Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς, μια ομάδα που φέτος γλέντησε το γαύρο και εμάς από μία φορά και πήρε ισοπαλίες στα εκτός της.

Οι παίκτες τους μου δείχνουν οτι δεν κωλώνουν και έχουν ψυχολογία νικητή, αυτό που θέλουμε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

bane1980 έγραψε:Όπως λέει και ο ντέσπε δεν παγώνει η ζωή όσο αναζητάται ΤΔ ούτε εξαφανίζονται τα όποια πλάνα και στόχοι προϋπήρχαν.

Οι παίκτες που ακούγονται είναι για βάθος (Ίλιτς, Κοροβέσης) και επενδύσεις (Χαρίσης, Αθανασιάδης), για το οποίο προφανώς θα κοιτάξεις στη γειτονιά σου, και το οποίο προφανώς δεν θα αναλάβει ένας νεόκοπος ΤΔ.

Αυτός θα έρθει με τα χοντρά γκαφρά για να φέρει τους πρωτοκλασάτους.

Σιγά μην κάτσει ο ΤΔ να ξέρει πχ τον Κοροβέση και τον Γοδόυ και να τους προτείνει/εγκρίνει. Ούτε ο νέος προπονητής θα επιλέξει από την αρχή ένα ρόστερ 25+ παικτών. Θα βρει τους περισσότερους και θα βάλει την πινελιά του εκεί που θα γίνει η διαφορά.
Σεβαστή η άποψη σας και υπάρχει και μια δόση αλήθειας μέσα σ' αυτή αλλά θα μου επιτρέψετε μου να διαφωνήσω.
Αν ο ΤΔ είχε προσληφθεί σύμφωνα ακόμη και με το καθυστερημένο χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ (αρχές Μάη), θα μπορούσε να αποκτήσει πολύ εύκολα γνώμη για οποιονδήποτε παίκτη. Για μένα είναι πολύ κομβικό και θα το λέω συνέχεια: πρέπει ο ΤΔ να είναι ισχυρή προσωπικότητα και να αναλάβει τα ινία όλου του αγωνιστικού μαζί με τον προπονητή. Και όταν λέω όλου εννοώ όλου.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Ο Ilic δεν είναι τόσο κακός. Είναι η ιδανικότερη εναλλακτική για τον Παπαδόπουλο που θα φύγει.
Επιπλέον, είτε ο Βελλίδης είτε ο Αθανασιάδης θα έρθουν ως δεύτεροι, μιας και ο Ιτάνζ θα φύγει σίγουρα. Ούτε αυτοί είναι κακοί ως δεύτεροι, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το δεχτούν μιας και η διαφορά από τον Γλύκο δεν είναι και τόσο μεγάλη. Προτιμώ τον Βελλίδη γιατί είναι πραγματικά καλός τερματοφύλακας.

Άρα..
Φεύγουν, Ιτάνζ, Γιακουμής, Κατσικάς, Παπαγιαννόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος

Αναπληρώνονται οι δύο πρώτοι από έναν έμπειρο και σε καλή ηλικία τερματοφύλακα + έναν μικρό από τις ακαδημίες
Οι Κατσικάς-Παπαγιαννόπουλος, δημιουργούν την ανάγκη για δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν έμπειρο για βάσικο και έναν ανερχόμενο για το μέλλον.
Ο Τζαβέλλας, λογικά θα μείνει στην ομάδα και θα είναι αλλαγή του Ρατς.
Ο Τζανδάρης αντικαταστάθηκε από τον Χαρίση και ο Παπαδόπουλος από τον Ίλιτς.

Όλες οι κινήσεις είναι ξεκάθαρα για το βάθος και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Από'κει και πέρα, υπάρχει πολύς χρόνος για να αποκτηθεί :
ένα καλό χαφ για να πλαισιώσει το Νόμποα και τον Κάτσε, δύο εξτρέμ για πάγκο και ενδεκάδα και δύο κεντρικοί αμυντικοί επίσης για πάγκο και ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εμένα προχθές ο Ίλιτς δεν μου άρεσε πάντως...

για Αθανασιάδη έχω εξαιρετικότατα θετικότατη άποψη.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Απλα το θεμα ειναι οτι ολους αυτους τους βαφτιζουμε μπακ-απ και πιστευω οτι εκει κατα τον Ιουνιο-Ιουλιο θα διαβαζουμε οτι το ροστερ ειναι γεματο και δεν χρειαζεται αλλες μεταγραφες.

Θα ακουμε διαφορα οτι με Κοροβεση, Μακ εισαι μια χαρα στα εξτρεμ. Θα μας πετανε και καμια μπουρδα οτι ο και Ιλιτς παιζει εκει. Αμα γυρισει και ο Λουκας θα λενε οτι παμε για πρωταθλημα.

Δηλαδη ναι, αν αυτοι ειναι οντως για μπακ-απ, ας ερθουν με τα χιλια, αλλα αν ειναι του χρονου να κανουμε 20 παιχνιδια με τον Ιλιτς εξτρεμ και τον Κοροβεση αριστερο μπακ ξερω γω, παλι στα ιδια θα ειμαστε.

Επισης το ξαναλεω για αλλη μια φορα. Καλη κινηση ο Αθανασιαδης. Ταλαντουχος. Αλλα ο Γλυκος δεν ειναι για πρωτος σε εναν μεγαλο ΠΑΟΚ. Δεν εχω κατι με τον Γλυκο. Μια χαρα τερματοφυλακας ειναι. Αλλα δεν ειναι για το κατι παραπανω. Ο γαυρος 2 χρονια δεν ξεφτιλιστηκε στο Τσουλου λογω Ρομπερτο. Ενας πολυ καλος τερματας ειναι παρα πολυ σημαντικος.

Και στην τελικη αν ερθει τελικα ο τεχνικος διευθυντης, ποιους παιχτες θα χρειαζεται να φερει;
Ενα στοπερ, ενα δεκαρι και ενα εξτρεμ μου βγαινουν εμενα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:εμένα προχθές ο Ίλιτς δεν μου άρεσε πάντως...

για Αθανασιάδη έχω εξαιρετικότατα θετικότατη άποψη.
Εμενα χθες δεν θα με αρεσε ,να με αρεσε ο ιλιτς σε άλλα ματς θέλω να με αρέσει :):)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Demir έγραψε:Ο Ίλιτς ειναι παρά πολυ καλός παίκτης ... Θα βοηθήσει !! 2 κλάσεις πάνω απο 14!
Το μάρκα σλ λέει οτι κλείσαμε 2 παίκτες απο β εθνική , νεαρούς λογικά! Αύριο θα πει ποιους μάλλον!
Σε λιγο σεντερ μπακ θα παρουμε και θα λεμε ωραια... καλυτερος του 14 ειναι.
Φιλε για αντι παπ ερχεται, ο σαλπι εχει να παιξει φορ απο προπερσυ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

παοκαρα23 έγραψε:αν ηταν να επιλεξω καποιον απ τα Γιαννενα αυτος θα ταν ο Τσαβες.
γενικα απο Ελλαδα οι παικτες που κατα τη γνωμη μου θα αξιζε να ασχοληθει ο ΠΑΟΚ ειναι
ο Γουτας απο Ξανθη,ο Μασα,ο Κουρμπελης,ο Ρολε,ισως κι ο Μπαραλες απο Αστερα,
το δεξι μπακ του Παναιτωλικου(νομιζω Βαγιεχανο λεγεται),
ο Κειτα της Καλλονης,ο Μπεν κι ο Ντουμιτρου απο Βεροια,ο Μπουμαλ,ο Γιαννακοπουλος κι ο Χατζηησαιας(με επιφυλαξη) απο Πανιωνιο
ο Κονε απο Λεβαδειακο(αληθεια ξερει κανεις γιατι δεν παιζει τωρα τελευταια;).
Συμφωνώ για Γούτα, Κουρμπέλη, Μάσα και Μπαράλες. Οι δύο τελευταίοι εκτός των άλλων είναι και μαχητές. Ο Ρόλε έτσι κι αλλιώς δανεικός είναι, αλλά δεν με εντυπωσίασε κιόλας.
Μπεχαράνο ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, τίποτα το ιδιαίτερο.

Ο Κονέ δεν παίζει γιατί δεν ανανέωσε. Μπάλα ξέρει, για τα μυαλά του δεν είμαι σίγουρος.
zarathustra79 έγραψε:Δηλαδή έτσι όπως μας τα λένε, ο τεχνικός διευθυντής θα έρθει (με το αζημίωτο) για να επιλέξει τον προπονητή και τίποτα άλλο, καθώς έτσι όπως πάει το ρόστερ θα είναι κλεισμένο...

Πιο πιθανό μου φαίνεται να υπαρχουν κάποιες συζητήσεις, ίσως και προφορικές συμφωνίες του τύπου κρατάμε καπάρο μέχρι τέλος μαϊου για να εγκριθούν οι παίκτες και από τον νεο τεχνικό διευθυντή και το νέο προπονητή, παρά να είναι όλοι οι παίχτες που ακούγονται κλεισμένοι.
Ωραίος.
obanebane έγραψε: Mε το χερι στην καρδια,ο Τσουκαλας που τον διωξαμε για να φερουμε καλυτερο ποσο χειροτερος ειναι απο τον Γκολασα;
Κατα τη γνωμη μου η εικονα του αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη και ηλικιακα δε διαφερουν και πολυ.
Σύγκρινε τον Τσουκαλά της τελευταίας του χρονιάς στον ΠΑΟΚ με τον Γκολάσα, που είχαν και την ίδια ηλικία. Πολύ καλή εναλλακτική ο Σταύρος, αλλά σε κανένα ματς δεν πήρε φάση πάνω του, όπως ο Ισραηλινός στο Αρτέμιο Φράνκι (και όχι μόνο).
obanebane έγραψε:Τουλαχιστον ομως κινουμαστε σε σωστη βαση,ετσι νομιζω τουλαχιστον.
Στην τελικη μιλαμε για τρεις βασικους ποδοσφαιριστες μιας ομαδας που καθε χρονο εκπλησει ολους μας με την εικονα της και τα αποτελεσματα της.
Για τον Χαρίση συμφωνώ 100%, για τον Κοροβέση έχω πολλές επιφυλάξεις και για τον Ίλιτς ούτε κρύο ούτε ζέστη. Βέβαια το να πληρώνεις για να πάρεις 30χρονο παγκίτη ξένο στη θέση 30χρονου παγκίτη που ήδη έχεις, μου φαίνεται κάπως ανόητο.
Πολύ καλή κίνηση, αν αληθεύει και του Αθανασιάδη. Καλό ταλέντο, φαίνεται να δουλεύει, καλό παιδί, λίγα χρήματα, 100 φορές καλύτερη περίπτωση από Λόρια. Αλλά έτσι κλείνουμε στον άσο και θα προτιμούσα καλύτερο γκολκήπερ για πρώτο.
Mīngus έγραψε: Σεβαστή η άποψη σας και υπάρχει και μια δόση αλήθειας μέσα σ' αυτή αλλά θα μου επιτρέψετε μου να διαφωνήσω.
Αν ο ΤΔ είχε προσληφθεί σύμφωνα ακόμη και με το καθυστερημένο χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ (αρχές Μάη), θα μπορούσε να αποκτήσει πολύ εύκολα γνώμη για οποιονδήποτε παίκτη. Για μένα είναι πολύ κομβικό και θα το λέω συνέχεια: πρέπει ο ΤΔ να είναι ισχυρή προσωπικότητα και να αναλάβει τα ινία όλου του αγωνιστικού μαζί με τον προπονητή. Και όταν λέω όλου εννοώ όλου.
Σωστά όλα, αλλά περίμενε, δεν έφτασαν ακόμη οι «αρχές Μάη». Άλλωστε αρχές είναι και η Πρωτομαγιά, αλλά και η 10 Μαΐου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα κρατήσουμε τον Itandje που κάνει πολύ καλή χρονιά και θα έχουμε ακόμη: Γλύκο, Jacobo, Γιακουμή, Αθανασιάδη και Loria. Καλό μου ακούγεται. Εξτρέμ δεν πρόκειται να πάρουμε, λόγω υπεροπλίας στους τερματάδες.
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

ΑποστοληςΑ ο Λορια εκλεισε στον γαυρο 1ον ο χακομπο ειναι εκτος πλανων κ κοιταμε να τον ξεφορτωθουμε ο ιτανζ παιρνει το λουμπο. Αρα 3αδα το κοβω 2015-16 στην ομαδα μας Γλυκος, Βελλιδης Αθανασιαδης(πανθρακικου)

τωρα ενας φιλος που ειπε να κοιταξουμε παιχτες απο ελληνικο πρωταθλημα οπως ο κουρμπελης ο γουτας ο μαζζα ο ρολλε κ ο μπαραλες. ρε φιλε αν ζηταει ο πανοπουλος της ξανθη 1μυριο για τον γουτα γιατι να μην κοιταξουμε αλλου? η ο αστερας τριπολης για τον μαζα κανα χαρτι (1μυριο)?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο ΠΑΟΚ πρεπει να γεμισει το ροστερ με ποιοτικους παικτες που στην ελλαδα να κανουν διαφορα... τσαβεζ-ιλιτς-μασα -γοδοι-τεττει- ειναι τετοιοι.... μετα να παρει 3 τοπ επιλογες και να κανει μια ομαδα πληρεις με 5 αστερια(νομποα-κοστα-κλαους +2 νεους )και 15 καλους -ποιοτικους παικτες κ αλλα 3-4 παιδια απο κ20
φετος ειχαμε 10 ρολιστες +10 παιδια απο κ20
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ τον Itandje τον θέλω. Όσο έπαιξε και σταθερότητα είχε και αξιοπιστία.
Τον Jacobo δεν τον θέλω, αλλά δεν βλέπω πώς μπορώ να τον ξεφορτωθώ, στην πλάτη κάποιας άλλης ομάδας που θα πιαστεί κορόιδο. Μάλλον θα τον πληρώσουμε και του χρόνου.
Τον Giorgi Loria επισήμως δεν τον έχει κλείσει κανείς. Λείπει στη Γεωργία και δεν έχει υπογράψει τίποτε. Βέβαια, έχει γραφεί από κάποια sites (sport24) ότι τον έχει κλείσει ο Ολυμπιακός, μαζί με Ben (Βέροια), Martinez (Παναιτωλικός), Κατσικά, Τζανδάρη και Γιαννιώτα (Αστέρας), o οποίος είναι κοντά στο να κλείσει τους: Γούτα (Ξάνθη), Κουρμπέλη (Αστέρας) και Κεϊτά (ΑΕΛ Καλλονή) συν ότι θα επανέλθουν και οι Ολαϊτάν και Πουλίδο.
Μακάρι πάντως να μην πάρουμε τον Γεωργιανό. Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι νέος και φέρελπις και έχει μπροστά του καμιά 15αριά χρόνια καλών εμφανίσεων.
Θα ήθελα τον Abdul Aziz Tetteh, αυτό το 25χρονο εργαλείο από τη Γκάνα, αλλά διαβάζω ότι του έχει κάνει προσφορά η lech poznan.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ως προς τον τερματά, θα ήθελα τα συμβόλαια των Χακόμπο-Ιτάνζ-Γλύκου να πάνε αθροιστικά για έναν καλό, πχ Κούρτσι (έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Σαβίνι)
Για δεύτερο τερματά θέλω τον Μελισσά που είναι νέος και η σωματοδομή του θυμίζει Χαντάνοβιτς (Ίντερ)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι τερμάρη απο τη Ρόμα!!! αν σκεφτεί κανείς ότι πρώτος είναι η κουνέλα ο ντε σανκτις, δεύτερος η κουνελάρα ο στορπουνσκι (κάπως έτσι τελοσπάντων! :mrgreen: ), φαντάσου τι θα γίνεται με Κούρτσι... :roll:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αντε, με την ευκαιρία ας κάνουμε μια γρήγορη παράθεση μερικών τερμάρηδων που μένουν ελέυθεροι το καλοκαίρι αυτό ή είναι για να φεύγουν απο τις ομάδες τους..:

ΔΥΣΚΟΛΑ:
http://www.transfermarkt.co.uk/sergio-r ... eler/30690
http://www.transfermarkt.co.uk/przemysl ... eler/33210
http://www.transfermarkt.co.uk/maarten- ... ieler/4311

ΕΦΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:
http://www.transfermarkt.co.uk/esteban/ ... ler/128502
http://www.transfermarkt.co.uk/oleksand ... eler/19619 ***
http://www.transfermarkt.co.uk/itumelen ... eler/39616 ***

με αστεράκι τα εφικτά πουλέν. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”