70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Miles έγραψε:Ο δάσκαλος του τρολ Αποστόλης πρέπει να είναι περήφανος για μένα.
Σαν μαθητής ήσουν πάντοτε τόσο χάλιας, ή μόνο τώρα που πέρασες τα πενήντα και ξεκούτιανες;
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Venera8 έγραψε:Αρχαία πνευματα του ποδοσφαίρου μεταμόρφωστε αυτο το σαπιο κορμι στον σαματα τον μεγαλοπρεπή ,τον πρωτο σκορερ του Βελγίου.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Daskalos_4 έγραψε:
Miles έγραψε:Δες την είδηση "η έκπληξη του Σαμάτα..."
Ποια έκπληξη; Αδιάφορο τον ειδα. Οπως και τον Ντεσποντοφ. Φανελα σου δινει ο αλλος ρε χαμογελα λιγο και δωσε του και μια χειραψια. Αντε ρε ντιβες (οχι δεν τρολαρω)
Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που μπορεί να τους συμβαίνουν τα πιο όμορφα πράγματα και να είναι απαθείς.

Έχεις δει ανθρώπους με "κενό" βλέμμα;

https://www.instagram.com/reel/C2m8_bfL ... R4NQ%3D%3D

Και δεν λέω ότι ντε και καλά αυτό έχει ο Samatta, αυτό το ξέρει μόνο ο ψυχολόγος του, αν έχει. Παρατηρήσεις κάνω και πιθανολογώ.

Μπορεί και όντως να είναι στ'αρχίδια του, αν και η αντίδρασή του μετά το blooper πέναλτυ, δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Έκανα κάτι αναζητήσεις στο Google για να φέρω παραδείγματα, κανονίστε τώρα εξ αιτίας σας να έρθει καμιά αστυνομία στην πόρτα μου, να με ρωτάει αν είμαι καλά! :lol:
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Ειδα το βίντεο 4 φορές. Καταρχήν αυτός ό τύπος για νά φτάσει εκεί είχε άδεια αφού υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ τού ΠΑΟΚ.

Αφήστε νά ξέρω μερικά πράγματα περισσότερα περί ασφαλείας. Πάει πρώτα στον Δεσποτοφ ο οποίος έχει ψιλοφοβηθει. Γίνεται ότι γίνεται με τόν Δεσποτοφ.
Αυτός ο τύπος έχει πλάτη του, έναν τής ΠΑΕ με πολλά τατουάζ πού εκείνη την ώρα μοιράζει τα εισιτήρια προφανώς στους παίκτες κ ο Γιονι είναι έτοιμος νά του ρίξει άσσο,δύο, τρία μεταξύ σοβαρού κ αστείου. Αφού τού δίνει την μπλούζα μετά του δίνει μία κάρτα κ αν τά αυτιά μου ακούνε καλά του λέει I'm doctor. Αφού στον Δεσποτοφ τον έδωσε ένα πολύτιμο δώρο χαμογέλασε φεικ στην κάμερα ο Δεσπο (νομίζω γυναίκα πρέπει να τραβούσε τό βίντεο) κ μετά τόν γράφει στα παλιά του τά παπούτσια τόν άνθρωπο.
Μετά τό παλικάρι φωνάζει δυνατά Σαματα κ πάει τού δίνει τό χέρι καί τόν αγκαλιάζει με τά δύο χέρια καί ο Σαματα τόν αγκαλιάζει με το ένα χέρι, τού λέει κάτι κ μετά OK; Κ ο ΣΑΜ τού λέει ΟΚ. Δηλαδή ο άνθρωπος είναι πραγματικά ράκος κ μίας καί διαβάζω γλώσσα σώματος εξαιρετικά τί θέλατε νά κάνει;
Επίσης ο ΣΑΜ είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος,δεν μιλάει πολύ κ ρωτάω στον εαυτό μου ποιος άνθρωπος ύστερα από τόσες κατάρες κ όσα έχει δεχτεί από Οκτώβριο μήνα αν θυμάμαι καλά κ για νά μήν πλατιαζω δεν θά ήταν έτσι ;

BIG BROTHER κατάντησε το θέμα.

Το λάθος εδώ είναι τού Ντεσποτοφ ο οποίος δεν ξηγιεται καλά στο παλικάρι πού τού χάρισε μία μπλούζα
Ο ΠΑΟΚ δέχεται ανελέητο πόλεμο κ εμείς ασχολούμαστε με gossips ..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

αυτόν τον μένταλ ασίσταντ της ομάδας γιατί δεν του κάνετε την πρόταση μια μέρα την εβδομάδα και ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ανοίγει ψυχοθαραπευτικές κουβέντες εδώ με μας? τα μέλη του φόρουμ?
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ »

Σήμερα θα σκοράρει :pano:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν παιξει..
Ολα ειναι πιθανα..
Το ευχομαι..
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πάμε πάλι ...

Χατ τρικ βλέπω σήμερα...
echromos

Δημοσίευση από echromos »

Κάθε φορά που βλέπω το χαμένο σου πέναλτι θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ του 94 και τον Ρομπέρτο Μπάτζο. Αν αυτός έφαγε τόσες κατάρες που να γλιτώσεις εσύ ρε φιλαράκι...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εγώ ξέρω ότι Ι βαζελος θα είναι στον τελικό κυπέλλου. Καλές οι αγκαλίτσες κ οι φανέλες αλλά προκρίσεις δε δίνουν.. κ δεν το λέω για τον σαματα μόνο.. απλά αυτή η επιμονή ότι είναι καλός έχει κουράσει. Κούρασα κ εγώ; ; πολύ πιθανόν, ίσως το πιο πιθανό, αλλά αυτά τα ότι σήμερα θα βάλει γκολ, σήμερα θα κάνει χατ τρικ, σήμερα θα παιξει μπαλαρα, δε τα μπορώ πια. Το ξέρω ότι σπι τους περισσότερους γράφονται χιουμοριστικα, αλλά κ αν βάλει δέκα γκολ σήμερα; ; τι; ; βαπτίστηκε παιχταράς; ;αλίμονο το μόνο πράγμα που δεν είναι,είναι να είναι όχι παιχταράς αλλά και ποδοσφαιριστής κάνοντας τα βασικά. Σας λέω αλήθεια δε με τι έκανε στο παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ τι κάνει με νοιάζει..χλευαζαμε τον γκει όταν έφερε μαρσελο, το θυμάστε; ;σαν όνομα από τα πιο σπουδαία.. αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούσε να σύρει..τον τελείωσαν στο εξάμηνο και δεν παρακαλούσαν κάθε Κυριακή εάν παίξει
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@τσιριγωτης έστω ότι τον τελειώνουν σήμερα και τον στέλνουν να κάνει προπονήσεις με την Β ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, ποιό είναι το κέρδος για την ομάδα? Δεν μπορεί να έρθει άλλος τώρα αυτοί οι τρεις είναι, μπορούμε να μείνουμε με 2 παίκτες ενόψει πλέι-οφς και ευρωπαϊκών νοκ-αουτ? Δεν θέλω καν να αναφέρω την πιθανότητα τραυματισμών.

Το μόνο κέρδος που μπορεί να έχει η ομάδα από σήμερα 25/2 μέχρι τον Μάιο είναι να προσπαθήσει να φτιάξει την ψυχολογία του παίκτη. Για να κάνει τι? Στην χειρότερη να μπορεί να προσφέρει ανάσες σε Μπράντον και Τζίμα, και να μπορεί να μπαίνει μέσα σκοτωμένα λεπτά σε παιχνίδια που έχουν κριθεί, στην καλύτερη να του βγει κάποιο γκολ που θα τον ανεβάσει και να μπορέσει να προσφέρει κάποιες λύσεις στο σκοράρισμα μέχρι τέλους 1-2-3 γκολ δεν περιμένει κανείς να αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς.

Δεν θα τον κάνει παικταρά αυτό ούτε θα αλλάξει την μέχρι τώρα εικόνα του αλλά στην οικονομία του πρωταθλήματος τα γκολ μπορεί να μεταφραστούν σε πονταλάκια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Samagoal restart
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Τι να πω για το παλληκάρι;μακαρι να γινει μαμρα ο μεγαλοπρεπής σημερα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

echromos έγραψε:Κάθε φορά που βλέπω το χαμένο σου πέναλτι θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ του 94 και τον Ρομπέρτο Μπάτζο. Αν αυτός έφαγε τόσες κατάρες που να γλιτώσεις εσύ ρε φιλαράκι...
Ναι το πέναλτι που έχασε φταίει για αυτά που ακούει. Βλέπεις καθόλου ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Σαμάτα μπές αλλαγη βάλε ένα γκόλ και δώσε μια ασίστ για να ρεφάρουμε . :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”