Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από joshua »

Γκουερινο έγραψε:
joshua έγραψε:Βρε 4.5 μυρια πηρε περσι η κουλα και εμεις 7...Εκαναν πολεμο στη κουλα περσι? Και μην κοιτατε τι γραφουν τα αθλητικα site αλλα τα επιχειρηματικα και ολα τα επιχειρηματικα γραφουν για παγια συμβολαια 6.5 σε κουλα και βαελο.Τωρα αν πιστευετε πως οι γερμανοι της cosmote τρελαθηκαν και απο τα 4.5 προσφεραν 10 στη κουλα να το κοιταξετε...
joshua έγραψε: Ουσιαστικα σου προσφερει το περσινο συμβολαιο ελαφρια ανεβασμενο.Τοσο παραλογο σας μοιαζει?
https://www.businessdaily.gr/epiheirise ... odosfairoy

Αυτο το λινκ εσυ το ποσταρες ως αξιοπιστο. Το συγκεκριμενο λοιπον που εσυ ο ιδιος ποσταρες ως αξιοπιστο διαψευδει ΟΛΑ οσα λες. Ουτε η κουλα πηρε 4,5 ουτε εμεις 7. Και βεβαια με βαση το λινκ παντα που ΕΣΥ ποσταρες δεν εχω καμμια αυξηση οπως λες φετος αλλα μειωση. Προσωπικα νομιζω οτι εχει λαθος νουμερα αλλα αν εσυ το θεωρεις αξιοπιστο φροντισε να λες αυτα που γραφει κι οχι να παραποιεις και αυτα
Τι ακριβως παραποιησα? Δες ολα τα παοκτσιδηκα site για να μην γκρινιαζουν καποιοι τι αναφερουν για το περσινο συμβολαιο. 7 μυρια παγιες αποδοχες και 1 μυριο μπονους αν βγουμε 2οι η 3οι.Δες επιπλεον τα αεκτσιδικα site τι κλαμα εριχναν περσι για το γεγονος οτι ειχαν το 4ο συμβολαιο πισω απο εμας και τον βαζελο.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

seaman έγραψε:Το VAR τροφοδοτείται με πρωτογενή εικόνα συνεχής ροής από κάμερες τοποθετημένες σε συγκεκριμένα σημεία και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Κανένας σκηνοθέτης, κανενός καναλιού, δεν μπορεί να αποφασίσει ή να μεταβάλλει το τι εικόνα θα πηγαίνει στο VAR. Η σκηνοθεσία στο VAR γίνεται μόνο στο δωματιάκι των χειριστών του.
Και εγώ αυτό ξέρω αλλά εξήγησε μου πως τα οφσαιτ του ΠΑΟΚ ακυρώνανε γκολ και δείχνανε πλάνο πίσω από το πέταλο και θολά πλάνα από μακριά και πως γίνετε ότι ήταν κατά του γαυρου τα πλάνα ήταν μέσα από την κλειδαρότρυπα. Σε ακύρωσε καθαρό γκολ του φαλάκρα γκολαρα. Βγες και πες εσύ τωρα δεν είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δηλαδή ρε μάγκες για να το πιάσω ...

τόσο καιρό δεν δηλώναμε υπερήφανοι για την στάση του ΠΑΟΚ στα τηλεοπτικά .????

ένας ακόμα στόχος του ΠΑΟΚ για περισσότερο ανταγωνιστικό και δίκαιο πρωτάθλημα επιτεύχθει ...

και τώρα την πέφτουμε στον Ιβάν για το δικό μας συμβόλαιο ? δεν το ήξερα ότι θα κάνουμε και ανάλυση των δικών μας συμβολαίων στα χρόνια του Ιβάν ?? ξα του που λένε και οι Κρητικοί ...

μεγάλη μαγκιά που κατάφερε ότι κατάφερε ... μακροπρόθεσμα είναι μεγάλος νικητής τόσο στρατηγικά όσο και μέσα στο μυαλό πολλών θεωρητικά ουδέτερων ...

κριτική στο θέμα αρνητική ποτέ ...

χίλια χρόνια τον ΠΑΟΚ στο ΠΑΟΚ ΤΒ ... μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση ... σπυρόπουλο μέχρι να πονέσουν τα αυτιά μου από την ηρεμία του
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η Ομάδα μας αν θέλει να μεγαλώσει εμπορικά, αλλά κυρίως οπαδικά, δεν πρέπει να βλέπει ευκαιριακές λύσεις όπως το ΠΑΟΚτβ ως μόνιμες. Την Ομάδα μας πρέπει να μπορεί να την παρακολουθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται και παράλληλα και να αμειβόμαστε και καλά για αυτό.
invincible έγραψε:
seaman έγραψε:Το VAR τροφοδοτείται με πρωτογενή εικόνα συνεχής ροής από κάμερες τοποθετημένες σε συγκεκριμένα σημεία και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Κανένας σκηνοθέτης, κανενός καναλιού, δεν μπορεί να αποφασίσει ή να μεταβάλλει το τι εικόνα θα πηγαίνει στο VAR. Η σκηνοθεσία στο VAR γίνεται μόνο στο δωματιάκι των χειριστών του.
Και εγώ αυτό ξέρω αλλά εξήγησε μου πως τα οφσαιτ του ΠΑΟΚ ακυρώνανε γκολ και δείχνανε πλάνο πίσω από το πέταλο και θολά πλάνα από μακριά και πως γίνετε ότι ήταν κατά του γαυρου τα πλάνα ήταν μέσα από την κλειδαρότρυπα. Σε ακύρωσε καθαρό γκολ του φαλάκρα γκολαρα. Βγες και πες εσύ τωρα δεν είναι έτσι.
Νομίζω το εξήγησα που γίνεται η σκηνοθεσία.
Όταν η γραμμή του VAR στο οφσάιντ δεν προκύπτει από υπολογιστικό σύστημα, αλλά από το κλικ στο ποντίκι του χειριστή καταλαβαίνεις. Ακόμα και ένα καρέ κάνει τη διαφορά. Και το σύστημα που μεταφέρεται η εικόνα είναι το γνωστό μας PAL που έχει 50 καρέ στο δευτερόλεπτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 02 Σεπ 2021, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτα γραφονταν περσι για το τηλεοπτικο συμβολαιο του ΠΑΟΚ...

https://www.paok24.com/podosfairo/20454 ... paok-nova/

Τωρα πως εκεινο ηταν χρυσο και το φετινο ειναι πολεμος επειδη βαζελος και κουλα επαιξαν και κερδισαν με cosmote δεν το καταλαβαινω και κυριως ως προς την υπερβολη του.Να θυμισω οτι cosmote εχει νομιζω 200.000 περισσοτερους συνδρομητες και το περσινο μπασιμο της νοβα δεν πετυχε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα να σας πω την αλήθεια.

1ον γιατί μας συμφέρει να υπάρχει κεντρική διαχείριση? Θα πάρουμε λιγότερα.

2ον Κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν για δήθεν πληροφορίες για 9Μ και σίγουρα. Που είστε τώρα μάγκες/μάγκα?

3ον Ντροπή τα 7Μ που μας προσφέρει η Νόβα, λιγότερα από κουλα και ζελα. Απλά ντροπή

4ον Στο Όπεν δε βγαίνουν τα 10Μ έσοδα με τίποτα για το κανάλι από τις διαφημίσεις, άρα μας κρατάνε στο χέρι. Αν δεν ενδιαφέρεται ο ΟΤΕ που μάλλον έτσι είναι λογικό η Νόβα να μας έχει στο χέρι.

5ον Να παν να γαμηθουν και οι μικρές ομάδες που βάλαμε πλάτη, και τα κωλοκαναλα.

6ον PAOKTV κι ας βγουν μόνο 4 μύρια να πα να γαμηθουν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε άλλο τόπικ
ένας από τους κύριους λόγους που η Νόβα δίνει χαμηλό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ
είναι οι ίδιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ένα μέρος τους ''γκρινιάζει''.

Εικόνα

Μάλιστα, προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Sick Bastard έγραψε:Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε άλλο τόπικ
ένας από τους κύριους λόγους που η Νόβα δίνει χαμηλό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ
είναι οι ίδιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ένα μέρος τους ''γκρινιάζει''.

Εικόνα

Μάλιστα, προχωράμε.
Να σημειωθεί ότι γράφτηκε μη ειρωνικά. Μακράν το γελοιότερο ποστάρισμα που έχω διαβάσει εδώ μέσα στα 7 χρόνια που διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Parolos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα να σας πω την αλήθεια.

2ον Κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν για δήθεν πληροφορίες για 9Μ και σίγουρα. Που είστε τώρα μάγκες/μάγκα?

3ον Ντροπή τα 7Μ που μας προσφέρει η Νόβα, λιγότερα από κουλα και ζελα. Απλά ντροπή

4ον Στο Όπεν δε βγαίνουν τα 10Μ έσοδα με τίποτα για το κανάλι από τις διαφημίσεις, άρα μας κρατάνε στο χέρι. Αν δεν ενδιαφέρεται ο ΟΤΕ που μάλλον έτσι είναι λογικό η Νόβα να μας έχει στο χέρι.

5ον Να παν να γαμηθουν και οι μικρές ομάδες που βάλαμε πλάτη, και τα κωλοκαναλα.

Μην το δένουμε κόμπο αυτό που διαβάζουμε, πόσο μάλλον για τα νούμερα που προβάλλουν ότι πήραν οι ανταγωνιστές μας. Ακόμα και τώρα εγώ θα έβαζα και στοίχημα ότι θα υπογράψουμε στη νόβα. Μπορεί βέβαια το αφεντικό να βγει και να πει θα κάνω μια μεταγραφή λιγότερη και θα πάω στο OPEN με 5εκ για να μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Και αυτό θα το χειροκροτήσω
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

seaman έγραψε:Η Ομάδα μας αν θέλει να μεγαλώσει εμπορικά, αλλά κυρίως οπαδικά, δεν πρέπει να βλέπει ευκαιριακές λύσεις όπως το ΠΑΟΚτβ ως μόνιμες. Την Ομάδα μας πρέπει να μπορεί να την παρακολουθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται και παράλληλα και να αμειβόμαστε και καλά για αυτό.
invincible έγραψε:
Νομίζω το εξήγησα που γίνεται η σκηνοθεσία.
Όταν η γραμμή του VAR στο οφσάιντ δεν προκύπτει από υπολογιστικό σύστημα, αλλά από το κλικ στο ποντίκι του χειριστή καταλαβαίνεις. Ακόμα και ένα καρέ κάνει τη διαφορά. Και το σύστημα που μεταφέρεται η εικόνα είναι το γνωστό μας PAL που έχει 50 καρέ στο δευτερόλεπτο
Ε ναι αλλά αμα είσαι οφσαιτ και σκοράρεις στον γαύρο πως γίνεται να βλέπουμε το καλύτερο δυνατό πλάνο και φυσικά όπως λες πάει και το ποντίκι με την γραμμή να διαλέγει καρέ που συμφέρει στο κοράκι. Και αμα βάλεις γκολ εσύ το πλάνο να είναι πίσω από το πέταλο γωνία ώστε το ποντίκι με την γραμμή να σε βγάλει και οφσαιτ γιατί το πλάνο είναι χάλια. Αρα επιλεκτικά μήπως στήνουμε και τις κάμερες σε τοποθεσίες ανάλογα που βολεύει . Ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ την ΝΟΒΑ δεν την εμπιστεύομαι. Αν σε στήσουν κάτι η ΝΟΒΑ θα σε τρυπήσει. όπως με την φώτο με το οπλο με τον Ιβαν , το ρολο, ο Πλατανιάς κτλ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

joshua έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
joshua έγραψε:Βρε 4.5 μυρια πηρε περσι η κουλα και εμεις 7...Εκαναν πολεμο στη κουλα περσι? Και μην κοιτατε τι γραφουν τα αθλητικα site αλλα τα επιχειρηματικα και ολα τα επιχειρηματικα γραφουν για παγια συμβολαια 6.5 σε κουλα και βαελο.Τωρα αν πιστευετε πως οι γερμανοι της cosmote τρελαθηκαν και απο τα 4.5 προσφεραν 10 στη κουλα να το κοιταξετε...
joshua έγραψε: Ουσιαστικα σου προσφερει το περσινο συμβολαιο ελαφρια ανεβασμενο.Τοσο παραλογο σας μοιαζει?
https://www.businessdaily.gr/epiheirise ... odosfairoy

Αυτο το λινκ εσυ το ποσταρες ως αξιοπιστο. Το συγκεκριμενο λοιπον που εσυ ο ιδιος ποσταρες ως αξιοπιστο διαψευδει ΟΛΑ οσα λες. Ουτε η κουλα πηρε 4,5 ουτε εμεις 7. Και βεβαια με βαση το λινκ παντα που ΕΣΥ ποσταρες δεν εχω καμμια αυξηση οπως λες φετος αλλα μειωση. Προσωπικα νομιζω οτι εχει λαθος νουμερα αλλα αν εσυ το θεωρεις αξιοπιστο φροντισε να λες αυτα που γραφει κι οχι να παραποιεις και αυτα
Τι ακριβως παραποιησα? Δες ολα τα παοκτσιδηκα site για να μην γκρινιαζουν καποιοι τι αναφερουν για το περσινο συμβολαιο. 7 μυρια παγιες αποδοχες και 1 μυριο μπονους αν βγουμε 2οι η 3οι.Δες επιπλεον τα αεκτσιδικα site τι κλαμα εριχναν περσι για το γεγονος οτι ειχαν το 4ο συμβολαιο πισω απο εμας και τον βαζελο.
Δεν ξερεις τι παραποιησες? Μας το εδωσες χωρις να το διαβασεις? 8 λεει για τον ΠΑΟΚ περσι οποτε το 7 η 7,5 το φετεινο ειναι μειωση και οχι αυξηση οπως γραφεις. 6,5 λεει στην κουλα για περσι 4,5 λες εσυ.
Και οχι δεν θα παρουμε πληροφοριες απο 10 διαφορετικα σαιτ και θα κραταμε απο το καθενα τα νουμερα που σε βολευουν. Και επιπλεον πριν απο λιγο εγραψες να μη διαβαζουμε τα αθλητικα αλλα τα επιχειρηματικα σαιτ. Τωρα πρεπει να διαβασουμε του ΠΑΟΚ και της κουλας τα σαιτ?
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Σου λέει ρε φίλε, άμα το ΒΑΡ θέλει να σε κλέψει, θα το κάνει και με Νόβα και με ΟΤΕ και με Όπεν. Δεν τους εμποδίζει σε κάτι ή λήψη ώστε να διαλέξουν όποιο πλάνο τους συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για το 4.5 απολογουμαι καθως μπερδεψα την κουλα με το ρουλη,αυτο το δεχομαι.Τα 8 του ΠΑΟΚ ειναι τα 7 συν 1 που αναφερθηκαν περσι σε ολα τα σαιτ,παοκτσηδικα,αεκτσηδικα,επιχειρηματικα και μη.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

joshua έγραψε:Για το 4.5 απολογουμαι καθως μπερδεψα την κουλα με το ρουλη,αυτο το δεχομαι.Τα 8 του ΠΑΟΚ ειναι τα 7 συν 1 που αναφερθηκαν περσι σε ολα τα σαιτ,παοκτσηδικα,αεκτσηδικα,επιχειρηματικα και μη.

Πέρσι ήταν 7Μ πάγιο.

1Μ για δεύτερη - τρίτη θέση

1,5 Μ για κύπελλο.

Σύνολο : 9,5Μ

(Υπήρχαν μπόνους επίσης για Πρωτάθλημα και επίσης μπόνους για αήττητο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 02 Σεπ 2021, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Parolos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα να σας πω την αλήθεια.

Αυτο που βγαζεις και το εχεις πει αρκετες φορες ευθεως το "μονο για μενα με νοιαζει κι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν " ειναι συνθημα αλλων, φανταζομαι το θυμασαι.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ευτυχως δεν εχει αυτη την νοοτροπια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”