Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από bersekeros »

Τώρα εδώ από τον Πλαταμώνα που είμαι για μπάνιο, διαβάζω ότι έχει πάρει κεφάλι ο Τσέχος ο Μπορίλ έναντι του Μπάμπα.

Για να δούμε.

Αφού η Τσέλσι συμφώνησε, πρέπει νομίζω να μας απαντήσει σήμερα ο Γκανέζος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ συζητάει δύο μήνες με συγκεκριμένο παίκτη και ξύπνησε εχθές ο λουτσέσκου και είπε δεν τον θέλω θα πάω με μπίσεσβαρ και καντουρι...οκ

Υγ TAD τον τζολη ο προπονητής δεν τον περιελάμβανε σε αυτούς τους 12-13
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:
JohnDag έγραψε:Το πρόβλημα που δεν προχωράνε οι μεταγραφές ΔΕΝ είναι ο Λουτσεσκου.

Με όλο τον σεβασμό στον Ginola που και σοβαρός και αξιόπιστος είναι.

Αλλα δεν είναι ο μόνος που μαθαίνει πράγματα.

Επιστρέψαμε παλι στο κλασικό μοτίβο "τα ρίχνουμε στους προπονητές για να καλύψουμε τον κωλο μας".

Πίστευα ότι με τον ερχομό ενός προπονητή που έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας θα εξέλειπαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το χούι δύσκολα κόβεται.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν διαφωνώ.

Για αυτό θέλω ως προπονηταρα και προσωπικότητα με έξυπνο τρόπο και χωρίς να εκθέσει τουσ παίκτες που έχει ττώρα να πάρει κάποια θέση
Συμφωνω 1000% σε αυτό!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Banksy έγραψε:Λογικά θα ερωτηθεί τώρα στη συνέντευξη τύπου ξανά για μεταγραφές. Να δούμε τι θα πει. Δεν είναι από τους προπονητές που δεν μιλούν.
Χαρτί και καλαμάρι θα τα πει. Όλοι μας θα γίνουμε σοφότεροι
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εγώ μέχρι τώρα από αυτά που διαβάζω κατάλαβα ότι ...τουλάχιστον...7 άτομα έχουν άκρες και μαθαίνουν πράγματα ...από μέσα...και το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι λένε διαφορετικά πραγματα....από μέσα....

Χεχεχεχαχαχ
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

renegade έγραψε:Δηλαδή ο ΠΑΟΚ συζητάει δύο μήνες με συγκεκριμένο παίκτη και ξύπνησε εχθές ο λουτσέσκου και είπε δεν τον θέλω θα πάω με μπίσεσβαρ και καντουρι...οκ

Σε αυτήν την πολύ απλή σκέψη εναποθετω τις τελευταίες μου ελπίδες…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Αύγ 2021, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα για το αν έχουν καθυστερήσει κάποιες κινήσεις.

Η ομάδα είναι τελείως γυμνή, ιδίως στις πτέρυγες και με τη φυγή Τζόλη, τα μπακ μας σε συνδιασμό με Καντουρί εξτρέμ, κάνουν τους αντιπάλους να γελάνε. Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο (με εξαίρεση τη θέση του δεξιού εξτρεμ).

Αν μπει στην εξίσωση και το 10 που είναι γυμνό και τις αποχωρήσεις/ανανεώσεις που κινούνται με ρυθμό χελώνας, καταλαβαίνουμε σε πόσο απελπιστικά κακή θέση βρισκόμαστε 20 μέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

bersekeros έγραψε:Τώρα εδώ από τον Πλαταμώνα που είμαι για μπάνιο, διαβάζω ότι έχει πάρει κεφάλι ο Τσέχος ο Μπορίλ έναντι του Μπάμπα.

Για να δούμε.

Αφού η Τσέλσι συμφώνησε, πρέπει νομίζω να μας απαντήσει σήμερα ο Γκανέζος.
Δεν το θέλω με τίποτα τον Πούτιν.

Όταν πρωτογράφτηκε το όνομά του στη Forza, ψάχτηκα λίγο με τους Τσέχους για να διαπιστώσω ότι θεωρούν πλέον ως λάθος την ανανέωση και με χαρά θα τον άφηναν ελεύθερο, αν βρισκόταν Ομάδα να αναλάβει το συμβόλαιό του. Εδώ έγραφαν για δύσκολη και ακριβή περίπτωση. Μετά από λίγες μέρες έγραφαν ότι με 1 εκ. μπορεί να γίνει η δουλειά και τώρα ότι πήρε κεφάλι η υπόθεσή του γιατί είναι σημαντικό ότι μπορεί να έρθει ως ελεύθερος χωρίς κόστος (το τσάμπα πολλοί αγάπησαν).
Λάου λάου το πάνε να μας τον φορέσουν και όλο το ψάξιμο, οι προτάσεις, τα τελεσίγραφα και τα μπασίματα, μάλλον είναι για το ξεκάρφωμα και για να πείσουν ότι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά δεν.
Εκ των υστέρων βέβαια και χωρίς δυνατότητα απόδειξης θα πληροφορηθούμε πάλι ότι είμασταν στο παρατσάφ (πάντα) να υπογράψουμε παιχταράδες.
Άσε που δεν έχω πειστεί ότι υπάρχει πλάνο και ότι μπορούν άμεσα να λύσουν το θέμα με τις θέσεις των ξένων.
Ότι γίνει θα γίνει με κοινοτικούς και χαίρομαι σήμερα να διαβάζω έστω και μούφες δημοσιεύματα ότι ξαναέριξε ο Τσίμι γέφυρες για επιστροφή.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτός ο Μπορίλ στο λαιμό μου κάθεται.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

renegade έγραψε:Δηλαδή ο ΠΑΟΚ συζητάει δύο μήνες με συγκεκριμένο παίκτη και ξύπνησε εχθές ο λουτσέσκου και είπε δεν τον θέλω θα πάω με μπίσεσβαρ και καντουρι...οκ
Ούτε στα παραμύθια δεν γίνονται αυτά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το σχέση έχουν ως χαρακτηριστικα παιχνιδιού ο Μποριλ με τον Μπαμπα;

Και μην βιαστεί κανείς να πει ότι ο μπαμπα είναι παραμύθι.

Δύο μήνες περιμένουμε την υπόθεση του. Υπαρκτότατη κατοτακατο με συγκεκριμένα νούμερα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μένουμε σε αυτά που λέγαμε προχθές το βράδυ .
Παιχταρας αριστερά λίγο αργος, μπαμπά αριστερο μπακ
Τζιοβινκο πίσω από το φορ όλα τα κάνει σαν μοχλό πίεσης γιατί θέλει σαν τρελος να έρθει.
Περνάμε και την Πέμπτη 3-0 ημίχρονο
Άντε δεν θα μ χαλάσετε εσείς τις διακοπές μετά από 1.5 χρόνο λοκ νταουν
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Χθες μετά το στραπάτσο του γαύρου που θα τον ζημιώσει οικονομικά λέγαμε ότι είναι ευκαιρία να γίνουν δυνατές κινήσεις που θα κλείσουν την ψαλίδα που είχε δημιουργηθεί την τελευταία διετία.

Σήμερα διαβάζουμε πως
-Παίρνει προβάδισμα ο Μπορίλ έναντι Μπάμπα
-Φαίνεται να χαλάει του Τζιοβίνκο
-Θεωρεί ότι είμαστε καλυμμένοι ο Λουτσέσκου με Ομάρ και Μπίσε στα αριστερά

:redcard:

Δηλαδή, αν ισχύουν τα παραπάνω, στην ΠΑΕ διάβασαν τον αποκλεισμό του γαύρου σαν "Οκ δεν θα πάρουν και αυτοί φράγκα οπότε τους έχουμε και έτσι και δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε ακριβές κινήσεις" ...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ρενε αν ισχύει αυτό που γράφεις για τον Τζόλη τότε ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος ... και τα πράγματα είναι πολύ πιο άσχημα από αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι ...

λυπάμαι για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την περίπτωση ... δεν λυπάμαι καθόλου για τον πρόεδρο ... αυτός έκανε την επιλογή ... εάν τον πιστεύει πρέπει να του δώσει ότι ακριβώς θέλει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Τετ 11 Αύγ 2021, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάποιος που παρακολουθεί συνέντευξη Λουτσεσκου να μας πει τι είπε για τα μεταγραφικά;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Το σχέση έχουν ως χαρακτηριστικα παιχνιδιού ο Μποριλ με τον Μπαμπα;

Και μην βιαστεί κανείς να πει ότι ο μπαμπα είναι παραμύθι.

Δύο μήνες περιμένουμε την υπόθεση του. Υπαρκτότατη κατοτακατο με συγκεκριμένα νούμερα.
Υπαρκτοτατη αλλα χωρις να εχουμε θεση ξενου να του δωσουμε...
Ακομη και ετσι ειναι ξεκαθαρη η ανικανοτητα και η ανοργανωσια της ΠΑΕ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”