Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Διαφωνω φιλε μου Montrealiotis, εχω εντελως διαφορετικη οπτικη των πραγματων ,αλλα τι να κανουμε καλη καρδια...Οταν σαν ομαδα εχεις πεσει σε αυτη την παγιδα ενα σκασμο φορες και την εχεις πληρωσει ακριβα, το να πεφτεις αλλη μια δεν σε κανει ηρωα ,το αντιθετο...Οταν βεβαια ο Κυρ Κυρ λεει οτι οταν ζητηθηκε απο τον Ηλιοπουλο να μιλησει στον Λουτσεσκου, ο ιδιος του απαντησε, αν ειναι δυνατον ,να τον ρωτησω αντι να τον στειλει ''ευγενικα'' παντα στον διαολο δεν ειναι να απορει κανεις με τα υπολοιπα...
η εσωστρεφεια πανω απο ολα εμεις φταιμε πηγαμε προκαλεσαμε σε ολα ακουγεστε αλλα ελπιζω να ειστε ελαχιστοι ,πρεπει να ειμαστε ολοι απενταντι στου σαπιους ,τους τυπους που ειναι χειροτεροι απο τους γαβρους τα τελευταια χρονια....Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.......
Μετά από μία ωραία βραδυνή έξοδο με αγαπημένα μου πρόσωπα, έκανα ένα σουλατσο ιντερνετικό. Σε συνέντευξη Ρασβαν Λουτσεσκου τα χαρτιά έχουν τα περισσότερα σχόλια. Στο πρόσωπο μου σχηματίζεται εκείνο το γ#μ#μενο χαμόγελο που είχα τον Μάιο όπως και πριν το παιχνίδι με την Σλάβια. Όπως λέει και ένας φίλος,θα πάει η @ουτσα σύννεφο. Την καλημέρα μου και την καυλονυχτα μου.
Μετά από μία ωραία βραδυνή έξοδο με αγαπημένα μου πρόσωπα, έκανα ένα σουλατσο ιντερνετικό. Σε συνέντευξη Ρασβαν Λουτσεσκου τα χαρτιά έχουν τα περισσότερα σχόλια. Στο πρόσωπο μου σχηματίζεται εκείνο το γ#μ#μενο χαμόγελο που είχα τον Μάιο όπως και πριν το παιχνίδι με την Σλάβια. Όπως λέει και ένας φίλος,θα πάει η @ουτσα σύννεφο. Την καλημέρα μου και την καυλονυχτα μου.
....πρεπει να εχει γινει κατι πολυ χοντρο στα αποδυτηρια με τον βλακα τον τραγουδιστη και τους μπραβους του, για να αντιδρασει ετσι η αποστολη μας.....
Με ενοχλεί πάρα πολύ η οπτική του Τζόσουα και το ότι βάζει τα πάντα στο ίδιο τσουβαλι...όπως στο συμβάν με τον Γκαρσία έτσι και τώρα προτιμάει τον δρόμο του αυτομαστηγωματος
Δεν εμφανίστηκε ένας χούλιγκαν ή ένας βλαμμένος που έβρισε από την εξέδρα και εμείς τρέξαμε κατά πάνω του.
Όπως δεν μπορεί κανείς να μπει στα αποδυτήρια και να κάνει τον χαλβά του, έτσι δεν μπορεί και στον δρόμο προς την έξοδο από τις εγκαταστάσεις
Είναι εισβολή στον προσωπικό σου χώρο
Η αποστολή εμποδίστηκε στο να αποχωρήσει ομαλά και δεν είναι μόνο αυτό που έχει βγει προς τα έξω.
Έχω κουραστεί 35 χρόνια τώρα να ακούω το " μα αφού ξέρεις... γιατί το κάνεις?"
Κάποτε αυτή ηατάκα πήγαινε στα δήθεν μαρκαρίσματα και τα πέναλτι που έπαιρναν οι αντίπαλοι με αγγίγματα ανέμου.
" Μα αφού ξέρεις ότι θα σε σφυρίξει πέναλτι ,τι τον μαρκάρεις έτσι?"
Τώρα το " σύστημα" έχει αποκτήσει διδακτορικό ...σου την στήνει συνεχώς και με απίστευτους τρόπους...και όταν κάποια στιγμή γίνεται το κακό ( γιατί θα γίνει κάποια στιγμή) " απαιτούμε" διαφορετικη αντιμετώπιση..
Κάνανε λάθος? Ναι
Αλλά δεν θα κάτσω να διυλίσω τον κώνωπα από τον καναπέ,με 60 σφυγμούς,όταν οι άλλοι έχουν φάει μέσα σε ένα τελείως εχθρικό περιβάλλον δύο ντου στον χώρο τους,έχουν 150 παλμούς και βλέπουν να γίνεται συστηματική καταπάτηση των νόμων και των κανονισμών
Υγ το ότι η παρακαμερα της ομάδας καταγράφει παντού και πάντα, πέρα από τα αποδυτήρια και την είσοδο -εξοδο της ομάδας... κάτι λεει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 29 Δεκ 2024, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν μπορούμε να δεχόμαστε τα δύο μέτρα και δυο σταθμά. Δεν μπορούμε να αποδεχόμαστε σαν πραγματικότητα ότι είμαστε πολίτες β κατηγορίας. Αυτο παλεύει χρόνια το σύστημα να μας πείσει.