Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

renegade έγραψε:
nunies4 έγραψε:Προσωπικη ατζεντα; Δηλαδη;
Μονο ενα πραγμα μπορει να ενοεις. Οτι επιδιωκει την απολυση του
Οχι.
Πχ το να βάλει τον Χ βρακα και αυτός να δείξει ότι έχει θέση στο ροτεισον πιθανότητα να του στερήσει μια μεταγραφή " έμπειρου" κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίσως επηρεάσει τον μέσο όρο του γκρουπ.
Το αποτέλεσμα αυτών...να βάζει τον μουργκ γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να του δώσει απολύτως τίποτα παρά να βάλει τον κάθε βρακα ή Τζίμα...και όλα αυτά εις βάρος της ομάδας
Ρε φίλε...μας δουλεύεις τώρα;...τι σενάρια είναι αύτα που γραφεις

Ρε δεν βαρεθήκατε να πιστεύεται ότι οι ακαδημίες βγάζουν παίκτες που μπορούν να κάνουν από τα 18-20 τους την διαφορά για να στηριχτεί η ομάδα επάνω τους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 01 Αύγ 2023, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παντως οτι και να λεμε οι ρησεις του αν χρειαζεσαι παικταραδες για να περασεις την Μπειταρ εχει και αλλη αναγνωση. Χρειαζεσαι προπονητη για να κερδισεις την Μπειταρ? Η την λειβαδια ανετα?
Οτι και να λεμε οτι κιαν σκεφτομαστε εγω δινω αφεση στον προπονητη μεχρι να δω οτι πραγματικα εχουμε παικτες και για καποιο λογο αυτος τους κραταει χαμηλα.

Εβλεπα αυτο το ντοκυμαντερ/σειρα για την ρεξαμ. Εκει λοιπον τον πρωτο χειμωνα αξιολογουσαν τον προπονητη και παραλληλα κανανε κρατει στην αποκτηση του σεντερ φορ που τους ζητουσε ο κοουτς. Οταν τελικα αποφασισαν να τον κρατησουν τον προπονητη του φερανε και τον παικτη που ηθελε. Και αλλαξε η εικονα ολης της ομαδας. Θελω να πω οτι εχουμε μαζεψει τοσα στραβα που πλεον για μενα η μονη επιλογη ειναι η στηριξη της ομαδας παικτων και προπονητων για να παρουμε οτι εχει αυτο το συνολο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ακόμα και τριάντα λεπτά να αντέχει ο Σαματτα θα πρέπει να ξεκινήσει και να παίξει όταν οι συμπαίκτες του θα είναι φρέσκοι για να μπορέσει να τροφοδοτηθεί.
Το ότι διαβάζουμε βέβαια ότι δεν θα ξεκινήσουν ουτεαυτος ούτε και ο κ ο ντελιας είναι λίγο κάπως
Άβαταρ μέλους
prijio2

Δημοσίευση από prijio2 »

Πάντως έγκλημα θα είναι, αν ξεκινήσει με τους Μπράντον και Κεντζιόρα και όχι με τον Κωνσταντέλια!
Προμελετημένο και με δόλο, δεν ξερω αλλά 100% έγκλημα!!
Totem_pk

Καρπουζα εγω σταματησα να πιστευω αρκετα παλια. Τοτε με τον συνονοματο σου. Οταν τα εχωνα στον Σαντος γιατι εβαζε το χαμηλοκολικο πορτογαλακι που σεντραρε στην 4α και στην 8 και δεν εβαζε τον τοτε ανερχομενο πιτσιρικα μας τον Γεωργιου. Που θεωρουσα οτι ηταν σουπερ.

Τελικα η ιστορια δεν με δικαιωσε. Και φυσιολογικο ηταν γιατι στην τελικη ποσα να ηξερα εγω τοτε απο ποδοσφαιρο. Απο μπαλα ηξερα πολλα.
Karampinas

Δημοσίευση από Karampinas »

joshua έγραψε:Miles κουβεντα κανουμε σε σχεση με αυτα που γραφονται.Δεν εγραψα τι κανεις ρε λακαμα και ξεκινας τον Μπραντον...

Ρε Karampinas σοβαρα τωρα εσυ ειδες κανα Μπραντον να συνεργαζεται με τους συμπαιχτες του? Στα τελευταια παιχνιδια αναρωτιομαστε αν παιζει...
1 ματς παιξαμε ολο και ολο,θεωριτικα θα γνωριζει πολυ καλυτερα απο τον σαματα να παιζει με τους συμπαιχτες του 1 χρονο τωρα....
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Που τον θυμηθηκες τον Βαγγελη Γεωργιου ρε φιλε, και εγω ξενερωνα που δεν επαιζε, μετα εξαφανιστηκε απο το ποδοσφαιρο
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Θελω να μου εξηγησει καποιος τη λογικη πισω απο το να ξεκινησει ο Μπραντον τη Πεμπτη.
Η λογικη θα ειναι πως ο Σαματα δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο και αν ξεκινησει βασικος μπορει να βρεθεις να χανεις στο 60 πχ 1 0 και να εισαι αναγκασμενος να παιξεις απεναντι στο πουλμαν της μπειταρ αλλαζοντας τον Σαματα με τον Μπραντον.
Υπαρχει διλημμα, δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο σωστο λαθος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και γιατί να μην ξεκινήσει με ότι ποιοτικότερο έχεις πριν αρχίσει να μιλάει η κούραση, να κάνεις το 0-2 και μετά στο Β που ο Σαματα θα χάνει δυνάμεις βάλε Τόμας να τρέχει σαν παλαβός και να πιέζει (αυτό το κάνει καλά).
Ίσα ίσα που το ανάποδο δεν έχει νόημα
Totem_pk

Φιλε Ιασωνα το θυμαμαι γιατι τοτε βιωσα μια περιεργη κατασταση στην οπαδικη μου ζωη. Θεωρω οτι ο Σαντος αλλαξε τον τροπο με τον οποιο βλεπουμε το ποδοσφαιρο τουλαχιστον εμεις. Εξηγουσε ελεγε, η περιπτωση Γεωργιου, η περιπτωση του ματς με τον Μακεδονικο στο κυπελο που κατεβασε αυτους που λεγαμε εμεις οι παντογνωστες και στο 85 εκανε αλλαγες για να περασουμε. Τις ταπες που μας εριξε αυτος ο τυπος ο Σαντος δεν θα τις ξεχασω ποτε. Αλλα θεωρω οτι ειμαστε διαφορετικοι στο πως βλεπουμε το ποδοσφαιρο πριν και μετα Σαντος.
Κοινως εγω θεωρω οτι εξαιτιας του καταλαβαινω καλυτερα το ποδοσφαιρο.
Εγω μιλουσα και ελεγα για μπαλα και ο Σαντος μου εδειξε τι σημαινει ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Να τον βλέπεις στην προπόνηση, να τον βλέπουν γυμναστές, να σου λένε ότι δεν μπορεί να παίξει πάνω από 30 λεπτά σε ένταση και να λες όχι, να ξεκινήσει. Λες και έχουμε να ανατρέψουμε κάνα σκορ πρώτου αγώνα.

Φυσικά άμα τον ξεκινούσε θα ήταν ο εγκληματίας που αγνοεί υποδείξεις καταρτισμένων, ξεσκίζει ψυχολογικά τον Μπράντον που προτιμά ανέτοιμο και πώς να ξαναπαίξει για αυτόν τον προπονητή, θυσιάζει τις όποιες εναλλακτικές και άλλα κλασσικά εικονογραφημένα.
Totem_pk

Παρεπιπτωντος εγω εαν ημουν Ιβαν θα εφερνα Σαντος για τις ακαδημιες για να τις φτιαξει οπως θελει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

prijio2 έγραψε:Πάντως έγκλημα θα είναι, αν ξεκινήσει με τους Μπράντον και Κεντζιόρα και όχι με τον Κωνσταντέλια!
Προμελετημένο και με δόλο, δεν ξερω αλλά 100% έγκλημα!!
Συμφωνώ και γω, αν συνεχίσει ΚΑΙ σε αυτό το ματς το γνωστό του θόλωμα/μπέρδεμα, τότε είναι σίγουρο ότι εσκεμμένα ζητάει την απόλυση αλλά συγχρόνως γ@μάει και την ομάδα. Θα πρέπει να τιμήσει τον σύλλογο που εκπροσωπεί και όλους εμάς του οπαδούς που είμαστε στα πρόθυρα της παράνοιας και ν' αλλάξει πολλά στον συγκεκριμένο αγώνα..., ας παλέψει με τον εαυτό του, με το πείσμα του, δεν με νοιάζει με τι, ΑΛΛΑ θέλω να δω μια ΠΑΟΚΑΡΑ έτοιμη εκεί μέσα στο καμίνι που είναι από προχθές Sold Out!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Tolaros έγραψε:Να τον βλέπεις στην προπόνηση, να τον βλέπουν γυμναστές, να σου λένε ότι δεν μπορεί να παίξει πάνω από 30 λεπτά σε ένταση και να λες όχι, να ξεκινήσει. Λες και έχουμε να ανατρέψουμε κάνα σκορ πρώτου αγώνα.

Φυσικά άμα τον ξεκινούσε θα ήταν ο εγκληματίας που αγνοεί υποδείξεις καταρτισμένων, ξεσκίζει ψυχολογικά τον Μπράντον που προτιμά ανέτοιμο και πώς να ξαναπαίξει για αυτόν τον προπονητή, θυσιάζει τις όποιες εναλλακτικές και άλλα κλασσικά εικονογραφημένα.
Οπότε η εναλλακτική είναι όχι να μπει ένα φορ (Τζίμας) αλλά να παίζουμε 10 με κάτι σαν φορ
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση και αυτή αν και δε δούλεψε στα περισσότερα κρίσιμα ματς
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Totem_pk έγραψε: (...) Θεωρω οτι ο Σαντος αλλαξε τον τροπο με τον οποιο βλεπουμε το ποδοσφαιρο τουλαχιστον εμεις.
(...) Τις ταπες που μας εριξε αυτος ο τυπος ο Σαντος δεν θα τις ξεχασω ποτε. Αλλα θεωρω οτι ειμαστε διαφορετικοι στο πως βλεπουμε το ποδοσφαιρο πριν και μετα Σαντος.
Κοινως εγω θεωρω οτι εξαιτιας του καταλαβαινω καλυτερα το ποδοσφαιρο.
Εγω μιλουσα και ελεγα για μπαλα και ο Σαντος μου εδειξε τι σημαινει ποδοσφαιρο.
Ακριβώς. Ο μεγαλύτερος Καθηγητής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”