Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
εκλεισε εννοεις η απομακρυνθηκε?Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
-
Dimg4
Εκλεισε. Μολις εμαθα απο την ιδια πηγη που μ ειχε πει για βιερινια πολυ καιρο πριν οποτε δεν εχω λογο να την αμφισβητησω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Παρ 05 Ιαν 2018, 01:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μακαρι για μενα οτι καλυτερο απο τν μεταλιστ τον θυμαμαι κ ελεγα τοτε γιατι να μν εχουμε εναν τετοιοDimg4 έγραψε:Εκλεισε.
καλα ετσι κ αλλιως αυτα φενονται απλα δεν το καταλαβα ετσι οπως το ειπες το τελειωσε για αυτο ρωτησα.
- BlackBlockAttack
Οντως ρε φιλε ειδικα εμεις ξερουμε τι θα πει να εισαι φτωχαδακι....
Εαν δε κανω λαθος θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζουμε παικτη απο ΠΑΟ/ΠΟΚ και η πρωτη φορα που θα πουλησει παικτη ο βαζελος σε αλλη ελληνικη ομαδα....
Εαν δε κανω λαθος θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζουμε παικτη απο ΠΑΟ/ΠΟΚ και η πρωτη φορα που θα πουλησει παικτη ο βαζελος σε αλλη ελληνικη ομαδα....
Καποια στιγμη επρεπε να γυρισει ο τροχος δεν γινεται απο τοτε που ιδρυθηκαμε να εχουμε γιωταδες στην δοιηκηση για αυτο ειμαστε μεγαλοι ποτε δεν πολεμουσαμε με τα ιδια οπλα και λεγομενοι μεγαλοι εχουν απο 40 ηττες στν τουμπα εκαστως
Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
αν και εχω πει οτι δεν γουσταρω να δινουμε λεφτα στους λαγους,αντικειμενικα ειναι καλη μεταγραφη
-
Dimg4
cellophan έγραψε:Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email![]()
άντε να τον δουμε τώρα τον Μολεδο που μας εχετε ζαλίσει τόσο καιρό με την πάρτη του! Όντως είναι τόσο καλός παίχτης;
αα και κάτι αλλο που το χω απορία. Θυμάστε λετε π.χ τον Αζεβέδο ή τον Λούκας παλαιότερα ή δεν ξέρω γω ποιον αλλον, απ'τα παιχνίδια μεταξύ μας. Ρε πως είναι δυνατόν; Εγώ ούτε ενα όνομα δεν θυμάμαι απ'τους αντιπάλους, ούτε πως επαιξε εναντίον μας. Αντιθέτως θυμάμαι την παραμικρήλεπτομερεια δικών μας παιχτών. Εντάξει με λίγες εξαιρέσεις όπως τον Σουάρες ή τον Ντένις Μπέργκαμ
αα και κάτι αλλο που το χω απορία. Θυμάστε λετε π.χ τον Αζεβέδο ή τον Λούκας παλαιότερα ή δεν ξέρω γω ποιον αλλον, απ'τα παιχνίδια μεταξύ μας. Ρε πως είναι δυνατόν; Εγώ ούτε ενα όνομα δεν θυμάμαι απ'τους αντιπάλους, ούτε πως επαιξε εναντίον μας. Αντιθέτως θυμάμαι την παραμικρήλεπτομερεια δικών μας παιχτών. Εντάξει με λίγες εξαιρέσεις όπως τον Σουάρες ή τον Ντένις Μπέργκαμ
cellophan έγραψε:Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email![]()
Παντως επειδη ολοι ξερουμε ποσο πουστομαδα ειναι ο βαζελος ας κραταμε ολοι μας μια πισινη μεχρι να κλεισει αν κλεισει οριστικα (χωρις να θελω να αμφισβητησω τον Ντιμ και την πηγη του τον Ραζαβαν
Και ο ιδιος ο Ιβαν να ερθει να μου πει εκλεισε πριν ανακοινωθει θα περιμενω να το δω.
Η μεγαλύτερη μαγκιά που έκανε ο Ιβάν μετά την απαγορευση της ομαδας να κατεβει στον ημιτελικο με τον γαύρο...Η ομάδα ενισχύεται απίστευτα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση...Τρομερή μεταγραφή...Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω συνέχεια...ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΟΛΕΝΤΟ..!!!!