10.Djalma Campos
- ΑποστόληςΑ
Re: 10.Djalma Campos
Είναι ο παίκτης που τον βρίζεις σε όλο τον αγώνα και ξαφνικά κάνει μια ωραία ενέργεια και σου κλειδώνει το ματς. Άντε βγάλε συμπέρασμα!
Τον προτιμώ στα δεξιά πάντως.
ΥΓ: Συγχαρητήρια για τη γκολάρα! Μερικοί κακοί λένε ότι πήγαινες για σέντρα, αλλά εμένα με θύμισε το γκολ στον Αίαντα.
Τον προτιμώ στα δεξιά πάντως.
ΥΓ: Συγχαρητήρια για τη γκολάρα! Μερικοί κακοί λένε ότι πήγαινες για σέντρα, αλλά εμένα με θύμισε το γκολ στον Αίαντα.
Δεν παίζει να μην βρίζουμε τους παίκτες μας κατά τη διάρκεια των αγώνων δηλαδή ε;
Με τον Αγιαξ το πάρα ήθελε και του πάρα βγήκε,μη λέμε και ότι θέλουμε,γκολάρα από τις λίγες.
Σήμερα σεντραρει 100% , δεν έχει σηκώσει καθόλου το κεφάλι του,κοιτάει τη μπάλα την ώρα που κλωτσάει
Σήμερα σεντραρει 100% , δεν έχει σηκώσει καθόλου το κεφάλι του,κοιτάει τη μπάλα την ώρα που κλωτσάει
Τον Βιερινια? Οντως κι εγω αυτο λεω, θα ανεχομαστε για πολυ ακομα βιερινια αριστερο μπακ?stelyk έγραψε:Θα τον ανεχεστε για πολυ ακομα??? οχι τον Τζαλμα, τον αλλον...Dimg4 έγραψε:Κρεσπο αριστερα και Βιερινια μπροστα. Φτανει με το ανεκδοτο

Μαλλον λιιιιγο παρερμηνευεις τα γραφομενα μου. Ανεκδοτο ειναι η ΕΜΜΟΝΗ της χρησιμοποιησης του οχι ο ΠΑΙΚΤΗΣ. Καλη η προσπαθεια να μου προκαλεσεις μπαν αλλα...
Υγ - δεν τον εβρισα κατα τη διαρκεια του ματς. Αν γραφτει κατι αλλο ειναι ψεμμα. Δεν τον σχολιασα καν κι ας ηταν ο νορμαλ μετριος καμπος.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ακριβως αυτο.obanebane έγραψε:Με τον Αγιαξ το πάρα ήθελε και του πάρα βγήκε,μη λέμε και ότι θέλουμε,γκολάρα από τις λίγες.
Αρχιζει για πολλους να κανει και νουμερα.
3 γκολ σε 2 συνεχομενους αγωνες.
5 γκολ και 2 ασιστ.
Σχετικα καλα νουμερα.
- ΑποστόληςΑ
- White Ranger
Έτσι πως ήρθαν τα πράγματα είδαμε και φέτος φίλοι μου πως αλλάξαμε το story ανεβήκαμε 10 σκαλοπάτια.
Ας φύγει να ελευθερώσουμε και λίγο το ρόστερ ας πάει με 1χαρτί αν ανεβάσουν την προσφορά τους που διαβάζω αυτή η Gençlerbirliği.
Πριν 1,5 χρόνο, που ήρθε λέγαμε παιχταράς και τώρα λέμε 'παλτό'.
800.000χιλΕ παίρνει.
Να ελευθερωθεί και το "10" να το πάρει ο Πέλκας 'καλοκαίρι η ο Vieirinha.
Έχουμε εκεί δεξιά Vieirinha, Λημνιό, Μυστακίδη .
Ας φύγει να ελευθερώσουμε και λίγο το ρόστερ ας πάει με 1χαρτί αν ανεβάσουν την προσφορά τους που διαβάζω αυτή η Gençlerbirliği.
Πριν 1,5 χρόνο, που ήρθε λέγαμε παιχταράς και τώρα λέμε 'παλτό'.
800.000χιλΕ παίρνει.
Να ελευθερωθεί και το "10" να το πάρει ο Πέλκας 'καλοκαίρι η ο Vieirinha.
Έχουμε εκεί δεξιά Vieirinha, Λημνιό, Μυστακίδη .
- teo4giannitsa
Το χρυσό παπούτσι δεν πάει πουθενά. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Με τη γκολαρα χθες έχει και βραβείο πουσκας φέτος. Πάμε Τζαλμαδουρα
- ΑποστόληςΑ
Αξιόπιστα εξτρέμ δεν έχουμε γι' αυτό ο Prijovic χάνεται εκτός έδρας. Ελπίζουμε να πάει ο Βιερι αριστερό εξτρέμ και να δούμε λίγο φως. Ο Μακ μέχρι τώρα είναι τραγικός, ενώ από δεξιά ο Λημνιός είναι ακόμη ανέτοιμος. Η μόνη μας ελπίδα (που πεθαίνει τελευταία) είναι να φορμαριστεί ο Κάμπος και να δώσει ασίστ και γκολ. Αν είναι να τον δώσουμε με μεταγραφή θα πρέπει να έχουμε βρει αξιόπιστο εξτρέμ, διαφορετικά θα είναι μεγάλο ρίσκο να τον παραχωρήσουμε.
Dimg4 έγραψε:Τον Βιερινια? Οντως κι εγω αυτο λεω, θα ανεχομαστε για πολυ ακομα βιερινια αριστερο μπακ?stelyk έγραψε:Θα τον ανεχεστε για πολυ ακομα??? οχι τον Τζαλμα, τον αλλον...Dimg4 έγραψε:Κρεσπο αριστερα και Βιερινια μπροστα. Φτανει με το ανεκδοτο![]()
Μαλλον λιιιιγο παρερμηνευεις τα γραφομενα μου. Ανεκδοτο ειναι η ΕΜΜΟΝΗ της χρησιμοποιησης του οχι ο ΠΑΙΚΤΗΣ. Καλη η προσπαθεια να μου προκαλεσεις μπαν αλλα...
Υγ - δεν τον εβρισα κατα τη διαρκεια του ματς. Αν γραφτει κατι αλλο ειναι ψεμμα. Δεν τον σχολιασα καν κι ας ηταν ο νορμαλ μετριος καμπος.

- desperando
- Επικοινωνία:
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ δυσκολη αποφαση...
Σιγουρα ειναι ευκαιρια αν εχει ερθει καλη προταση αλλα,ενω εχουμε παικτες για τη θεση του,δεν ξερεις αν θα ανταποκριθουν.
Πλαγια και ο πελκας μπορει να παιξει και ο μπισεσβαρ και ο μυστα.
Σιγουρα ειναι ευκαιρια αν εχει ερθει καλη προταση αλλα,ενω εχουμε παικτες για τη θεση του,δεν ξερεις αν θα ανταποκριθουν.
Πλαγια και ο πελκας μπορει να παιξει και ο μπισεσβαρ και ο μυστα.