Άντε παράτα μας, με τις ειρωνείες σου.barlow4 έγραψε:Kαλε τι βαρβαρος
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Κάνεις ματτιας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.bersekeros έγραψε:Ο Ματίας έχει επικοινωνήσει με τον sourmenetes.
Μη μας ζαλίζετε τα μέζεα μερικοί μερικοί που έχετε ξεσκιστεί στα off topic.
Υπάρχει ο mod να πει εάν κάποιος είναι παπατζής ή όχι.
Του ζήτησα να επικοινωνήσει και δεν.
Επομένως αν συνεχίσει όμοια είτε θα δικαιωθεί είτε θα καρφωθει...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
5 Οκτώβρηtheodorsalonika έγραψε:μεχρι ποτε ειναι οι μεταγραφες? ποτε σταματανε?
- bersekeros
Οκ φίλε μου, δεν το γνώριζα αυτό. Είχα δει το σχετικό μήνυμα και νόμιζα ότι το είχε κάνει.sourmenetes έγραψε:Κάνεις ματτιας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.bersekeros έγραψε:Ο Ματίας έχει επικοινωνήσει με τον sourmenetes.
- invincible
Όλα δείχνουν οι δύο πρώτες μεταγραφές είναι Μπρανταριτς και ο μαύρος Σαλπιγγιδης από την Σπορτινκ δανεικοί μάλλον και οι δύο.
Ακούγονται υπερβολές μείνανε 3 μέρες
Τώρα αν καταφέρει το τσακάλι και πουλήσει ή δανείσει και Ρευ, Μουλεν, Μπίσε, Σφιντέφσκι, Ingkanson, Ματος, Ζαμπα και Πέλκα και Εσίτι και φέρει και κιόλας παίχτες και αλλους και όλα αυτά που ακούγονται είναι too much... Υπερβολές.
Ακούγονται υπερβολές μείνανε 3 μέρες
Τώρα αν καταφέρει το τσακάλι και πουλήσει ή δανείσει και Ρευ, Μουλεν, Μπίσε, Σφιντέφσκι, Ingkanson, Ματος, Ζαμπα και Πέλκα και Εσίτι και φέρει και κιόλας παίχτες και αλλους και όλα αυτά που ακούγονται είναι too much... Υπερβολές.
Κακός παίκτης δεν μπορεί να είναι όταν καλείται από την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας...ε δεν γίναμε και Ρεάλ ακόμα και δεν ψηλωδαμε τόσο πολύ ώστε να θεωρούμε λίγους τέτοιους παίκτες.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Ντάγκλας είναι καλός παίκτης και σίγουρα πολύ καλύτερος από αυτό που είδαμε πέρυσι (πρώτη φορά βγήκε από την χώρα του). Μακάρι να επανέλθει φουριόζος.sourmenetes έγραψε:O Αουγκουστο πρέπει να δώσει λύσεις!renegade έγραψε:Πάντως στην προπόνηση κανονικά οι ντουγκλας ζαμπα
Από κει και πέρα δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και να βελτιώσει τις αδυναμίες του
Ευτυχώς δεν υπάρχει τρόπος πώλησης ή μεταγραφής οπαδών...
Τη γλυτώσαμε...
Τη γλυτώσαμε...
Yes mister officer, sirbersekeros έγραψε:Οκ φίλε μου, δεν το γνώριζα αυτό. Είχα δει το σχετικό μήνυμα και νόμιζα ότι το είχε κάνει.sourmenetes έγραψε:Κάνεις ματτιας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.bersekeros έγραψε:Ο Ματίας έχει επικοινωνήσει με τον sourmenetes.

Τι νούμερα είναι αυτά ρε πούστη μου που πιάνουμε στις πωλήσεις ; Δλδ εμεις παίρνουμε με 800 τον Μελιόπουλο από Ξάνθη και οΙ Σαουδάραβες παίρνουν Μπισε με 500 χιλιάρικα ενώ παράλληλα η Κουλα τσιμπάει μυριο από τον Βέρντε που γελάγανε και οι πέτρες μαζί του;constadine έγραψε:Το paok24 μιλάει για 500 χιλ. ευρώ είναι το ποσό που θα πάρουμε από τη διαφαινόμενη πώληση του Μπίσεσβαρ.
- WestBlock4
Παντως εγω προτιμώ να διαβάζω παγωτατζηδες κ πορκυ να πετανε ονοματα κ να τρολαρουν παρα να διαβάζω εδώ μέσα ολους τους Ντέμεκ ποδοσφαιρανθρωπους που μετα τη μπενφικα να γράφουν διθυράμβους και μετά τη κρασνονταρ αφορισμούς.
Στη τελική τη διαφορά έχει ο κάθε πορκυ εδω μεσα από τον χοντροκολκα η τον πετρωτο κλπ? Απλα οι μεν γράφουν εδω μεσα οι δε σε ενα sait.
Στη τελική τη διαφορά έχει ο κάθε πορκυ εδω μεσα από τον χοντροκολκα η τον πετρωτο κλπ? Απλα οι μεν γράφουν εδω μεσα οι δε σε ενα sait.
- bersekeros
Σου είπα κόψε την ειρωνεία. Τι δεν καταλαβαίνεις;barlow4 έγραψε:Yes mister officer, sirbersekeros έγραψε:Οκ φίλε μου, δεν το γνώριζα αυτό. Είχα δει το σχετικό μήνυμα και νόμιζα ότι το είχε κάνει.sourmenetes έγραψε:bersekeros Ο Ματίας έχει επικοινωνήσει με τον sourmenetes.
Κάνεις ματτιας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.
Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται!joshua έγραψε:Tωρα σοβαρα ασχολουμαστε με ενα ονομα που πεταξε ετσι να υπαρχει ο matias?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Μα τι χαμενος π σαι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]barlow4 έγραψε:Kαλε τι βαρβαρος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk