ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Α καλα ξερουμε τι γραφει, λεω για τα τυπικα.
Οι διαιτητες πια εχουν δικηγορο για να γραφουν τα φα
Οι διαιτητες πια εχουν δικηγορο για να γραφουν τα φα
- navigator11
simba έγραψε:γινεται λογω ΠΑΟΚ να επελθει ενα γκρεξιτακι 10ετες?
να δουμε τους εγκληματιες που τα τσεπωνουν και θελουν τις ομαδες για πολιτικη πιεση, τι θα κανουν...
Ούτε 2 βδομάδες δε θα κρατήσει ρε η "διακοπή"!

Θα επικυρώσουν και εξωαγωνιστικά - "δικαστικά" την ΚΛΟΠΗ κι η ζωή συνεχίζεται! Σύμφωνα με αυτό που πιστεύουν.
Έχει καταστεί, με ... εθιμικό τρόπο, αξίωμα. Υπαιτιότητα συντρέχει σε βάρος του ΠΑΟΚ, όποτε ο "αντίπαλος", είτε πριν ξεκινήσει είτε προτού τελειώσει ο αγώνας, είτε από κλασομεντίαση για τη διαφαινόμενη πούτσα είτε λόγω της εισελθούσας πούτσας, "αδυνατεί" να αγωνιστεί και επιλέγει να δραπετεύσει.teod1980 έγραψε:Το συμπληρωματικο φα θα το παρουμε η ειναι κιντερ εκπληξη
Και ποτε συνιστα υπαιτιοτητα ομαδας;
Ρε τι ζουμε την μπανανια μου μεσα
Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει και το παραμύθι της συμπληρωματικής. Τρεις η ώρα τα ξημερώματα έφυγες ρε λαμόγιο, τόση ώρα γιατί δεν τα έγραφες, αυτά που είχες να γράψεις;
Δεν αντέχεται η κοροϊδία. Είπες στους ποδοσφαιριστές να βγουν, ναι ή όχι; Αρνήθηκε η κούλα και πάει για υπαιτιότητα ο ΠΑΟΚ.
Μόνο ακρότητες από δω και πέρα. Μακάρι τελικό στο οακα με κούλα. Μακάρι.
Δεν αντέχεται η κοροϊδία. Είπες στους ποδοσφαιριστές να βγουν, ναι ή όχι; Αρνήθηκε η κούλα και πάει για υπαιτιότητα ο ΠΑΟΚ.
2 συμπληρωτικα μειλ εστειλε ο κομητης.
Επισης, δεν τον ειδαμε να βγαινει ξανα στον αγων χωρο για να βγουξ οι ομαδες.
Πρεπει να κυνηγηθει για παραβαση κανονισμων.
Επιβαλλεται να τον καλεσουν την Παρασκευη.
Επισης, δεν τον ειδαμε να βγαινει ξανα στον αγων χωρο για να βγουξ οι ομαδες.
Πρεπει να κυνηγηθει για παραβαση κανονισμων.
Επιβαλλεται να τον καλεσουν την Παρασκευη.
-
Ο Ιβαν κατέβηκε να κάνει ποδοσφαιρικη κουβεντα ... αλλα κάνεις δεν ηξερε να μιλάει Ποντιακα και σηκωθηκε και εφυγε ...
Nαι παιδια οπως κληθηκε ο Αρετοπουλος, οπως διεγραφη ο Αρετοπουλος.
Πραγματικα δεν ξερω ποια ειναι η λυση σε ολο αυτο που ζουμε. Σκεφτομαι την βια. Να καουν ολα να τελειωνουμε. Ας τα καψουμε εμεις, αφου μας θεωρουν το προβλημα τουλαχιστον να δειξουμε οτι ειμαστε.
Το ειπα απο την πρωτη στιγμη που εγινε οτι εγινε την Κυριακη.
Δεν μπορω να ανεχτω τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου να τον δω να αγωνιζεται σε αυτο το πρωταθλημα με αυτους τους αντιπαλους, με αυτους τους κανονες. Δεν το χωραει το μυαλο μου ρε παιδια.
Πραγματικα δεν ξερω ποια ειναι η λυση σε ολο αυτο που ζουμε. Σκεφτομαι την βια. Να καουν ολα να τελειωνουμε. Ας τα καψουμε εμεις, αφου μας θεωρουν το προβλημα τουλαχιστον να δειξουμε οτι ειμαστε.
Δεν μπορω να ανεχτω τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου να τον δω να αγωνιζεται σε αυτο το πρωταθλημα με αυτους τους αντιπαλους, με αυτους τους κανονες. Δεν το χωραει το μυαλο μου ρε παιδια.
-
Φίλε Δημήτρη η βια ειναι για τους άλλους κρατήστε τα μυαλά σας καθαρά... Το μέγεθος του Σαββίδη δεν είναι μικρό ...DimitrisS έγραψε:Nαι παιδια οπως κληθηκε ο Αρετοπουλος, οπως διεγραφη ο Αρετοπουλος.
Mīngus έγραψε:Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει και το παραμύθι της συμπληρωματικής. Τρεις η ώρα τα ξημερώματα έφυγες ρε λαμόγιο, τόση ώρα γιατί δεν τα έγραφες, αυτά που είχες να γράψεις;
πολυ σωστα
20 λεπτα βαρια χρειαζεται να συνταχθει το φυλλο αγωνα. Ο αλλος το συνετασσε επι 4 ωρες!!!! Και ο δικαστης του ζητησε συμπληρωματικη? Γιατι? Γιατι θεωρησε οτι ηταν ελλιπες το φυλλο αγωνα? Ελλιπες μετα απο 4 ωρες??? Αρα ο διαιτητης ηταν ανικανος συμφωνα με το δικαστηριιο. Ποιες κυρωσεις λοιπον επιβληθηκαν σε αυτον τον ανικανο που τιναξε στον αερα μια εκδηλωση 30000 ανθρωπων; Αφου ηταν ανικανος να συνταξει ενα φυλλο αγωνα, τι τον καθιστα ικανο να συνταξει μια συμπληρωματικη η οποια πρεπει να ληφθει σοβαρα υπ'οψιν; Σαν πολλες δεν μαζευονται οι αντιφασεις στη δικαιοσυνη σας;
edit: για τον γαυρετοπουλο τα ελεγα, αλλα το ιδιο ισχυει και για τον αλλον
Οι ταρατσες δημητρη μου..Ή ο υπνος με τα ψαρια..ή οι τουρτες..ουδεμια αλλη λυση.
τι θα κανει το μεγεθος του Ιβαν panpan? θα ξεριζωσει την πολιτικη-δικαστικη-αθλητικη-mediaκη διαπλοκη?
εδω την επο πηρε και ξεχασε ή δε μπορεσε να πιεσει για αποπομπη κομινη απ'τους πινακες...
υποτιθεται οτι ειναι ο μονος με σχεσεις με την (α)κυβερνηση και δες τι δηλωνει ο υπουργος..
τι θα κανει το μεγεθος του Ιβαν panpan? θα ξεριζωσει την πολιτικη-δικαστικη-αθλητικη-mediaκη διαπλοκη?
εδω την επο πηρε και ξεχασε ή δε μπορεσε να πιεσει για αποπομπη κομινη απ'τους πινακες...
υποτιθεται οτι ειναι ο μονος με σχεσεις με την (α)κυβερνηση και δες τι δηλωνει ο υπουργος..
Αυτή η νομική σιγή μου αρέσει, ή θα μας στείλουν στο πρωτάθλημα Τσετσενίας ή θα τους το πάρουμε μαζί με τα στριγκ του Αδελφάτου.
Deja vu βιώνουμε. Ήρθαν δύο ομάδες που τον τελευταίο καιρό έχουν συνταχθεί μαζί και έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα, με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους.
Το ξαναλέω ο ΠΑΟΚ, πρέπει επιτέλους να επιβάλλει όρους. Αρκετά ανέχτηκε. Δρόμο από τη διαιτησία, όλη η φουρνιά των διαιτητών που σφυρίζουν από την εποχή Σαρρή-Γκιρτζίκη. Ούτε ένας να μην μείνει. Ηχογράφηση ενδοεπικοινωνίας, VAR και επιπλέον πρέπει να αιτηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου Αρετόπουλου-Κομίνη για το επίμαχο διάστημα. Αν δεν ικανοποιηθεί έστω και ένα από αυτά, να δούμε τι εναλλακτικές έχουμε. Χίλιες φορές να παίζω με το Νευροκόπι ή με την Βαρντάρ ή με την ΤΣΚΑ Σόφιας, παρά να παίζουν με τα μυαλά μας και να αρρωσταίνουμε από τα νεύρα.
Το ξαναλέω ο ΠΑΟΚ, πρέπει επιτέλους να επιβάλλει όρους. Αρκετά ανέχτηκε. Δρόμο από τη διαιτησία, όλη η φουρνιά των διαιτητών που σφυρίζουν από την εποχή Σαρρή-Γκιρτζίκη. Ούτε ένας να μην μείνει. Ηχογράφηση ενδοεπικοινωνίας, VAR και επιπλέον πρέπει να αιτηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου Αρετόπουλου-Κομίνη για το επίμαχο διάστημα. Αν δεν ικανοποιηθεί έστω και ένα από αυτά, να δούμε τι εναλλακτικές έχουμε. Χίλιες φορές να παίζω με το Νευροκόπι ή με την Βαρντάρ ή με την ΤΣΚΑ Σόφιας, παρά να παίζουν με τα μυαλά μας και να αρρωσταίνουμε από τα νεύρα.
Α και εννοείται ότι το φετινό πρωτάθλημα να μην ολοκληρωθεί. Είναι σαφέστατη κλοπή. Αν δεχθούμε να μας το πάρουν φέτος, δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ τίποτα.
Ρε παιδιά, χωρίς δόση ειρωνείας, αυτά περί συμμετοχής σε πρωτάθλημα άλλης χώρας έχουν βάση, μπορούν να γίνουν "νομικά" ή το λέμε ως ανάθεμα;
το λεμε ως αναθεμα
εγω ειπα Τσεχια η Ουκρανια που εχει και καλα μ@@νια
εγω ειπα Τσεχια η Ουκρανια που εχει και καλα μ@@νια
Εγώ τα ζω κάθε μέρα καρντάση!gpap έγραψε:Απο το πρωί είμαι Αθήνα για δουλειά κ τώρα είμαι αεροδρόμιο. Όλη μέρα μέσα στο αυτοκίνητο άκουγα αθηναϊκά ραδιόφωνα. Το τι λένε εδω κάτω δεν περιγράφεται.
Ο πορτοσάλτε το πρωί μιλούσε για το άβατο του Μακεδονία Παλάς, το οποίο είναι πιο ισχυρό απο το άβατο των Εξαρχείων. Θα μου έφευγε το τιμόνι.
Ένας άλλος, υποστήριξε πως λόγω ΠΑΟΚ θα αποκλεικλειστούν οι ομάδες κ η εθνικη απο το ποδόσφαιρο.
Ένας τρίτος είπε πως η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν κίνηση στήριξης της κυβέρνησης στον Σαββίδη, για να μην μπορεί η αθλητική δικαιοσύνη να επιβάλει άμεσες τιμωρίες.
Όλοι εδω κάτω θεωρούν τον υποβιβασμό δεδομένο.
Η σπέκουλα και η προπαγάνδα έχει ξεφύγει.