Τι έκανε ο Μουργκ; Γιατί ξεκίνησε;Minority4 έγραψε:Μπορεί και το φιλικό τώρα να κρίνει την λίστα, ποιος ξέρει.
Εδώ ο Μουργκ χατ τρικ έκανε! χαχα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Οχι βρε, συνεχίζω τον χαβαλέ από το άλλο τοπίκιον.
Θέλω να πιστεύω πως όχι...
Θέλω να πιστεύω πως όχι...
Συννενοούμαστε αποβραδύς για να σε ανεβάσουμε την πίεσηsourmenetes έγραψε:Κάθε μέρα οι ίδιοι τα ίδια και τα ίδια και ξανά τα ίδια
Μπας και δεν τα εμπεδώσουμε...

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III μι μι
Ωραία πάμε μέχρι τώρα (όσο μπορούμε να συμπεράνουμε χωρίς να δούμε την ομάδα στα επίσημα). Ατυχία τού Ολιβέιρα (πλευρό έσπασε ο άνθρωπος, δεν δείχνει ροπή στους τραυματισμούς εκτός αν έχεις οστεοπόρωση. Τον Καντουρί δεν τον υπολόγιζα έτσι κι αλλιώς. Ο Σοτέλδο μόνο δεν έχει έρθει απο τη βασική φάση των μεταγραφών. Λογικότατα διορθωτικές κινήσεις αφού δούμε τις αδυναμίες της ομάδας στα πρώτα επίσημα ματς.
Και παίζεις και σε μια λίγκα που η πρώτη (ίσως και η δεύτερη) είναι ήδη ρεζερβέ.
Προσωπικά είμαι όχι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά τουλάχιστον αρκετά ικανοποιημένος από όσα κάνει η ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
Και παίζεις και σε μια λίγκα που η πρώτη (ίσως και η δεύτερη) είναι ήδη ρεζερβέ.
Προσωπικά είμαι όχι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά τουλάχιστον αρκετά ικανοποιημένος από όσα κάνει η ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
- theodorsalonika
Ο ομάρ μόλις επιστρέψει θα ναι αντικαταστάτης...ο μπισε θα βγάζει 70 λεπτά βασικός...ψάξτε.τους άλλους...
Όταν η εφορία ειναι 22% η ομάδα πληρώνει Χ/0.78, ενώ οταν ήταν 45%: Χ/0.55.lamosas έγραψε:renegade έγραψε:[quote="lamosas"Πλέον όχι.ron-swanson έγραψε:Στο Sport24 έχει αναλυτικά τα στοιχεία της μεταγραφής του Ναρεϊ. 1,5 εκατομμύριο η μεταγραφη συν 200 χιλιαρικα μπόνους επίτευξης στόχων και 450 χιλιαρικα ο παίχτης τον χρόνο για 3 χρόνια.
Άρα όλο το πακέτο κοντά στα 3 εκατομμύρια. Δηλαδή σαν να έπαιρνες εναν ελεύθερο παίκτη με 1 εκατομμύριο τον χρόνο για 3 χρόνια.
Αυτό το γράφω για τις κανουλες που έκλεισαν υποτίθεται.
Με τους νέους φορολογικούς συντελεστές ένα εκατομμύριο καθαρά είναι περίπου 1,3 μεικτά.
Δηλαδή η διαφορά στην τριετία είναι περίπου μισό εκατομμύριο...για αυτό φωνάζει ο Τζόσουα βεδω και ένα μηνα
Αν ο συντελεστής ειναι 28% (μέσα όλα), η ομάδα πληρωνει για μισθό 1εκ: 1εκ/0.72 = 1,39εκ επί 3 έτη = 4,17εκ
Μισθός 450Κ + αγορά 1.5εκ = (450Κ/0.72)* 3ετη+ 1,5εκ = 625*3 + 1.5εκ = 3,37εκ
-
Aυτό έκανε κ πέρυσι με τον Αουγκουστο στο 10. Τραβούσε χειρόφρενοbuffalobill4 έγραψε:Το να έχεις στο ροστερ σου Κουαλιατα σοτελδο μπραντον μπισε και καντουρι και να βάζεις στο 10 σοαρες και νταντας εμφανώς εκτός θέσης και οι δύο (καθαρό 8αρι και 6αρι αντίστοιχα) το λες και μαζοχισμο. Για να μην πω ότι ούτε παίρνεις τα αναμενόμενα στη θέση του 10 και χάνεις και τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών στο κέντροgika έγραψε:Ο Μπράντον είναι φορ. Και με τον Ολιβέιρα να είναι ο άλλος φορ, θα πάρει από 2.500 χιλιάδες λεπτά εκεί. Αποκλείεται να υπολογίζεται στο 10.
Στο 10 μέχρι στιγμής και με βάση τα φιλικά έχουμε Καντουρί, Σοάρες και μετά ίσως Μπίσεσβαρ, ίσως Αουγκούστο, ίσως Ντάντας κοκ.
Στα πλάγια με Ζιφκοβιτς, Ναρει, Ντέλια από την μία, Σολτέδο, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα και Ρικάρντο από την άλλη είμαστε υπερπλήρεις.
Ο "νάνος" θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος που θα κλείσει στον ΠΑΟΚ. Ποια η άποψη σας για την μεταγραφή του Σοτέλδο που φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος;
toskitsis
toskitsis
- ΑποστόληςΑ
Αν μας βγει νομίζω ότι θα είναι η μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά.