Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Κ ο Ρομπέρτο Κάρλος να ήταν μετα την στάση του με τον σκουληκοτερματαρη να κάτσει μακριά από μάςjoshua έγραψε:240 συμμετοχες σε ΠΑΟΚ,Σεντ Τρουτεν και Ανκαρα στα 27 του σε σχεση με τις 49 του Φεραρι στον Βολο και πριν σε μια Μιτρε.Πειστε με εσεις οτι ειναι καλυτερος ο δευτερος.
Βρε προς Θεου δεν ειπα εγω οτι θελω τον Κιτσιου...Απλα ενα παραδειγμα γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να αποκτηθει ο Αργεντινος εδωσα.
Μου ακούγεται τρελό να μην θέλει ο Γκαρσία τον Μάτος και να προτιμά τον Φεράρι
Μου έρχεται και άλλος στο μυαλό που λεγόταν πως δεν ήθελε τον Μάτος.
-
Dimg4
Εαν τον θελει ο Γκαρσια, δε χρειαζονται αλλοι λογοι.joshua έγραψε:Βρε προς Θεου δεν ειπα εγω οτι θελω τον Κιτσιου...Απλα ενα παραδειγμα γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να αποκτηθει ο Αργεντινος εδωσα.
Υπαρχουν βασικα, να ερθει ενας παικτης που δε θα θαψει Περειρα και δε θα εχει θεμα να κατσει παγκο.
για να βγει μαλλον του ματος σημερα ισως εχουν βρει κοινο σημειο με γκαρσια
-
Dimg4
Ναι, ουτε Βιερινια ηθελε ο αλλος.praman έγραψε:Μου έρχεται και άλλος στο μυαλό που λεγόταν πως δεν ήθελε τον Μάτος.
- Amsterdamer_87
Κατι θα βλεπει για να θελει τον Φεραρι..κι αν τον θελει αυτος η δικη μας γνωμη περισσευει
Kαι θα κλεισει και τις θεσεις των ξενων...Αυτο παλι οτι ενας τετοιος παικτης θα στηριξει τον Περειρα δεν ξερω απο που προκυπτει.Ισχυει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο...Τον Γιαννουλη τον χαλασε που ειχε τον Βιερινια διπλα...Οι νεαροι παικτες εχουν πολλα περισοτερα να παρουν απο καποιον εμπειρο και ικανο διπλα τους σε σχεση με καποιον μετριο που μπορει να τους μεταφερεις και περισσοτερο βαρος στις πλατες τους.
Απαπαπαπαπα και τα σουσαμια μεσαabc_o_ karpouzas έγραψε:δεν ξερω τι ειναι ο νομποα η ολγα ομως ειναι απο το ποιο πανω ραφι
ουλτρα χαι λεβελ...
Μου ήρθε μια φλασιά τώρα,βλέπω τον Γκολοβιν να μπαίνει τώρα αλλαγή στη Μονακό του Ριμπολοβλεφ και σκέφτομαι, πως είναι δυνατόν να μην έχει φέρει έναν ρώσο ο Ιβάν,9 χρόνια στην ομάδα.
Ήρθαν αρκετοί με διάφορες εθνικότητες από τη Ρωσία, επίσης από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης,ρώσος ουδείς.
Ήρθαν αρκετοί με διάφορες εθνικότητες από τη Ρωσία, επίσης από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης,ρώσος ουδείς.
Τον Βιειρίνια τον ήθελε. Ο Βιειρίνια δεν τον ήθελε.Dimg4 έγραψε:Ναι, ουτε Βιερινια ηθελε ο αλλος.praman έγραψε:Μου έρχεται και άλλος στο μυαλό που λεγόταν πως δεν ήθελε τον Μάτος.
- Amsterdamer_87
Το καλυτερο θα ηταν να ερθουν και οι δυο,Λεο και Φεραρι,χαμηλο κοστος μηδενικο ρισκο..Οσον αφορα τον Ματος ενω ειχε χιλια δικια με το μερος του για μενα εκανε μεγαλη πατατα που εφυγε (μου θυμισε λιγο Λουτσε η αποχωρηση του) αφου η φυγη του Μπογιατζη ηταν θεμα χρονου και εκανε μπαμ..Αυτα τα εχω τον πατερα μου αρρωστο και τωρα εγινε καλα και θελω να γυρισω ειναι λιγο παιδικα για να μην πω ασοβαρα..
Kαι επειδη κοιτουσα τις θεσεις των ξενων,ρε φιλε ο Ζαμπα ειναι ακομα 22 χρονων...Πολυ κριμα να εξαφανιστει απο τον χαρτη...