Σιγά μην χαρακτήριζαν κερασάκι στην τούρτα ένα παιδί με μισή επαγγελματική σεζόνJim_Chatz έγραψε:Τον Σορετιρε εννοούσαν
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
παιδια εχουμε σκεφτει τι πλεονεκτηματα εχει για ιβαν ρωσος παικτης στην ομαδα?
μιλαει απευθειας μαζι τους
τους εμπιστευεται
εχει ο ιδιος απευθειας πληροφοριες για τους ιδιους
ευκολια να τους πληρωσει
και κυριως καποιες συμφωνιες ωστε να γλυτωσει φορους στην Ελλαδα.
π.χ. συμβολαιο στην Ελλαδα 800.000 και τα υπολοιπα 700.000 χορηγια απευθειας στην ρωσια για καποια διαφημιση του παικτη κλπ τα οποια 700.000 θα εχουν πολυ πολυ λιγοτερους φορους
επισης αν ανησυχουσαμε για την προσαρμογη του Τσαλοφ η προσθηκη Μιραντσουκ θα τους βοηθησει σιγουρα και τους 2
μιλαει απευθειας μαζι τους
τους εμπιστευεται
εχει ο ιδιος απευθειας πληροφοριες για τους ιδιους
ευκολια να τους πληρωσει
και κυριως καποιες συμφωνιες ωστε να γλυτωσει φορους στην Ελλαδα.
π.χ. συμβολαιο στην Ελλαδα 800.000 και τα υπολοιπα 700.000 χορηγια απευθειας στην ρωσια για καποια διαφημιση του παικτη κλπ τα οποια 700.000 θα εχουν πολυ πολυ λιγοτερους φορους
επισης αν ανησυχουσαμε για την προσαρμογη του Τσαλοφ η προσθηκη Μιραντσουκ θα τους βοηθησει σιγουρα και τους 2
Τον Άγγλο εννοεί, εκτός αν υπήρχε κάτι μέσα στην εφημερίδα που εχασαnunies4 έγραψε:Σιγά μην χαρακτήριζαν κερασάκι στην τούρτα ένα παιδί με μισή επαγγελματική σεζόνJim_Chatz έγραψε:Τον Σορετιρε εννοούσαν

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Άλλη θα είναι η μπόμπα πιστεύω.nunies4 έγραψε:Σιγά μην χαρακτήριζαν κερασάκι στην τούρτα ένα παιδί με μισή επαγγελματική σεζόνJim_Chatz έγραψε:Τον Σορετιρε εννοούσαν
Στον μιραντσουκ τι σας αρεσει;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 2020 παντως αν περνούσαμε την Κρασνοντάρ, είχε ακουστεί και αυτός για δανεικός ή άλλος Σέρβος αν θυμαμαι
https://www.transfermarkt.com/marko-gru ... ler/222813
https://www.transfermarkt.com/marko-gru ... ler/222813
Έτσι είναι εγώ με εκατομμύριο τον πήγαινα εγώ στο αεροδρόμιο να χαιρετούσε, το συζητάμε κιόλας;Gospi έγραψε:Γιατι εμεις δώσαμε περισσότερα για να τον παρουμε? Πως θα αξιωσουμε περισσοτερα ενα χρονο μετα? Μια χαρα είναι το μυριο. Να το τσιμπησουμε και να παμε παρακατω
Αυτόν τον ήθελε ο Conceicao και τον πήρε στην Porto από την Liverpool με εκατομμύρια,δεν θυμάμαι πάντως να τον θέλαμε εμείς άλλωστε απλησίαστος είναι για εμάς και ειδικά από την Πορτογαλία που τα εκατομμύρια θα ζητάνε κάνα 20μύρια+.
Αποστόλη ξέχνα τον Μειτε, αφού ξενέρωσε με την αργοπορία ο Ivan δεν έρχεται πάμε για άλλον με τα θέλω του Lucesku. 'Όπως ακούγεται για τον Razvan Marin κτλπ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι ο Meite να κλείσει εντός της εβδομάδας, ΟΚ. Διαφορετικά είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον περιμένουμε.
Χαφ - Chalov - Tissoudali (ή άλλο εξτρέμ) και βουρ για Leaue phase του Ch.L.
Εντομεταξυ εγώ περίμενα ότι με την ανακοίνωση του τσαλοφ θα βλέπαμε και τις νέες φανέλες. Μάλλον μόνο με την ριγέ θα το πάμε μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν όπως μας κόβω.
Με το χάφ έχει βγει τίποτα καινούριο;
Επίσης πολύ καλός παίκτης είναι ο μιραντσουκ αλλά να φύγει ο Κωνσταντελιας για αυτόν (ειδικά εάν μπούμε τσαμπιοσλι) δε το παίρνω. δε το παίρνω με τίποτα.
Με το χάφ έχει βγει τίποτα καινούριο;
Επίσης πολύ καλός παίκτης είναι ο μιραντσουκ αλλά να φύγει ο Κωνσταντελιας για αυτόν (ειδικά εάν μπούμε τσαμπιοσλι) δε το παίρνω. δε το παίρνω με τίποτα.
ruthless έγραψε:Αποστόλη ξέχνα τον Μειτε, αφού ξενέρωσε με την αργοπορία ο Ivan δεν έρχεται πάμε για άλλον με τα θέλω του Lucesku. 'Όπως ακούγεται για τον Razvan Marin κτλπ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι ο Meite να κλείσει εντός της εβδομάδας, ΟΚ. Διαφορετικά είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον περιμένουμε.

Βρωμαει η φαση οτι θα σκασει καποιος τελειως ακυρο ονομα στα χαφ το ΣΚ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Τον έχω ξεγράψει εδώ και μία εβδομάδα. Ούτε δημόσιος υπάλληλος να ήταν. Η ομάδα να δίνει τιτάνιο αγώνα να πετύχει τους στόχους της στο Ch.L. και να αλλάξει επίπεδο κι αυτός να κάνει παραθέρι.ruthless έγραψε:Αποστόλη ξέχνα τον Μειτε, αφού ξενέρωσε με την αργοπορία ο Ivan δεν έρχεται πάμε για άλλον με τα θέλω του Lucesku. 'Όπως ακούγεται για τον Razvan Marin κτλπ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι ο Meite να κλείσει εντός της εβδομάδας, ΟΚ. Διαφορετικά είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον περιμένουμε.
Μακριά κι αγαπημένοι!
-
Τίποτα, προτιμάω μουργκ, ειλικρινάcartman έγραψε:Στον μιραντσουκ τι σας αρεσει;