Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Γνώμη μου πως είναι λάθος να βλέπεις στην ενδεκάδα μαζί Μπισεσβαρ και Βιερίνια.
Έτσι όπως είναι το ροστερ αυτή τη στιγμή και αν δεν γίνει προσθήκη σε αριστερό εξτρεμ προσωπικά θα έβλεπα τον Βιερίνια ως αναπληρωματικο εξτρεμ, ειδικά από τη στιγμή που ο Πορτογάλος μπακ θα είναι έτοιμος. Όπως και να έχει το Βιερίνια Μπισε δεν λειτουργεί και τα προβλήματα που δημιουργεί δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τα κρύψει ούτε ο Κουρτιτς ως αριστερός μέσος λόγω ταχύτητας ούτε ο Κουλιερακης και λόγω απειρίας.
Κατα τη γνώμη μου η ομάδα σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά και βελτιώνεται. Βαθμολογικά είμαστε καλά και αυτή την στιγμή αυτό μετράει πάρα πολύ. Προφανώς τώρα έχουμε μία δυάδα αγώνων με ιδιαίτερη σημασία πιθανό διπλό μέσα στο Ηράκλειο και νίκη επί του βαζελου μας κάνει ξεκάθαρο διεκδικητή πρωταθλήματος. Τους βλέπουμε και τους άλλους τι παίζουν. Υπάρχει πρόβλημα επιθετικό αλλά αυτό είναι καθαρά έλλειψη ποιότητας, ίσως θα έπρεπε να δει ο Λουτσεσκου τον Καντουρί αντί για τον Ντάγκλας ως βασικό επιθετικό μέσο.
Γενικά νιώθω ικανοποιημένος με την εξέλιξη της ομάδας βάση του ροστερ και θεωρώ πως η γκρίνια που υπάρχει στα social media και στο φόρουμ ειναι αναντιστοιχη της κατάστασης. Προφανώς ο Λουτσεσκου είναι κομβικός κρίκος αυτής της μετάβασης την οποία κάνει η ομάδα και πολλές από τις κριτικές που διαβάζω για το πως παίζουμε κλπ κλπ τις θεωρώ καθαρή εμπάθεια στο πρόσωπο του. Δεν χρειάζεται να πω πως κάποιοι είναι στο όριο του να πανηγυρισουν στραβοπάτημα της ομάδας για να νιώσουν πως κάπως δικαιώνονται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η ευθυνη παντως συνηθως ειναι μοιρασμενη,οταν μια κατασταση ειναι προβληματικη.Ναι το πλανο ενισχυσης του Μποτο μεχρι τωρα χωλαινει σημαντικα, αλλα και ο Λουτσεσκου κανει ''περιεργα πραγματα'' για να το πω λαικα...
Εγω πχ οπως εγραψα και χτες στο ημιχρονο δεν εχω καταλαβει τι παιζουμε.Εβλεπα τον Βιερινια να ανεβαινει ψηλα με αποτελεσμα ο Κουλιερακης να βρισκεται συνεχως εκτεθειμενος και μοιραια να αντιμετωπιζει προβληματα καθως ειναι πολυ νωρις και τακτικα και σωματικα για να μπορει να ανταπεξελθει στους χωρους που βρεθηκε χτες.Ο Αγκουστο μια ανεβαινε στο 10,μια γυρνουσε στο 6.Ο Κουρτιτς πηγαινε μπροστα αριστερα,ο Νταντας ανεβοκατεβαινε συνεχως,ο Μπισεσβαρ κατεβαινε,γενικα επικρατουσε μια συγχυση.Οκ δεν παιζουμε κλασσικο 4-2-3-1,ουτε 4-3-3,δεν παιζουμε μα βαθος στα χαφ,παιζουμε ενα περιεργο 4-5-1 να πω,με τους 5 σχεδον παραλληλα,να παιζουν πασουλες υπομονετικα περιμενοντας μηπως και γινει καποια στιγμη μια καθετη κινηση.Δεν εχω καταλαβει τι θελει να κανει.Λογικα ετσι νιωθει πιο ασφαλης στην αμυνα,αλλα για ποσο μπορεις να στηριζεσαι στο αν σου κατσει στην επιθεση? Το πληρωσαμε με Λεφσκι και δυσκολα δεν θα το πληρωσουμε ξανα αν επιμηνουμε σε αυτο.Εγω γενικα βλεπω πως δεν υπαρχει συμπνοια στο αγωνιστικο τμημα.Πρεπει με καποιο τροπο να καταφερουν να συνεργαστουν καλυτερα Μποτο,Λουτσεσκου και φυσικα Σαββιδης.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Με οσα διαβαζω αναρωτιεμαι αν το πιο σωστο ειναι
να τον κρινω πετυχημενο εχοντας την ομαδα κοντα
(η) στην κορφη μετα τα 5-10 πρωτα ματς η αν μεχρι
τοτε εχει βρει εναν σταθερο κορμο 8-9 παιχτων που
να παιζουν ενα ελκυστικο και ποιοτικο ποδοσφαιρο
το οποιο δεν γινεται να μην αποφερει και μια καλη
βαθμολογικη συγκομιδη αλλα σε μια χρονικη διαρκεια
οχι μονο για φετος αλλα και για την επομενη σεζον
εστω και με 2-3 ποιοτικες προσθηκες τον Ιανουαριο
η/και με αντικαταστασεις το ερχομενο καλοκαιρι.

Υποτιθεται οτι φετος επιδιωκεται μια ανανεωση που
ο ιδιος την εχει χαρακτηρισει ηδη ριζικη οποτε το
πρωτο ζητουμενο δεν νομιζετε οτι ειναι να προκυψει
μια βασικη ραχοκοκαλια για του χρονου παρα οποια
βαθμοθηρια βασιζομενος σε παιχτες που του χρονου
θα αποτελουν παρελθον ψαχνοντας 5-6 καινουριους
οχι ομως για συμπληρωμα αλλα για βασικοτατους;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Η ευθυνη παντως συνηθως ειναι μοιρασμενη,οταν μια κατασταση ειναι προβληματικη.Ναι το πλανο ενισχυσης του Μποτο μεχρι τωρα χωλαινει σημαντικα, αλλα και ο Λουτσεσκου κανει ''περιεργα πραγματα'' για να το πω λαικα...
Εγω πχ οπως εγραψα και χτες στο ημιχρονο δεν εχω καταλαβει τι παιζουμε.Εβλεπα τον Βιερινια να ανεβαινει ψηλα με αποτελεσμα ο Κουλιερακης να βρισκεται συνεχως εκτεθειμενος και μοιραια να αντιμετωπιζει προβληματα καθως ειναι πολυ νωρις και τακτικα και σωματικα για να μπορει να ανταπεξελθει στους χωρους που βρεθηκε χτες.Ο Αγκουστο μια ανεβαινε στο 10,μια γυρνουσε στο 6.Ο Κουρτιτς πηγαινε μπροστα αριστερα,ο Νταντας ανεβοκατεβαινε συνεχως,ο Μπισεσβαρ κατεβαινε,γενικα επικρατουσε μια συγχυση.Οκ δεν παιζουμε κλασσικο 4-2-3-1,ουτε 4-3-3,δεν παιζουμε μα βαθος στα χαφ,παιζουμε ενα περιεργο 4-5-1 να πω,με τους 5 σχεδον παραλληλα,να παιζουν πασουλες υπομονετικα περιμενοντας μηπως και γινει καποια στιγμη μια καθετη κινηση.Δεν εχω καταλαβει τι θελει να κανει.Λογικα ετσι νιωθει πιο ασφαλης στην αμυνα,αλλα για ποσο μπορεις να στηριζεσαι στο αν σου κατσει στην επιθεση? Το πληρωσαμε με Λεφσκι και δυσκολα δεν θα το πληρωσουμε ξανα αν επιμηνουμε σε αυτο.Εγω γενικα βλεπω πως δεν υπαρχει συμπνοια στο αγωνιστικο τμημα.Πρεπει με καποιο τροπο να καταφερουν να συνεργαστουν καλυτερα Μποτο,Λουτσεσκου και φυσικα Σαββιδης.
Δημήτρη χτες στο καφε οι πιο πολλοί συμφωνούσαν με αυτό που γράφεις. Δε ξέρω αν είναι οδηγίες ή είναι κάποιες κομπίνες που δουλεύονται φέτος ή απλά τουρλουμπούκι. Το αργό , εκνευριστικό παιχνίδι προφανώς έχει να κάνει με τη ποιότητα της ομάδας και τη ψυχολογία που θέλει να χτίσει στο παιχνίδι μέσα από σίγουρες κατοχές , ισορροπία και στην επίθεση ότι γίνει ανάλογα με τη ποιότητα και στημένες φάσεις. Έχω δει όλους τους big5 , στο μάτι έχουμε τη χειρότερη εικόνα λόγω αργού passing , αλλά υποψιάζομαι ότι είμαστε η ομάδα που παίζει περισσότερο με όλους με σχέδιο στο παιχνίδι της. Έστω κι αν αυτό το σχέδιο δεν είναι ελκυστικό. Η κούλα είναι πολύ πιο ωραία να τη βλέπεις , όπως και ο γκει και ο σκωληξ. Αλλά πολλές φορές βλέπεις την άμυνά τους σε ανισορροπία. Δε ξέρω αν αυτή η συνταγή θα μας πάει κάπου , ξέρω όμως ότι με καλύτερους παίκτες μας έχει πάει ήδη κάπου στο παρελθόν.

Αλλά στο μάτι ξέρεις και τι άλλο φαίνεται ? το ταβάνι του ρόστερ της κάθε ομάδας. Εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά. Το γκολ που έβαλε και γενικά βάζει ο Πινέδα δεν υπάρχουν στην ομάδα μας. Ούτε ο (μέχρι τώρα) Σπόραρ ,ούτε ο Ισπανός και άλλοι 2-3 καλοί του γαυρου και του αρη. Δλδ ο βαψομαλλιας του γκει αν ήταν σε εμάς ( αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε) θα τον παίζαμε όλοι ομαδικώς. Αυτό που μέχρι στιγμής χαρακτηρίζει την ομάδα μας είναι η ισορροπία και ότι απλώνει τα πόδια όσο είναι το πάπλωμα. Αυτό μας ψιλοσώνει μαζί με ευνοικό πρόγραμμα. Κι αυτό είναι έργο προπονητή. Εμείς μπορεί να ερεθιζόμαστε στην ιδέα να βάλει νταντας , να βαλει κουαλιτα, να βάλει σοαρες και να αρχισουν τα ατια να τρέχουν και να γαζώνουν. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι και αυτό το βλέπουμε στις άλλες ομάδες.

Για μένα το στοίχημα είναι στην επίθεση. Μεσοεπιθετικά θα τη βρούμε την άκρη , είναι πολλοί οι παίκτες κάποιος θα φορμαριστεί τώρα, κάποιος άλλος λίγο αργότερα , κάτι θα γίνει. Γκολ όμως δεν υπάρχει μπροστά, στιβαρή παρουσία δεν υπάρχει. Μακάρι ο ολιβειρα να συνέλθει γιατί εκεί δεν υπάρχουν λύσεις ούτε και ελπίδες για κάτι.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω από τον Λουτσεσκου και αν έχει κάποιος απάντηση να μου την δώσει..
Ξεκινάει με τον Μπισεσβαρ,για τους δικούς του λόγους πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει..
Αυτό είναι κατανοητό είναι προπονητής έχει το δικό του πλάνο και δεν τον κατηγορώ..

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι...αφού η επιλογή να ξεκινήσει βασικός δεν σου βγαίνει και είναι ο χειρότερος παίχτης,γιατί δεν τον βγάζει στο ημίχρονο και τον βγάζει στο 62-63;

Τι περιμένει ο Λουτσεσκου να κάνει ο Μπισεσβαρ σε 17-18 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο που δεν τα έκανε στο πρώτο;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:
joshua έγραψε:Η ευθυνη παντως συνηθως ειναι μοιρασμενη,οταν μια κατασταση ειναι προβληματικη.Ναι το πλανο ενισχυσης του Μποτο μεχρι τωρα χωλαινει σημαντικα, αλλα και ο Λουτσεσκου κανει ''περιεργα πραγματα'' για να το πω λαικα...
Δημήτρη χτες στο καφε οι πιο πολλοί συμφωνούσαν με αυτό που γράφεις. Δε ξέρω αν είναι οδηγίες ή είναι κάποιες κομπίνες που δουλεύονται φέτος ή απλά τουρλουμπούκι. Το αργό , εκνευριστικό παιχνίδι προφανώς έχει να κάνει με τη ποιότητα της ομάδας και τη ψυχολογία που θέλει να χτίσει στο παιχνίδι μέσα από σίγουρες κατοχές , ισορροπία και στην επίθεση ότι γίνει ανάλογα με τη ποιότητα και στημένες φάσεις. Έχω δει όλους τους big5 , στο μάτι έχουμε τη χειρότερη εικόνα λόγω αργού passing , αλλά υποψιάζομαι ότι είμαστε η ομάδα που παίζει περισσότερο με όλους με σχέδιο στο παιχνίδι της. Έστω κι αν αυτό το σχέδιο δεν είναι ελκυστικό. Η κούλα είναι πολύ πιο ωραία να τη βλέπεις , όπως και ο γκει και ο σκωληξ. Αλλά πολλές φορές βλέπεις την άμυνά τους σε ανισορροπία. Δε ξέρω αν αυτή η συνταγή θα μας πάει κάπου , ξέρω όμως ότι με καλύτερους παίκτες μας έχει πάει ήδη κάπου στο παρελθόν.

Αλλά στο μάτι ξέρεις και τι άλλο φαίνεται ? το ταβάνι του ρόστερ της κάθε ομάδας. Εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά. Το γκολ που έβαλε και γενικά βάζει ο Πινέδα δεν υπάρχουν στην ομάδα μας. Ούτε ο (μέχρι τώρα) Σπόραρ ,ούτε ο Ισπανός και άλλοι 2-3 καλοί του γαυρου και του αρη. Δλδ ο βαψομαλλιας του γκει αν ήταν σε εμάς ( αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε) θα τον παίζαμε όλοι ομαδικώς. Αυτό που μέχρι στιγμής χαρακτηρίζει την ομάδα μας είναι η ισορροπία και ότι απλώνει τα πόδια όσο είναι το πάπλωμα. Αυτό μας ψιλοσώνει μαζί με ευνοικό πρόγραμμα. Κι αυτό είναι έργο προπονητή. Εμείς μπορεί να ερεθιζόμαστε στην ιδέα να βάλει νταντας , να βαλει κουαλιτα, να βάλει σοαρες και να αρχισουν τα ατια να τρέχουν και να γαζώνουν. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι και αυτό το βλέπουμε στις άλλες ομάδες.

Για μένα το στοίχημα είναι στην επίθεση. Μεσοεπιθετικά θα τη βρούμε την άκρη , είναι πολλοί οι παίκτες κάποιος θα φορμαριστεί τώρα, κάποιος άλλος λίγο αργότερα , κάτι θα γίνει. Γκολ όμως δεν υπάρχει μπροστά, στιβαρή παρουσία δεν υπάρχει. Μακάρι ο ολιβειρα να συνέλθει γιατί εκεί δεν υπάρχουν λύσεις ούτε και ελπίδες για κάτι.
Ναι ναι και ναι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

100 αγώνες, 69 νίκες, 16 ισοπαλίες, 13 ήττες. Οι δύο αγώνες που δεν προσμετρούνται είναι το 1-0 επί του χανουμιού στο χάρτινο τους και το μη γενόμενο της ίδιας χρονιάς με γάβρο (που μπουλκουμέ θα έκαναν και αυτοί).

συνεπώς και χωρίς τις αντιρρήσεις κανενός, θεωρώ ότι το 71% ποσοστό νικών είναι ένα αρκετά καλό και ενδιαφέρον νούμερο. μάλιστα μιλάμε για 87% χωρίς ήττα, κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντικό το νούμερο αυτό.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Όπως ακριβώς τα λέει ο φίλος giapas. Αν βλέπεις την ομάδα να από το γήπεδο αντιλαμβάνεσαι το παιχνίδι της λίγο διαφορετικά. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού η ομάδα θυμίζει την εποχή που ο Λουτσεσκου προσπαθούσε να ενσωματώσει στην ομάδα τον πριγιοβιτς. Πάνω κάτω είναι ίδιο ποδόσφαιρο την διαφορά ότι αρκετοί παίκτες κουβαλούν διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνη την εποχή. Κι τότε όμως αν θυμάστε υπήρχαν αγώνες στους οποίους η ομάδα δεν εντυπωσιάζε με το ποδόσφαιρο της αλλά υπήρχε η μια επαφή του Σέρβου κι γινόταν το γκολ. Σήμερα σε σχέση με τότε υστερούμε πολύ σε ποιότητα για αυτό κι το ίδιο ουσιαστικά ποδόσφαιρο φαντάζει στο μάτι ακόμη λιγότερο ελκυστικό. Όμως υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο που λέει ότι θα πάω με αργό τέμπο θα ψάξω όσες πιο σίγουρες πάσες μπορώ κι θα προσπαθήσω να ελαχιστοποιηθεί το οποίο ρίσκο χρειάζεται να πάρω. Βέβαια δεν έχω ούτε τον Βιερίνια 4 χρόνια νεότερο ούτε τον γίγαντα Μάτος ούτε τον αφηνιασμενο πριγιοβιτς . Παρόλα αυτά το σχέδιο είναι εκεί κι χρειάζεται στήριξη κι βοήθεια όπως κάνει η Τούμπα ,αλλά όχι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκτός ομάδος . Πιστεύω ότι σιγά σιγά ο κόσμος μας θα δώσει πιο βροντερό παρόν στην στήριξη της ομάδας κι φυσικά τα περαστικά μου στον παλικάρο μας!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε: Εγω πχ οπως εγραψα και χτες στο ημιχρονο δεν εχω καταλαβει τι παιζουμε.
Εικόνα

Αυτοί είμαστε σε φάση επίθεσης.
Άντε βγάλε άκρη.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

100 νικες ο κοουτς με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Να τις 1000σεις με τα ιδια ποσοστα...και να τα βελτιωσεις κι αλλο...και τοτε η τσαπου θα πεφτει straight throw
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giapas έγραψε:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

john4serres έγραψε:
joshua έγραψε: Εγω πχ οπως εγραψα και χτες στο ημιχρονο δεν εχω καταλαβει τι παιζουμε.
Εικόνα

Αυτοί είμαστε σε φάση επίθεσης.
Άντε βγάλε άκρη.
Συστημα S σε σχημα φιδιου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με κάθε επιφύλαξη, όταν η ομάδα αναπτύσσεται από αριστερά, ο Νάρει πατάει περιοχή στο δεύτερο δοκάρι, ενώ όταν η ανάπτυξη γίνεται από δεξιά, περιοχή πατάει από αριστερά ο Κούρτιτς. Ο Αουγκούστο χθες μου φάνηκε ότι έπαιζε ως δεξί 8άρι και όχι ως 10άρι. Ο Μπίσεσβαρ κάνει πάντα κίνηση προς τα μέσα και στην πλευρά του γίνεται το οβερλαπ. Συνήθως από τον μπακ, αλλά όταν ο Αντρέ φτύνει πνευμόνι μπορεί να βγεί και ο Κούρτιτς αριστερά. Τέλος ο Αντρέ ήταν όπου ήθελε γιατί απλά δεν είχε ανάσες να γυρίσει εκεί που πρέπει. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να διορθωθεί η πίεση αριστερά στο δίδυμο αφάνα-αντρέ, άλλαξε πλευρά λύρατζη και αντρέ. Αυτό κι αν μου φάνηκε κουλό. Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι να αλλάζει πτέρυγες τα μπακ ο κόουτς. Εκείνο το διάστημα, το οβερλαπ το έπαιζε ο Λύρατζης με τον Μπίσε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όλοι θα θέλαμε να πηγαίνουμε τον αντίπαλο στα κορ α Κορ και να τον τελειώνουμε. Δυστυχώς κάτι τέτοιο προϋποθέτει μεγάλο ποιότητα μπροστά κάτι που δεν έχουμε. Αναγκαστικά θα πάμε όλα τα παιχνίδια ( τουλάχιστον προς το παρόν) στα σημεία και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας που μπορούν να δώσουν οι λίγοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές μας.
Ο λουτσεσκου θέλει πολύ την μπάλα στα πόδια,με αυτόν τον τρόπο αμύνεται κρατώντας μακριά τον αντίπαλο από τα καρέ μας.

Από κει και πέρα ο προπονητής έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις γιατί χρησιμοποιησε τους μπισεσβαρ Ολιβέιρα και Βιερίνια
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

renegade έγραψε:Όλοι θα θέλαμε να πηγαίνουμε τον αντίπαλο στα κορ α Κορ και να τον τελειώνουμε. Δυστυχώς κάτι τέτοιο προϋποθέτει μεγάλο ποιότητα μπροστά κάτι που δεν έχουμε. Αναγκαστικά θα πάμε όλα τα παιχνίδια ( τουλάχιστον προς το παρόν) στα σημεία και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές μας που μπορούν να δώσουν οι λίγοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές μας.
Ο λουτσεσκου θέλει πολύ την μπάλα στα πόδια,με αυτόν τον τρόπο αμύνεται κρατώντας μακριά τον αντίπαλο από τα καρέ μας.

Από κει και πέρα ο προπονητής έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις γιατί χρησιμοποιησε τους μπισεσβαρ Ολιβέιρα και Βιερίνια
Μόνο ο Λουτσεσκου θέλει την μπάλα στα πόδια; Σχεδόν όλοι οι προπονητές την θέλουν ( με λίγες εξαιρέσεις και σημαντικότερη τον κλοπ) αλλά εμείς θεωρούμε ότι ο Λουτσεσκου παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο....
Εδώ ο Γκουαρντιολα έδωσε τα πάντα για να φέρει τον χααλαντ γιατί σου λέει γύρω γύρω όλοι αλλά εάν έχω το θωρηκτό που θέλει μια επαφή για να το παστελωσει δεν με πιάνει κανείς. Ίσως για αυτό ο Λουτσεσκου επέμενε στον Ολιβέιρα, μετά τον πριγιο ήταν ο διαθεσιμος παίκτης που του έμοιαζε περισσότερο στα χαρακτηριστικά.
Το πρόβλημα μας φανερά είναι επιθετικό, μεσοαμυντικα όσο έχουμε την κατοχή δεν έχουμε πρόβλημα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”