Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Dimg4 έγραψε:Ουτε το ονομα δεν γνωριζεις σωστα, μας δινεις και ειδηση... εχετε ξεφυγει καποιοιgamt έγραψε:ΖΑΠΡΑΝΟ! ...Μάλλον έκλεισε!
Από αύριο τα νέα. Μετά το σημερινό ματς και την κλήρωση.
Άσε ρε Dim, εσένα περιμέναμε να μας διορθώσει. Δες πρώτα όλα τα σχόλια μου και μετά μιλάς.
- ΑποστόληςΑ
Ηρεμια,σε 4 ωριτσες εχουμε ματσακι,μη μαλωνουμε τσαμπα παλι.
ΥΓ.Γεια σου ρε Αποστολη,ωραιος
ΥΓ.Γεια σου ρε Αποστολη,ωραιος

- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ηρεμία παρακαλώ! Σεβαστείτε τον μισό αιώνα ζωής μου (plus 5).
....Βάλε κι εμένα στο club.
Πάνω από όλα όμως σεβασμός και αξιοπρέπεια για όλους.
- ΑποστόληςΑ
Σχετικο ασχετο 1.. Μονο απο τις εφοριες που πληρωνει ο ΠΑΟΚ για συμβολαια επρεπε να ξεχρεωσει η Ελλαδα μωγα τα μνημονια τα ρδελαμπου που ολα γινονται για τις κωλτραπεζες σιχτιρρ και πανε σε βαρελι διχως πατο
Σχετικο ασχετο 2.. Υπερβολικα πολλες διαθεσιμες θεσεις για σημερα βλεπω στο σαιτ της παεε μαγκες! Καλες οι απαιτησεις αλλα και στηριξη παντα
Σχετικο ασχετο 2.. Υπερβολικα πολλες διαθεσιμες θεσεις για σημερα βλεπω στο σαιτ της παεε μαγκες! Καλες οι απαιτησεις αλλα και στηριξη παντα
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέρασες τα 50; Γέμισε γερους το φόρουμ...
Δεν είμαι γέρος εγώ. Οι άλλοι είναι ...μικροί.
παπαδες απο την μαρκα για κονε
Koné es otro de las aristas de esta operación de desalojo. Según informa El Desmarque y ha podido confirmar MARCA, el de Burkina Faso ha recibido contactos por parte del PAOK griego. La negociación está en sus primeros pasos y todavía lejos de un acuerdo. El Málaga no ha sabido colocar a este jugador que no contó para Juande Ramos, Romero y que tampoco lo hace para Míchel. 800.000 euros fue la cifra que pagó el club de Martiricos por el jugador, unos números que el Málaga no espera recuperar en ninguno de los casos.
Koné es otro de las aristas de esta operación de desalojo. Según informa El Desmarque y ha podido confirmar MARCA, el de Burkina Faso ha recibido contactos por parte del PAOK griego. La negociación está en sus primeros pasos y todavía lejos de un acuerdo. El Málaga no ha sabido colocar a este jugador que no contó para Juande Ramos, Romero y que tampoco lo hace para Míchel. 800.000 euros fue la cifra que pagó el club de Martiricos por el jugador, unos números que el Málaga no espera recuperar en ninguno de los casos.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέρασες τα 50; Γέμισε γερους το φόρουμ...
Δεν είμαι γέρος εγώ. Οι άλλοι είναι ...μικροί.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει μην τρελαινεσαι.το ονομα εχει ακουστει και σιγουρα παιζει.Dimg4 έγραψε:Ουτε το ονομα δεν γνωριζεις σωστα, μας δινεις και ειδηση... εχετε ξεφυγει καποιοιgamt έγραψε:ΖΑΠΡΑΝΟ! ...Μάλλον έκλεισε!
Από αύριο τα νέα. Μετά το σημερινό ματς και την κλήρωση.
Και τους 2 σημερα τους εβγαλες παπατζηδες.θα δουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Κανε μας τη χαρη.gergeo4 έγραψε:αφου τους αφηνουν καποιοι......τρολιες,ειρωνειες και μιρλα εχει γεμισει το φορουμ
Εχουμε ακουσει ενα καρο παπαριες φετος στο τοπικ αυτο και πουλας υφακι για τους μοντ;;
Στο κατω κατω ο παικτης ειναι σιγουρα στοχος και δεν αποκλειεται να αποκτηθει.
Γιατι πετας το φαρμακι σου;;
Αρχίζει από Ζ μήπως;Petros1988 έγραψε:Είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Στόπερ!Αναμονή σε λίγες ώρες θα μάθω και όνομα..!![]()