Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- navigator11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ουδείς γνωρίζει το παραμικρό. Συνεχίστε να συζητάτε εσείς πάνω σε βάσεις αρδομαλ@κιών.
- Salvador Allende
Να τους γράψουμε στα τέτοια μας, no problem, απλά είναι λιγάκι νωπές οι περσινές μνήμες του καλοκαιριού στο μεταγραφικό σχεδιασμό.kosths BXL έγραψε:ρε μαγκες μην δινουμε σημασια στα παντα...χθες γραφαν οτι ειναι τελειωμενο του τοτι σημερα γραψαν οτι δεν υπαρχει πλεον στη λιστα..οτι να ναι...προφανως πρεπει κατι να γραφουν αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχουν καμια πληροφορηση και απλα μαντευουν σου λεει δεξι μπακ ειπαν απο το να ψαχνουμε ποιος ειναι γραψε εκει το λημνιο και μετα πες οτι τελικα δεν προχωρησε...τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα...εδω οι αλλοι οι φελοι στη σφινα γραφαν για τον μαουρισιο....απλα ο λουτσε με την επικοινωνιακή πολιτικη που ακολουθησε στην συντεντευξη τυπου εδωσε πατημα σε ολους τους αρδ να γραφουν μαλκιες για καθε παικτη απο την ομαδα του νταμπλ μεχρι να αρχισουν οι μεταγραφες...ευκολα κλικς...γραψτε τους στα τετοια σας
Ξέραν ότι θα πουληθούν παίκτες και τρέχαν τελευταία στιγμή να καλύψουν τα κενά με Τσόλακ και Μουργκ. Που απ'ότι φάνηκε οι κινήσεις αυτές έγινα για τα μάτια του κόσμου χωρίς κανένα ποδοσφαιρικό σχεδιασμό -γι'αυτό απέτυχαν άλλωστε-
Το ότι δεν έχει κλείσει ακόμα ΤΔ δείχνει ότι κινούμαστε σε αυτά τα περσινά ερασιτεχνικά επίπεδα. Αν δεν έχεις ΤΔ πως θα πας να κάνεις διαπραγματεύσεις για μεταγραφές ή να πουλήσεις παίκτες?
Αν υποθέσουμε πως έρχεται αύριο πρόταση κάποιον παίκτη με όριο απάντησης 5 μέρες. Ποιος θα πάρει την απόφαση;; Μόνο τον Λουτσεσκου σκέφτομαι. Ας αναβαθμίσουν το scouting που λένε κι ας μπει ΤΔ ο Γιώργης..
Θα φανεί πάντως το αν μπορούμε για πρωτάθλημα σε 20μερες. Αν ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα και έχει ακόμη τους μισοί παίκτες να μη ξέρουν τι θα κάνουν τη νέα χρονιά και χωρίς ενίσχυση ουσιαστική, δεν είναι εύκολο ( με τα δικά μας αντανακλαστικα) να χτυπήσεις ομάδα που είναι οργανωμένη σε όλα.
Θα φανεί πάντως το αν μπορούμε για πρωτάθλημα σε 20μερες. Αν ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα και έχει ακόμη τους μισοί παίκτες να μη ξέρουν τι θα κάνουν τη νέα χρονιά και χωρίς ενίσχυση ουσιαστική, δεν είναι εύκολο ( με τα δικά μας αντανακλαστικα) να χτυπήσεις ομάδα που είναι οργανωμένη σε όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzo_1926 την Δευ 07 Ιουν 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
φιλε alliende αντιλαμβάνομαι και συμφωνω σε αυτο που λες ως ενα βαθμο...για μενα η διαφορα του περυσι με του φετος ειναι κατα βαση ο λουτσεσκου ....δεν μπορω να πιστεψω οτι εφοσον γυρισε δεν θα εχει τον πληρη έλεγχο των κινησεων στο μεταγραφικο...για τον ΤΔ που λες δεν ισχυει αυτο....πολλες ομαδες δεν εχουν ΤΔ ...τις διαπραγματευσεις μπορει να τις κανει ο καθενας απο τον προπονητη οσαν αφορα το καμματι της πλευρα του παικτη και του να ειναι θετικος στο να ερθει εως τον ιδιοκτητη σχετικα με το οικονομικο της υποθεσης....η μιση αγγλια ετσι λειτουργεί..ο προπονητης εχει επαφη με τον παικτη που θελει και ο ιδιοκτητης κανονιζει το οικονομικο ειτε με τον μανατζερ του παικτη ειτε οταν αυτος εχει συμβολαιο με την ομαδα του..
- buffalobill4
Εγώ θα το ξαναπώ. Αφού η παε αντιλαμβάνεται το ρόλο του τδ ως έναν μεσάζοντα καλά κάνει και δεν παίρνει. Καλύτερα να εξοικονομησει και κάνα φράγκο (συμβόλαιο συν αποζημίωση).
Δεν υπάρχει λόγος να έχεις τδ αν τον αλλάζεις κάθε χρόνο. Καλώς ή κακως δεν προλαβαίνει να περάσει τα δικά του θέλω για την ομάδα. Οπότε καλύτερα χωρίς.
Για διαπραγματεύσεις μπορούμε να στέλνουμε και τον Κυριάκο με την Γκοντσαρεβα όπως έγινε και με τον λουτσεσκου.
Στα των μεταγραφών πρέπει πρώτα να πέσουν οι τιμές και μετά θα κινηθούμε.
Δεν υπάρχει λόγος να έχεις τδ αν τον αλλάζεις κάθε χρόνο. Καλώς ή κακως δεν προλαβαίνει να περάσει τα δικά του θέλω για την ομάδα. Οπότε καλύτερα χωρίς.
Για διαπραγματεύσεις μπορούμε να στέλνουμε και τον Κυριάκο με την Γκοντσαρεβα όπως έγινε και με τον λουτσεσκου.
Εσένα σου έχει φανεί πως η ΠΑΕ δεν θέλει ή δεν ψάχνει;buffalobill4 έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ. Αφού η παε αντιλαμβάνεται το ρόλο του τδ ως έναν μεσάζοντα καλά κάνει και δεν παίρνει. Καλύτερα να εξοικονομησει και κάνα φράγκο (συμβόλαιο συν αποζημίωση).
Το ακριβώς αντίθετο
Αν ανακοίνωναν πως θα πορευτούμε χωρίς,θα ήταν μια απόφαση (σωστή ή λάθος θα το μαθαίναμε στο μέλλον)
μιας ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΕ
92 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΤζιοληMiles έγραψε:Να υποθέσω ότι για 6άρι είμαστε μεταξύ Κάνιας ή Βέρνμπλουμ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Δευ 07 Ιουν 2021, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Δεν νομίζω να ψάχνουμε. Είπε κάποιος από την παε ότι ψάχνουμε;Doomlord4 έγραψε:Εσένα σου έχει φανεί πως η ΠΑΕ δεν θέλει ή δεν ψάχνει;buffalobill4 έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ. Αφού η παε αντιλαμβάνεται το ρόλο του τδ ως έναν μεσάζοντα καλά κάνει και δεν παίρνει. Καλύτερα να εξοικονομησει και κάνα φράγκο (συμβόλαιο συν αποζημίωση).
Το ακριβώς αντίθετο
Αν ανακοίνωναν πως θα πορευτούμε χωρίς,θα ήταν μια απόφαση (σωστή ή λάθος θα το μαθαίναμε στο μέλλον)
Θα δούμε....θα φανεί σε 20μερες... Αν περιμένουμε τις τελευταίες μέρες δεν είναι απαραίτητο ότι θα πέσουν οι τιμές.
Το ότι κινηθήκαμε γρήγορα, αστραπιαία για τα δεδομένα μας, δείχνει ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Το ροστερ όμως έχει πάρα πολλές ανοιχτές υποθέσεις. Πως θα κάνουμε προετοιμασία με ένα φορ το οποίο δε ξέρει αν θα μείνει η αν θα φύγει;;; οκ το ροστερ αν του βάλεις τώρα, ένα δεξί μπακ ένα χαφ και ένα φορ πρώτης ποιότητας θα γίνει αρκετά ανταγωνιστικο, αλλά όχι για πρωτάθλημα.
Το ότι κινηθήκαμε γρήγορα, αστραπιαία για τα δεδομένα μας, δείχνει ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Το ροστερ όμως έχει πάρα πολλές ανοιχτές υποθέσεις. Πως θα κάνουμε προετοιμασία με ένα φορ το οποίο δε ξέρει αν θα μείνει η αν θα φύγει;;; οκ το ροστερ αν του βάλεις τώρα, ένα δεξί μπακ ένα χαφ και ένα φορ πρώτης ποιότητας θα γίνει αρκετά ανταγωνιστικο, αλλά όχι για πρωτάθλημα.
Όλα τα ρεπορτάζ μιλάνε ήδη για 4-5 που απορρίφτηκαν
Η ΠΑΕ δεν διεψευσε τίποτα,αν ήταν ακριβώς στην αντίθετη λογική θα το έκανε
Επίσης ο Λουτσέσκου στην Σ.Τ είπε πως δεν είναι δικό του θέμα
Αν δεν ψάχναμε δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να το αναφέρει
Τι είναι; Μυστικό;
Η ΠΑΕ δεν διεψευσε τίποτα,αν ήταν ακριβώς στην αντίθετη λογική θα το έκανε
Επίσης ο Λουτσέσκου στην Σ.Τ είπε πως δεν είναι δικό του θέμα
Αν δεν ψάχναμε δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να το αναφέρει
Τι είναι; Μυστικό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι. Το είπε η ΠΑΕ. Και μάλιστα είπαν ότι θα ανακοινωθεί σύντομα. Όχι μέσα σε μια δυο βδομάδες, αλλά σύντομα. Το είπε νομίζω ο Γκαγκατσης αρχές Μαΐου ή τέλη Απριλίου.buffalobill4 έγραψε:Δεν νομίζω να ψάχνουμε. Είπε κάποιος από την παε ότι ψάχνουμε;Doomlord4 έγραψε:Εσένα σου έχει φανεί πως η ΠΑΕ δεν θέλει ή δεν ψάχνει;buffalobill4 έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ. Αφού η παε αντιλαμβάνεται το ρόλο του τδ ως έναν μεσάζοντα καλά κάνει και δεν παίρνει. Καλύτερα να εξοικονομησει και κάνα φράγκο (συμβόλαιο συν αποζημίωση).
Το ακριβώς αντίθετο
Το βρήκα
Γκαγκάτσης: «Απόλυτη στήριξη στον Γκαρσία – Σύντομα θα ανακοινωθεί αθλητικός διευθυντής»
15/4/2021
Οπότε ας το ξαναγράψω
Γκαγκάτσης: «Απόλυτη στήριξη στον Γκαρσία – Σύντομα θα ανακοινωθεί αθλητικός διευθυντής»
15/4/2021
Οπότε ας το ξαναγράψω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ το άγχος. Κάντε κανένα μπανάκι, πιείτε κάνα ποτάκι και χαλαρώστε