Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από angelheart »

Μιλάει ο Joshua για επικοινωνιακή ήττα. Το άλλο παιδί πιο πάνω λέει οτι θα πάρουμε από το χαμηλό ράφι. Πιο πίσω σίγουρα κάποιος άλλος θα λέει κάτι αντίστοιχο.

Σκεφτήκατε ποτέ ΓΙΑΤΙ κάποιος ποδοσφαιριστής (δεν) έρχεται στον ΠΑΟΚ ;

Πάρτε τον Λάζοβιτς παράδειγμα. Εκεί όχι μόνο δεν παίζει αλλά του έδειξαν με τον πιο άγαρμπο τρόπο ότι δεν τον υπολογίζουν. Του κάνουμε πρόταση εμείς και κανένας άλλος. Ποια Ροστόφ τώρα. Μέχρι πριν κανά τρίμηνο μαλώνανε με τον Σαββίδη για 250.000€ και τους πήγε στα δικαστήρια. Παίρνει τα τηλέφωνά του (του φούστη ΚΑΠΟΙΟΝ θα ξέρει δεν μπορεί). Του λένε για Ιβαν, οτι τα λεφτά του δεν τα χάνει με τίποτα, τέσπα του τα λένε όλα. Ότι δλδ είπε, πάνω κάτω ο Κροάτης οτι του είπανε. Του δίνει και η Ζενιτ το μισό συμβόλαιο (όσο διαβάσαμε φυσικά, γιατί μπροστά ΔΕΝ ήμασταν όταν τα λεγανε). Η ΟΥΣΙΑ πάντως είναι οτι λεφτά δεν θα έχανε. Και όμως πάει στο Ροστοφ. Ούτε καν για 6 μήνες δανεικός και βλέπουμε δεν ήρθε όπως ο Κροάτης.

ΚΑΝΕΝΑΣ πια δεν προβληματίστηκε για αυτό ; σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ;
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Το θέμα είναι ότι ο Lazovic δεν έκλεισε ακόμα στη Ροστοφ. Το ότι βγήκε από τους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι απαξιωνόμαστε σαν ομάδα. Ξεκολλάτε! Υπάρχουν πολλές συνθήκες για να έρθει ένας παίκτης να παίξει σε μία άλλη χώρα. Μπορεί να θέλει να παραμείνει στη Ρωσία κ.λ.π.

Το πρόβλημα είναι ότι όσο μειώνονται οι μέρες είτε θα πάρεις κάτι καλό σε ακόμα καλύτερη τιμή είτε θα μείνεις εκτεθημένος χωρίς παίκτη. Οι επιλογές είναι λίγες και έχουμε επικεντρωθεί όλοι στον Vieirinha που είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση γιατί ενώ θέλουν όλοι χρειάζεται οικονομική υπέρβαση από μέρους μας και στον Lucas που η Karpaty ζητάει αρκετά χρήματα με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει αρνηθεί ήδη την ανανέωση του συμβολαίου του. Εγώ περιμένω να δω και την τρίτη περίπτωση που έχουν στα υπόψιν για να κρίνω τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Γνώμη μου είναι πάντως ότι ο Σίφα, όπως είναι το παρατσούκλι του, θα κάνει περίπατο στην Ελλάδα!!!
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

To θεμα ειναι η τριτη επιλογη να μην ειναι κανενα παλτο τυπου σεκου σισσε που ακουγεται η κανενας τυχαρπαστος βραζιλιανος. Ασχετα με την δυσκολια να φερεις παιχτες, εφοσον σαν διοικηση βγαζειςπρος τα εξω αυτα τα ονοματα, αμα παρεις καποιον στα χαρτια εστς χειροτερο ναι ειναι εποικοινωνιακη ηττα
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

angelheart έγραψε:Μιλάει ο Joshua για επικοινωνιακή ήττα. Το άλλο παιδί πιο πάνω λέει οτι θα πάρουμε από το χαμηλό ράφι. Πιο πίσω σίγουρα κάποιος άλλος θα λέει κάτι αντίστοιχο.

Ενδεχομένως γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα θεωρείται από τα πιο απαξιωμένα στο εξωτερικό, οπότε δεν δίνει υπεραξία σε παίκτη που θέλει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να κάνει πασαρέλα στην Ευρώπη ώστε να πλασάρει τον εαυτό του καλύτερα στην υπάρχουσα ή εν δυνάμει μελλοντική ομάδα του. Να έρθει να κάνει τι; να πει μετά οτι έπαιξε με την Καλλιθέα και στο χωράφι των Ιωαννίνων ή με το μεγαθήριο την Κέρκυρα; σε ένα πρωτάθλημα που θεωρείται κάργα διεφθαρμένο.

Και, ναι, και εγώ πιστεύω οτι θα είναι επικοινωνιακή ήττα και χοντρή μάλιστα. Μυρώνονται όλοι για Λούκας, Λάζοβιτς, μικρό και θα τους κάτσει κανάς Σισέ ντεμέκ και (έστω και αδίκως) θα ξενερώσουν όλοι. Δίκαια, άδικα, δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι θα ξενερώσουν. Μην χοντραίνεις επικοινωνιακά το παιχνίδι εάν δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Μέχρι τώρα χτυπάμε παιχταράδες και τρώμε μόνο "όχι". Άντε του Σίλντε να είναι το μόνο αντίβαρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Σάβ 12 Ιαν 2013, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Συμφωνώ. Για αυτό θα ήταν ασφαλέστερη επιλογή να πάμε σε απόκτηση δύο ακραίων. Ενός ισχυρού ονόματος και ενός που θα μπορούσε να είναι καλή εναλλακτική. Αφού δεν έκατσε ο Ολαιτάν ας πάμε για Μπαρκάν!!! Από τον Γάλλο καλύτερος θα είναι όπως και να έχει! (Δεν τον μπορώ με τίποτα!)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Δλδ Φιορεντίνος αν κατάλαβα καλά ναι μεν συμφωνείς οτι
Μέχρι τώρα χτυπάμε παιχταράδες και τρώμε μόνο "όχι". Άντε του Σίλντε να είναι το μόνο αντίβαρο.
αλλά όμως
θα ήταν ασφαλέστερη επιλογή να πάμε σε απόκτηση δύο ακραίων. Ενός ισχυρού ονόματος και ενός που θα μπορούσε να είναι καλή εναλλακτική.
Πως θα έρθει αυτό το ισχυρό όνομα ρε παιδιά όταν όπως εσείς λέτε (εγώ δεν το είπα αυτή τη φορά) οτι τρώμε μόνο όχι από τέτοια ;

Τέσπα εγώ άλλο πράγμα εννοούσα. Λέω λοιπόν οτι όπως ακριβώς εμείς "παίζουμε" 3 παίκτες (σύμφωνα με τα media πάντα) για να πάρουμε έναν ή ενδεχομένως δυο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παίζουν και οι παίκτες σε πολλά ταμπλό. Και όπως εμείς έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις, το ίδιο και αυτοί.
Εμένα λοιπόν δεν θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εντύπωση αν κάποιος σαν τον Λάζοβιτς έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι με ομάδα της αρεσκείας του και έπαιζε με μας για να ανεβάσει το κασέ του.

Επικοινωνιακή ήττα θα ήταν αν δεν έρχονταν σε μας και πήγαινε σε καμιά Ραπίντ Βιέννης και τα ρέστα. Πράγμα που θα σήμαινε οτι δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Αν το καλοκαίρι πάει σε καλή ομάδα (αφού τώρα κατά τα φαινόμενα δεν το κουνάει από κει) τότε γιατί είναι ήττα ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η επικοινωνιακη ηττα δεν εχει να κανει με προσωπα,υπαρχουν 100 λογοι για να κανει η οχι μια επιλογη ενας ποδοσφαιριστης,απο το να μην γουσταρει να ερθει στην ελλαδα μεχρι και να μην υπηρξε προταση ποτε ,ουτε καν διαθεση για να δωθουν αναλογα ποσα.Η ηττα συνισταται στο οτι πρεπει πρωτα να εξασφαλιζεις οτι μπορεις να κανεις καποια πραγματα πριν δημιουργησεις κλιμα για αυτα.
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

angelheart έγραψε:Δλδ Φιορεντίνος αν κατάλαβα καλά ναι μεν συμφωνείς οτι
Μέχρι τώρα χτυπάμε παιχταράδες και τρώμε μόνο "όχι". Άντε του Σίλντε να είναι το μόνο αντίβαρο.
αλλά όμως
θα ήταν ασφαλέστερη επιλογή να πάμε σε απόκτηση δύο ακραίων. Ενός ισχυρού ονόματος και ενός που θα μπορούσε να είναι καλή εναλλακτική.
Πως θα έρθει αυτό το ισχυρό όνομα ρε παιδιά όταν όπως εσείς λέτε (εγώ δεν το είπα αυτή τη φορά) οτι τρώμε μόνο όχι από τέτοια ;

Τέσπα εγώ άλλο πράγμα εννοούσα. Λέω λοιπόν οτι όπως ακριβώς εμείς "παίζουμε" 3 παίκτες (σύμφωνα με τα media πάντα) για να πάρουμε έναν ή ενδεχομένως δυο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παίζουν και οι παίκτες σε πολλά ταμπλό. Και όπως εμείς έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις, το ίδιο και αυτοί.
Εμένα λοιπόν δεν θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εντύπωση αν κάποιος σαν τον Λάζοβιτς έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι με ομάδα της αρεσκείας του και έπαιζε με μας για να ανεβάσει το κασέ του.

Επικοινωνιακή ήττα θα ήταν αν δεν έρχονταν σε μας και πήγαινε σε καμιά Ραπίντ Βιέννης και τα ρέστα. Πράγμα που θα σήμαινε οτι δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Αν το καλοκαίρι πάει σε καλή ομάδα (αφού τώρα κατά τα φαινόμενα δεν το κουνάει από κει) τότε γιατί είναι ήττα ;
Το συμφωνώ πήγαινε στον dimitris1408!!!
dimitris1408 έγραψε:To θεμα ειναι η τριτη επιλογη να μην ειναι κανενα παλτο τυπου σεκου σισσε που ακουγεται η κανενας τυχαρπαστος βραζιλιανος. Ασχετα με την δυσκολια να φερεις παιχτες, εφοσον σαν διοικηση βγαζειςπρος τα εξω αυτα τα ονοματα, αμα παρεις καποιον στα χαρτια εστς χειροτερο ναι ειναι εποικοινωνιακη ηττα
ΟΚ γράψε λάθος
Angelheart

Δικό μου λάθος! Χωρίς παράθεση που να καταλάβεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fiorentinos την Σάβ 12 Ιαν 2013, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

bane1980 έγραψε:
angelheart έγραψε:Μιλάει ο Joshua για επικοινωνιακή ήττα. Το άλλο παιδί πιο πάνω λέει οτι θα πάρουμε από το χαμηλό ράφι. Πιο πίσω σίγουρα κάποιος άλλος θα λέει κάτι αντίστοιχο.

Ενδεχομένως γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα θεωρείται από τα πιο απαξιωμένα στο εξωτερικό, οπότε δεν δίνει υπεραξία σε παίκτη που θέλει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να κάνει πασαρέλα στην Ευρώπη ώστε να πλασάρει τον εαυτό του καλύτερα στην υπάρχουσα ή εν δυνάμει μελλοντική ομάδα του. Να έρθει να κάνει τι; να πει μετά οτι έπαιξε με την Καλλιθέα και στο χωράφι των Ιωαννίνων ή με το μεγαθήριο την Κέρκυρα; σε ένα πρωτάθλημα που θεωρείται κάργα διεφθαρμένο.

Και, ναι, και εγώ πιστεύω οτι θα είναι επικοινωνιακή ήττα και χοντρή μάλιστα. Μυρώνονται όλοι για Λούκας, Λάζοβιτς, μικρό και θα τους κάτσει κανάς Σισέ ντεμέκ και (έστω και αδίκως) θα ξενερώσουν όλοι. Δίκαια, άδικα, δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι θα ξενερώσουν. Μην χοντραίνεις επικοινωνιακά το παιχνίδι εάν δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Μέχρι τώρα χτυπάμε παιχταράδες και τρώμε μόνο "όχι". Άντε του Σίλντε να είναι το μόνο αντίβαρο.
Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο γιατί η πορεία στην Ευρώπη πρέπει να είναι πρωτεύων στόχος. Αν δεν είχαμε τους αγώνες πέρσι με Τοτεναμ και πρόπερσι με Βιγιαρεαλ κλπ ούτε ο Σιλντενφελντ δεν θα ερχόταν. Απο την άλλη αν δεν είχαμε αποκλειστεί φέτος ίσως μπορούσαμε να προσελκύσουμε παίκτες που όλοι ονειρευόμαστε...
Αλλά φέτος η Ευρώπη δεν ήταν σημαντικός στόχος όπως μας είπε ο προπονητής :?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

fiorentinos έγραψε:
angelheart έγραψε:Δλδ Φιορεντίνος αν κατάλαβα καλά ναι μεν συμφωνείς οτι
αλλά όμως

Το συμφωνώ πήγαινε στον dimitris1408!!!
dimitris1408 έγραψε:To θεμα ειναι η τριτη επιλογη να μην ειναι κανενα παλτο τυπου σεκου σισσε που ακουγεται η κανενας τυχαρπαστος βραζιλιανος. Ασχετα με την δυσκολια να φερεις παιχτες, εφοσον σαν διοικηση βγαζειςπρος τα εξω αυτα τα ονοματα, αμα παρεις καποιον στα χαρτια εστς χειροτερο ναι ειναι εποικοινωνιακη ηττα
ΟΚ γράψε λάθος
Angelheart

Δικό μου λάθος! Χωρίς παράθεση που να καταλάβεις!
Τι είναι αυτά ρε; "Δικό μου λάθος", κωλομεγλυφάτα και χαζά να 'ούμε... Τσακωθείτε ρε στο forum είστε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν σε αυτη την ομαδα ειχαμε το προτέρημα της υπομονης ολα θα ηταν πολλη καλυτερα.
μπορείτε να κανετε υπομονη μεχρι της 01/02? μετα βγειτε και πειτε οτι θελετε.
δεν εχετε καλταλαβει ακομα οτι πλεον η πληροφόρηση που παιρνουμε ειναι ελαχιστη και τις περισσοτερες φορες λανθασμενη που μας αποπροσανατολίζει?
και αν θελετε προσωπική εκτιμηση , ο ΠΑΟΚ θα παρει παικταρα μεσοεπιθετικα, και κατι γιουβαρλακια θα καταπιουν την γλωσσα τους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

'Οποιος έχει τη σφόδρα επιθυμία να κλαίγεται να χτυπιέται και να μιλάει για επικοινωνιακές ήτες είναι δικαίωμά του! Εγώ ξέρω ότι ήρθαν δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές αξίες όπως ο Κατσουρ και ο Σιλντ και έχουμε άλλες 19 ημέρες για να κλείσουμε και το καλό αριστερό εξτρέμ που έχει ανάγκη η ομάδα. Μακάρι να κλείσουμε κι ένα δεξί μπακ γιατί με Αποστολό ή Εττο δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι αξιόλογο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

«Δευτέρα-Τρίτη περιμένουμε τον Λάζοβιτς»

Πηγή: ΠΑΟΚ24 12 Ιαν 2013 12:39, Από Νίκος Μοσχοβίτης

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς πολύ δύσκολα θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ και ίσως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, να είναι η ρωσική Ροστόφ. Διαβάστε τι λέει ο αντιπρόεδρος της ομάδας, η οποία από ότι φαίνεται έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ και περιμένει την απόφαση του Σέρβου επιθετικού.
«Τη Δευτέρα ή την Τρίτη το θέμα θα έχει λυθεί είτε θετικά είτε αρνητικά, γιατί θέλουμε να δούμε τον παίκτη να παραμένει στη Ρωσία. Από όσο ξέρω, αυτός ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα παραμείνει στη χώρα μας» είπε ο Αλεξάντερ Σινούκοφ, αντιπρόεδρος της Ροστόφ.
Στο ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Livesport.ru» αναφέρεται, ότι σύμφωνα με ελληνικά μέσα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πείσει τον Λάζοβιτς να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

ΑποστόληςΑ έγραψε:'Οποιος έχει τη σφόδρα επιθυμία να κλαίγεται να χτυπιέται και να μιλάει για επικοινωνιακές ήτες είναι δικαίωμά του! Εγώ ξέρω ότι ήρθαν δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές αξίες όπως ο Κατσουρ και ο Σιλντ και έχουμε άλλες 19 ημέρες για να κλείσουμε και το καλό αριστερό εξτρέμ που έχει ανάγκη η ομάδα. Μακάρι να κλείσουμε κι ένα δεξί μπακ γιατί με Αποστολό ή Εττο δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι αξιόλογο.
+1926
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Φουλάρει για ακραίο μεσοεπιθετικό

Από paokmania.gr Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 23:27

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Πλέον, μετά την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, το βάρος πέφτει στην συμφωνία με παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμή, αφού ο Γιώργος Δώνης θέλει μίνιμουμ μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή που παίζει στην συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, σήμερα (11/1) έγινε σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μεταγραφικά θέματα και αναλύθηκαν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, πλην των Λούκας και Βιεϊρίνια.

Ο Ισπανός της Καρπάτι και ο Πορτογάλος της Βόλφσμπουργκ φαίνεται την προκειμένη στιγμή να βρίσκονται μακριά από την Τούμπα και μόνο αν ο Σαββίδης αποφασίσει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη θα υπάρξουν και πάλι ελπίδες για απόκτηση, ειδικά, του Λούκας, με δεδομένο ότι η περίπτωση Βιεϊρίνια παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.

Γι' αυτό, άλλωστε, και εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως του Σεκού Σισσέ της Φέγενορντ, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr και παίκτη που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Δυτικής Ευρώπης και ενδεχομένως κι άλλοι που απλώς δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω πληροφορίες. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, πάντως, κινούνται με μεγάλη μυστικότητα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος. Εξελίξεις σε αυτή τη αναζήτηση αναμένεται να υπάρξουν από εβδομάδα.

Γράφτηκε από sport24.gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”