Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
καλα δεν το πιστευω αυτο που γινετε.
υπαρχουν ατομα που βριζουν τους 50 ???????????????????????????????????????????????
αντι να μας απασχολει που αντι για 5000 ηταν μονο 50 εμεις βρίζουμε και αυτους.
ο ΠΑΟΚ οπαδικα σε 2 χρόνια θα γινει βαζελος. τελος.
υπαρχουν ατομα που βριζουν τους 50 ???????????????????????????????????????????????
Θα είμαι λιγάκι σκληρός. Άλλωστε, όταν κρίνω τους άλλους και οχι τον εαυτό μου είμαι πάντοτε σκληρός.
Αυτοί οι 50 λοιπόν, δεν είναι για βρίσιμο. Για λύπηση είναι. Τέτοιες μέρες που όλος ο κόσμος βρίσκεται με την οικογένειά του, τους φίλους, τους συγγενείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα, αυτοί οι 50 αντί να συγκεντρωθούν σε ενα ζεστό σπίτι, μαζεύτηκαν νυχτιάτικα έξω απο την Τούμπα...
Έλεος ρε μάγκες!
Get a life που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι!
Αυτοί οι 50 λοιπόν, δεν είναι για βρίσιμο. Για λύπηση είναι. Τέτοιες μέρες που όλος ο κόσμος βρίσκεται με την οικογένειά του, τους φίλους, τους συγγενείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα, αυτοί οι 50 αντί να συγκεντρωθούν σε ενα ζεστό σπίτι, μαζεύτηκαν νυχτιάτικα έξω απο την Τούμπα...
Έλεος ρε μάγκες!
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
ότι ναναι .....κανένας δεν βρίζει κανένα απλα ειναι η συνέχεια του σήριαλ ´ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ εναντίων ´θοδωράκή´.....δυστυχώςFalegkos έγραψε:καλα δεν το πιστευω αυτο που γινετε.
Για τον σαλπι δεν ζήτησαν τίποτε ; Κάτι να μην βάζει γκολ ας πούμε ;
Για λυπηση ρε αδερφε?GI4NNEN4 έγραψε:Θα είμαι λιγάκι σκληρός. Άλλωστε, όταν κρίνω τους άλλους και οχι τον εαυτό μου είμαι πάντοτε σκληρός.
Έλεος ρε μάγκες!
Που τετοιες μερες αντι να ειναι διπλα στο τζακι στα τραπεζια, τρεχουν για το καλο της ομαδας?
...............
Απορω δηλαδη εσεις οι υπολοιποι δινεται λευκο σε οτι και να κανει ο Ζαγορακης?
Δεν πρεπει να δεχεται κριτικη?
Εγω το Ζαγορακη τον στηριζα σε οτι και να εκανε αλλα το καλοκαιρι περασε το οριο.
Και αυτο οπως βλεπω συνεχιζεται εκθετικα.
Αλλα επειδη εκρινα πως κανει λαθος, τραγικο λαθος, ξεσηκωθηκατε να πουμε, λες και κατευθειαν αθετησα ορκο προς το ευαγγελιο.
Τι ειναι αυτα ?
Ειμαστε σοβαροι?
Ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του, και ο λαος του κατεβηκε ,επειδη ΕΙΝΑΙ η ομαδα , για να ρωτησει γιατι ΣΚ@ΤΑ ξυλωνεται η ομαδα?
Τι θελετε δλδ?
Εσεις που καθεστε δηλαδη πισω απο τα πληκτρολογια και λετε, μπραβο Ζαγορακη προσφερετε περισσοτερα?
Ο ΠΑΟΚ και η δυναμικη της ομαδας, τα θεμελια της ειναι στους δρομους..
Το καταλαμβαινουμε? Τα παλικαρια αυτα κρατανε τα θεμελια της ομαδας. Αυτοι τα κρατανε.
Το καταλαμβαινετε αυτο? Ή οχι?
Αν οχι , να πατε μια μερα σε συνδεσμο να σας εξηγησουν.
Ολα τα ξερουμε πισω απο το πληκτρολογιο.
Ξερετε τι μαχες δινουν καθημερινα οι νεαπολη , η 4 , οι μακεδονες, κορδελιο, επταλοφος,τουμπα, λεμμυ, δυτικες συνοικιες , καβαλα, και τα λοιπα για να καμαρωνουμε το μεγαλειο του ΠΑΟΚ?
Την επομενη φορα πριν κρινετε απο τον καναπε, και απο τις θυρες 5-6, ή αλλιως απο τις θυρες -φωναζω σε ολο τον αγωνα μονο οταν βγαινει αλλαγη ο σαλπιγγιδης- , να πατε να περασετε και να ζησετε μια μερα διπλα σε συνδεσμο.
Αμα θελετε να φωναζετε αγορια μου εκεινη την ωρα, που δεν ξερω πιοι το κανετε απο δω και πιο οχι, να φωναζετε και τα υπολοιπα 89 λεπτα. Ναι?
Και μη με πειτε δεν ειπα τιποτα για τους συνδεσμους, αλλα για τους 50, γιατι οι 50 ειναι αυτοι που ηγουνται των συνδεσμων, και ολα τα παιδια εχουν την εμπιστοσυνη τους. Ναι?
Ο Ζαγορακης , χερει της εμπιστοσυνης μου στο οτι δεν ακουμπησε κανεις στο ταμειο, και η τιμιοτητα για μενα και η καλη θεληση μετρα πρωτα, αλλα για μερικες κινησεις του που πιστευουμε εμεις ως οπαδοι οτι θα φεορυν πισω την ομαδα, γιατι ολοι οσοι ξερουν ελληνικα καταλαβαν τι σημαινει οτι κινδυνευουμε να μη παιξουμε Ευρωπη του χρονου, αλλα πολλοι απο μας δεν καταλαβαν τη σημαινει οτι θα χουμε τρυπια αμυνα και θα ξεφτυλιστουμε , και οτι σε αυτη τη χρονια εχουμε ονειρα, και δεν ξερω του χρονου με, ή χωρις οικονομια πως θα ναι , αλλα το σιγουρα ειναι οτι φετος εχουμε μια ομαδα που ολοι μας κανουμε ονειρα.
Και δεν εχει κανεις το δικαιωμα να μας το στερισει για 400 000. Να βρουν τροπο να οικονομησουν απ τις σπαταλες τους και να μαζεψουν τα λεφτα.
Αυτα εχω να πω. Καλες Γιορτες σε ολους
αδερφέ guardian4 ένα μεγάλο RESPECT από εμένα!
αυτά ακριβώς θα έγραφα, αλλά βαριέμαι
+4
αυτά ακριβώς θα έγραφα, αλλά βαριέμαι
+4
αδερφέ να ξέρεις ότι αυτό που θα πω, δεν ισχύει απαραίτητα για τα παιδιά που πήγαν χθες στην ΤΟΥΜΠΑ, αλλά στο λέω γιατί το έχω ζήσει, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.GI4NNEN4 έγραψε:Θα είμαι λιγάκι σκληρός. Άλλωστε, όταν κρίνω τους άλλους και οχι τον εαυτό μου είμαι πάντοτε σκληρός.
Έλεος ρε μάγκες!
έρχονται ώρες στη ζωή, ή μέρες, ή μήνες ή και χρόνια, που ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει η οικογένειά σου. κυριολεκτικά στο λέω. κάποιοι δεν είναι τόσο τυχεροί στη ζωή, να το ξες.
επειδή το θέμα είναι λεπτό, ας μην το αναλύσουμε
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνεται πολλοί και βρίζετε αυτούς που πήγαν στην Τούμπα να ρωτήσουν πράγματα.
Να αναρωτιέστε τι είπαν και τι ρώτησαν το καταλαβαίνω αλλά το ότι πήγαν δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πρόβλημα.
Και να πω την αλήθεια μακάρι να ήταν 5000 όπως λέει ο Falegos.
Αυτό δείχνει πάθος και αγάπη για την ομάδα. Αν πήγε κάποιος εκεί και έβριζε αλλάζει η κουβέντα αλλά το ότι πήγε είναι θετικό.
Χίλιες φορές να πηγαίναμε εκεί να μας κάνουν ενημέρωση παρά σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή.
Αυτό θα έδειχνε ότι παραμένουμε ενεργοί !!!
Ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός και θα πεθάνει μόνο όταν σταματήσει να είναι τέτοιος ...
Χίλιες φορές κινήσεις σαν την χθεσινή παρά φλώρικες ανακοινώσεις !!!
Η διοίκηση οφείλει να ενισχύει αυτές τις κινήσεις γιατί μόνο έτσι θα έχει πάντα ζωή !!!
Είδαμε ότι σε περιόδους ηρεμίας αρχίζουν να παρεξηγούντε κάποια πράγματα ...
Καλύτερα στην πρίζα ... καλύτερα έτσι για όλους μας ... και για αυτούς ...
Όσο για κάποιους που στην κεντρική έβριζαν πάλι τον Ζαγόρ με χυδαίο τρόπο ... τι να πω ? ... απορώ πως κρατάτε τα σκουλήκια εδώ μέσα ... έχουν στήσει εδώ και χρόνια απίστευτο οργανισμό προπαγάνδας και κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται σοβαρά ... το αφήσαμε και μεγάλωσε τώρα και έχει γίνει λερναία ύδρα .... την προπαγάνδα την βλέπεις παντού ... επικίνδυνα πράγματα και φοβάμαι ότι όταν θα υπάρχει αντίδραση θα γίνει με κακό τρόπο...
τι να πω ?
εδώ αφήνουμε ακόμα και εδώ μέσα σκουλήκια να σπέρνουν ζιζάνια !!! όσο μπορείτε παιδιά προστατέψτε μας !!
Να αναρωτιέστε τι είπαν και τι ρώτησαν το καταλαβαίνω αλλά το ότι πήγαν δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πρόβλημα.
Και να πω την αλήθεια μακάρι να ήταν 5000 όπως λέει ο Falegos.
Αυτό δείχνει πάθος και αγάπη για την ομάδα. Αν πήγε κάποιος εκεί και έβριζε αλλάζει η κουβέντα αλλά το ότι πήγε είναι θετικό.
Χίλιες φορές να πηγαίναμε εκεί να μας κάνουν ενημέρωση παρά σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή.
Αυτό θα έδειχνε ότι παραμένουμε ενεργοί !!!
Ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός και θα πεθάνει μόνο όταν σταματήσει να είναι τέτοιος ...
Χίλιες φορές κινήσεις σαν την χθεσινή παρά φλώρικες ανακοινώσεις !!!
Η διοίκηση οφείλει να ενισχύει αυτές τις κινήσεις γιατί μόνο έτσι θα έχει πάντα ζωή !!!
Είδαμε ότι σε περιόδους ηρεμίας αρχίζουν να παρεξηγούντε κάποια πράγματα ...
Καλύτερα στην πρίζα ... καλύτερα έτσι για όλους μας ... και για αυτούς ...
Όσο για κάποιους που στην κεντρική έβριζαν πάλι τον Ζαγόρ με χυδαίο τρόπο ... τι να πω ? ... απορώ πως κρατάτε τα σκουλήκια εδώ μέσα ... έχουν στήσει εδώ και χρόνια απίστευτο οργανισμό προπαγάνδας και κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται σοβαρά ... το αφήσαμε και μεγάλωσε τώρα και έχει γίνει λερναία ύδρα .... την προπαγάνδα την βλέπεις παντού ... επικίνδυνα πράγματα και φοβάμαι ότι όταν θα υπάρχει αντίδραση θα γίνει με κακό τρόπο...
τι να πω ?
εδώ αφήνουμε ακόμα και εδώ μέσα σκουλήκια να σπέρνουν ζιζάνια !!! όσο μπορείτε παιδιά προστατέψτε μας !!
-
Όλοι όσοι είστε της λογικής εν λευκώ ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση θυμηθείτε τον λόγο που αυτός ανθρωπος ηγήθηκε με επιτυχία στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ήταν παράγοντας καλός αλλά επειδή μας συσπείρωσε όλους λόγω του ότι τον θεωρούσαμε έναν από εμάς. Δεν ξέρω τι σκατά συμβαίνει απλά δεν υπάρχουν πια κοινά σημεία επαφής μου φαίνεται... Μεγάλο ποσοστό του λαού μας κύριε Ζαγοράκη είναι απλή άνθρωποι. Κάποτε μιλούσες στη γλώσσα μας...Τώρα τι συμβαίνει? Μιλάμε μιλάμε και τίποτα δε λέμε. Όλη την ημέρα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα λες και έχεις να κάνεις με καθυστερημένους. Συνεντεύξεις μες την διπλωματία. Το άνοιγμα ναι μεν αλλά... Καταρχάς είναι χρέη. Ας μην το ωραιοποιούμε. Πες μας πόσο είναι το γ@μημένο!!! Η χρήση του 2010 και η εκκαθάριση του 2011 και του κ*λου τα εννιάμερα. Πες από τότε που αναλάβαμε εξαλείψαμε ΤΟΣΑ, ρυθμίσαμε ΤΟΣΑ και δημιουργήθηκαν ΤΟΣΑ νέα χρέη.... Πως δημιουργήθηκαν? ΤΟΣΑ εδώ ΤΟΣΑ εκεί ΤΟΣΑ παραπέρα δώσαμε. ΤΟΣΑ πήραμε απο δω ΤΟΣΑ απο κει.
Και τολμάς να ρωτάς που είναι η γκαύλα?? Και τολμάει ο κύριος Δούκας να στέλνει κείμενο με τίτλο και ερώτημα που είναι το πάθος??? Καθήστε καλά ρε... Στα 580 βασικό μισθό και στο 15% ανεργία είναι το πάθος κύριε Δούκα. Μαζί και η γκαύλα.... Σε ποιον νομίζετε ότι απευθύνεστε? Σε κάναν εφοπλιστή?? Ξυπνήστε γρήγορα... Αν λαός που ξεραίνει το σκ@τό του να το κάνει παξιμάδι για να βρει λεφτά για γήπεδο αξίζει τουλάχιστον τον σεβασμό σας. Αλλάξτε γιατί δεν χάσατε απλά την φόρμα σας αλλά βάλατε και αυτογκολ..
ΥΓ: Οποιος είπε και κάποιος πιο πάνω το σωστο ήταν χθες να ήταν 5000 έξω απο την Τούμπα. Και να θυμάστε. Καλός ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη υπήρξε. Πρόεδρος Ζαγοράκης με ότι αυτό συνεπάγεται χωρίς ΠΑΟΚ θα υπήρχε ποτέ??
Και τολμάς να ρωτάς που είναι η γκαύλα?? Και τολμάει ο κύριος Δούκας να στέλνει κείμενο με τίτλο και ερώτημα που είναι το πάθος??? Καθήστε καλά ρε... Στα 580 βασικό μισθό και στο 15% ανεργία είναι το πάθος κύριε Δούκα. Μαζί και η γκαύλα.... Σε ποιον νομίζετε ότι απευθύνεστε? Σε κάναν εφοπλιστή?? Ξυπνήστε γρήγορα... Αν λαός που ξεραίνει το σκ@τό του να το κάνει παξιμάδι για να βρει λεφτά για γήπεδο αξίζει τουλάχιστον τον σεβασμό σας. Αλλάξτε γιατί δεν χάσατε απλά την φόρμα σας αλλά βάλατε και αυτογκολ..
ΥΓ: Οποιος είπε και κάποιος πιο πάνω το σωστο ήταν χθες να ήταν 5000 έξω απο την Τούμπα. Και να θυμάστε. Καλός ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη υπήρξε. Πρόεδρος Ζαγοράκης με ότι αυτό συνεπάγεται χωρίς ΠΑΟΚ θα υπήρχε ποτέ??
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ, αν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. πλακώνει οπαδούς του σκουληκιού σε αγώνα ποδοσφαίρου των τσικό, εμένα δεν μ'αρέσει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ....guardian4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του
Αν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. δίνει ξύλο σε συνοπαδούς στη θύρα 4, εμένα δε με αρέσει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ.
Αν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. γιουχάρει παίκτη που φορά τη φανέλα, δε μ'αρέσει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ....
Αν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. λύνει τα προβλήματά του πετώντας πυρσό στον Saja, μπαίνοντας στη Τούμπα και καταστρέφοντας ό,τι βρει μπροστά του, τότε δεν με αρέσει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ....
Αν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. πετά πέτρες σε αυτοκίνητο ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ποδοσφαιριστή, τότε δεν μ'αρέσει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ....
Αν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. έχει μολότοφ και λοστούς στις αποθήκες των συνδέσμων του, τότε δεν μ'αρέσει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ....
Αυτός είναι ο λαός του Π.Α.Ο.Κ., άρα και ο Π.Α.Ο.Κ.;;; Ευχαριστώ, δε θα πάρω...
Υ.Γ.1: Αν από τα παραπάνω κατάλαβες ότι δεν είμαι Π.Α.Ο.Κ., τότε λυπάμαι. Αυτό που προσπαθώ να σε δώσω να καταλάβεις, είναι ότι ορισμένες ενέργειες που ξεκινούν και οργανώνονται από τους συνδέσμους, τις καταδικάζω σαφέστατα. Και ότι ουδέποτε κατάλαβα τον λόγο ύπαρξής τους...
(Edit): Και ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο οι σύνδεσμοί του...
Υ.Γ. 2: Συγγνώμη αν ζαλιστήκατε από τα πολλά "Π.Α.Ο.Κ."!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 27 Δεκ 2011, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφε. Πανε μια μερα και περνα σε ενα συνδεσμο.
Επειδη θελω 4-5 σελιδες να βαλω τα πραματα σε μια ταξη , μια αρχη και ενα τελος, δε θα το κανω.
Θα σε απαντησω μια αλλη στιγμη στο κοντνο μελλον οχι μεσο του γραπτου μεσου.
Ενα πραμα θα σε πω. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, Η ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΣ.
Προς το παρων κρατηστε οτι ΔΕΝ πρεπει να φυγει ο κοντρερας.
Ο falegkos εχει δικιο.Θα πρεπε να ηταν 5000, γιατι αυτο θα εδειχνε μεγαλυτερη αγαπη για το συλλογο.
Ωστοσο 10 φορες περισσοτερα μπραβο σε οσους ηταν εκει.
Επειδη θελω 4-5 σελιδες να βαλω τα πραματα σε μια ταξη , μια αρχη και ενα τελος, δε θα το κανω.
Θα σε απαντησω μια αλλη στιγμη στο κοντνο μελλον οχι μεσο του γραπτου μεσου.
Ενα πραμα θα σε πω. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, Η ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΣ.
Προς το παρων κρατηστε οτι ΔΕΝ πρεπει να φυγει ο κοντρερας.
Ο falegkos εχει δικιο.Θα πρεπε να ηταν 5000, γιατι αυτο θα εδειχνε μεγαλυτερη αγαπη για το συλλογο.
Ωστοσο 10 φορες περισσοτερα μπραβο σε οσους ηταν εκει.
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
Ο ΠΑΜΠΛΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
ζαγορακη ουτε που να το σκεφτεσαι
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
ζαγορακη ουτε που να το σκεφτεσαι
Εγώ πάλι guardian όπως διαφώνησα με το θέμα Βιτόλο μαζί σου θα διαφωνήσω και τώρα ...
Επιβάλλεται δεν θα πω ποτέ όσο και αν με πονάει.
Θα πω ότι ας κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους να μείνει ο Κοντρέρας γιατί είναι ο σπουδαιότερος αμυντικός που έχουν δει τα ματάκια μου. Επίσης είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που φόρεσαν ποτέ αυτή την φανέλα.
Αν ταιριάζει στα πλάνα του νέου ΠΑΟΚ σε οικονομικό επίπεδο να κάνουν ότι μπορούν για να μείνει. Αν πάλι δεν μένει για να γλυτώσουν το νέο πλάνο ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Τους έχω εμπιστοσύνη γιατί αυτοί παίρνουν τα μπράβο και το ανάθεμα ... Αυτούς επέλεξα και αυτούς εμπιστεύομαι ...
Επιβαλλεται και παρόμοιες εκφράσεις μακριά από εμένα ...
Σε κάθε περίπτωση Ζαγόρ και Ζήση καλό θα ήταν αν φύγει ο Πάμπλο να έφευγε μέσα στο γήπεδο και όχι σε παρουσίαση της Κόλο κόλο ...
Επιβάλλεται δεν θα πω ποτέ όσο και αν με πονάει.
Θα πω ότι ας κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους να μείνει ο Κοντρέρας γιατί είναι ο σπουδαιότερος αμυντικός που έχουν δει τα ματάκια μου. Επίσης είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που φόρεσαν ποτέ αυτή την φανέλα.
Αν ταιριάζει στα πλάνα του νέου ΠΑΟΚ σε οικονομικό επίπεδο να κάνουν ότι μπορούν για να μείνει. Αν πάλι δεν μένει για να γλυτώσουν το νέο πλάνο ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Τους έχω εμπιστοσύνη γιατί αυτοί παίρνουν τα μπράβο και το ανάθεμα ... Αυτούς επέλεξα και αυτούς εμπιστεύομαι ...
Επιβαλλεται και παρόμοιες εκφράσεις μακριά από εμένα ...
Σε κάθε περίπτωση Ζαγόρ και Ζήση καλό θα ήταν αν φύγει ο Πάμπλο να έφευγε μέσα στο γήπεδο και όχι σε παρουσίαση της Κόλο κόλο ...
- sourmenetes
- Moderator