Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
ούμπιντες και ναπολεόνι ελεύθεροι το καλοκαίρι
δε σε ανεβάζουν επίπεδο, αλλά δεν κλαις αν οι αντίπαλοι ακουμπήσουν τον μακ ή το φακούντο
τον ούμπιντες με 150.000 θεωρώ τον παίρνουμε και από τώρα
κλείνει πολλές τρύπες μεσοεπιθετικά και σου προσφέρει από το πρώτο λεπτό
δε σε ανεβάζουν επίπεδο, αλλά δεν κλαις αν οι αντίπαλοι ακουμπήσουν τον μακ ή το φακούντο
τον ούμπιντες με 150.000 θεωρώ τον παίρνουμε και από τώρα
κλείνει πολλές τρύπες μεσοεπιθετικά και σου προσφέρει από το πρώτο λεπτό
καταλαβετε ρε παιδια οτι ο ουσερο και να ερθει δεν θα ερθει για βασικος ο ΠΑΟΚ δεν ψαχνει 6αρι 8αρο10αρο ψαχνει
ο ΠΑΟΚ αυτες τις ωρες παλευει να κλεισει μεχρι αυριο το deal με γουεστ μπρομ στο τραπεζι υπαρχει ακομα και αγορα με 1,5 μ ωστοσο τα 2μ που ειναι το ταβανι του ΠΑΟΚ για ρητρα μαλλον θα το δεχθει η γουεστ μπρομ. ολα παιζουν
συμφωνα με πηγες μου ο ΠΑΟΚ εχει κανει τελεσιδικη προταση και δεν προκυται να μπει σε πληστηριασμο εκανε 2 προτασεις
1.αγορα με 1.500.000 και ποσοστο μεταπωλησης
2. 6μηνες δανεικος με ρητρα 2.000.000
συμφωνα με πηγες μου ο ΠΑΟΚ εχει κανει τελεσιδικη προταση και δεν προκυται να μπει σε πληστηριασμο εκανε 2 προτασεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoktzis την Πέμ 01 Ιαν 2015, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Άγιος Βασιλης θα μας φέρει το μπλάνκο και τον ουσερο
Και τα φώτα ίνσα και παμε για πρωτάθλημα λεμεεεεεεε
Και τα φώτα ίνσα και παμε για πρωτάθλημα λεμεεεεεεε
- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:το βραδυ θα ανακοινωθει παιχτης/
πρωτοχρονιατικο δωρο του ιβαν θα λενε.
το νιωθω, η καλυτερα, ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.,

- Ekatnetworkltd
Έχεις κάποιον μέσα από την ΠΑΕ;paoktzis έγραψε:ο ΠΑΟΚ αυτες τις ωρες παλευει να κλεισει μεχρι αυριο το deal με γουεστ μπρομ στο τραπεζι υπαρχει ακομα και αγορα με 1,5 μ ωστοσο τα 2μ που ειναι το ταβανι του ΠΑΟΚ για ρητρα μαλλον θα το δεχθει η γουεστ μπρομ. ολα παιζουν
θα εχετε σιγουρα παρατηρησει οτι οτι σας λεω εγω τωρα σας τα λενε οι αρδ μετα απο μια μερα. χθες σας ελεγα οτι ο νεος κοουτς δεν θα επειρεασει την φυγη του μπλανκο και σημερα καποιοι αρδ σας το εχουν ειδηση το ιδιο εγινε και χθες το πρωι που σας ειχαν ειδηση την διαφορα με γουεστ μπρομ
Αντε ρε paoktzis,γραψε μας το βραδυ οτι κλεινει ο Blanco,
κι ας επιβεβαιωθει το πρωι απο τους ΑΡΔ.
Χρονια πολλα με υγεια σε ολους,
και με αγωνιστικες επιτυχιες και τιτλους.
κι ας επιβεβαιωθει το πρωι απο τους ΑΡΔ.
Χρονια πολλα με υγεια σε ολους,
και με αγωνιστικες επιτυχιες και τιτλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Πέμ 01 Ιαν 2015, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστευεις οτι θα ερθει;paoktzis έγραψε:ο ΠΑΟΚ αυτες τις ωρες παλευει να κλεισει μεχρι αυριο το deal με γουεστ μπρομ στο τραπεζι υπαρχει ακομα και αγορα με 1,5 μ ωστοσο τα 2μ που ειναι το ταβανι του ΠΑΟΚ για ρητρα μαλλον θα το δεχθει η γουεστ μπρομ. ολα παιζουν
Ποσες πιθανοτητες;
- Μπαρκαρούτσος
paoktzis έγραψε:θα εχετε σιγουρα παρατηρησει οτι οτι σας λεω εγω τωρα σας τα λενε οι αρδ μετα απο μια μερα. χθες σας ελεγα οτι ο νεος κοουτς δεν θα επειρεασει την φυγη του μπλανκο και σημερα καποιοι αρδ σας το εχουν ειδηση το ιδιο εγινε και χθες το πρωι που σας ειχαν ειδηση την διαφορα με γουεστ μπρομ
Ή απλά σε πιστεύουν οι επισκέπτες μας και τα δημοσιεύουν, ενώ εσύ απλώς trollάρεις...

- ilovegame27
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παιδιά με υγεία για όλους και τις οικογένειες τους!
Τώρα για τα μεταγραφικά φοβερή λύση για την άμυνα είναι ο Ροντρίγκεζ αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτή!
Τώρα για τα μεταγραφικά φοβερή λύση για την άμυνα είναι ο Ροντρίγκεζ αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτή!
καλη χρονια μαγκες,με υγεια.μακαρι να κλεισουμε μπλανκο τρελο παιχτακι.ο ροντριγκεζ εξτρεμ δεν παιζει?

- Μπαρκαρούτσος
- efthimis_paok