Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

O Ιβάν του έδωσε ένα μύριο, του είπε "βρες μου φορ".
Ο Boto πήγε στο Dubai και καλά να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες της City και της PSG για να πάρει δανεικό κανένα λαβράκι, αλλά στην πραγματικότητα πήγε οδοντίατρο με τα λεφτά του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

για μλκ τον έχεις δλδ τον μποτο να πηγαινει στο Ντουμπάι..έτσι με χρυσό δοντακι είναι πιο μορτης
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

giliopoulos έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Άρα τι έγινε;
Για τον Μούσα και τον Ιταλό από την τσέπη του θα τα έβαζε;
Προφανως ειναι αυτο που λεγαμε, οτι ειναι το "μπατζετ" της τελευταιας στιγμης, μετα την αναπαντεχη καλη πορεια της ομαδας και την μειωση της διαφορας στους μολις 5 βαθμους απο το τσλ..
Ε ναι αν δωσεις τελευταια μερα μεγαλο ποσο εκει παιζει οντως να μην βρεις παικτη.
Αλλα το αποκλειω να υπηρχε μπατζετ καθορισμενο απο αρχες γεναρη

Και εγω αυτο πιστεύω . Επίσης πιστεύω ότι δεν έχει την ίδια ελευθερία οπως ο μιχελ και φυσικά τους οικονομικούς πόρους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβως κανεις εσυ στην ομαδα ρε φιλε? Κουρτιτς,Μουργκ παρεμειναν στην ομαδα.Φεραμε εναν παικτη που εβλεπε παιχνιδι της ομαδας με τον μπαμπα Λουτσεσκου και αλλον ενα στη δυση της καριερας του απο ομαδα στην οποια υπηρξες στελεχος.Μια απαιτηση υπηρχε μονο να βρεις και εναν επιθετικο στα θελω της ομαδας και της ιδιοκτησιας.Τζιφος...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πανωλεθρία γιατί;

Έφερε Taison, Kotarski, Sastre, Narey, Thomas, Dantas.. Πού είναι η πανωλεθρία;

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή δεν ήρθε ένας παίκτης σε συγκεκριμένη θέση.
Τον Taison τον πρότεινε κατευθείαν ο μανατζερ του στον Σαββίδη, και έκλεισε..
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

PablitoV2 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πανωλεθρία γιατί;

Έφερε Taison, Kotarski, Sastre, Narey, Thomas, Dantas.. Πού είναι η πανωλεθρία;

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή δεν ήρθε ένας παίκτης σε συγκεκριμένη θέση.
Τον Taison τον πρότεινε κατευθείαν ο μανατζερ του στον Σαββίδη, και έκλεισε..

Δηλαδή τον είχε ο Μπότο στη Σαχτάρ, γνώριζε τον παίχτη προσωπικά και ο Μπότο δεν ανακατεύτηκε καθόλου?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο μύθος λέει ότι η Διηάνειρα σε μια πράξη ζηλοτυπίας, έδωσε το χιτώνα με το αίμα του κένταυρου να το φορέσει ο Ηρακλής, ΜΗΝ έχοντας γνώση για το τι ουσιαστικά θα συνέβαινε. Ο Ηρακλής φόρεσε το χιτώνα και η κατάληξη ήταν αυτή που ξέρουμε, να κολλήσει πάνω του με το δηλητήριο και ο θρυλικός ήρωας να αναγκαστεί να "αυτοκτονήσει" πέφτοντας στην πυρά.

Το επιμύθιο είναι ότι χωρίς να έχουμε γνώση των δεδομένων μερικές φορές είναι αυτοκαταστροφικό το να λαμβάνουμε θέση και ακόμα χειρότερο, το να πράττουμε.

Είμαι από αυτούς που από το καλοκαίρι έλεγα ότι με ανησυχεί η θέση του φορ. Όταν όλοι έλεγαν για μεσοεπιθετικούς κτλ.

Ακόμα με απασχολεί και είναι λογικό.

Θεωρώ ότι απασχολεί και τους υπευθύνους, όπως φάνηκε από τις κινήσεις που προσπάθησαν.

ΑΛΛΑ, χωρίς να έχω γνώση των δεδομένων, χωρίς να ξέρω ποιο πραγματικά είναι το πλάνο ανάδειξης, εξέλιξης νέων παιχτών αλλά και ανανέωσης συμβολαίων που λήγουν.

χωρίς να έχω γνώση του ΑΝ έχει υπάρξει κάποιος στόχος για το καλοκαίρι που ΚΑΙ θα εξυπηρετεί το αγωνιστικό αλλά και το οικονομικό πλάνο

χωρίς να έχω γνώση αν οι προταρχικές θέσεις που αναζητούσαν οι υπεύθυνοι ενίσχυση ήταν του μεσοεπιθετικού (όπως πχ ο Λουτσέσκου έλεγε καποιους μήνες πριν για παίχτη που θα παίζει και αριστερά αλλά και στον άξονα) και βλέποντας ότι οι Τσαούσης-Λύρατζης έχουν τραυματισμούς αλλά και ο Αντρέ πλέον..δεν, κρίθηκε μεγαλύτερη ανάγκη στην ενίσχυση με ένα παίχτη ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ που μπορεί να καλύψει ΚΑΙ τις 3 θέσεις της άμυνας.

χωρίς να έχω γνώση αν έγιναν προσπάθειες για να αποκτηθεί από ΤΩΡΑ κάποιο φορ που ίσως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

χωρίς, χωρίς, χωρίς.

Έκρινα, έδωσα το χιτώνα και τώρα θεωρώντας ότι έπραξα το σωστό, παρακολουθώ ενα ακόμα αναίτιο φάγωμα της ίδιας μας της σάρκας, που διανθίζεται μάλιστα με εκφράσεις που δημιουργουν ίντριγκες και δολοπλοκίες...

κρίμα.

και όλα αυτά παραμονή του αγώνα με το σίχαμα στην Τούμπα.

ακόμα πιο κρίμα....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν πλησιάζεις για να πάρεις έναν παίκτη το πρώτο που ξέρεις είναι το πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις γι αυτόν. Στη συνέχεια τον ρωτάς αν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ΠΑΟΚ και μετά τα βρίσκεις με την ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

K_geo έγραψε:Ο μύθος λέει ότι η Διηάνειρα σε μια πράξη ζηλοτυπίας, έδωσε το χιτώνα με το αίμα του κένταυρου να το φορέσει ο Ηρακλής, ΜΗΝ έχοντας γνώση για το τι ουσιαστικά θα συνέβαινε. Ο Ηρακλής φόρεσε το χιτώνα και η κατάληξη ήταν αυτή που ξέρουμε, να κολλήσει πάνω του με το δηλητήριο και ο θρυλικός ήρωας να αναγκαστεί να "αυτοκτονήσει" πέφτοντας στην πυρά.

Το επιμύθιο είναι ότι χωρίς να έχουμε γνώση των δεδομένων μερικές φορές είναι αυτοκαταστροφικό το να λαμβάνουμε θέση και ακόμα χειρότερο, το να πράττουμε.

Είμαι από αυτούς που από το καλοκαίρι έλεγα ότι με ανησυχεί η θέση του φορ. Όταν όλοι έλεγαν για μεσοεπιθετικούς κτλ.

Ακόμα με απασχολεί και είναι λογικό.

Θεωρώ ότι απασχολεί και τους υπευθύνους, όπως φάνηκε από τις κινήσεις που προσπάθησαν.

ΑΛΛΑ, χωρίς να έχω γνώση των δεδομένων, χωρίς να ξέρω ποιο πραγματικά είναι το πλάνο ανάδειξης, εξέλιξης νέων παιχτών αλλά και ανανέωσης συμβολαίων που λήγουν.

χωρίς να έχω γνώση του ΑΝ έχει υπάρξει κάποιος στόχος για το καλοκαίρι που ΚΑΙ θα εξυπηρετεί το αγωνιστικό αλλά και το οικονομικό πλάνο

χωρίς να έχω γνώση αν οι προταρχικές θέσεις που αναζητούσαν οι υπεύθυνοι ενίσχυση ήταν του μεσοεπιθετικού (όπως πχ ο Λουτσέσκου έλεγε καποιους μήνες πριν για παίχτη που θα παίζει και αριστερά αλλά και στον άξονα) και βλέποντας ότι οι Τσαούσης-Λύρατζης έχουν τραυματισμούς αλλά και ο Αντρέ πλέον..δεν, κρίθηκε μεγαλύτερη ανάγκη στην ενίσχυση με ένα παίχτη ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ που μπορεί να καλύψει ΚΑΙ τις 3 θέσεις της άμυνας.

χωρίς να έχω γνώση αν έγιναν προσπάθειες για να αποκτηθεί από ΤΩΡΑ κάποιο φορ που ίσως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

χωρίς, χωρίς, χωρίς.

Έκρινα, έδωσα το χιτώνα και τώρα θεωρώντας ότι έπραξα το σωστό, παρακολουθώ ενα ακόμα αναίτιο φάγωμα της ίδιας μας της σάρκας, που διανθίζεται μάλιστα με εκφράσεις που δημιουργουν ίντριγκες και δολοπλοκίες...

κρίμα.

και όλα αυτά παραμονή του αγώνα με το σίχαμα στην Τούμπα.

ακόμα πιο κρίμα....
αυτοι που ειναι στα καγκελα τωρα οπως πριν μηνες με λου .....ηταν στο ματς με τον λεβαδειακο ε ? οχι βεβαια και ας μπορουσαν να ερθουν ,ειναι αυτοι που λενε ορμα ιβαν κανε εκεινο το αλλο αλλα εμεις θεατες ,μας σκιζει ο αυγενακης αλλα οταν ερχετε πανω αυτος η αυτος που τον εβαλε κανουν εκδρομουλα .......
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

renegade έγραψε:Τρίτη μεταγραφική περίοδος,τριτη πανωλεθρια.
Στο Πάνθεον μαζί με τον συμπατριώτη ΄σου
Εφ οσον ειναι ετσι οπως τα κρινεις εσυ
φυσιολογικα αναμενεται η απολυση του.-
Για να δουμε λοιπον αν και ποτε θα γινει
αφου μετα την 3η ευκαιρια 4η δεν υπαρχει
με βαση τη λογικη του καθε επιχειρηματια
που δεν θελει ανικανους στη δουλεψη του!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

giliopoulos έγραψε:
Προφανως ειναι αυτο που λεγαμε, οτι ειναι το "μπατζετ" της τελευταιας στιγμης, μετα την αναπαντεχη καλη πορεια της ομαδας και την μειωση της διαφορας στους μολις 5 βαθμους απο το τσλ..
Ε ναι αν δωσεις τελευταια μερα μεγαλο ποσο εκει παιζει οντως να μην βρεις παικτη.
Αλλα το αποκλειω να υπηρχε μπατζετ καθορισμενο απο αρχες γεναρη
και για τον Λάριν έγινε μεγάλη πρόταση και δεν ήταν τελευταία μέρα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η αίσθηση μου είναι ότι μετράει μέρες..

Κρίμα γιατί φαινόταν ότι είχε ωραίες ιδέες για την ομάδα, αλλά κάποιες λάθος επιλογές του στοίχησαν..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η πληροφορία που έχω είναι πως θα μείνει κανονικά να συνεχίσει το έργο του επειδή τον γουστάρουν και μας γουστάρει.

Αν η διαίσθηση δεν βλέπει πως το πρότζεκτ αποδίδει με τόσο νέα παιδιά στο εξάμηνο κι όλος ο οργανισμός μέσω προπονητή δηλώνει πως φέτος φτιάχνεται η ομάδα για του χρόνου, τι να πω, κανε ένα σέρβις στις κεραίες.

Είναι πάρα πολύ κρίμα για μια λεπτομέρεια για μια πινελιά να πετάμε όλη την υπερπροσπάθεια όλων στα σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, η ομάδα χτίζεται για του χρόνου εδώ και 4 χρόνια και το του χρόνου δεν έρχεται ποτέ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εάν δεν το βλέπεις ρε φίλε δεν μπορώ να κάνω κάτι να το δεις

Για σένα χτίσιμο μπορεί να είναι 60μυρια μπατζετ με 30 χρονους.

Για μένα είναι ανταγωνιστικό ρόστερ με 30 μύρια και την πιο μικρή πρωταγωνίστρια ηλικιακή ομάδα στο πρωτάθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”