Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Χωρικός έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Αντε 210 με αυτην κσι πιανω μητροπολίτη, με1000+ οικουμενικος πατριαρχης? Φερε λαριβει να παστελωνει μετα απο ασιστ μαρτινς να δουμε λιγο μπαλιτσα
αυτό το : να δούμε λίγο μπαλίτσα , με προβλημάτισε...
Δεν είσαι ο Αλέφαντος , έτσι; :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Όχι ρε συ πλάκα με κανεις?βλέπω το παιχνιδι ,η ομάδα φωνάζει όχι φωνάζει ,τσιρηζει οτι θέλει τον Μαρτίνς απο τώρα και ενα βάρβαρο σεντερ φορι ,έλεος με τους αμπαλους σαλπιδοξηπνητηριδες
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
lazarosptolemaida4

Δημοσίευση από lazarosptolemaida4 »

ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Barberis1926 έγραψε:1ον κανετε καποιοι λες και θα σας παρουν την ειδηση μεσα απο τα χερια και θα χασετε το μεροκαματο.
Δε γινεται για αυτο αδελφε.Μακαρι να ξερεις κατι και να βγει.Το ζητημα ειναι οτι εδω μπαινει πολυς κοσμος δημιουργουν ετσι εντυπωσεις στον κοσμο "α θα παρουμε τον ετσι τον αλλιως"και μετα αν δεν βγει η μεταγραφη πεφτει κραξιμο

2ον τα ποσα ποστα εχει κανει ο καθενας δεν νομιζω να ανταποκρινεται με την αληθεια του καθενος!τοσα και τοσα μελη καθημερινα αραδιαζουν τις παπαριες τους και πειραξα εγω που οπως λετε ειπα και εγω την δικη μου παπαρια.ωραιοι ειστε!!!
Για τις μεταγραφες αν προσεξεις παντα υπαρχει αυτο το μετρο-ασχετα αν γινεται και χαβαλες και το γουσταρουμε-ωστε να κρατιεται ενα επιπεδο.

3ον εχετε μια ταση να απαξιωνετε καινουρια/μη ενεργα μελη για το καθε τι που θα πουν!ο καθενας εχει την αποψη του!ολοι μας ειμαστε παοκ και καμια διαφορα δεν εχουμε!χαλαρωστε λοιπον και ας κουβεντιασουμε σαν μια μεγαλη παρεα.

Τελος θελω να πω πως δεν μπηκα εδω να ποσταρω κατι απλα για να αναστατωσω το φορουμ!μοιραζομαι μαζι σας τυχον πληροφοριες τις οποιες δεν μπορω να γνωριζω ποσο αληθινες ειναι!δεν ειμαι δημοσιογραφος ουτε σε δικο μου μπλοκ γραφω για να ψαρευω κλικ!
Δεν απαξιωνεται κανεις ειτε ειναι νεος ειτε παλιος.Κανουμε προσπαθεια να φερομαστε σε ολους ισαξια.Ουτε μηχανες ειμαστε ουτε το κανουμε για κανενα οφελος.Επειδη γουσταρουμε να κραταμε ενα forum σε καλο επιπεδο το κανουμε.
*************κανεις δεν εκλεισε ακομα-ο μαρικα ακομα πιο κοντα ομως σημερα ολη μερα υπαρχει συνεχεις επικοινωνια με τον μανατζερ!ειδωμεν!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Barberis1926 έγραψε:σορρυ για τα κεφαλαια μαγκες!οσο για την πηγη μου ειναι καποιος ανθρωπος μεσα στην ομαδα αλλα δεν θελω να τον εκθεσω!ας κανουμε λιγο υπομονη απο αυριο θα ξεκαθαρισει το τοπιο!ο προπονητης θελει τον φορ μεχρι τις 16-17 του μηνα!ενας απο αυτους θα κλεισει να ξερετε αλλα ακομα κυνηγανε την περιπτωση marica!επισης συζητανε κ με εναν πορτογαλο αρ.εξτρεμ ακομα το ονομα δεν εχει διαρευσει ισως για το καλοκαιρι αλλα αν μπορεσουν και τωρα!ο χακομπο και ισως ολισε τελειωνουν!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Γλυκος
κιτσιου-κατσουρ-βιτορ-τζαβελας
μαντουρο-μεταγραφη
λουκας-μααρτενς-μεταγραφη
μαρικα?

μ'αυτην την 11αδα(κ αν οι 2 "μεταγραφες" ειναι επιπεδου) τοτε αδυνατο ν πιστεψω οτι δεν θα δουμε μπαλαρα απο φλεβαρη κ κ μετα.. ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Barberis1926 έγραψε:1ον κανετε καποιοι λες και θα σας παρουν την ειδηση μεσα απο τα χερια και θα χασετε το μεροκαματο.

2ον τα ποσα ποστα εχει κανει ο καθενας δεν νομιζω να ανταποκρινεται με την αληθεια του καθενος!τοσα και τοσα μελη καθημερινα αραδιαζουν τις παπαριες τους και πειραξα εγω που οπως λετε ειπα και εγω την δικη μου παπαρια.ωραιοι ειστε!!!

3ον εχετε μια ταση να απαξιωνετε καινουρια/μη ενεργα μελη για το καθε τι που θα πουν!ο καθενας εχει την αποψη του!ολοι μας ειμαστε παοκ και καμια διαφορα δεν εχουμε!χαλαρωστε λοιπον και ας κουβεντιασουμε σαν μια μεγαλη παρεα.

Τελος θελω να πω πως δεν μπηκα εδω να ποσταρω κατι απλα για να αναστατωσω το φορουμ!μοιραζομαι μαζι σας τυχον πληροφοριες τις οποιες δεν μπορω να γνωριζω ποσο αληθινες ειναι!δεν ειμαι δημοσιογραφος ουτε σε δικο μου μπλοκ γραφω για να ψαρευω κλικ!

*************κανεις δεν εκλεισε ακομα-ο μαρικα ακομα πιο κοντα ομως σημερα ολη μερα υπαρχει συνεχεις επικοινωνια με τον μανατζερ!ειδωμεν!
Κραζεις τα μελη για "παπαριες που αραδιαζουν" ενω εσυ ανακοινωνεις συμφωνιες με παικτες τις οποιες μετα λες οτι δεν μπορεις να γνωριζεις ποσο αληθινες ειναι. Καλα λες, ολοι "παοκ" ειμαστε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σεντερ φορ χτες
ο σαλπι πλεον ΔΕΝ
ο κλαους παραειναι πεσμενος
τον τσεχο τον εδιωξαν
παρτε ενα φονια να δουμε και λιγο μπαλα
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Καλα ειναι δυνατον να σκεφτονται αν θα δωσουν 200 χιλιαρικα παραπανω για να ειναι εδω απο τωρα ο Μαρτενς , οταν τα οφελη ειναι πολλαπλασια;
Και θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις το κυπελο με αυτον τον παικτη και αρα να περασεις κατευθειαν στους ομιλους και να παρεις 5 εκ , αλλα και 6 επιπλεον μηνες παρουσιας του στην ομαδα απο τωρα , θα δεσουν περισσοτερο την ομαδα οταν τον Αυγουστο θα δινει αλλο ενα καθοριστικο ματς για την εισοδο στους ομιλους .
Δεν λεω 200χιλ ειναι σημαντικο ποσο αλλα υποτιθεται οτι θες να κανεις ομαδα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μααρτενς ΤΩΡΑ λεμε να ουμε και ξερω γω ξερω γω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Στεφενς το ειπε φανερά τον θελει τωρα θα προσφερει άμεσα πολλα, δυο βουκιτς έναν 35 και έναν 28αρη θα έχουμε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μεγαλη παικτουρα αυτος ο Μπακακης του παναιτωλικου, γερα πνευμονια, φτερωτα ποδια, τριπλαδορος μια κλαση τουλαχιστον καλυτερος απο τα δικα μας τα γατακια...
αντι να τον παρουνε οι δικιι μας κοιτανε παρωχημενους δανεικους
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξερω γιατι αλλα εγω τον πιστευω τον φιλο τον μπαρμπερη,επισης συμφωνω με τον 87αρη.
Κακως τη πεσατε και ειρωνευοσαστε το παλικαρι δεν εχει κανενα κερδος και οι εξηγησεις που εδωσε νομιζω οτι ειναι ικανοποιητικες.
Κατι μου λεει οτι το καλοκαιρι θα τον ψαχνετε για να μαθετε νεα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχει παει γαβρο μαλλον και ο μπικει καλος ασχετως του γκολ

για μαρικα η ενσταση μου ειναι ηταν λευτερος το καλοκαιρι τωρα γιατι να δωσουμε και λεφτα?

τεσπα,,,οτι οι φορ μας δεν την παλευουν ειναι δεδομενο εδω και καιρο..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

MANIAKOS έγραψε:εχει παει γαβρο μαλλον και ο μπικει καλος ασχετως του γκολ

για μαρικα η ενσταση μου ειναι ηταν λευτερος το καλοκαιρι τωρα γιατι να δωσουμε και λεφτα?

τεσπα,,,οτι οι φορ μας δεν την παλευουν ειναι δεδομενο εδω και καιρο..
Επειδή το έψαξα λιγάκι για τον μαρικα... Το καλοκαιρι ζητούσε συμβόλαια 2.000.000 καθαρά.. Κ ενώ τν ήθελαν αρκετές ομάδες από Γερμανία κ Αγγλία δεν τα έβρισκαν στα λεφτά κ κατέληξε να παει λογικά σχεδόν τζάμπα στην χεταφε στις 27 Σεπτεμβρίου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”