Igor Tudor II
-
Re: Igor Tudor II
ΜΑΡΤΙΟΣ 2019
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκλείει την Τσέλσι στους 16 του Τσάμπιοςν Λιγκ.
Θαυμασμός για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ,για τον οποίο ήδη σφάζονται Φιορεντίνα,Γιουβέντους και Ίντερ.
Χρ'ήστες του παοκμανια σφάζονται στο φόρουμ με εκφράσεις του τύπου "σας τα έλεγα εγώ","δεν είχαμε υπομονή" κλπ κλπ
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκλείει την Τσέλσι στους 16 του Τσάμπιοςν Λιγκ.
Θαυμασμός για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ,για τον οποίο ήδη σφάζονται Φιορεντίνα,Γιουβέντους και Ίντερ.
Χρ'ήστες του παοκμανια σφάζονται στο φόρουμ με εκφράσεις του τύπου "σας τα έλεγα εγώ","δεν είχαμε υπομονή" κλπ κλπ
Τιιιι;;;
Έφυγεεε;;;
Στο καλό.
Ειλικρινά για κανέναν άλλο προπονητή δεν έχω νιώσει τόσο αρνητικά. Φοβερά υπερόπτης χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μου φάνηκε εξ αρχής.
Και ειδικότερα, όταν ο Άρνεσεν έλεγε πως ψάχνει κόουτς με ιδιοσυγκρασία ΠΑΟΚ, μάλλον δεν είχε ψυχολογήσει καλά τον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ δεν σημαίνει να σαι φωνακλάς χωρίς λόγο και εγωίσταρος. ΠΑΟΚ δεν είναι να χάνεις τη γη κάτω απ τα πόδια σου και να ψάχνεις δικαιολογίες σε κάθε ευκαιρία.
Η συμπεριφορά του απέναντι σε αθλητές (έφτασε στο σημείο να σπρώχνει ή να εμποδίζει εν ώρα αγώνα αντιπάλους αλλά ακόμα και δικούς μας), οι παντελώς άστοχες επιλογές του σε κάθε ματς, καθώς και η βεβαιότητα πως ήθελε να εφαρμόσει πλάνο "α-λα-Γιουβε" μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να κρατηθεί απο την καριέρα του εκεί για να κάνει όνομα ως προπονητής, όλα μαζί μου δείχνουν οτι ήταν παντελώς αποτυχημένη επιλογή.
Ραν εν γκαν μπάλα ξέρω κι εγώ να παίζω.
Το θέμα είναι οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Οχι αέρα-πατέρα-γιούργια κι οτι λάχει!
ΥΓ. Αφήστε ρε παιδιά αυτή την ηλίθια συζήτηση για το τι είπε ο κυρ Σάββας. Όσο λαμόγια και κτήνη κι αν είναι, παραμένουν άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο. Συζητήσεις γίνονται, κυκλοφορούν τα νέα. Έχετε την εντύπωση οτι στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τις εξελίξεις που αφορούν αντίπαλες ομάδες; Το gazzetta περιμένουν για να μάθουν τι γίνεται στον Πειραιά;
Έφυγεεε;;;
Στο καλό.
Ειλικρινά για κανέναν άλλο προπονητή δεν έχω νιώσει τόσο αρνητικά. Φοβερά υπερόπτης χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μου φάνηκε εξ αρχής.
Και ειδικότερα, όταν ο Άρνεσεν έλεγε πως ψάχνει κόουτς με ιδιοσυγκρασία ΠΑΟΚ, μάλλον δεν είχε ψυχολογήσει καλά τον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ δεν σημαίνει να σαι φωνακλάς χωρίς λόγο και εγωίσταρος. ΠΑΟΚ δεν είναι να χάνεις τη γη κάτω απ τα πόδια σου και να ψάχνεις δικαιολογίες σε κάθε ευκαιρία.
Η συμπεριφορά του απέναντι σε αθλητές (έφτασε στο σημείο να σπρώχνει ή να εμποδίζει εν ώρα αγώνα αντιπάλους αλλά ακόμα και δικούς μας), οι παντελώς άστοχες επιλογές του σε κάθε ματς, καθώς και η βεβαιότητα πως ήθελε να εφαρμόσει πλάνο "α-λα-Γιουβε" μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να κρατηθεί απο την καριέρα του εκεί για να κάνει όνομα ως προπονητής, όλα μαζί μου δείχνουν οτι ήταν παντελώς αποτυχημένη επιλογή.
Ραν εν γκαν μπάλα ξέρω κι εγώ να παίζω.
Το θέμα είναι οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Οχι αέρα-πατέρα-γιούργια κι οτι λάχει!
ΥΓ. Αφήστε ρε παιδιά αυτή την ηλίθια συζήτηση για το τι είπε ο κυρ Σάββας. Όσο λαμόγια και κτήνη κι αν είναι, παραμένουν άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο. Συζητήσεις γίνονται, κυκλοφορούν τα νέα. Έχετε την εντύπωση οτι στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τις εξελίξεις που αφορούν αντίπαλες ομάδες; Το gazzetta περιμένουν για να μάθουν τι γίνεται στον Πειραιά;
- Παλαιολόγος
επισης θεωρω πως οι μεγαλες ομαδες σε Ιταλια και Ελλαδα,με την νοοτροπια που εχουν δηλαδη αυτες οι χωρες ετσι πρεπει να λειτουργουν
εχει παει Μαρτη και παλευουμε με την Τριπολη για τα play offs με αυτο το roster
αν δεν τον απολυσεις ειναι σαν να λες δεν εχω απαιτησεις
αυτα που λενε πλανο τριετιας κ.λπ ειναι τριχες
εισαι υποχρεωμενος με αυτο το roster να δειξεις κατι και αν μη τι αλλο να εχει ςκαθαρισει τα play offs
εγω λεω κατι εδειξε ο τουντορ,αλλα οφειλε να γνωριζει τι φταιει για τις θλασεις εγκαιρα οταν το κακο παραεγινε και να κρατα το στομα του κλειστο
αυτα τον "φαγανε"
εισαι υποχρεωμενος με αυτο το roster να δειξεις κατι και αν μη τι αλλο να εχει ςκαθαρισει τα play offs
εγω λεω κατι εδειξε ο τουντορ,αλλα οφειλε να γνωριζει τι φταιει για τις θλασεις εγκαιρα οταν το κακο παραεγινε και να κρατα το στομα του κλειστο
αυτα τον "φαγανε"
Απορρίπτεται ήδηArmagedonas έγραψε:ΜΑΡΤΙΟΣ 2019
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ... ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ

-
- Mr Ξερόλας 2019
++psykoman έγραψε:Ιβαν το τερματισες για ακομη μια φορα. 4/4.
Μετα αναρωτιουνται μερικοι γιατι πληρωνουμε υπεραξιες για ατομα που θελουμε να φερουμε στην ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ αυτην την στιγμη ειναι η χειροτερη ομαδα απο πλευρας συνθηκων για να ερθει καποιος να δουλεψει.
Δεν ειναι ελκυστικος για κανεναν σοβαρο παικτη,δεν ειναι ελκυστικος για κανεναν σοβαρο προπονητη.
Κι αν ερθει καποιος απ αυτους, θα πληρωσεις πολλα παραπανω χρηματα απ οτι πραγματικα αξιζει.
Ενας απ τους λογους που ηθελα να μεινει ο Τουντορ και να τελειωσει τουλαχιστον την χρονια μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του ηταν αυτος.Να δημιουργηθει ενα καθεστως μη προπονητοφαγειας.
Ο επομενος προπονητης που θα προσεγγισουμε θα δει την εξης κατασταση.4 χρονια Ιβαν στην ομαδα-4 προπονητες παερελθον απο Φλεβαρη-Μαρτη.
Και ξαναπαμε παλι απ την αρχη:Καινουργιος προπονητης,καινουργιοι βοηθοι,καινουργιοι γυμναστες κτλ κτλ...
Λογικα ο επομενος θα θελει τους δικους του...και δωστου ξανα να φυγουν 15 παικτες και να ρθουν αλλοι 15...και δωστου υπομονη και και και και και....
Ιβαν δεν εχεις υπομονη ουτε το ελαχιστο παραπανω απ τον πιο ανυπομονο οπαδο του ΠΑΟΚ...
Εγω ομως παλι θα ειμαι εδω, να στηριξω τον επομενο προπονητη που θα φερεις και θα φυγει τον επομενο Μαρτη...
Υποστηριξα μεχρι εκει που δεν παει Δωνη,Στεφενς,Αγγελο,Τουντορ...
Οχι γιατι ηταν ο καθε ενας απο αυτους...αλλα γιατι ηταν προπονητες του ΠΑΟΚ...και προσωπικα θελω τουλαχιστον 2 χρονια για να κρινω εναν προπονητη...
Αλλα τον νου σου Ιβαν...καποιοι εχουμε κουραστει να μαλωνουμε καθε μερα με συνοπαδους και αδερφια...το νου σου.
Αυτην την στιγμη ομως δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο τον πολεμο που ανοιξαμε με την χαβουζα και κανω τουμπεκα...εμπρος κι εγω σ ακολουθω...αλλα οταν με το καλο καθαρισουμε απο την μουργα...θα τα ακουσεις να το ξες.
- Περιπτερος
Μην πριονίζουμε τον Βλάνταν από τώρα ...
Μην βλέπουμε τον επόμενο.
Αφού του έδωσαν την μπαγκέτα, ας τον στηρίξουμε ολόψυχα.
Ο Φ.Α. από τον Οκτώβρη (αρχές) είχε θέσει επιφυλάξεις για την επιλογή προπονητή, που έκανε.
Αυτός πήγαινε στις προπονήσεις και έβλεπε και αν μη τι άλλο κάτι ξέρει παραπάνω.
Με τα ραδιόφωνα στην ομάδα κάτι πρέπει να γίνει ...
Μην βλέπουμε τον επόμενο.
Αφού του έδωσαν την μπαγκέτα, ας τον στηρίξουμε ολόψυχα.
Ο Φ.Α. από τον Οκτώβρη (αρχές) είχε θέσει επιφυλάξεις για την επιλογή προπονητή, που έκανε.
Αυτός πήγαινε στις προπονήσεις και έβλεπε και αν μη τι άλλο κάτι ξέρει παραπάνω.
Με τα ραδιόφωνα στην ομάδα κάτι πρέπει να γίνει ...
Ελπίζω να τον Έδιωξες για τον σωστό λόγο. Τον είχα γράψει παλιότερα, κι αυτό που είπα, να γυρίσει με ταξί από την Κομοτηνή, να ήταν απλά η αφορμή.pilotos έγραψε:Απαράδεκτη στάση του να αναφέρει ονόματα των gay. (μόλις διάβασα τί είπε)
Για μένα πλέον τέλος ο συγκεκριμένος και τον στήριξα.........
Μην μας πηδάς άλλο το μυαλό ρε!!!
Γ@μιομαστε, τρέχουμε, μαλώνουμε με δικούς μας και βγαινεις να μας πεις για τον ιντεγιε;;;;;; τί να μας πεις;
Δηλαδή ιντεγιε > Μπερμπατοφ;;;;;;;;;;
Δεν το χωρά ο νους μου.
Αν ήμουν Ιβάν είχες γυρίσει με ταξί
SM-G920F
Ά ρε φουκαρά ΠΑΟΚ...
Ελπίζω να μην κολλήσεις ΙΒΑΝ πλέον ούτε στα καλομαθημενα!!!
Καλή συνέχεια Τούντορ, Ιταλία θα πας, ξέρεις εσύ...
Υγ μακάρι να μας βγει σε καλό. Το εύχομαι, αλλά δεν ελπίζω πλέον πουθενά.
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 09 Μαρ 2016, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(ΕΦΥΓΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ)
Τραβα τωρα να προπονησεις τους αγαπημενους γαυρους παλιοεγωισταρε μπουφε! Μας κατεστρεψες και επιτελους πηρες δρομο!
Στηριξη στον Ιβιτς μεχρι τελους γιατι παρελαβε καμμενη γη και το καλοκαιρι βλεπουμε. Για τωρα...ΟΥΣΤ!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΖΉΤΗΣΑ να είμαστε κοσμιοι, και μέχρι στιγμής όλοι ήταν, μην χαλάς το σερί
pgetsos
Τραβα τωρα να προπονησεις τους αγαπημενους γαυρους παλιοεγωισταρε μπουφε! Μας κατεστρεψες και επιτελους πηρες δρομο!
Στηριξη στον Ιβιτς μεχρι τελους γιατι παρελαβε καμμενη γη και το καλοκαιρι βλεπουμε. Για τωρα...ΟΥΣΤ!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΖΉΤΗΣΑ να είμαστε κοσμιοι, και μέχρι στιγμής όλοι ήταν, μην χαλάς το σερί
pgetsos
Κ εγώ ήθελα να μείνει , απλά να βγάλει τη χρονιά , αν κ θεωρούσα απαράδακτες τις τελευταίες δηλώσεις.
Ηθελα να βγάλει τη χρονιά , για να μην υπάρχουν δικαιολογίες (όχι στα Τουντουρόσκυλα , στη διοίκηση) , αλλά απ την άλλη έφτασε πολύ ορατός ο κίνδυνος να μη βγούμε ευρώπη.
Ηθελα να βγάλει τη χρονιά , για να μην υπάρχουν δικαιολογίες (όχι στα Τουντουρόσκυλα , στη διοίκηση) , αλλά απ την άλλη έφτασε πολύ ορατός ο κίνδυνος να μη βγούμε ευρώπη.
Πάντως εμπειρότερος προπονητής δε νομίζω ότι θα στηρίξει τη λόγική χτισίματος και μπολιάσματος νεαρών παικτών. Θα απαίτησει πολύ καλούς παίκτες, θα παραγκωνίσει αρκετούς νέους και αν δεν τους φέρει ο πρόεδρος θα αντιδράσει όπως ο Στέφενς. Όποτε φτου και από την αρχή για 4η συνεχόμενη χρονιά... Να δούμε μέχρι πότε...
Ο προπονητης να ξερει για τις θλασεις;;;Παλαιολόγος έγραψε:επισης θεωρω πως οι μεγαλες ομαδες σε Ιταλια και Ελλαδα,με την νοοτροπια που εχουν δηλαδη αυτες οι χωρες ετσι πρεπει να λειτουργουν
αυτα τον "φαγανε"
Ο επικεφαλης γυμναστης και το ιατρικο τημ τι κανουν;;
Κανει φυσικη κατασταση και ενδυναμωση ενας προπονητης;;;
απο τοτε που αρχισαν οι θλασεις στον ΠΑΟΚ περασαν 7 προπονητες...ολοι τοσο ασχετοι ηταν;;; ΟΛΟΙ;;;;
- Περιπτερος
Rain
τόσες μέρες με άφησες να αγκομαχάω μόνος μου ...
Goran αδελφέ είσαι καλά ? (ειλικρινά)
πάει και ο γαμπρός ...
Ο αυτροκράτων πέθανε - Ζήτω ο αυτοκράτωρ
Πάμε Βλάνταν να τους τρελάνουμε
(κλίμα φτιάχνω - είπα τι πιστεύω)
τόσες μέρες με άφησες να αγκομαχάω μόνος μου ...
Goran αδελφέ είσαι καλά ? (ειλικρινά)
πάει και ο γαμπρός ...
Ο αυτροκράτων πέθανε - Ζήτω ο αυτοκράτωρ
Πάμε Βλάνταν να τους τρελάνουμε
(κλίμα φτιάχνω - είπα τι πιστεύω)
ενω ολοι οι προπονητες την τελευταια 4ετια ξεκινουσαν με στρωμενο κοκκινο χαλι και μονο ο Ιβιτς θα εχει καμμενη γηDimg4 έγραψε:(ΕΦΥΓΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ)
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
tzelas έγραψε:"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας.
[/b]
Θεσμος προπονητης και βλακειες. Ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος και των πραξεω τους, δηλαδη με το ζορι επρεπε να μεινει ενω μας ξεφτιλισε δημοσια και εχουμε να δουμε νικη κι εγω δεν ξερω απο ποτε?
πηγαινα και εγω να γραψω αλλα μετα ειδα το ποστ του αουρελιανου και αφου καλυπτομαι μεχρι τελειας το βαζω εδω ως εχει.
Aureliano Buendia έγραψε:Ο Ιβάν έχει κατηγορηθεί πολλάκις για έλλειψη οργανωτικού σχεδιασμού, βεβιασμένες αποφάσεις και προσωποπαγή διοίκηση του ΠΑΟΚ. Πολλές από αυτές τις κατηγορίες έχουν βάση ή τέλος πάντων διατυπώθηκαν μέσα από αφορμές που δόθηκαν απλόχερα.
Στα τωρινά όμως, το θεωρώ παντελώς άστοχο να του καταλογίζεται πανικός και βιασύνη επειδή απέλυσε ένα προπονητή που α) μας έχει οδηγήσει σε μία πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή, β) προβαίνει σε αλαλούμ δηλώσεις, που δεν φέρνουν σε καμία περίπτωση ηρεμία στον κόσμο, αλλά και στον συνολικό οργανισμό της ομάδας. Αφήνω εκτός της εξίσωσης το κακό θέαμα που εχουμε δει ως τώρα, τις παλινδρομήσεις αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο και την απουσία πνεύματος νικητή ως τώρα, διότι είναι πολυπαραγοντικά ζητήματα και η ευθυνή προφανώς και δεν βαραίνει αποκλειστικά τον Τούντορ.
Πολλοί θα μιλήσουν για μη επίδειξη της απαραίτητης υπομονής. Νιώθω πως αυτή η επίκληση στην υπομονή είναι κάπως προσχηματική. Στέκει ως μία επίκληση σε κάτι λογικό, αλλά στην πράξη δεν ξέρω πώς ακριβώς μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει στη ζωή. Και μετά από μία χρονιά σκέτο πισωγύρισμα ως τώρα με πάμπολλες εντάσεις, δεν μπορώ να φανταστώ πώς ακριβώς θα ξεκινούσε η νέα χρονιά με όνειρα, φιλοδοξίες και καλό κλίμα. Τα φετινά θα βάραιναν αναγκαστικά και στα μελλούμενα. Νιώθω πως ακόμη και όσοι ευαγγελίζονται το μότο "θέλει χρόνο για να δέσει το γλυκό", σε κάποια πιθανή αγωνιστική τόνγκα στην έναρξη της επόμενης σεζόν θα έλεγαν "ινάφ ιζ ινάφ".
Ο Σαββίδης αντέδρασε κατ' εμέ πανικόβλητα όταν προσέλαβε τον Άγγελο, αντέδρασε σπασμωδικά όταν δημιούργησε φέτος ένα διοικητικό σχήμα - Πύργο της Βαβέλ, αντέδρασε λανθασμένα όταν απέλυσε τον Άρνεσεν. Αλλά δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ουρανοκατέβατη ή αλλά αντ' άλλων την απόλυση του Τούντορ, με τα όσα έχουν συμβεί φέτος.
υγ1: καλή τύχη Βλάνταν τσακαλάκο. Ας ελπίσουμε ότι τον κυνισμό που είχες στο παιχνίδι σου, θα τον εμφυσήσεις και στην ομάδα.![]()
υγ2: ότι θα ενημερωνόμουν από τον κυρ-Σάββα για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, δεν το περίμενα, ομολογώ