71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από thomas Murg »

Προσπαθεί να βρει τα πατήματά του ο παίκτης που σκόραρε και έδωσε ασίστ στο ματς πρωτάθλημα στο σκουλικάου.
Ο τραυματισμός τον πήγε πίσω. Χθες για λίγο δεν μπήκε με την μπάλα στην εστία στο 0 0.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Zanis24 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Δεν διαφωνώ, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτήν και την ξέρουμε. Με Λουτσεσκου ο Τζιμας δεν θα έπαιρνε χρόνο. Σωστό, λάθος θα δείξει.
Δεν πιστεύεις ότι ένας χρόνος μακρυά από το προστατευμένο περιβάλλον της ομάδας και της οικογένειας του, θα τον ωριμάσει;
Πολυ ενδιαφερον σχολιο. Θεωρεις πως δεν μπορει να διαχειριστει νεαρους παικτες ο Ρασβαν ή γενικα δεν εμπιστευεται τις ακαδημιες μας?
Απλά ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ να ασχοληθεί και το δείχνει όλη η προϊστορία. Πουλάμε τον Πρίγιοβιτς που είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα και αντί να φέρουμε τον πρώτο σκόρερ Κουλούρη τον κάνουμε τάλαρα. Ο Κούτσιας έφυγε και αυτός από την ομάδα χωρίς να παίξει. Υπάρχει κανένας που πιστεύει πως θα ξαναδεί τον Τζίμα στα ασπρόμαυρα;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Γιατί γράφετε ανακρίβειες?

Ο Κουλουρης τότε έπαιζε δανεικός στον Ατρόμητο τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα εσπαζε ο δανεισμός του έτσι απλά? Η ότι μας συνέφερε να τον σπάσουμε? Ο Λουτσεσκου που δε δουλεύει με νέους εντωμεταξύ έπαιζε στο δεύτερο εξάμηνο με βασικοτατους τους 19-23 χρονών Ακπομ Σβιντερφσκι Λημνιο Ζαμπα Γιαννούλη Πέλκα

Ο Κουτσιας έφυγε γιατί το μυαλό του δεν ήταν στο να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ αλλά να παίξει για τον εαυτό του και να πάρει μεταγραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πολύ καλά έκανε η παε κ τον πούλησε με καλά λεφτα στην Αμερική

Ο Τζιμας αν έχει μυαλό και θέληση να κάνει καριέρα μια χαρά θα ρθει και θα παίξει του χρόνου και μια χαρά θα τον στηρίξει όλος ο οργανισμός αν αξίζει να παίξει

Κανείς δε χάθηκε από τον ΠΑΟΚ ούτε αδικήθηκε
Άβαταρ μέλους
blackened

Δημοσίευση από blackened »

thomas Murg έγραψε:Προσπαθεί να βρει τα πατήματά του ο παίκτης που σκόραρε και έδωσε ασίστ στο ματς πρωτάθλημα στο σκουλικάου.
Καλο ειναι να τα θυμομαστε αυτα που και που, γιατι χθες διαβαζαμε τερατα εδω μεσα λες και ειναι ο Φρουνζα. Οκ δεν ειναι καλος φετος, αλλα καπου ωπα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sn0ufel4 έγραψε:Γιατί γράφετε ανακρίβειες?

Ο Κουλουρης τότε έπαιζε δανεικός στον Ατρόμητο τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα εσπαζε ο δανεισμός του έτσι απλά? Η ότι μας συνέφερε να τον σπάσουμε? Ο Λουτσεσκου που δε δουλεύει με νέους εντωμεταξύ έπαιζε στο δεύτερο εξάμηνο με βασικοτατους τους 19-23 χρονών Ακπομ Σβιντερφσκι Λημνιο Ζαμπα Γιαννούλη Πέλκα

Ο Κουτσιας έφυγε γιατί το μυαλό του δεν ήταν στο να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ αλλά να παίξει για τον εαυτό του και να πάρει μεταγραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πολύ καλά έκανε η παε κ τον πούλησε με καλά λεφτα στην Αμερική

Ο Τζιμας αν έχει μυαλό και θέληση να κάνει καριέρα μια χαρά θα ρθει και θα παίξει του χρόνου και μια χαρά θα τον στηρίξει όλος ο οργανισμός αν αξίζει να παίξει

Κανείς δε χάθηκε από τον ΠΑΟΚ ούτε αδικήθηκε
Γιατί είχε άλλους να βάλει?
Δεξιά έπρεπε να διαλέξει έναν από τους Λημνιό-ζαμπα, με τον Λημνιό αν και πολύ λιγότερο ταλαντούχος να παίρνει περισσότερο χρόνο επειδή ήταν πολύ πιο σωστός τακτικά.

Στην επίθεση είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο νεαρούς σχεδόν συνομηλίκους,ενώ ο πελκας ήταν ο ένας από τους τρεις σε μια τριάδα μεσοεπιθετικων που εναλλάσσονταν για δύο θέσεις ( με τον έναν εξ αυτών να περνάει αρκετό χρόνο στα πιτς) + τους τρελούς ουαρντα-ενρικε που ο ένας άλλαξε τον άλλον.

Όσο για τον Γιαννούλη που σπάσαμε τον δανεισμό του ( μετά από μιάμιση καταπληκτική σεζόν στον πολύ καλό Ατρόμητο) γιατί καταλάβαμε ότι ο Τοσκα είναι λιγότερο αριστερό μπακ απ' ότι ο Κρέσπο, μέχρι τον τραυματισμό του Αντρέ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος είχε ξεκινήσει μόλις σε ένα παιχνίδι βασικός στο πρωτάθλημα κ έκανε κ μερικές ολιγόλεπτες ακόμη συμμετοχες.

Για μένα τον να προσπαθεί κάποιος να πείσει ότι ο λουτσέσκου διαχειρίζεται τους νέαρούς ποδοσφαιριστές όπως ακριβώς τους πιο έμπειρους είναι σαν να προσπαθεί κάποιος άλλος να πείσει ό,τι ο λουτσέσκου είναι τεμπέλης προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 05 Νοέμ 2024, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Πιο σωστο ειναι να πουμε οτι ο Λουτσε δεν γουσταρει να δουλευει με Ελληνες νεαρους και οχι με νεαρους γενικα...Μη μου πειτε τωρα για Ντελια και Κουλιε 2 υπερταλεντα που βγαζανε ματι και μπηκανε αναγκαστικα και το ξερουμε...Ο Κουλιε ανελπιστα διοτι επρεπε να κατσουν οι συγκυριες και να ξεμεινουμε απο στοπερ προοριζοντας για βασικο τον Νασμπεργκ αν θυμαστε ,απλα το παιδι ηταν υπερταλεντο αρπαξε την ευκαιρια απο τα μαλλια και εφτασε εκει που εφτασε τωρα...Ο Ντελιας την ιδια χρονια να παιρνει σοβαρο χρονο τα χριστουεγννα μετα απο συνεχομενες γκελες και επειδη αρχισαν οι μουρμουρες γιατι δεν παιζει ενω σε ολη την προετοιμασια εβγαζε ματια...Δν μου ερχεται αλλος Ελληνας να εχει προωθηθει απο τον Λουτσε ενω μπορω να πω παρα πολλες ξενες μετριοτητες που πηραν απειρες ευκαριες...Εμεις εχουμε να υπερηφανευομαστε για τις ακαδημιες μας και τι ταλεντα βγαζει αλλα ο Λουτσε μαλλον εχει αλλη αποψη,δεν τους βλεπει καν...Δεν εχει και σε πολλη μεγαλη εκτιμηση τον Ελληνα ποδοσφαιριστη αλλα με τοσες εποτυχιες που εχει φερει δεν μπορουμε να του υποδειξουμε τι να κανει απλα λεμε τα γεγονοτα...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: ...
Όσο για τον Γιαννούλη που σπάσαμε τον δανεισμό του ( μετά από μιάμιση καταπληκτική σεζόν στον πολύ καλό Ατρόμητο) γιατί καταλάβαμε ότι ο Σαβίνι είναι λιγότερο αριστερό μπακ απ' ότι ο Κρέσπο...
...
Μήπως εννοείς τον Τόσκα;
Ο Σαβίνι ήταν με Σάντος.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Βέβαια εδώ να πούμε ότι οποίο «ταλέντο» έφυγε από τον ΠΑΟΚ, δεν έπαιξε και πουθενά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε:
renegade έγραψε: ...
Όσο για τον Γιαννούλη που σπάσαμε τον δανεισμό του ( μετά από μιάμιση καταπληκτική σεζόν στον πολύ καλό Ατρόμητο) γιατί καταλάβαμε ότι ο Σαβίνι είναι λιγότερο αριστερό μπακ απ' ότι ο Κρέσπο...
...
Μήπως εννοείς τον Τόσκα;
Ο Σαβίνι ήταν με Σάντος.
Ναι εννοείται.

Μόντρεαλ ενώ κάτι μπισεσβαρ κτλ βγάλανε μάτια όταν φύγανε από τον ΠΑΟΚ.

Το είχα πει κ τότε μου ήμουν Παύλος. Καλύτερα να πάρει 5 10 παιχνίδια ένας νεαρός έτσι ώστε να γνωρίζεις καλύτερα αν όντως αξίζει ή όχι παρά ο κάθε γερασμένος που δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από τις συμμετοχές του
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Montrealiotis έγραψε: Εγώ πιστευω ότι γενικότερα ο Ραζβαν έχει κάποιες τακτικές απαιτήσεις από τους παίκτες του, που οι μεγαλύτεροι ηλικιακά, λόγω εμπειρίας, πιστεύει ότι καταλαβαίνουν καλύτερα. Δούλεψε με νέους παίκτες, τον Ντελια και τον Κουλιερακη, αλλά πιστευω ότι ο Τζιμας δεν θα έπαιρνε αντίστοιχο χρόνο.
Ωραία προσέγγιση και περιγραφή. Δίκιο έχεις.

Αλλά φυσικά το νόμισμα έχει δύο όψεις.

Το ότι σε εμάς χρειάζονται περισσότερο χρόνο οι μικροί να ανταποκριθούν στις τακτικές απαιτήσεις των στάνταρ του προπονητή, ενώ σε άλλες ομάδες δεν ισχύει αυτό,

σημαίνει επίσης ότι είτε στις άλλες ομάδες του εξωτερικού έχουν καλύτερη τεχνογνωσία ενσωμάτωσης των νεαρών ποδοσφαιριστών στις τακτικές απαιτήσεις της πρώτης ομάδας,
είτε ότι δεν δίνεται η αντίστοιχη βαρύτητα ή βάσανος από τον προπονητή,

γιατί αν δίνεται,
είτε οι πιτσιρικάδες είναι τακτικά τελείως ανώριμοι στις ακαδημίες είτε ο Λουτσέσκου έχει αδυναμία τακτικής μεταδοτικότητας σε πιτσιρικάδες

Νομίζω πάντως και αυτό είναι προσωπική κρίση, ότι απλά γουστάρει να δουλεύει με έτοιμους παίκτες, πιο ώριμους τακτικά, που ξέρουν την άλφα βήτα της τακτικής, παρά να τους κάνει αυτός το δάσκαλο και να τους μαθαίνει την άλφα βήτα της τακτικής

Για να δώσω ένα παράδειγμα

Μπορεί κάποιος να είναι ένας υπέροχος καθηγητής πανεπιστημίου, που θα πάρει νεαρούς φοιτητές και θα τους κάνει εξαιρετικούς επιστήμονες, αλλά αν τον πάρεις και τον βάλεις να κάνει το δάσκαλο σε παιδάκια της πρώτης δημοτικού, δεν θα είναι καλός δάσκαλος, ούτε οι μαθητές του θα γίνουν καλοί μαθητές του δημοτικού, γιατί απλά βαριέται του θανατά και κατά βάθος δεν γουστάρει να δουλεύει με παιδάκια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

σπεσιαλ, παρότι βασικότατος της λουτσος fc , θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο στις 2 τελευταίες παραγράφους.

Αυτό εξηγεί πολλά , είτε φυσικά συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

Απο την άλλη , εδώ μπαίνει ο ρόλος ενός τεχνικού/αθλητικού διευθυντή. Που είναι να δίνει βασικές κατευθύνσεις σε τέτοια πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να βάζει τη μακροχρόνια βιωσιμότητά του πάνω από το βραχυπρόθεσμο αγωνιστικό κέρδος.
Είναι αποφάση επιβίωσης να ενσωματώνονται νέοι παίκτες και να συνεχίζει ο μύλος να γυρνάει με αυτό το τρόπο.
Με ένα παράδειγμα , ο ΠΑΟΚ όφειλε να ποντάρει σε ένα νέο προτζεκτ φέτος. Είτε λεγόταν ΤΖίμας, είτε Θυμιάνης , είτε κάποιος τερματοφύλακας , είτε κάποιος αμυντικός από τους μικρούς.

Μεγάλο μειον του Λουτσου ( αλλά παρόλα αυτά δεν αφήνω τη φανέλα βασικού στην ομάδα)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
Το είχα πει κ τότε μου ήμουν Παύλος. Καλύτερα να πάρει 5 10 παιχνίδια ένας νεαρός έτσι ώστε να γνωρίζεις καλύτερα αν όντως αξίζει ή όχι παρά ο κάθε γερασμένος που δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από τις συμμετοχές του
Ωραία όλα αυτά, όμως Παύλος πότε ήσουν;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Equalizer έγραψε:
renegade έγραψε:
Είναι φανερό, πως ο renegade είναι ο Γκαρσία. Έπρεπε να το είχα καταλάβει. :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Equalizer έγραψε:
renegade έγραψε:
Πριν γίνει Σαούλ μάλλον. Αντίστροφος απόστολος Παύλος! :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Equalizer έγραψε:
renegade έγραψε:
:lol: Εγώ του το έχω βγάλει αυτό, ότι από Παύλος έγινε Σαούλ, το ανάποδο. Φαντάζομαι ακούει και απόκοσμες φωνές: renegade renegade, τι με διώκεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”