Euro 2016

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Euro 2016

Δημοσίευση από pgetsos »

nikolasf έγραψε: Πέτρο καλώς ή κακώς έτσι νιώθω ... Ανθρώπινη φυλή "γερμανοί" δεν υπάρχει...
Τα επίθετα βέβαια είναι πραγματικά... '
Αυτό ήταν. είναι και θα είναι στους αιώνες... Διάβασε ιστορία και ειδήσεις!!! 8-) 8-) 8-) 8-)
Είναι Γερμανία Ιταλία, και για ΦΑΣΙΣΜΟ κατηγορείς τους γερμανούς;

Ιταλική λέξη είναι ;)

Πέρα από αυτό, και σαν ανθρώπους όσους έχω γνωρίσει Δεν είχα ΠΟΤΈ παράπονο. Και ας προτιμώ Αυστριακούς
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nikolasf έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:αν ειναι δυνατον να τους κατηγορεις για φασισμο κτλ και να τους λες ομοφυλοφιλους λες και ειναι βρισια ρε νικολα....
Δεν βρίζω, απλά τους χαρακτηρίζω με βάση ιστορικά καταγεγραμμένα παραδείγματα και τάσεις ... Αυτοί είναι η πραγματικότητα... Βρισιά είναι όταν χαρακτηρίζεις κάποιον με κάτι υποτιμητικό για να τον μειώσεις και όχι όταν περιγράφεις τα χαρακτηριστικά του 8-) ;)
ιστορικα καταγεγραμμενα ειναι και των ιταλων και των ισπανων και πολλων αλλων φιλε μου ακομα και των ελληνων αν ανατρεξουμε σε παλαιοτερα χρονια...δεν ειναι σωστο να μπλεκουμε την μπαλα με πολιτικες και ιστοριες...

εγω ποδοσφαιρικα γουσταρω με 1000 τους γερμανους, τη νοοτροπια τους και τη σκεψη τους γυρω απο το ποδοσφαιρο γενικα...το πρωταθλημα τους ειναι ενα κοσμημα με γεματες γηπεδαρες, ωραια μπαλα και πολυ προσιτες τιμες...μεσα απο την οργανωση τους εχουν καταφερει να εχεουν τις πιο οικονομικα υγιεις ομαδες...

γουσταρω και τους ιταλους για το παθος τους αλλα πιστευω οτι πολλες φορες η θεληση τους υπερτερει της ποδοσφαιρικης τους λογικης...

ξαναλεω ειναι κριμα που αυτες οι δυο ομαδες συναντηθηκαν πριν τον τελικο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι Ιταλοί γενοκτονία δεν κάνανε ούτε συμμετείχαν έμμεσα όπως στην ποντιακη γενοκτονία ....Γερμανούς γνώρισα και εγώ απο τον ξαδερφο μου που γεννήθηκε και μενει εκει ,πίστεψε με μπορεί να γελάνε μαζί μας στην παρέα αλλά να είσαι σίγουρος ότι μας θεωρούν γραφικούς και τρτοκοσμικους όταν μιλάνε μεταξύ τους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 00:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

eorptol έγραψε:Οι Ιταλοί γενοκτονία δεν κάνανε ούτε συμμετείχαν έμμεσα όπως στην ποντιακη γενοκτονία

Δεν ρωτάει κανείς ρε Πτολαιμαίδα τους παπούδες του για την κατοχή και τη διαφορά Ιταλών - γερμανών.... και άλλα πολλά..
Υ.Γ. Και οι κατσαρίδες έχουν υπερφυσική αντοχή, τα μυρμήγκια φοβερή οργάνωση και πειθαρχία, οι ύαινες αποτελεσματικότητα και οργάνωση στο κυνήγι κ.α πολλά ... Δεν συμπαθώ όμως όλα αυτά τα είδη του ζωικού βασιλείου :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 00:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έκαναν οι ισπανοί και οι Πορτογάλοι στην Αμερική, δε βλέπω να έχετε θέμα με τον Σαντος ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το 1500 σχεδόν στην εποχή της ιεράς εξέτασης, οι Γερμανοί κάνανε μόλις πριν 70 χρόνια στον αιώνα του πολιτισμού υποτίθεται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Go home ρε μακαρονάδες

Die Mannschaft
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

john4serres έγραψε:Go home ρε μακαρονάδες

Die Mannschaft
λυπάμαι!!!!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Με τους γερμανούς κανείς δεν έχει πρόβλημα μέχρι να έχουν αυτοί μαζί σου χωρίς να φταις.

Τεσπα, λαός που οι γυναίκες του πηδιούνται με σκύλους είναι ήδη τιμωρημένος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

eorptol έγραψε:Το 1500 σχεδόν στην εποχή της ιεράς εξέτασης, οι Γερμανοί κάνανε μόλις πριν 70 χρόνια στον αιώνα του πολιτισμού υποτίθεται

Πού τον βρήκανε τον πολιτισμό.... Άλλο η τεχνολογική και οικονομική υπεροχή- και αυτή λόγω ενσωμάτωσης άλλων φυλών - και άλλο ο πολιτισμός :? :? .... Μην μπλεκόμαστε!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

The_Stalker έγραψε:Με τους γερμανούς κανείς δεν έχει πρόβλημα μέχρι να έχουν αυτοί μαζί σου χωρίς να φταις.

Τεσπα, λαός που οι γυναίκες του πηδιούνται με σκύλους είναι ήδη τιμωρημένος.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

eorptol έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:αν ειναι δυνατον να τους κατηγορεις για φασισμο κτλ και να τους λες ομοφυλοφιλους λες και ειναι βρισια ρε νικολα....
Η αλήθεια είναι ότι είναι σκατοφαρα πολλά δεινά έφερε στην ανθρωπότητα ακόμη και τα "αμελε ταμπουρου" ιδέα του Γερμανού αρχιστρατηγου ήταν .....αλλά είχανε και φωτισμένα μυαλά δυστυχώς όμως μικρή επιρροή είχαν στην γερμανική κοινωνία

Ειχαν ομως μεγαλη επιρροη στην παγκοσμια κοινωνια κι αυτο ειναι που μετραει!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

@kgeo

Renato Sanches - Gunnarsson - Kroos
η 3αδα μου
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παιδια,καπου το εχετε χασει ετσι?Αυτα στα κοινωνικοπολιτικα.Εδω συζηταμε για το EURO.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”