Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Ο νόμος του Μέρφυ.
Αν ανάψεις τσιγάρο όσο περιμένεις το λεωφορείο θα περάσει το λεωφορείο μόλις το ανάψεις.
Αν ανάψεις τσιγάρο για να έρθει το λεωφορείο θα κάνεις όλο το πακέτο μέχρι να έρθει.
Αν ανάψεις τσιγάρο όσο περιμένεις το λεωφορείο θα περάσει το λεωφορείο μόλις το ανάψεις.
Αν ανάψεις τσιγάρο για να έρθει το λεωφορείο θα κάνεις όλο το πακέτο μέχρι να έρθει.
Τερμάτισε η κωλοφαρδία τους
Τα κοράκια έπαιξαν Ξάνθη...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μην ανησυχείτε παιδιά...
όσο παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πρόβλημα... κάποτε θα του γυρίσει την πλάτη και η τύχη θέμα χρόνου είναι !!
Υ.Γ προσωπικά χαίρομαι που μένει ο Αναστασίου...
όσο παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πρόβλημα... κάποτε θα του γυρίσει την πλάτη και η τύχη θέμα χρόνου είναι !!
Υ.Γ προσωπικά χαίρομαι που μένει ο Αναστασίου...
πλακα κανεις ε?pilotos έγραψε:Τερμάτισε η κωλοφαρδία τους
μαρς πεναλντυ υπερ της ξανθης ΠΡΙΝ το 0-1 καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος
εμας με τη ξανθη (το χουμε χιλιοπει και το ξαναλεω) το πνιξε το πεναλντακι μας, όπως και με τα γιαννενα αμεσως μετα το γκολ που φαγαμε
αυτοι με τα ετσι και τα λλιως προχωρανε
ας ονειρευομαστε εμεις,....
Για μένα δεν ήταν, τί να κάνουμε τώρα; το εκβίασε για να το πάρει.
Φυσικά και δε θα κάτσω να ασχοληθώ, σε ποιες φάσεις ευνόησε ο βοσκός την χαμούρα την γαυροξανθη .
Σημασία έχει ότι οι κωλόφαρδοι οι βαζελοι κερδίζουν, χωρίς να παίζουν τίποτα και μας, μας βγαίνει ο πάτος..
Για τα 2 τα δικά μας ναι συμφωνώ, τα έχουμε πει 100 φορές εμείς, η ΠΑΕ, δεν ξέρω τι κάνει...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Φυσικά και δε θα κάτσω να ασχοληθώ, σε ποιες φάσεις ευνόησε ο βοσκός την χαμούρα την γαυροξανθη .
Σημασία έχει ότι οι κωλόφαρδοι οι βαζελοι κερδίζουν, χωρίς να παίζουν τίποτα και μας, μας βγαίνει ο πάτος..
Για τα 2 τα δικά μας ναι συμφωνώ, τα έχουμε πει 100 φορές εμείς, η ΠΑΕ, δεν ξέρω τι κάνει...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Αυτοι και η ΑΕΚ συνήθως παίρνουν κατι τετοια ματς κρύα τελειως
-
τσιριγώτης
Εγώ απορώ πώς φάγαμε τριάρα από τα Γιάννενα. Μόνο εμάς κερδίσανε
Κέρδισαν και τον Ατρόμητο στα Γιάννενα και είχαν και δυο ματς εκτός σε ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και γαύρο στο Καραισκάκη.
Το ΠΟΚ κερδίζει συνέχεια, γι'αυτό το σημερινό παιγνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είναι να μείνουμε στους στόχους.
- VictorAK47
Η Μπάγερν 5-1 τη Μπορούσια. Αλλιώς τα περίμενα τα πράγματα
.