14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή, δοκάρι και έξω σημαίνει σταύρωμα. Έτσι είναι βρε Δημήτρη, συγκεντρώσου κι εσύ λίγο γιατί μέχρι κι οι συγγενείς σου θα σταματήσουν να σε υπερασπίζονται.
To ban φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.. αυτό ξέρω τα λίγα χρόνια που είμαι εδώ και το φόρουμ πέρασε διάφορα στάδια.. υπήρχε mod που μπάναρε ασυστόλως και όταν τον "έφυγαν" ως δια μαγείας έγιναν όλα μια χαρά..
Τέλος πάντων.. για μένα η λύση του ban είναι η τελευταία.. και αχρείαστη..
On topic
Ουδέν σχόλιο και για σήμερα.. δε γίνεται να χάνεις αυτά.. το ίδιο ισχύει και για Λούκας φυσικά, αλλά εκείνου δεν είναι η αποκλειστική του δουλειά το σκοράρισμα..
Τέλος πάντων.. για μένα η λύση του ban είναι η τελευταία.. και αχρείαστη..
On topic
Ουδέν σχόλιο και για σήμερα.. δε γίνεται να χάνεις αυτά.. το ίδιο ισχύει και για Λούκας φυσικά, αλλά εκείνου δεν είναι η αποκλειστική του δουλειά το σκοράρισμα..
-
Νιώθω ντροπή που είμαι ΠΑΟΚτσής καμιά φορά. Όχι για την ομάδα μου βέβαια, αλλά για τον κόσμο. Αναρωτιέμαι αν ανήκω κι εγώ σε αυτόν τον ΛΑΟ που έκανε τόσα ΠΑΟΚτσάκια με την απίστευτη κερκίδα που μιλούσαν κάποτε όλοι για το μεγαθήριο της 4 και όχι μόνο. Σήμερα (χθες) βλέπω να σκοράρει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης δις και να υβρίζεται για παλιές αμαρτίες!
Μιλήσαμε για συμβόλαια, μειώσεις, ψάξαμε να βρούμε τι είχε γίνει πριν από 2 χρόνια. Ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, αφού ο Ολίσε, ισοφάρισε το παιχνίδι. Αντί να υπάρχει η χαρά για την ομάδα μας, υπήρχαν θέματα ΜΕΙΩΣΕΙΣ!!!
Σήμερα η ομάδα το πάλεψε, ισοφάρισε προς το τέλος του παιχνιδιού! Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έχασε πρώτα αυτός την ευκαιρία για να βάλει γκολ. Το έχασε. ΦΤΑΙΕΙ!!! ΑΜΠΑΛΟΣ!!! ΑΤΕΧΝΟΣ!!!
Κόσμος είναι θα μιλήσει λέω, πικράθηκε είπα και βέβαια πάνω στα νεύρα του η τον θυμό του η στην στεναχώρια του θα πει μια κουβέντα παρά πάνω. Με την Καλλονή, τι στεναχώρια έδωσε; ΚΑΜΙΑ!!! Σκόραρε δις! Ποιο το αποτέλεσμα. Να τον βρίζουμε!!!
Νιώθω μεγάλη πικρία για τον υπέροχο αυτόν ΛΑΟ, που με έκανε ο ίδιος ο ΛΑΟΣ του εμένα ΠΑΟΚ. Δεν έγινα γιατί ο ΠΑΟΚ, έπαιρνε πρωταθλήματα.
Σήμερα προς τα γεράματα μου, με κάνετε να νιώθω ντροπή!!!
... Και στην Αυστραλία!!!
Μιλήσαμε για συμβόλαια, μειώσεις, ψάξαμε να βρούμε τι είχε γίνει πριν από 2 χρόνια. Ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, αφού ο Ολίσε, ισοφάρισε το παιχνίδι. Αντί να υπάρχει η χαρά για την ομάδα μας, υπήρχαν θέματα ΜΕΙΩΣΕΙΣ!!!
Σήμερα η ομάδα το πάλεψε, ισοφάρισε προς το τέλος του παιχνιδιού! Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έχασε πρώτα αυτός την ευκαιρία για να βάλει γκολ. Το έχασε. ΦΤΑΙΕΙ!!! ΑΜΠΑΛΟΣ!!! ΑΤΕΧΝΟΣ!!!
Κόσμος είναι θα μιλήσει λέω, πικράθηκε είπα και βέβαια πάνω στα νεύρα του η τον θυμό του η στην στεναχώρια του θα πει μια κουβέντα παρά πάνω. Με την Καλλονή, τι στεναχώρια έδωσε; ΚΑΜΙΑ!!! Σκόραρε δις! Ποιο το αποτέλεσμα. Να τον βρίζουμε!!!
Νιώθω μεγάλη πικρία για τον υπέροχο αυτόν ΛΑΟ, που με έκανε ο ίδιος ο ΛΑΟΣ του εμένα ΠΑΟΚ. Δεν έγινα γιατί ο ΠΑΟΚ, έπαιρνε πρωταθλήματα.

- hasio_john
Σωστός ο Realcon!! Κάφροι οπαδοί καταντάμε που σταυρώνουμε τους ίδιους μας τους παίχτες!!
Να μάθετε όμως αγαπητοί σταυροφόροι, πως το ποδόσφαιρο είναι κατά 50% ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και όταν υπάρχει η παραπάνω μίρλα/αρνητισμός/κακία/μίσος/χλευασμός στην κερκίδα προς έναν παίχτη ...(ακόμα και στα φόρουμ που εννοείτε τα διαβάζει ο Δημήτρης) , τότε όχι απλά θα χάνει γκολ, αλλά στο τέλος θα πάθει και κατάθλιψη!
Ας τον διώξουμε λοιπόν και μετά ν' αρχίσουμε τον Κλάους που και αυτός έχει κλατάρει!! Ίσως ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι !!
Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να ξεκίνησε ματς και ΌΛΟ το γήπεδο να πει τραγούδια για τον Σάπλι ή τον Κλάους! Αν δεν τους ανεβάσουμε εμείς την ψυχολογία, ποιος θα το κάνει??
Πέρα από αυτό πρέπει να έχουμε ΣΕΒΑΣΜΟ στους παίχτες μας, σε αυτούς που τιμάνε την φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι να τους σκοτώνουμε!
....φιλικά!!!
Να μάθετε όμως αγαπητοί σταυροφόροι, πως το ποδόσφαιρο είναι κατά 50% ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και όταν υπάρχει η παραπάνω μίρλα/αρνητισμός/κακία/μίσος/χλευασμός στην κερκίδα προς έναν παίχτη ...(ακόμα και στα φόρουμ που εννοείτε τα διαβάζει ο Δημήτρης) , τότε όχι απλά θα χάνει γκολ, αλλά στο τέλος θα πάθει και κατάθλιψη!
Ας τον διώξουμε λοιπόν και μετά ν' αρχίσουμε τον Κλάους που και αυτός έχει κλατάρει!! Ίσως ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι !!
Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να ξεκίνησε ματς και ΌΛΟ το γήπεδο να πει τραγούδια για τον Σάπλι ή τον Κλάους! Αν δεν τους ανεβάσουμε εμείς την ψυχολογία, ποιος θα το κάνει??
Πέρα από αυτό πρέπει να έχουμε ΣΕΒΑΣΜΟ στους παίχτες μας, σε αυτούς που τιμάνε την φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι να τους σκοτώνουμε!
....φιλικά!!!
Αδερφέ Realcon έγραψες ιστορία. Ειλικρινά συγκινήθηκα ρε, έτσι πρέπει να σκέφτονται οι υγιείς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Το γέλιο θα πέσει στο τόπικ του Λουκας,Απο ήρωας θα γίνει αμπαλος,αδιαφορος κλπ κλπRealcon έγραψε:Νιώθω ντροπή που είμαι ΠΑΟΚτσής καμιά φορά. Όχι για την ομάδα μου βέβαια, αλλά για τον κόσμο. Αναρωτιέμαι αν ανήκω κι εγώ σε αυτόν τον ΛΑΟ που έκανε τόσα ΠΑΟΚτσάκια με την απίστευτη κερκίδα που μιλούσαν κάποτε όλοι για το μεγαθήριο της 4 και όχι μόνο. Σήμερα (χθες) βλέπω να σκοράρει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης δις και να υβρίζεται για παλιές αμαρτίες!
... Και στην Αυστραλία!!!
- Sick Bastard
psykoman έγραψε:ampalaeos έγραψε:Κατσε ρε συ Ντινο, το paokmania δηλαδη δεν μπορει να δεχτει κριτικη? Γιατι τοσο προβλημα δηλαδη με αυτα που ειπε ο κρανατος? Με στεναχωρισες που τον πεταξες ετσι μπαμ εξω εστω και για μια βδομαδα. Πριν καποιες ωρες σου βγαλα το καπελο, αλλα τεσπα.. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που ειπε, μπορεις να του απαντησεις και εσυ και να κανετε συζητηση. Προσωπικα επειδη θυμαμαι ακριβως την σταση του παοκμανια εκεινο το ετος που συζητατε, το paokmania τοτε φαινοταν να στηριζει κανονικα την γραμη των αρδ που θελαν να αγιοποιησουν τον σαλπιγγιδη, γιαυτο τοτε εγινε και εκεινο το ξεσπασμα που ολοι θυμομαστε. Εγω δεν θα πω οτι το φορουμ φταιει για την αγιοποιηση του σαλπιγγιδη, ουτε θα κατηγορισω το φορουμ επειδη το πρωι ξημερωνει και το βραδυ νυχτωνει, απλα σιγουρα την σιγονταρε ή αν ουτε αυτο σου αρεσει, δεν εκανε τιποτα ωστε να μην περασουν τα ψευδη των αρδ στα μυαλα του απλου κοσμακι και σημερα να ειμαστε διχασμενοι. Αλλωστε αυτο φωναζαν ολοι τοτε (το 2010). "Θα διχαστουμε, μην το κανετε, μην το αφησετε να γινει.". Και ολοι τοτε λεγαν οτι ειμαστε 20 ατομα και δεν τρεχει καστανο, να γυρισει ο μητσαρας ο πελε. (Μερικοι ακομα τα ιδια λενε 3μιση χρονια μετα!) Τελικα και μας διχασε και αγωνιστικα δεν εχει προσφερει σχεδον τιποτα 3 χρονια τωρα, και απο προβληματα μας εχει παντα στο φουλ.
Ακομα και το κραξιμο που εφαγε την κυριακη, το εφαγε γιατι γυρισε και εκανε μια χειρονομια προς τον κοσμο επειδη καποιοι μεμονομενα τον εβριζαν. Διαφορετικα δεν νομιζω να την ακουγε συνολικα και εν χορο απο την κερκιδα. Παλι μονος του το προκαλεσε.
Και επειδη λετε και ξαναλετε για το πως επεστρεψε και για το τι λαθη εκανε και δεν εκανε, κανεις δεν ειπε τελικα ποιος ηταν χαμενος απο εκεινο το deal και ποιος ο κερδισμενος. Ποιον οφελουσε τελικα εκεινο το deal, που τοσο πολυ τον εχει αγιοποιηση? Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να σκεφτει καποιος πως το να γυρισει με εναν ετησιο μισθο 800.000 στην ομαδα που εκεινη την εποχη πληρωνε 270.000 τον αντελινο, συν το να ξαναφτιαξει το ονομα του στην θεσσαλονικη (με τοσο κοπο και χρημα, δηλαδη 1 χρονο μιρμιρισμα με αρθρα των αρδ, συν στο τελος ακομα και blogger στο 24 που κρατουσε την σημαια της προπαγανδα για το θεμα), ευνοουσε ξεκαθαρα αυτον και σιγουρα οχι τον ΠΑΟΚ (που μετα απο πολυ λιγο καιρο, δεν ειχε μαντιλι να κλαψει και ξεπουλαγε τους παιχταραδες του)? Με το ζορι να φαμε το οτι τα 200.000 παραπανω που αρνηθηκε στον πατερα, τον κανουν ΠΑΟΚτση. Αν η ρουφιανια ξεπληρωνετε με 200.000 τοτε τι να πω.. Ολοκληρο εργο γυριστηκε για να τον φαμε στην μαπα και θελετε και σημερα και τοτε να κανουμε πως δεν εγινε τιποτα.. Οχι ρε αδερφε, δεν γινονται αυτα, σορυ κιολας.
Για μενα και για πολλους ακομα, ο σαλπιγγιδης ειναι καθαρα επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που εκμεταλευτηκε την αγαπη που ελαβε απλοχερα απο τον κοσμο, πατησε πανω της, εκανε καριερα, εβγαλε λεφτα και οταν τα βρηκε σκουρα, και σε πουλησε, και βοηθησε οικονομικα τον πνιγμενο για τα καλα τοτε γουμενο που διαλυε τον ΠΑΟΚ καθε μερα που περνουσε, και που οταν βρηκε την ευκαιρια να σε πληγωσει ακομα παραπανω το εκανε με εκεινο το πεναλτι που εκτελεσε στην πρωτη μας συναντηση ως αντιπαλοι, λες και ηθελε συμβολικα να σου στριψει το μαχαιρι στην καρδια που λεει και ο κρανατος, και που στο τελος εκανε τα παντα οπως ηθελε (προπαγανδα 1 χρονο) για να γυρισει με μισθο που δεν μπορουσε να σηκωσει ο ΠΑΟΚ τοτε, και να διχασει τον κοσμο του ΠΑΟΚ με ολη αυτη την ιστορια που δημιουργησε για να ξεπληνει το ονομα του και σημερα να σου φερνει και ολους τους κολλητους του στην ομαδα και να δακρυζουν τα ματια μας απο τις προσωπικοτητες που βλεπουμε να φορουν τον ιερο δικεφαλο στο στηθος..
Τελος παντων , δεν εχω σκοπο να αλλαξω τα μυαλα κανενος, την αποψη μου καταθετω. Μην σταματησετε να τον αγαπατε, δεν με διαφερει πλεον (οτι κακο ηταν να γινει, εχει γινει), μην κανετε ομως τους παλαβους οτι δεν καταλαβαινεται γιατι ο οπαδος του ΠΑΟΚ εχει προβλημα μαζι του. Αυτα τα αισχη δεν γινετε ουτε να ξεχαστουν, ουτε να κανουμε πως δεν εγιναν ποτε.
Καλη μερα και καλη συνεχεια.
υγ. καλο ματς να εχουμε στις 17.15
Μεγαλο ψεμα....
Και ευτυχως υπαρχει και βιντεο που δειχνει το αντιθετο...
Στο 4:30 και μετα...
http://www.youtube.com/watch?v=IKf_z8L2oW0
Αν ησουν μεσα δν ειδες καλα...αν στο ειπε αλλος σου ειπε ψεμματα...στην δευτερη περιπτωση ψαξτο καλυτερα...
Φιλε μεσα ημουν και μαλιστα πολυ κοντα σε ολους αυτους που τον στολιζαν μεμονομενα οταν πλησιαζε.. Σε καποια στιγμη λοιπον ενω γυρνουσε προς το κεντρο περπατοντας, γυρναει και κανει ενα ειρωνικο μπραβο με το χερι για καποιο στολιδι που ακουσε. Εκει ξεκινησε το στηπου κοντε, παιζει λιγο και μετα απο λιγο ξαναγυρναει και κανει παλι την ιδια κινηση και φυσικα η κερκιδα τον εκραξε με ακομη περισσοτερη φωνη.
Με τα ματια μου το ειδα το σκηνικο και δεν το ειδα μονο εγω, πολλοι το ειδαν, οποτε ψαξου εσυ καλυτερα. Πιθανον να μην το προσεξες, αλλα στο λεω 10000000% . Κατω χαμηλα χαμηλα στο πεταλο ημουνα.
υγ. Σημερα παλι εβγαλε ματια

Αυτο λεμε ρε παιδια αφου δεν υπαρχει σωτηρια ας παει στο καλο να ησυχασουμε και αυτος και εμεις.
Ειναι σαν να ριχνει ο ΠΑΟΚ συνεχεια γροθια στο μαχαιρι.
Ειναι σαν να ριχνει ο ΠΑΟΚ συνεχεια γροθια στο μαχαιρι.
- john4serres
οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ τον σιχαινομαι .
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ
μεγαλος παικτης ο δημητρης...προτεινω νεο συμβολαιο με αυξημενες αποδοχες γιατι το αξιζει...
Αμπαλαεο...ενα πραγμα δν μπορεις να καταλαβεις....ουτε αγαπαω τον κοντο...ουτε με ικανοποιει με την αποδοση του στο γηπεδο...
Αγαπαω τον ΠΑΟΚ και μονο...και μου γυριζει το μυαλο οταν βλεπω οτι παει να γινει κατι καλο στην ομαδα και εμεις ασχολουμαστε με κοντους, ψηλους, χοντρους και λιγνους...
Για μενα ο κοντος και ο καθε παικτης, ακομη και ο Κουδας, ακομη και ο Παμπλο ειναι μηδαμινη αξια μπροστα στο μεγαλειο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....δν μπορω να βαλω κανεναν πανω απο το καλο της ομαδος...και οσο τρεχουν τετοια θεματα μας γυριζουν πισω....
Θελω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδια...μπεσα για μπεσα...σαν ΠΑΟΚτσης προς ΠΑΟΚτση...
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ βριζοντας τον;;;
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ οταν πλακωνεσε με αλλους ΠΑΟΚτσηδες;;;(οχι εσυ προσωπικα)
Πιστευεις οτι ολη αυτη η μανουρα που γινετε κανει καλο στον ΠΑΟΚ;;;
Τι κερδος υπαρχει απ ολο αυτο;;;
Ο Σαλπι και ο καθε Σαλπι ειναι μεγεθος μηδαμινο μπροστα στον ΠΑΟΚ που παει να δημιουργηθει...και αυτο το μεγεθος που παει να δημιουργηθει θα προσπερασει ετσι απλα τον Σαλπι...
Δικια μας δουλεια ειναι να το αγκαλιασουμε...να το στηριξουμε...και να το προστατεψουμε...
υ.γ.Αναφερεσε στον κοντο λες και ειναι ο Ρασπουτιν...και κινει ολα τα νηματα στο παρασκηνιο του ποδοσφαιρου...αληθεια πιστευεις οτι εχει τετοια δυναμη;;;; πολυ ψηλα τον ανεβαζεις δν νομιζεις;;;
Αγαπαω τον ΠΑΟΚ και μονο...και μου γυριζει το μυαλο οταν βλεπω οτι παει να γινει κατι καλο στην ομαδα και εμεις ασχολουμαστε με κοντους, ψηλους, χοντρους και λιγνους...
Για μενα ο κοντος και ο καθε παικτης, ακομη και ο Κουδας, ακομη και ο Παμπλο ειναι μηδαμινη αξια μπροστα στο μεγαλειο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....δν μπορω να βαλω κανεναν πανω απο το καλο της ομαδος...και οσο τρεχουν τετοια θεματα μας γυριζουν πισω....
Θελω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδια...μπεσα για μπεσα...σαν ΠΑΟΚτσης προς ΠΑΟΚτση...
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ βριζοντας τον;;;
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ οταν πλακωνεσε με αλλους ΠΑΟΚτσηδες;;;(οχι εσυ προσωπικα)
Πιστευεις οτι ολη αυτη η μανουρα που γινετε κανει καλο στον ΠΑΟΚ;;;
Τι κερδος υπαρχει απ ολο αυτο;;;
Ο Σαλπι και ο καθε Σαλπι ειναι μεγεθος μηδαμινο μπροστα στον ΠΑΟΚ που παει να δημιουργηθει...και αυτο το μεγεθος που παει να δημιουργηθει θα προσπερασει ετσι απλα τον Σαλπι...
Δικια μας δουλεια ειναι να το αγκαλιασουμε...να το στηριξουμε...και να το προστατεψουμε...
υ.γ.Αναφερεσε στον κοντο λες και ειναι ο Ρασπουτιν...και κινει ολα τα νηματα στο παρασκηνιο του ποδοσφαιρου...αληθεια πιστευεις οτι εχει τετοια δυναμη;;;; πολυ ψηλα τον ανεβαζεις δν νομιζεις;;;
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Στο θεμα προπονητη περσι ντινο εχεις λερωμενη τη φωλια σουbarlow4 έγραψε:ντινο νομιζω οτι με τις συστασεις και την ευγενεια εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.αλλωστε τον κρανατο τον ξερεις πολυ καλα.δεν ειναι καινουριος.αντε να δεχτω το μπαν οταν ο αλλος θα μπει επιτηδες για να δημιουργησει θεμα και κατοπιν συστασεων να συνεχιζει με μεγαλυτερη ενταση.ο κρανατος ξερεις οτι τραβαει ζορι πραγματικο με καποια θεματα οπως και ολοι μας.δεν το εκανε ξαφνικα και εκ του πονηρου. και σιγα που εθιξε το ΠΑΟΚμανια.απο υπερβολες αλλο τιποτα εδω μεσα.εδω καποτε θιγαμε το θεσμο του προπονητη (λολ).Dinos_Liverpool έγραψε:Βρε συ, εδώ ο ίδιος ο Κρανάτος το κατάλαβε ότι υπερέβη τα όρια και θα μπαναριστεί, εσύ πας να μου τον βγάλεις λάδι; Κατηγόρησε άδικα το site ότι έχει ευθύνες για τη στάση των οπαδών την Κυριακή και μας προέτρεψε να αλλάξουμε τροπάριο! Για το θράσος του αυτό τιμωρήθηκε και όχι για την αντίθετη άποψη που εκφράζει. Ο Κρανάτος είναι ο αυτόκλητος εκφραστής και υπερασπιστής της ομόνοιας και εμείς της διχόνοιας! Τι άλλο θα ακούσουμε; Και συ που έγινε μέλος μόλις σήμερα, αρχίζεις με παρατηρήσεις; Κανένα πρόβλημα δεν έχω με τη συνείδησή μου και με τη στάση μου. Και μην σε ξανακούσω να μιλάς για φασισμό, ακόμα δεν ήρθες!pouthenas έγραψε:Φιλε ντινο δεν σε τιμαει η σταση σου. Ακομα κι αν εχεις δικιο με τετοια φασιστικη αντιδραση να μπαναρεις τον κρανατο μαλλον τα αντιθετα αποτελεσματα προξενεις απ το να αποδωθουν τα δικαια. Ο κρανατος εκφραζει μια αποψη οποια κι αν ειναι αυτη οσο κι αν θιγεται καποιος απο αυτη καλο θα ητανε να απαντηθει επιχειρηματολογωντας παρα με την λυση του μπαν.
οσο για τον πουθενα που με τη μια εκανε παρατηρηση.ρε συ δες το με αλλο ματι.καλη φαση ειναι.μη νοιωθει ο αλλος οτι πρεπει να κανει 1000 τοστ για να μπορει να κανει παρατηρηση.αλλωστε σκεψου οτι πολλοι μπορει να διαβαζουν καιρο τις π@παριες που γραφουμε εδω μεσα και να μην νοιωθουν και τοσο ουρανοκατεβατοι.
καλοπροαιρετα τα παραπανω.ξερεις.

Υπερβολη το οτι μπαναριστηκε ο κρανατος.
Στα δια ταυτα.
Σαλπιγγιδη.
Το τοπι δεν το σπρωχνουμε στο πλεκτο μονο με την εθνικη.
Αν δεν μπορεις να παιζεις στον ΠΑΟΚ, ή επειδη δεν νοιωθεις ψυχολογικα, ή επειδη ο μισθος σου δεν ειναι αυτος που ονειρευεσαι, ή επειδη νοιωθεις οτι η ομαδα δεν ειναι στο επιπεδο πλεον που εισαι εσυ. ΠΕΣ ΤΟ, μην ντρεπεσαι.
Υπαρχουν πολλες ομαδες απο ΜΕΓΑΛΑ πρωταθληματα που αναγνωριζουν την αξια σου, και ετσι θα βοηθησεις με τα λεφτα που θα φερεις τον ΠΑΟΚ,
ο ιβαν με τα λεφτα της μεταγραφης σου θα φερει τρεις παικτες , η ομαδα θα ρολαρει , ο κοσμος θα ειναι χαρουμενος, και τα αποδυτηρια ως φυσικον επακολουθον ΜΙΑ ΧΑΡΑ, αλλα και ο προεδρος θα βρει την ησυχια του.
Απλα λεω, αμα το σκεφτεσαι, μην μεινεις στην σκεψη, Οπως και τοτε ετσι και σημερα.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
εγω τον θελω να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα και να παρει και ρολο επειτα
ετσι για να σκασουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι τσιφλικι ειναι ο ΠΑΟΚ μας
αν υποχωρησεις μια φορα σαν διοικηση θα υποχωρεις μια ζωη
οσο τον θελουν οι προπονητες η διοικηση εχει 1000 λογους να τον εχει στο ροστερ.-
ετσι για να σκασουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι τσιφλικι ειναι ο ΠΑΟΚ μας
αν υποχωρησεις μια φορα σαν διοικηση θα υποχωρεις μια ζωη
οσο τον θελουν οι προπονητες η διοικηση εχει 1000 λογους να τον εχει στο ροστερ.-