Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Με Βιερίνια η κατάσταση είναι οριακή και κυρίως είναι ευθύνη του παίκτη.
Αλλά είναι θέμα της ομάδας να επικοινωνήσει τι γίνεται και βεβαίως του Ιβάν να αποφασίσει αν οριστικά έκλεισε ο κύκλος ή οχι
Αλλά είναι θέμα της ομάδας να επικοινωνήσει τι γίνεται και βεβαίως του Ιβάν να αποφασίσει αν οριστικά έκλεισε ο κύκλος ή οχι
- mesimvrinos
Εμενα μου κανει λιγο ιδιος με Μισιτς αυτος ο Αυστριακος .Μου φαινετε πολυ καλη προσθηκη
Ο Μαουριτσιο ας φυγει....ποιος θα μαρκαρει στα χαφ ειναι αλλο θεμα...παντως επιθετικα θα ειναι λογικα καλυτερος .
Ο Μαουριτσιο ας φυγει....ποιος θα μαρκαρει στα χαφ ειναι αλλο θεμα...παντως επιθετικα θα ειναι λογικα καλυτερος .
Καλη μάρκα ο Saab
Πρέπει να παραμείνει ο Μαου αλλά με λιγοτερα.
Εχω προαισθημα για Σαχοφ
Εχω προαισθημα για Σαχοφ
Τον Ζαμπά ξεχνάς νομίζω (τον Λάμπρου δεν τον αναφέρω γιατί θα τον ξεχάσει ο Αμπέλ)Gospi έγραψε:Δεν πιστευω οτι θα παιζει ολη την χρονια 3-5-2, αλλα ακομη και ετσι να ειναι, Θεωρω θα το γυριζει και σε 3-4-3 οπου θα χρειαζεται 2 πλαγιους επιθετικους, που δεν διαθετουμε, ειτε σε 4-3-3 στα ευκολα τα ματς που κ εκει θα θελει 2 εξτρεμ/πλαγιους επιθετικους.renegade έγραψε:Τι να το κάνεις το εξτρέμ?Gospi έγραψε:Εξτρεμ βρεεεεε, αφηστε τους φορ για μετα!
Εξτρεμ και ενα ακομη χαφ πιο ταχυδυναμικο και πιο αμυντικογενη!
Και τερματα!
Ο Φερέιρα έμεινε...γιοκ εξτρέμ
αυτη τη στιγμη εχουμε μια σειρα απο παιχτες που δεν ξερουμε σε ποιες θεσεις μπορουν να ανταποκριθουν στο 3-5-2 του Φερειρα, και δεν ξερουμε αν μπορουν γενικοτερα.
Ο Τζολης δειχνει οτι μπορει να παιξει δευτερος επιθετικος αλλα ισως και πλαγιος επιθετικος/εξτρεμ. Ο λημνιος δεν ξερω αν μπορει να κανει τοι δεξι μπακ χαφ, γτ πουθενα αλλου δεν μ γεμιζει το ματι, και μετα απο εκει δεν εχουμε κανεναν αλλο. Ο πελκας μονο δευτερος φορ ισως και δεκαρι. Ο μπισε δεκαρι μονο. Και ο Στοχ μαλλον δεν αρεσει στον Φερειρα και θα φυγει. Εχουμε σοβαρο ελλειμα ποιοτητας στους επιθετικους παιχτες, αλλα οχι στους Φορ περιοχης. Αν βελτιωθουν οι περιφερειακοι και οι πλαγιοι επιθετικοι τοτε νομιζω και τα 2 φορ θα βελτιωσουν τα νουμερα τους...
- constadine
Για τον Σάχοφ δεν βλέπω πως μπορεί να προκύψει κάτι .mbison έγραψε:Καλη μάρκα ο Saab
Εχω προαισθημα για Σαχοφ
Και εμείς ,αλλά πιστεύω και αυτός άλλα ψάχνουμε .
Κατι μ λεει οτι ο Ζαμπα θα φυγει ως ανταλλαγμα καπου...
Δεν νομιζω πως αντεχει το κλιμα της πολης. Αυτος θα παιξει μπαλα μονο σε καμια πολη με μηδεν νυχτερινη ζωη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομιζω πως αντεχει το κλιμα της πολης. Αυτος θα παιξει μπαλα μονο σε καμια πολη με μηδεν νυχτερινη ζωη...
Ирку́тскGospi έγραψε:Κατι μ λεει οτι ο Ζαμπα θα φυγει ως ανταλλαγμα καπου...
Πασχαλακης
Ματος Βαρελα Κρεσπο
Ροντριγκο Εσιτι Ελ Καντουρι Γιανουλης
Ουαρντα Μπισεσβαρ
Σφιντερσκι
Ετσι περνας οποια αμαδα θελεις
Ματος Βαρελα Κρεσπο
Ροντριγκο Εσιτι Ελ Καντουρι Γιανουλης
Ουαρντα Μπισεσβαρ
Σφιντερσκι
Ετσι περνας οποια αμαδα θελεις
- constadine
Το inpaok γράφει για :
Επίσημο: Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σβαμπ!
Δεν είναι φήμες δηλαδή.
Επίσημο: Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σβαμπ!
Δεν είναι φήμες δηλαδή.
- black_star_ninja
Ο Μπισε δεν επαιξε μπαλα ολη τη χρονιά και ο Ουαρντα εχει προκαλεσει περισσοτερα προβληματα απο οσα ελυσε, σε ολες τις ομαδες που ειχε εστω κ μια μικρη εμπλοκη (με εξαιρεση τον Ατρομητο). Απορω πραγματικα γιατι τον ανανεωσαμε. Ας παει στο γαυρο καλο θα μας κανει..
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν ανανεώσει ο αρχηγός (πιστεύω όμως ότι θα ανανεώσει) τότε σίγουρα δεν πωλείται ο Γιαννούλης. Ο Mauricio να πάει όπου νομίζει καλύτερα.
Εξακολουθώ να θεωρώ μονόδρομο την απόκτηση ενός πολύ καλού τερματοφύλακα, καθώς και ενός 6-8ριου, τύπου Cimirot, μαζί με τον Αυστριακό.
Αν ο Άμπελ μπορέσει και βρει ρόλο για τον Warda θα του βγάλω το καπέλο.
Εξακολουθώ να θεωρώ μονόδρομο την απόκτηση ενός πολύ καλού τερματοφύλακα, καθώς και ενός 6-8ριου, τύπου Cimirot, μαζί με τον Αυστριακό.
Αν ο Άμπελ μπορέσει και βρει ρόλο για τον Warda θα του βγάλω το καπέλο.
Σιβηρια [FACE WITH TEARS OF JOY]cellophan έγραψε:Ирку́тскGospi έγραψε:Κατι μ λεει οτι ο Ζαμπα θα φυγει ως ανταλλαγμα καπου...
εν τω μεταξυ το ινπαοκ ανεβασε οτι καναμε προταση σε δυο προπονητες (δημοσιευματα ) igor biscan και μπιελιτσα και μετα απο λιγο το κατεβασαν
- pagotatzis
Γράφανε πτι οι Κροάτες το δημοσίευσανlaska4 έγραψε:εν τω μεταξυ το ινπαοκ ανεβασε οτι καναμε προταση σε δυο προπονητες (δημοσιευματα ) igor biscan και μπιελιτσα και μετα απο λιγο το κατεβασαν