όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Ζοζέ μια φορά που τα λέγαμε σε παρέα τα συνθήματα πάνω από 5 λέξεις δεν πρέπει να έχουν..
- Daskalos_4
- Has thanked: 1 time
Ωραιος! Με Ντιναμο για παράδειγμα δεν ακουστηκε ουτε ενα φασεικο απο οσο θυμάμαι, εξ ου και η μεγαλη δυναμικη της κερκίδας.DIAMANTIS99 έγραψε:Δύναμη εχει η φωνή όταν η εκπνοή είναι απότομη.
Γι'αυτό οι λέξεις στα συνθήματα πρέπει να είναι ρυθμικές και σύντομες . Πχ παοκάρα όλε
Καθαρή φυσική
Η κερκίδα με τον γαύρο στο 3-1, με την Σπάρτακ και στα ματς με Δυναμό Ζάγκρεμπ και play off, με τα τελευταία περσινά να μην υπάρχει sold out, θα πω ότι ήταν στα όρια της κόλασης για τους αντιπάλους. Ειδικά με γαύρο και Σπάρτακ. Δεν πάω πιο πίσω με Άρσεναλ, Νάπολι, Μπάγερν και Μπάρτσα, αυτές που θυμάμαι έντονα.
Προχθές ήταν καλή, αλλά έχανε από τα μακρόσυρτα. ΠΑΟΚ ολέ, ολέ, ολέ και οε, οε, οε ΠΑΟΚ είναι τα ιδανικά, επίσης το εμπρός αητέ-Δικέφαλε. Αυτά τα τραγούδια περί εκδρομών και ναρκωτικών (έλεος!) και "ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε" κλπ, ας ακουστούν πριν τον αγώνα και όχι στη διάρκεια.
Δεδομένου ότι άλλαξαν οι καιροί σε όλα τα γήπεδα και όχι μόνο στο δικό μας, αυτό που θα ήθελα να πω είναι το ότι η αυτή καθ' εαυτή κατασκευή του γηπέδου, το κάνει να υστερεί στην ένταση του ήχου σε σύγκριση με κάποια άλλα. Η Τούμπα δεν είναι κλασικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά φέρνει περισσότερο σε στάδιο. Πιτσιρικάς το θυμάμαι με 6 κουλουάρ για αγώνες δρόμου στον στίβο και το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ πίσω από την εστία της Θ4. Το γήπεδο της κούλας που είναι και σκεπαστό, το Καραϊσκάκης, της Λεωφόρου μέχρι πέρσι που το χρησιμοποιούσε ο βάζελος και του συμπολίτη, έχουν τις κερκίδες κοντά στον αγωνιστικό χώρο συν τις όποιες σκεπές και οι φωνές μένουν μέσα, ενώ στην Τούμπα κάπου χάνονται.
Ας ξεχάσουμε τον προχθεσινό αγώνα στον οποίο η πρόκριση χάθηκε σε 2-3 λεπτομέρειες. Να τον δούμε ίσως σαν οδηγό όπως κάναμε στον προ έτους περίπου άδικο αποκλεισμό από τον βάζελο και να πεισμώσει η ομάδα για την Ευρώπη και τον τίτλο. Όχι όμως με αυτό το έμψυχο δυναμικό, έστω και με συν τον Πένια, γιατί έχουμε αρκετά πλην στους ήδη υπάρχοντες.
Προχθές ήταν καλή, αλλά έχανε από τα μακρόσυρτα. ΠΑΟΚ ολέ, ολέ, ολέ και οε, οε, οε ΠΑΟΚ είναι τα ιδανικά, επίσης το εμπρός αητέ-Δικέφαλε. Αυτά τα τραγούδια περί εκδρομών και ναρκωτικών (έλεος!) και "ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε" κλπ, ας ακουστούν πριν τον αγώνα και όχι στη διάρκεια.
Δεδομένου ότι άλλαξαν οι καιροί σε όλα τα γήπεδα και όχι μόνο στο δικό μας, αυτό που θα ήθελα να πω είναι το ότι η αυτή καθ' εαυτή κατασκευή του γηπέδου, το κάνει να υστερεί στην ένταση του ήχου σε σύγκριση με κάποια άλλα. Η Τούμπα δεν είναι κλασικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά φέρνει περισσότερο σε στάδιο. Πιτσιρικάς το θυμάμαι με 6 κουλουάρ για αγώνες δρόμου στον στίβο και το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ πίσω από την εστία της Θ4. Το γήπεδο της κούλας που είναι και σκεπαστό, το Καραϊσκάκης, της Λεωφόρου μέχρι πέρσι που το χρησιμοποιούσε ο βάζελος και του συμπολίτη, έχουν τις κερκίδες κοντά στον αγωνιστικό χώρο συν τις όποιες σκεπές και οι φωνές μένουν μέσα, ενώ στην Τούμπα κάπου χάνονται.
Ας ξεχάσουμε τον προχθεσινό αγώνα στον οποίο η πρόκριση χάθηκε σε 2-3 λεπτομέρειες. Να τον δούμε ίσως σαν οδηγό όπως κάναμε στον προ έτους περίπου άδικο αποκλεισμό από τον βάζελο και να πεισμώσει η ομάδα για την Ευρώπη και τον τίτλο. Όχι όμως με αυτό το έμψυχο δυναμικό, έστω και με συν τον Πένια, γιατί έχουμε αρκετά πλην στους ήδη υπάρχοντες.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Ετσι φάνηκε και σε μένα και έγραψα στο τόπικ του αγώνα ότι ήταν καθαρό πέναλτυ.marsantos έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Το μαρκάρισμα στο Σάστρε είναι πέναλτι ή εγώ θέλω να το βλέπω πέναλτι. Μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι αντίστοιχο με τις φάσεις που έφτιαξε ο πιλότος για το Λιουμπισιτς;
Υπάρχουν 2 κάμερες από πίσω που δείχνουν τη φάση. Εγώ βλέπω πως του τη ρίχνει γεμάτα στο σταθερό πόδι. Δε μου φαίνεται για βουτιά.
Στο 05:43 του βίδεο:
[youtube]k9CXtkuYmus[/youtube]
Να πώ κι εγώ την γνώμη μου καθαρά ποδοσφαιρικά για το πώς παίξαμε την Πέμπτη:
βασικά όλο μας το παιχνίδι ήταν μπαλιές από τα σέντερ μπάκ στα εξτρέμ (Τάισον, Αντρίγια). Είδαμε οτι ήταν αδύνατον να περάσει η μπάλα στο κέντρο, οπότε κυρίως ο Μιχα (αλλά και ο Κετζιόρα) βγάζανε μακρινές μπαλιές στα εξτρέμ για να πλαγιοκοπήσουνε τα αδύναμα άκρα της αεκ. Ρότα και Χατζήσαφί δεν εμπνέαν και μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτό ήταν όλο που παίξαμε. Το κέντρο για να πάρει μπάλα έπρεπε να κόψει στο repress. Οποτε κλέψαμε μπάλες δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις.
Για μένα αυτό το πλάνο παιχνιδιού είναι πραγματικά λίγο. Έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Ό,τι και να μου πεί κάποιος η ευθύνη είναι καθαρά στον προπονητή. Είναι αδύνατον οι παίκτες να εφάρμοσαν μόνοι τους τα παραπάνω. Η ομάδα παίζει χωρίς deep lying PM και χωρίς 6άρι ή υποτυπώδες 6άρι. Τα γκόλ ήττας και αποκλεισμού στα δύο τελευταία μάτς οφείλονται καθαρά στην έλλειψη 6αριού, άσχετα με τις τακτικές στα παιχνίδια.
Εδώ και καιρό λείπει η ποδοσφαιρική λογίκή από τα παιχνίδια μας. Αν δεν προσαρμοστεί ο προπονητής μας (και η διοίκηση με την απαιτούμενη ενίσχυση) οχι μόνο δεν θα δούμε νίκη σε ντέρμπι, αλλά η χρονιά θα καταλήξει σε μία χρονιά ντροπής και ξεφτίλας.
βασικά όλο μας το παιχνίδι ήταν μπαλιές από τα σέντερ μπάκ στα εξτρέμ (Τάισον, Αντρίγια). Είδαμε οτι ήταν αδύνατον να περάσει η μπάλα στο κέντρο, οπότε κυρίως ο Μιχα (αλλά και ο Κετζιόρα) βγάζανε μακρινές μπαλιές στα εξτρέμ για να πλαγιοκοπήσουνε τα αδύναμα άκρα της αεκ. Ρότα και Χατζήσαφί δεν εμπνέαν και μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτό ήταν όλο που παίξαμε. Το κέντρο για να πάρει μπάλα έπρεπε να κόψει στο repress. Οποτε κλέψαμε μπάλες δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις.
Για μένα αυτό το πλάνο παιχνιδιού είναι πραγματικά λίγο. Έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Ό,τι και να μου πεί κάποιος η ευθύνη είναι καθαρά στον προπονητή. Είναι αδύνατον οι παίκτες να εφάρμοσαν μόνοι τους τα παραπάνω. Η ομάδα παίζει χωρίς deep lying PM και χωρίς 6άρι ή υποτυπώδες 6άρι. Τα γκόλ ήττας και αποκλεισμού στα δύο τελευταία μάτς οφείλονται καθαρά στην έλλειψη 6αριού, άσχετα με τις τακτικές στα παιχνίδια.
Εδώ και καιρό λείπει η ποδοσφαιρική λογίκή από τα παιχνίδια μας. Αν δεν προσαρμοστεί ο προπονητής μας (και η διοίκηση με την απαιτούμενη ενίσχυση) οχι μόνο δεν θα δούμε νίκη σε ντέρμπι, αλλά η χρονιά θα καταλήξει σε μία χρονιά ντροπής και ξεφτίλας.
- DIAMANTIS99
Αυτο θελω να πω σε πολλα Post μου αλλα το λεω απαλα απαλαΜπαρκαρούτσος έγραψε:To "μια χαρά" δεν κερδίζει αγώνες.PAOK_Antarctica έγραψε:Στην 7 είμαι.
Μια χαρά ήταν η Τούμπα.
Στο ΠΑΟΚ - Spartak η κερκίδα δεν ήταν μια χαρά. Ήταν υπερκαύλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Spartak μιλούσαν για την κερκίδα μετά τον αγώνα. Ήταν τρομαγμένοι την ώρα του αγώνα, δεν μπορούσαν να παίξουν.
Σε ΠΑΟΚ - αεχ με γήπεδο sold-out, στη ρεβάνς ενός αγώνα που σε έσφαξε διαιτητής και δικαστήριο, ο κόσμος ήταν ηθικά υποχρεωμένος να μην έχει φωνή την επόμενη μέρα.
Αυτό που ακούσαμε, ήταν ένα μάτσο τιτίκες να κοιτάνε τον αγώνα και μια θύρα 4 να κρατά τα προσχήματα.
ΧΦΤΘΟΥ λοιπόν. Λουλούδες. Δεν τους αξίζει ο μεγάλος ΠΑΟΚ.
- DIAMANTIS99
Στο ΠΑΟΚ -οσφπ ναι! ηταν σοβαρη κερκιδα. Ο γαυρος ηταν μουδιασμενος απο την αρχη μεχρι το τελος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έζησα την κερκίδα στο ΠΑΟΚ - Dinamo και στο ΠΑΟΚ-οσφπ 3-1 (το πρωταθληματικό) για να σε πω. Ας πουν όσοι ήταν εκεί.. Εγώ το ΠΑΟΚ - Spartak το έζησα μεταδίδοντάς στο στο πάλαι ποτέ Paokmania Web Radio.
Επισης φοβερη κερκιδα ηταν και τοτε με τον οσκαρ ,εκτος απο το μαλακα που πεταξε το ρολο. Εκει το σκατο ειχε φτασει οντως στην καλτσα