Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Μαλλον δεν καταφεραν να κλεισουν τον Ροντριγκεζ και απλα μας λενε οτι ειναι ατακτος... 

- Μπαρκαρούτσος
Περιπτερος έγραψε:Αιντε Ζήση ξύπνα που θέλεις να φέρεις εξτρέμ πιο αργό από εσένα για να μην λένε ότι ήσουν ο πιο αργός επιθετικός που έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

- ΑποστόληςΑ
- denyparxeisalio
Ακριβώς αυτό. Έβλεπα ειδήσεις στο mega(μετά από πολλά χρόνια παραδέχομαι αλλά ήθελα να δω τα μούτρα τους με αριστερή κυβέρνησηilovegame27 έγραψε:Πάντως μεγάλη προπαγάνδα οι Αθηναίοι!Το Mega έλεγε ότι ΠΑΟΚ απέκτησε τον 35αρη Costa !Θέλουν να μειώσουν το μέγεθος της μεταγραφής ενώ γράφανε διθυράμβους όταν ενδιαφερόταν ο κωλόγαυρος για τον παίχτη!
Επίσης όταν απέκτησε τον 35αρη Ταυλαρίδη ο βάζελος λέγανε για μεγάλη μεταγραφή!Μας δουλεύουν!
Πάντως αν απόκτήσεις Πατρίτσιο η Σουλειμανι έχεις κάνει 3 φοβερές μεταγραφές δεδομένου ότι τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να πάρεις ποιοτικές μεταγραφές!

ουστ κωλοαθηναίοι
- paokovios1974
αποστολη σου ειπε οτι εκλεισε ομως?ΑποστόληςΑ έγραψε:Τίποτις πέραν αυτού. Θα επικοινωνήσω πάλι με τον φίλο μου αύριο το πρωί.joshua έγραψε:Ο στοπερ (κοστα) και το 8ρι καλο ειναι να εχουν εμπειρια και τακτικη παιδεια αλλα ο εξτρεμ μια χαρα μουρλοκομειο μπορει να ειναι το θελει και η θεση,ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΧΤΕΣ.
Υ.Γ Αποστολη στειλε μνμ ρε τι ξερεις;;;
- Περιπτερος
Εάν φέρουν Μαυρία να μας δίνουν κατά την είσοδο στο γήπεδο και ειδικά γυαλιά για να μην πονάνε τα μάτια μας.
Επίσης να βάλουν στα καθίσματα κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια για να κοιμόμαστε πιο άνετα.
Ρε είμαστε καλά ... Μαυρία ?
Για δανεικό στην Βέροια πιστεύω πως θα τον προορίζουν.
Φέρε τον Αργεντίνο να πετάμε μέσα στο γήπεδο δραμαμίνεεες για τους αμυντικούς.
ΑΓΓΕΛΕ κάνε παρέμβαση και φέρε τον πιτσιρικά από την Αργεντινή.
Δηλαδή αυτόν ποιός θα τον σταματήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ?
3 ενέργειες θα κάνει και θα μπαίνουν 4 γκολ (το 4ο αυτογκόλ από την ζαλάδα)
Κουδοχατζηπαναγάκος είναι το παιδί.
Στα χέρια σου θα γίνει μάγος.
Πάρε την πρόκληση Αγγελε και ζήτα τον μικρό.
Επίσης να βάλουν στα καθίσματα κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια για να κοιμόμαστε πιο άνετα.
Ρε είμαστε καλά ... Μαυρία ?
Για δανεικό στην Βέροια πιστεύω πως θα τον προορίζουν.
Φέρε τον Αργεντίνο να πετάμε μέσα στο γήπεδο δραμαμίνεεες για τους αμυντικούς.
ΑΓΓΕΛΕ κάνε παρέμβαση και φέρε τον πιτσιρικά από την Αργεντινή.
Δηλαδή αυτόν ποιός θα τον σταματήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ?
3 ενέργειες θα κάνει και θα μπαίνουν 4 γκολ (το 4ο αυτογκόλ από την ζαλάδα)
Κουδοχατζηπαναγάκος είναι το παιδί.
Στα χέρια σου θα γίνει μάγος.
Πάρε την πρόκληση Αγγελε και ζήτα τον μικρό.
ενα δακρυ κυλησε.. μαλαδενης σαλπι-νιατο ανδραλας φουτσινι.. ρολφ φρινγκερ... νταξει τι αλλο να θελει κανεις..sourmenetes έγραψε:Μπαααμμμμμμμμμ.............
Δειτε το βιντεο μετα το 0:33
[youtube]RFBqUVmA9ss[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

καπου πηρε το ματι μ οτι ο ολυμπιακος παει για "τρυπημα" με Μπεν..

Ρε παρτε το μουρλοκομειο το κασανο και αν δεν παρει χρυσο παπουτσι σε μιση σεζον να μι με λενε mitel εμενα.μικρο δεν θελετε,στα σιγουρα πατε,παρτε τον τρελο να τους ζευγαρωσουμε..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Το τηλεφώνημα που δέχθηκα, γύρω στις 15:00 έλεγε ότι κλείσαμε τον 24χρονο. Δεν ξέρω όμως την πηγή του φίλου μου και μπορεί αυτός που τον πληροφόρησε να εννοούσε ότι απλώς μας ενδιαφέρει. . Εγώ πάντως μ' αυτή την εντύπωση έμεινα γι' αυτό και δεν έγραψα τίποτε τότε.
Υπομονή. Αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.
- denyparxeisalio
Ε καλά κάναμε τόσο υπομονή στην μία μέρα θα κολήσουμε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Το τηλεφώνημα που δέχθηκα, γύρω στις 15:00 έλεγε ότι κλείσαμε τον 24χρονο. Δεν ξέρω όμως την πηγή του φίλου μου και μπορεί αυτός που τον πληροφόρησε να εννοούσε ότι απλώς μας ενδιαφέρει. . Εγώ πάντως μ' αυτή την εντύπωση έμεινα γι' αυτό και δεν έγραψα τίποτε τότε.

Εγώ κόντεψα να κοιμηθώ από αυτό το βιντεάκι (είμαι και με ίωση στο κρεββάτι - ότι πρέπει). Αν αυτά είναι τα highlights ποια θα είναι η πραγματικότητα? Higlights από το 2013. Ο παίκτης μετά το 2012 είναι κάθε χρονία και χειρότερος. Γενικά εγώ είμαι ρεαλιστής και κοιτώ τα νούμερα πολύ. Ο ΠΑΟΚ και ο Άγγελος θέλουν ουσία, το ίδιο και το Τσουλου. Προτιμώ αν είναι να μην έρθει το πουλέν μου Lazovic, Rybus και ο ελεύθερος Αργεντίνος Tabarane που δεν έχει καμία σχέση με τούτον. Ο Tabarane ήταν σε όλες τις χρονιές του βασικός με πολύ καλά στατς και σταθερά ανοδική πορεία! Για μένα αυτό είναι το σημαντικό. όταν ένας νέςο παίκτης έχει μπει σε πορεία παρακμής βλέπε buonanotte, Robinho, Neri Castijio (πριν 5 χρόνια), πληρώνεις ακριβά ένα ταλέντο που σβήνει. Τον Αργεντίνο του φουσκώσαν τα μυαλά ότι θα γίνει ο αντικατάστάτης του Νεϊμάρ. Γενικά δε θυμάμαι ποτέ να πιάνει το: ο νέος Πελέ, ο νέος Μέσι, ο Έλληνας Μέσι, ο νέος Μαραντόνα, Νάνι ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο κ.ο.κ. Ο παίκτης πρέπει να χτίζει σιγά σιγά με την αξία του.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ασε τις assist,απο αυτο το βιντεο φαινεται πως ο παικτης εχει τακτικη γνωση.Απλα δειτε οταν σπαει την μπαλα στο μπακ που ανεβαινει,τι κινησεις κανει και μπαινει κατευθειαν στην περιοχη.Επισης κατεβαινει πολυ χαμηλα,σχεδον στην δικη του μεγαλη περιοχη για να παρει την μπαλα.Επισης καλυπτει καλα τον μπακ οταν ξεκινανε απ αυτον οι επιθετικες προσπαθειες.Επισης ειναι ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ και οχι βραζιλιανος,οποτε καταλαβαινεις οτι σιγουρα ειναι πιο πειθαρχημενος.Δεν ξερω αν ειναι οντως μεταγραφικος στοχος και αν εχει απασχολησει το τεχνικο επιτελειο μας,αλλα ο παικτης φαινεται οτι εχει ολα τα φοντα για να παει μπροστα.Εγω απ'αυτα που βλεπω με εχει εντυπωσιασει σε μεγαλο βαθμοpaokovios1974 έγραψε:Σερα χαβα κανω μην με παρεξηγεις.
Στο θεμα μας παρτε βιντεακι με το τον Ροντριγκεζ σε ρολο ασισταδορου.
[youtube]4Dxmj36YYGs&x[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 28 Ιαν 2015, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Περιπτερος
Προτάθηκε, εξετάζεται, αλλά ... (γράφει ο Κολκας)
Τι "αλλά" ρε Κόλκα ? Αλάτια και πιπέρια.
Μια μεταγραφή οι άρρωστοι του όμορφου ποδοσφαίρου δεν την αξίζουν ?
Μια μεταγραφή για το φιλοθεάμον κοινό των οπαδών.
Ασε που κάθε φορά που παίρνει την μπάλα, η Τούμπα θα μπιζάρει και οι αμυντικοί θα βγαίνουν άουτ μόνοι τους για να μην τρακάρουν τα γόνατά τους.
Εντάξει Ζήση, δεν υπήρξαν επιθετικοί καλύτεροι από εσένα και δημοσιογράφοι καλύτεροι από τον Κόλκα.
Φέρε τον παίκτη τώρα και θα αποσύρουμε την φανέλα σου.
Τι "αλλά" ρε Κόλκα ? Αλάτια και πιπέρια.
Μια μεταγραφή οι άρρωστοι του όμορφου ποδοσφαίρου δεν την αξίζουν ?
Μια μεταγραφή για το φιλοθεάμον κοινό των οπαδών.
Ασε που κάθε φορά που παίρνει την μπάλα, η Τούμπα θα μπιζάρει και οι αμυντικοί θα βγαίνουν άουτ μόνοι τους για να μην τρακάρουν τα γόνατά τους.
Εντάξει Ζήση, δεν υπήρξαν επιθετικοί καλύτεροι από εσένα και δημοσιογράφοι καλύτεροι από τον Κόλκα.
Φέρε τον παίκτη τώρα και θα αποσύρουμε την φανέλα σου.