33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
apple64

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από apple64 »

Ο Κλάους είναι ο μοναδικός μας επιθετικός περιοχής.
Εάν κάποιος θέλει να κάνει πόλεμο στον ΠΑΟΚ τότε θα του κάνει πόλεμο στην μοναδική θέση όπου δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Για εμένα Κουλούρης δεν υπάρχει. Είναι αστείο να το συζητάμε πως ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για πρωτάθλημα με 2ο φορ τον Κουλούρη. Ο Κλάους πρέπει να προστατευτεί και πρέπει φέτος να κάνει την καλύτερη σεζόν της ζωής του. Παράλληλα πρέπει να πάρουμε έναν φορ ΑΜΕΣΑ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

υπαρχουν δυο σκελη στη συζητηση για τον κλαους...

α) το αγωνιστικο
β) το εξωαγωνιστικο

και τα δυο κακως συζητιουνται τη δεδομενη χρονικη στιγμη -μετα το μοιραιο παιχνιδι που εκανε με τον αγιαξ- γιατι δινουν λανθασμενη εντυπωση...

το μεν πρωτο σκελος ειχαμε 2 γεματους μηνες μεταγραφων για να το συζητησουμε (και μπορει να επαναφερθει μετα την αποκτηση καποιου στραικερ)...

το δε δευτερο σκελος μπορουσε να συζητηθει απο τη στιγμη που ο αρχηγος της ομαδος την παρατησε μετα τον αποκλεισμο ντροπη της τριπολης για ταξιδακι αναψυχης στην αθηνα κλπ...δοξα το θεο -που λεει ο λογος δηλαδη- πατηματα εχει δωσει πολλα ολα αυτα τα χρονια...

καλο θα ηταν για ολους να αναπνευσει το τοπικ τη δεδομενη στιγμη γιατι χανουν το δικιο τους ολες οι μεριες...δε χρειαζεται να το τραβαμε στα ακρα διχως λογο...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

sourmenetes έγραψε:
Guitarman έγραψε:Μπήκα για να ποσταρω κάτι άλλο, αλλά βλέπω τον Σουρμε να επιμένει να "κόψουμε".

Γιατί ρε συ Σουρμε να κόψουμε? Βλέπεις κανέναν να μαλώνει? Κουβέντα γίνεται και σε καλό κλίμα.
Γιατι ξερω που θα παει το ζητημα.
Όπως βλέπεις όλα είναι ήρεμα και μάλλον άδικα φοβόσουν. Μη με παρεξησείς, καταλαβαινω πως πάντα υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει καβγας, αλλά δεν είναι αυτός λόγος να κόβονται κουβέντες προληπτικα.

Εν πάσει περιπτώσει, συμφωνώ πως έχουμε πλατιάσει. Εν κατακλείδι από μένα, μακάρι να τα διαβάσει και να σκεφτεί όχι μόνο τις υποχρεώσεις του προς την ομάδα αλλά και το δικό του μέλλον ανεξάρτητα από τον ΠΑΟΚ. Κλάους τα 30 δεν είναι μακριά. Αν θες να παίζεις μπάλα και μετα τα 30, οφείλεις να προνοήσεις από τώρα ώστε το σώμα σου να στο επιτρέπει.

ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ σε όλους μας
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Σβήνω-γράφω-σβήνω εδώ και μέρες και όλο το αναβάλλω γιατί δε θέλω να ασχολούμαι με κάποιον που όταν φοράει τα ασπρόμαυρα προσπαθώ να τον σπρώξω μέσα στο αντίπαλο τέρμα και εσείς τα έχετε χιλιοπει όλα. Ίσως ούτε ο ίδιος πιστεύει πως βρέθηκε εδώ που βρέθηκε έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τις προσωπικές φιλοδοξίες του -άρα ουσιαστικά έχοντας χάσει κίνητρο- και απλά προσέχει να μη χάσει αυτά που έχει και βρεθεί στο στόχαστρο όπως ο κοντός. Όλο αυτό που γίνεται βέβαια, είναι δική του ευθύνη, γιατί όταν είσαι Αρχηγός, θεωρείσαι τοπ και βασικός/αναντικατάστατος από όταν ξεπετάχτηκες μέχρι τώρα στα 30 παρά κάτι, οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες. Δε βλέπω τρέλα -όπως κάβλωνε κάποτε για να πάρει ευκαιρίες- και είναι το παικτικό αντίστοιχο του "φιλάθλου" που θα έρθει να κάτσει στις κερκίδες, να βγει σέλφι και να φωνάξει κανά γκολ.
Εικόνα

Δε μου άρεσε καθόλου το άρθρο για "επιθετικο των 100 γκολ" και "μέτριους" συμπαίκτες που διάβασα κάπου. Ποιοι ήταν οι μέτριοι; Είναι ο μοναδικός επιθετικός της ομάδας εδώ και μια 5ετία, με όλη την ομάδα να σπρώχνει τη μπάλα πάνω του, χωρίς κανέναν άλλον -ήταν ένα φεγγάρι σκόρερ και ο Σαλπ που έπαιζε όμως πιο πολύ πλάγια και μέσα σε γιούχα- Πέρσι μπήκε λίγο ο Μακ και σκόραρε κι αυτός.

Για 3ος επιθετικός σε πρωτάθλημα-κύπελλο-ευρώπη ειναι σούπερ για την ομάδα μου, αφού αυτός ήταν, αυτος έμεινε και μόνο καλύτερος δεν πρόκειται να γίνει πια.

Πάντως για να είμαστε λίγο δίκαιοι, αυτός που έβγαλε τις φωτογραφίες εκανε τον κόπο να πάει να του μιλήσει πριν τα βγάλει -λες και δεν τα ξέρουμε- στο κουρμπέτι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

'....Πέταξες τα ονόματα (Πρέλεβιτς,Μουσλίμοβιτς,Κλάους) χωρίς να βάλεις κανέναν άλλον παράγοντα (εποχές,συνθήκες,επιτυχίες με τον σύλλογο)
......

α)Εμείς δεν πληρωνόμαστε γ αυτό.
β)Η εξωγηπεδική του ζωή συνδέεται άμεσα με την αγωνιστική παρουσία του παίκτη.
Δεν καταλαβαίνω που είναι η υπόνοια.

Και πότε το ξαναέκανα ακριβώς;

Η συγκριση εδω μεσα γινεται με Μπανε μουσλι και δε τα εγραψα εγω τα ονοματα.Αυτοι που τα εγραψαν δεν υπολογισαν αυτα που λες Πως να απαντησω?Για καποιον αλλο? :shock:
Για το α) Οπαδοι ειμαστε ,καταλαβαινεις τι λεω.Για καποιον απλο φιλαθλο ζαμαν φου τι κανει τα ΣΚ.
Οταν ομως επικαλεισε καποια πραγματα "για το καλο του ΠΑΟΚ" παιρνας τη γραμμη κι εχεις και "υποχρεωσεις".Πρεπει να το αποδεικνυεις με τις πραξεις σου αλλιως απλα πουλας μουρη.
Για τοβ) Μα δε γινεται για αυτο η κουβεντα ,για το οτι ειναι κακο παρδειγμα -δεν ειναι πρωτυπο επειδη καπνιζει δημοσια εγινε η φασαρια.Το γραψα ,αν τον επιρεαζει φαινεται στο γηπεδο και κρινεται εντος γηπεδου.
Δεν ειπα να μην εχεις γνωμη επειδη εισαι μοντ μη μου βαζεις λογια που ΔΕΝ ΕΙΠΑ.Αν τα καταλαβες ετσι λαθος.

Το ξανακανες στο τοπικ του Τουντορ.
Τελος απο μενα γιατι...

Σιμπα αν ειμαι εγω ο διχαστικος ...Να φυγω να σωθει ο ΠΑΟΚ.

sourmenetes έγραψε:
Guitarman έγραψε:Μπήκα για να ποσταρω κάτι άλλο, αλλά βλέπω τον Σουρμε να επιμένει να "κόψουμε".

Γιατί ρε συ Σουρμε να κόψουμε? Βλέπεις κανέναν να μαλώνει? Κουβέντα γίνεται και σε καλό κλίμα.
Ο παλιος ειναι αλλιως ;) κι εχει δικιο θα σφαχτουμε.Ολες οι "ωραιες" συζητησεις ετσι ξεκινουν.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ο παλιός είναι αλλιώς και άλλες χαριτωμενιές για τον αριθμό τον ποστ...

Ωραία άποψη. Ας μην γίνεται καμία κουβέντα στην οποία υπάρουν διαφωνίες τότε. Πως σου φένεται αυτό?

ΥΓ Αν πρόσεχες καλύτερα θα έβλεπες ότι είμαι μέλος εδλω κ 6 χρόνια. Δεν γράφω συχνα αλλά παρακολουθώ τακτικα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Νομιζω παρεξηγησες τερμα το πως το γραφει και θα στο πει και ο ιδιος...

Μην εισαι τοσο ευεξαπτος αδερφε ;)

Και εισαι 7 χρονια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Μακάρι να είναι έτσι pgetso γιατί ως επί το πλείστον εκτιμώ την άποψη του Κατ.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε υπήρξε. Δεν έχω καμία διάθεση αντιδικίας. Την θέση μου απλά ξεκαθαρίζω.

ΥΓ 7 χρόνια κλείνω 31 Αυγούστου :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Guitarman έγραψε:Ο παλιός είναι αλλιώς και άλλες χαριτωμενιές για τον αριθμό τον ποστ...

Ωραία άποψη. Ας μην γίνεται καμία κουβέντα στην οποία υπάρουν διαφωνίες τότε. Πως σου φένεται αυτό?

ΥΓ Αν πρόσεχες καλύτερα θα έβλεπες ότι είμαι μέλος εδλω κ 6 χρόνια. Δεν γράφω συχνα αλλά παρακολουθώ τακτικα.
Ρε φεδ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Αμοιβαια τα αισθηματα αλλα μ αρεεσε το παλιο αβαταρ.

ΥΓ ΤΩΡΑ δε ξαναγραφω ΗΠΑΜΑΙ :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 06 Αύγ 2016, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

kataramenos5 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Ο παλιός είναι αλλιώς και άλλες χαριτωμενιές για τον αριθμό τον ποστ...

Ρε φεδ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Κατ, η απάντηση μου στο πγκετσο ελπίζω να σε καλύπτει. Είναι πάνω από το ποστ σου.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

kataramenos5 έγραψε:

Ρε φεδ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Αμοιβαια τα αισθηματα αλλα μ αρεεσε το παλιο αβαταρ.

ΥΓ ΤΩΡΑ δε ξαναγραφω ΗΠΑΜΑΙ :mrgreen:
Ναι αλλά αυτό το αβαταρ έχει τα φτερά του ΑΕΤΟΥ ΛΑΙΜΑΙ :pano:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ε φτανει με τα μελια, αντε να μαλωσουμε λιγο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ειπα στον εαυτο μου να μην γραψω καθολου και να μην ασχοληθω προσωπικα με κανεναν παιχτη της ομαδας μας για να κρινω αρνητικα την αποδοση του σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι(μονο καλο δεν κανει αυτο και ειδικα στην αρχη μιας χρονιας με τις οποιες φιλοδοξιες) αλλα μετα και ολη την πικρα και την παραζαλη του απιστευτου κατ'εμε αποτελεσματος με τον Αγιαξ θα ηθελα να πω οτι συμφωνω με καποιους οτι ο Στεφανος εχει πιασει ταβανι σε αυτο που μπορει να αποδοσει για την θεση που παιζει...Μπορει να ειναι ο αρχηγος της ομαδας,ΠΑΟΚτσακι απο μικρος αλλα νομιζω οτι θα ηταν σοφοτερο να ερθει επιτελους ενας επιθετικος μηπως υπαρξει ενας καποιος ανταγωνισμος και προσφερει(αυτο που μπορει μεχρι εκει που μπορει) με μεγαλυτερο παθος και συνεπεια....Ελπιζω να ερθει ο επιθετικος που θα κανει τον Κλαους να αποκτησει παλι το κινητρο που ειχε οταν ξεκινουσε την καριερα του στην ομαδα μας...Δεν ειναι απαραιτητο να ερθει καποιος παιχτης στυλ Μπερμπατοφ αλλα καποιος που θα εχει κινητρο να βοηθησει την ομαδα και ας μην ειναι απο το λεγομενο πανω ραφι....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kataramenos5 έγραψε:
'....Πέταξες τα ονόματα (Πρέλεβιτς,Μουσλίμοβιτς,Κλάους) χωρίς να βάλεις κανέναν άλλον παράγοντα (εποχές,συνθήκες,επιτυχίες με τον σύλλογο)
......

α)Εμείς δεν πληρωνόμαστε γ αυτό.
β)Η εξωγηπεδική του ζωή συνδέεται άμεσα με την αγωνιστική παρουσία του παίκτη.
Δεν καταλαβαίνω που είναι η υπόνοια.

Και πότε το ξαναέκανα ακριβώς;

Η συγκριση εδω μεσα γινεται με Μπανε μουσλι και δε τα εγραψα εγω τα ονοματα.Αυτοι που τα εγραψαν δεν υπολογισαν αυτα που λες Πως να απαντησω?Για καποιον αλλο? :shock:
Για το α) Οπαδοι ειμαστε ,καταλαβαινεις τι λεω.Για καποιον απλο φιλαθλο ζαμαν φου τι κανει τα ΣΚ.
Οταν ομως επικαλεισε καποια πραγματα "για το καλο του ΠΑΟΚ" παιρνας τη γραμμη κι εχεις και "υποχρεωσεις".Πρεπει να το αποδεικνυεις με τις πραξεις σου αλλιως απλα πουλας μουρη.
Για τοβ) Μα δε γινεται για αυτο η κουβεντα ,για το οτι ειναι κακο παρδειγμα -δεν ειναι πρωτυπο επειδη καπνιζει δημοσια εγινε η φασαρια.Το γραψα ,αν τον επιρεαζει φαινεται στο γηπεδο και κρινεται εντος γηπεδου.
Δεν ειπα να μην εχεις γνωμη επειδη εισαι μοντ μη μου βαζεις λογια που ΔΕΝ ΕΙΠΑ.Αν τα καταλαβες ετσι λαθος.

Το ξανακανες στο τοπικ του Τουντορ.
Τελος απο μενα γιατι...

Σιμπα αν ειμαι εγω ο διχαστικος ...Να φυγω να σωθει ο ΠΑΟΚ.

sourmenetes έγραψε:

Ο παλιος ειναι αλλιως ;) κι εχει δικιο θα σφαχτουμε.Ολες οι "ωραιες" συζητησεις ετσι ξεκινουν.
Πολλή αδικία και στο τόπικ του Τούντορ.Εμφανώς ήταν άδικη η κριτική.Μπορούσε να μείνει,να χάσει κ απ την Κρύα Βρύση.

Το αν τον επηρεάζει στο γήπεδο να μου το πεις εσύ βλέποντας τις δυο τελευταίες χρονιές του.

Τέλος και από μένα χωρίς απειλητικό "γιατί..." που αν έγραφα εγώ θα ήταν "κατάχρηση εξουσίας".
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σουρμε σορρυ καταρχας, παρεξηγηση θα λυσω :D
Odi μετα το "γιατι..." ακολουθουσε το ποστ του σουρμε .Δηλαδη δε θελω να δωσω συνεχεια ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΡΜ.Ειχα ομως την ατυχη εμπνευση να χωσω και την απαντηση στο Σιμπα αναμεσα...Mea culpa
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”