Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Για μένα είναι σημαντική αναβάθμιση στα φορ ...από μισό φορ (δηλαδή Ολιβέιρα αν και όποτε....και χωρίς καλή σχέση με το γκολ) να πάς ήδη σε 1 κανονικό φορ ..αν μάλιστα όπως όλοι λένε συνδυαστεί με ένα εγνωσμένης αξίας γκολτζή πχ, Πούκι θα είμαστε πολύ καλά...δεν σας κρύβω ότι ανησυχούσα έντονα μήπως μας μείνει αμανάτι ο Μπράντον που βάφτισαν σέντερ φορ χωρίς ο άνθρωπος να έχει καμία σχέση με τη θέση, τουλάχιστον με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το σύστημα Λουτσέσκου...
E κατσε ρε Ρενε...30 χρονων ειναι,δεν ειναι 40,3 χρονια μικροτερος του Ολλανδου.Αν οι εξετασεις του ειναι καθαρες και ειναι εδω απο τη πρωτη μερα της προετοιμασιας τοσο δυσκολο ειναι να φτασει σε καλο αθλητικο επιπεδο?
Υ.Γ Δεν γινεται να ειμαι εγω ο αισιοδοξος,δεν το αντεχω...
Με την παρούσα ιδιοκτησία έχεις τη καλύτερη δεκαετία της ιστορίας σου οπότε λίγο μηδενιστικό στη καλύτερη αυτό που αναφέρεις.kos έγραψε:Η επόμενη χρονιά δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες.
Θα γίνει τουλάχιστον μία πώληση για την μείωση της χασουρας, τα συμβόλαια αυτών που θα έρθουν σε συνολικό μέσο όρο θα είναι λίγο χαμηλότερα αυτών που θα φύγουν και θα συνεχιστεί ο αγώνας της αυτάρκειας με τον πήχη ακόμη χαμηλότερα. Και στο τέλος μια ακόμη αμκ.
Τώρα δεν είναι ο Τσέχος και είναι κάποιος άλλος δεν αλλάζει τίποτα. Στις ημέρες της παρούσας ιδιοκτησίας ζούμε την εποχή της σταθερής μετριότητας. Χωρίς εναλλακτική στον ορίζοντα.
Κατά τα άλλα εγώ περιμένω να δω ποιος θα είναι ο πρώτος επιθετικός , για 2ος δεν με χαλάει ο Τσέχος χωρίς να με ενθουσιάζει κιολας
-
Γερασίμου έγραψε:Να δούμε πρώτα αν θα υπογράψει στην ομάδα μας, με τί συμβόλαιο και αν θα είναι για πρώτος (που δεν θέλω καν να το σκέφτομαι) ή για δεύτερος και μετά να τοποθετηθούμε. Αυτή την στιγμή γράφονται μόνο σενάρια σε κάτι που είναι μόνον υπόθεση.
περί όνου σκιάς
Εξαρταται με ποιον Κρμεντσικ τους συγκρινεις. Εξαλλου ακομη και ο Κρμεντσικ ο προ Τζακαρτα δεν ειχε επιδειξει καμια τρομερη ευστοχια και εφεση στα γκολ.joshua έγραψε:Δηλαδη ο Φαν Φερτ και ο Ιωαννιδης ειναι καλυτεροι παικτες του Κρμεντσικ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
1000 φορες θα προτιμουσα για 2ο φορ τον Κουλουρη που ευκολα μπορεις να ρθεις σε συμφωνια με την LASK ακομα κ για την ελευθερας του,και δεν νομιζω να ζηταει το παιδι 500.000,λες κ ειναι μικρο ποσο κανετε.
Ο Κρμεντσικ,εχω την εντυπωση πως αθλητικα δεν ειναι για το επιπεδο μας.Βαρυ πυροβολικο σκορερ,ποτε δεν ηταν.Ζηταει και 500.000,καθολου εξυπνη κινηση.
Ο Κρμεντσικ,εχω την εντυπωση πως αθλητικα δεν ειναι για το επιπεδο μας.Βαρυ πυροβολικο σκορερ,ποτε δεν ηταν.Ζηταει και 500.000,καθολου εξυπνη κινηση.
Ρε Gospi ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν πραγματικα το ψαχνεις πριν μιλησεις η αν απλα θες να γκρινιαξεις.Ο Κρμεντσικ δεν ειχε εφεση στο γκολ με 62 σε 124 παιχνιδι στη Βιτωρια Πλζεν σε εποχες που ηταν ενα σκαλι πανω απο εμας σαν ομαδα? Ειχαμε ποτε παικτη με 10 γκολ στην εθνικη Τσεχιας? Οκ δεν επιασε η μεταγραφη στο Βελγιο οταν και η Μπριζ που δεν πεταει χρηματα τον αξιολογησε και εδωσε 6 μυρια και ειχε τραυματισμο στη Σλαβια αλλα μην γραφουμε οτι ναναι...
-
Εντωμεταξύ, όσες ευκαιρίες δημιούργησε ο Ολιβέιρα σε 36 αγώνες, τόσες δημιούργησε και ο Κρμεντσικ σε 36 λεπτά, μόνο στον τελικό κυπέλλου.
Πραγματικά απορώ αν έχουμε δει τον ίδιο παίκτη ή εγώ δεν θυμάμαι κάτι καλά.
Πραγματικά απορώ αν έχουμε δει τον ίδιο παίκτη ή εγώ δεν θυμάμαι κάτι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jack_MeHoff την Κυρ 04 Ιουν 2023, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
καλός γκολτζής είναι και τα τελειώματά του με καλή τεχνική..
κίνηση στον χώρο πολύ σωστή
κτήνος είναι για να κατεβάζει και να σπάει μπάλες που κάναμε θεό τον Ολιβέιρα
όποτε βάζει γκόλ πανηγυρίζει πάντα δείχνοντας το σήμα στην φανέλα
απ τους διακριθέντες της δυνατής Τσεχίας σε ένα πολύ δυνατό τελευταίο πανευρωπαικό
πάρτε τον τώρα που γυρίζει γιατί μετά θα μας φέρει ο Λουτσέσκου κανέναν δικό του, με τα διπλά λεφτά
κίνηση στον χώρο πολύ σωστή
κτήνος είναι για να κατεβάζει και να σπάει μπάλες που κάναμε θεό τον Ολιβέιρα
όποτε βάζει γκόλ πανηγυρίζει πάντα δείχνοντας το σήμα στην φανέλα
απ τους διακριθέντες της δυνατής Τσεχίας σε ένα πολύ δυνατό τελευταίο πανευρωπαικό
πάρτε τον τώρα που γυρίζει γιατί μετά θα μας φέρει ο Λουτσέσκου κανέναν δικό του, με τα διπλά λεφτά

Μερικοι μαλλον εχετε ξεχασει ποια ηταν τα 2α φορ του ΠΑΟΚ τα τελευταια 10 χρονια. Δεν εξηγειται αλλιως. Να θυμισω τι γραφοταν κατα καιρους (και δικαιως) για Σβαροφσκι, για Τσουμπα κλπ; Ηταν αυτοι παικτες με εφεση στο γκολ;
Βασικα ποτε ακριβως πλην Πριγιο και Κλαους ο ΠΑΟΚ ειχε εστω τον 1ο του φορ με εφεση στο γκολ; Οχι τον 2ο. Τον 1ο.
Το αστειο ειναι οτι εδω και καποια ποστ εμφανιζομαι σαν υπερμαχος του Τσεχου χωρις να εχω καμια ιδιαιτερη καψα να ερθει αλλα μονο και μονο για την απαξιωση που παρατηρω. Λες και ολοι οσοι γραφουν ειναι σιγουροι για την αθλητικη του κατασταση.
Λες και οι αρμοδιοι της ομαδας ειναι τιποτα χαζοι που θα υπογραψουν παικτη που θα σερνεται στα εργομετρικα.
Δεν μιλαω για την ικανοτητα του η οχι. Αυτη μπορει να βγει μπορει και οχι. Μιλαω για την αθλητικοτητα του. Το εχουμε δεσει οτι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης αλλα και οτι ταυτοχρονα κανεις στην ομαδα δεν θα το παρει χαμπαρι και θα τον υπογραψουν
Οκ...ετσι θα ειναι.
Βασικα ποτε ακριβως πλην Πριγιο και Κλαους ο ΠΑΟΚ ειχε εστω τον 1ο του φορ με εφεση στο γκολ; Οχι τον 2ο. Τον 1ο.
Το αστειο ειναι οτι εδω και καποια ποστ εμφανιζομαι σαν υπερμαχος του Τσεχου χωρις να εχω καμια ιδιαιτερη καψα να ερθει αλλα μονο και μονο για την απαξιωση που παρατηρω. Λες και ολοι οσοι γραφουν ειναι σιγουροι για την αθλητικη του κατασταση.
Λες και οι αρμοδιοι της ομαδας ειναι τιποτα χαζοι που θα υπογραψουν παικτη που θα σερνεται στα εργομετρικα.
Δεν μιλαω για την ικανοτητα του η οχι. Αυτη μπορει να βγει μπορει και οχι. Μιλαω για την αθλητικοτητα του. Το εχουμε δεσει οτι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης αλλα και οτι ταυτοχρονα κανεις στην ομαδα δεν θα το παρει χαμπαρι και θα τον υπογραψουν
Οκ...ετσι θα ειναι.
Ο Μάιερ πόσο χρονών ήταν που ήταν παλαίμαχος πολύ πριν τα 30 και δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ...όχι στο επίπεδο που ήταν αλλά σε ένα επίπεδο έτσι ώστε να τον κρατάει η μιντιλαντ?joshua έγραψε:E κατσε ρε Ρενε...30 χρονων ειναι,δεν ειναι 40,3 χρονια μικροτερος του Ολλανδου.Αν οι εξετασεις του ειναι καθαρες και ειναι εδω απο τη πρωτη μερα της προετοιμασιας τοσο δυσκολο ειναι να φτασει σε καλο αθλητικο επιπεδο?
Ο Καγκάβα πόσο χρονών ήρθε και δεν μπορούσε να κάνει τα βασικά?
Ο μαντουρο πόσο χρονών ήρθε από Βαλένθια ?
Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο τελευταίων ήταν ότι είχαν τον ίδιο τραυματισμό με κριμεντσικ.
O Mεγιερ εκανε εξαιρετικη χρονια φετος,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.Μακαρι να ειχαμε τολμησει πριν 2 χρονια...
Οπως γραφει στην κεντρικη, ο Κυριάκος Σαββιδης στην Σλαβαν που θα παιξει τσ.λ.
Φοραει το 88 και μεις ακόμη ψάχνουμε 8αρι.
Φοραει το 88 και μεις ακόμη ψάχνουμε 8αρι.
- paokovios1974
Όταν λέω εγώ ότι σας έχει κάνει μαγιά η ιερή αγελάδα εσείς κοροϊδεύετε.
Τρώγαμε στη μάπα Ολιβέιρα 2 χρόνια πότε θα γίνει καλά και πότε θα βρει τη φόρμα του, πάρτε τώρα και τον Κμερτσικ να γουστάρετε.
Μη βγει όμως κανένα ρεπορτάζ για "Ειδικό πρόγραμμα" και θέλει χρόνο και δεν είναι στο 100%
Σε όλο το κόσμο 5000000 σέντερ φορ εμείς Κμερτσικ.
Ρε το Φουκάρα τον ΠΑΟΚ
Τρώγαμε στη μάπα Ολιβέιρα 2 χρόνια πότε θα γίνει καλά και πότε θα βρει τη φόρμα του, πάρτε τώρα και τον Κμερτσικ να γουστάρετε.
Μη βγει όμως κανένα ρεπορτάζ για "Ειδικό πρόγραμμα" και θέλει χρόνο και δεν είναι στο 100%
Σε όλο το κόσμο 5000000 σέντερ φορ εμείς Κμερτσικ.
Ρε το Φουκάρα τον ΠΑΟΚ
- kataramenos5
joshua έγραψε:

Κι οταν επιστρεψεις στα ..κανονικα σου κραξιμο στη διοικηση που τον εφερε?
Παρτε το αλλιως παιδια γιατι θα τρελαθουμε.Σκεφτεστε να χαν κλεισει μεχρι τωρα 4-5 παικταραδες και να ταν κομπλε το ροστερ?Πως θα βγαινε το καλοκαιρι?Μας σκεφτονται.