15. José Ángel Crespo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
15_50

Re: 15. José Ángel Crespo

Δημοσίευση από 15_50 »

Ο Κρέσπο ήταν ο πιο τίμιος (με τεράστια απόσταση από τον 2ο) ποδοσφαιριστής στην εποχή Σαββίδη.

Θεωρώ (και δικαίως) δεδομένη την παραμονή του, όχι για 1 χρόνο αλλά μέχρις ότου αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: 15. José Ángel Crespoν

Δημοσίευση από Rexaris »

Είναι επίσης (δυστυχώς μαζί με τον Βαρέλα) ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία τού ΠΑΟΚ.

Το μόνο ρεκόρ που κρατάει ακόμη γερά ο Κώστας Ιωσηφίδης είναι δύο πρωταθλήματα (έχει και δυο κύπελλα) με τη φανέλα τού ΠΑΟΚ (εντάξει, τυπικά το 2018 που το αξίζαμε δεν το πήραμε αλλά αν το πάρουμε έτσι τότε το 1973, 1977 και 1978 τα ίδια μας έκαναν).

Εγώ θέλω ο Κρέσπουρας να πάρει τού χρόνου ακόμη ένα τίτλο με την ΠΑΟΚΑΡΑ μόνο και μόνο για να γκρεμιστεί από αυτή την κορυφή ρεκόρ ο Βαρέλα.

ΥΓ - Άλλο μοναδικό ρεκόρ, ο Άγγελος πρωτάθλημα και κύπελλο ως παίκτης, κύπελλο ως προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Δευ 14 Μαρ 2022, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

obanebane έγραψε:Ο τραυματισμός Μιχαηλίδη, κλείδωσε την ανανέωση του Κρεσπο.
Γιατί όμως;
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

john4serres έγραψε:
obanebane έγραψε:Ο τραυματισμός Μιχαηλίδη, κλείδωσε την ανανέωση του Κρεσπο.
Γιατί όμως;
Γιατί είσαι μείον δύο ήδη (Μιχαηλίδης και Βαρέλα), θα πας στο μείον τρεις και θα ψάχνεις τρεις στόπερ εκεί που ήδη χρειάζεσαι τόσους παίκτες αλλού;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

nunies4 έγραψε:Για τον Κρεσπουρα είναι η.....κοστολόγηση; Για τον αφανη MVP της 5ετιας; Πιστεύετε ότι ο Ιβάν θα τον αδικήσει; Θα πάρει όσα πρέπει να πάρει και όσα η προσφορά του επιβάλει....
MVP MVP MVP....
όχι, είναι εντελώς τυχαίο το νούμερο. Έπρεπε να βάλω 100 δραχμές και όχι 1 μύρριο για να γίνω κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Εγώ 300Κ θα τον έδινα για έναν χρόνο, και ας ήταν και λίγα παραπάνω από αυτά που έπρεπε, χαλάλι του.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Miles έγραψε:Από 600 να πέσει στα 200 ή ο Μπίσε, που λένε κάποιοι, από 800 στα 300-400; Ούτε μεθυσμένοι να 'ταν δεν θα συμφωνούσαν σε αυτά τα λεφτά, ούτε η ομάδα πιστεύω ότι θα τους προτείνει τέτοια ποσά.
Δεν ειναι στα 600 ο Κρεσπο. Στα 450 ειναι και με μηδενικη διαπραγματευση οταν εκλεισε σε 10 λεπτα οταν αλλοι κλεγαν τα παιδια τους.
Για Κρεσπο ειδικα και 1 μυριο να του δωσει ο προεδρος καλα θα κανει. Ανηκει σε αυτους που πηρανε τα παντα εωσανε τα παντα και δεν ματωσαν οικονομικα την ομαδα ουτε την εκμεταλευτηκαν. Αυτοι πρεπει να επιβραβευονται πιστευω.

Μακαρι να βρισκαμε κανα 2 Κρεσπο και σε αλλες θεσεις. Και κανα δυο Βιερινια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αντιμετώπισε πρόβλημα στον προσαγωγό γι αυτό αντικαταστάθηκε. Κυρίως προληπτικά, όπως λέει τώρα η Ελένη Μπούντου.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τεράστιος
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τραυματήστηκε στον πανηγυρισμό :-)

Πέραν της πλάκας, εκανε πολυ καλή εμφανιση στο 1ο και ο Μιχαη καθαρισε για αυτον στο 2ο
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Τεράστιος Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, επιβάλλεται να μείνει στην ομάδα, μέχρι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, από την αρχή. Η Γάνδη αλλάζει πλευρές στην μπάλα για να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε λοιπόν να το αποφύγουμε αυτό και να χτυπήσουμε στην κόντρα ή μέσα από τις στατικές φάσεις. Η ομάδα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και άξιζε την πρόκριση".

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος: "Ήξερα από την αρχή πως είχα πρόβλημα στον προσαγωγό, κάποια στιγμή το ένιωσα να με τραβάει και γι αυτό με προστάτευσε το τεχνικό επιτελείο. Στο σημείο που είμαστε, προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό".

Για τη δήλωση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν πως είναι αρκετό για εκείνον η πρόκριση στους "8": "Η σωστή διατύπωση της ιστορίας είναι πως με είχαν ρωτήσει αν είναι αρκετό να πάμε μέχρι τους "8" της διοργάνωσης κι εγώ είχα πει ότι αρκετό είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, ιδανικά μέχρι τα Τίρανα".

Δυστυχώς από ότι διαβάζω, έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και χάνει το ματς με την ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κι αυτός ο κρεσπο...

Πω ρε παιδί μου...

Ολοι οι παππούδες...

Ψυχαρα μου εσύ!

Χαλαρωσε κάνα 2βδομαδο τώρα και ετοιμάσου για τον επόμενο γυρο
...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ψυχαρα!!!!
Θλάση οντως;;; Μείναμε με δύο στόπερ;;;
Να δω τι θα σκεφτείς ρε Ραζβαν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Τελικά μπορεί να δούμε και Κουλιεράκη...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μαζι με τον Χασιωτη (δεν ξέρω γιατί αλλά είναι στην καρδιά μου αυτό το παιδι) ο πιο τίμιος παίκτης ever. Συμβόλαιο χαμηλότερο από άλλους στην θέση του, σε κάθε αγώνα τα δίνει όλα, όλες οι δηλώσεις του μετρημένες.Δεν προκάλεσε ποτέ και κανέναν. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα παιχνίδια που κρέμασε αγωνιστικά την ομάδα. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για τον παικταρα και την προσφορά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”