Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Demir »

Ο μάνατζερ τους πάντως ειναι ο κουτσολιακος..δυσκολα να εχει σχέση μαζί του ..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Demir έγραψε:Ο μάνατζερ τους πάντως ειναι ο κουτσολιακος..δυσκολα να εχει σχέση μαζί του ..
ti εννοεις να εχει σχεση μαζι του?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

abg12d34 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:αλλη μια χαμένη χρονια
έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
αρμαγεδωνα εισαι.....θεος
Όχι Θεός. ΗΜΙ-θεος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα. Αρμαγεδώνα ΕΠΙΚΗ η ατάκα σου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Να ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Demir έγραψε:Να ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
ο φιλος μου εμενε γερμανια και βοηθησε στο να παει ο κυριακος γερμανια.DEΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΛΕΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Πέμ 19 Ιουν 2014, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

ace79grpaok έγραψε:Να σας πω και κάτιπου εμαθα απο φιλο μου απο την Κατερίνη που έχει σχέσεις με τον μάνατζερ του Κυριακού Παπαδόπουλου ?ο φορτουνης είναι κλεισμένος έχουν τον ίδιο μανατζερ και επίσης δεν υπάρχει θέμα Κυριακού Παπαδόπουλου όπως και οτι ο Μαλεζάς είμαι κλεισμενος απλα περενουν να κανει ο ΠΑΟΚ ενα μεταγραφικό μπαμ και μετα να τους ανακοινώσει .δεν πουλάω παπα μς ξέρετε τοσα χρόνια εμένα και ρο τι γράφω και αν λέω μαλακιες
Πω ρε φίλε, έδωσες τις μισές μεταγραφές μας για την περίοδο. Ετοιμάσου να τα δεις οσονούπω ως
"σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έχει η εφημερίδα μας"
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

angelheart έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Να σας πω και κάτιπου εμαθα απο φιλο μου απο την Κατερίνη που έχει σχέσεις με τον μάνατζερ του Κυριακού Παπαδόπουλου ?ο φορτουνης είναι κλεισμένος έχουν τον ίδιο μανατζερ και επίσης δεν υπάρχει θέμα Κυριακού Παπαδόπουλου όπως και οτι ο Μαλεζάς είμαι κλεισμενος απλα περενουν να κανει ο ΠΑΟΚ ενα μεταγραφικό μπαμ και μετα να τους ανακοινώσει .δεν πουλάω παπα μς ξέρετε τοσα χρόνια εμένα και ρο τι γράφω και αν λέω μαλακιες
Πω ρε φίλε, έδωσες τις μισές μεταγραφές μας για την περίοδο. Ετοιμάσου να τα δεις οσονούπω ως
"σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έχει η εφημερίδα μας"
ΡΕ αγγελοκαρδε με ξερεις για παπατζη?απλα αυτος που με το ειπε ΟΝΤΩΣ εχει ακρες με αυτους τους παικτες

Ρε συ μην αρπάζεσε. ΜΟΝΟ παπατζή δεν σε είπα. Ίσα ίσα. Επειδή ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ έγραψα αυτό που έγραψα.
Angelheart
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν λέω οτι πουλάς παπά ... Μακάρι να ισχύει... Καλά σε λίγο σίγουρα θα ανεβεί άρθρο...
"Κοντά σε φορτουνη ο ΠΑΟΚ...! "
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του @@ΠΑΟΚ ο φορτουνης εχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.... Τις πληροφορίες έδωσε ο μάνατζερ του σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του!!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Λοιπόν, ορισμένοι παρόλο που ο Σαββίδης ΔΥΟ χρόνια τώρα κάνει τα ίδια, πάλι τρώνε τον ΙΔΙΟ παπά.
Πάλι πρέπει να εξηγήσουμε ότι (επί Σαββίδη πάντα) οι μεταγραφές πάνε προς το τέλος ΠΑΝΤΑ, ανακοινώνονται πολλές μαζί ΠΑΝΤΑ και δεν είναι ΠΟΤΕ αυτές που γράφουν αυτοί που (και καλά) έχουν πληροφορίες ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μάλιστα. Με είπε ο φίλος μου που έχει το γνωστό τον manager του Κυριάκου, ο οποίος είναι ό ίδιος με τον manager του Φορτούνη, ότι ο παικταράς (ο δεύτερος) είναι κλεισμένος, όπως επίσης και ο Μαλεζάς, που δεν ξέρω αν έχει τον ίδιο manager αλλά ο manager των προηγουμένων το γνωρίζει καλά το θέμα, απλά δεν το ανακοινώνουμε τώρα γιατί η Εθνική δίνει ακόμη αγώνες και περιμένουμε το timing για να γίνει η έκρηξη bla bla bla
και η ζωή συνεχίζεται.
Αδελφέ δεν γνωρίζω πραγματικά αν είναι αλήθεια αυτά που λες, αλλά επειδή 5 χρόνια εδώ μέσα έχω ακούσει πολλά, επέτρεψέ μου να κρατάω κλειστή τη στρόφιγγα.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Απόστολε, αν θυμάσαι (είσαι και μεγάλος άνθρωπος :lol: :lol: :lol: ) εδώ μέσα πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο παιδί είχε πει τα ίδια περίπου για τον Νίνη. Και μάλιστα ΠΟΛΥ νωρίς.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάλιστα. Με είπε ο φίλος μου που έχει το γνωστό τον manager του Κυριάκου, ο οποίος είναι ό ίδιος με τον manager του Φορτούνη, ότι ο παικταράς (ο δεύτερος) είναι κλεισμένος, όπως επίσης και ο Μαλεζάς, που δεν ξέρω αν έχει τον ίδιο manager αλλά ο manager των προηγουμένων το γνωρίζει καλά το θέμα, απλά δεν το ανακοινώνουμε τώρα γιατί η Εθνική δίνει ακόμη αγώνες και περιμένουμε το timing για να γίνει η έκρηξη bla bla bla
και η ζωή συνεχίζεται.
Αδελφέ δεν γνωρίζω πραγματικά αν είναι αλήθεια αυτά που λες, αλλά επειδή 5 χρόνια εδώ μέσα έχω ακούσει πολλά, επέτρεψέ μου να κρατάω κλειστή τη στρόφιγγα.
αποστολη με ξερεις για παπατζη?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δεν ειπε και τιποτα καινουργιο ο ανθρωπος.Για Φορτουνη και Μαλεζα εχουμε διαβασει παντου.Ειδικα ο Μαλεζας ειναι με το τηλεφωνο στο χερι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν σε χαρακτήρισα αδελφέ, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Απλά αναφέρω ότι λόγω πολλών κληρικών που έχουμε ακούσει, έχω γίνει δύσπιστος και θέλω να με συμπαθάτε. Δεν έχει να κάνει με κανέναν προσωπικά, αλλά μόνο με μένα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Καποιος εδω μεσα ειχε πει για μαλεζα οτι εχει χοντρο προβλημα καπου στα ποδια..ξερουμε αν ισχυει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”