21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
ο καλύτερος Ιβιτς που έχω δει από τότε που ήρθε στην Ελλάδα γενικά.
και φυσικά MVP, αν έμπαινε και η ασίστ θα μιλάγαμε για την ΕΠΙΚΗ εμφάνιση
και φυσικά MVP, αν έμπαινε και η ασίστ θα μιλάγαμε για την ΕΠΙΚΗ εμφάνιση
Είδα τον Ίβιτς να τρέχει συνέχεια και γρήγορα, ή είναι ιδέα μου;;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σήμερα. Παρ' ότι σε κράζω γιατί μου τη σπάει άσχημα το στυλάκι σου, σήμερα σου βγάζω το καπέλο. Μπορείς να παίζεις ΠΑΝΤΑ έτσι; Σε Ελλάδα και Ευρώπη; Με τέτοια διάθεση και τέτοιο πάθος;;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σήμερα. Παρ' ότι σε κράζω γιατί μου τη σπάει άσχημα το στυλάκι σου, σήμερα σου βγάζω το καπέλο. Μπορείς να παίζεις ΠΑΝΤΑ έτσι; Σε Ελλάδα και Ευρώπη; Με τέτοια διάθεση και τέτοιο πάθος;;;
τιτανοτεραστια εμφανιση επιτελους...δεν ειναι τυχαιο ρε βλαντο που σημερα που επαιξες μπαλαρα επαιξε και ολη η ομαδα...σε παρακαλω πολυ κρατα το ετσι μεχρι τελους...
Ουστ προδοτη δρομο εχασες την ευκαιρια στην αρχη εσυ φταις που αποκλειστηκαμε, μειωση αποδοχων και στησιμο στο κεντρο του γηπεδου για λιθοβολισμο
μην γεμισεις τα φορουμ με ειρωνιες επειδη ενοχληθηκες για αυτα που λεγονται για τον σαλπι.Μεινε στο δικο του τοπικ και γεμισε το με ποστ..Νομιζω ειναι λογικο αυτο που ζηταω.
Μπα μονο σε αυτο θα το κανω. Εκει δε θα το συνεχισω. Εκει βγαινει η χολη απο αυτους που περιμενουν στη γωνια. Εδω εχει πιο πολυ χαβαλεD.A.A.T. έγραψε:μην γεμισεις τα φορουμ με ειρωνιες επειδη ενοχληθηκες για αυτα που λεγονται για τον σαλπι.Μεινε στο δικο του τοπικ και γεμισε το με ποστ..Νομιζω ειναι λογικο αυτο που ζηταω.
και ομως στην ουσια ο τιμο εχει δικαιο.....και ΓΙΑ τον ιβιτς τους χαρακτηρισμους που του δωσαμε γραφουμε βιβλιο με αυτους.......ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΑΜΕ ? ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ .....ΒΛΑΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ......
ετσι ρε φιλε, ριχνουμε φταιξιμο σε παιχτες ενω εχουμε κανει ενα απιστευτο παιχνιδι που απλα η πορνη δεν εμπαινε.
Μεταξύ μας, από αυτό το ματς θα τον έβγαζα μόνο πάνω σε φορείο...θα προτιμούσα η αλλαγή να γίνει αμέσως μετά το γκολ και να βγεί ο Τσουκαλάς...δε γ@μεις όμως...δεν ήθελε σήμερα...