Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Η γνώμη μου είναι πως μέχρι και τον επόμενο ευρωπαικο γύρο , θα πάμε με τη τωρινή ομάδα με τη προϋπόθεση ότι δε θα υπάρξει αποχώρηση. Φυσικά Κετζιόρα - Μειτέ οποτεδήποτε συμφωνήσουν θα έρθουν.
Σε εκείνο το σημείο, με περισσότερες πληροφορίες για το ύψος των εσόδων μας μέσα στη χρονιά , θα πάμε να συμπληρώσουμε τις υπόλοιπες θέσεις που μας ενδιαφέρουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι το διαθέσιμο μπάτζετ για επιθετικό είναι το ίδιο σε περίπτωση που περάσουμε conference ή αν πάμε καλύτερα.
Καθαρά δική μου εκτίμηση , αυτό θα έκανα εγώ.
Αν είχαμε Κετζιορα - Μειτε νομίζω κανείς δε θα είχε παράπονο. Αυτοί οι 2 είναι που μας έχουν τρενάρει κάπως.
Σε εκείνο το σημείο, με περισσότερες πληροφορίες για το ύψος των εσόδων μας μέσα στη χρονιά , θα πάμε να συμπληρώσουμε τις υπόλοιπες θέσεις που μας ενδιαφέρουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι το διαθέσιμο μπάτζετ για επιθετικό είναι το ίδιο σε περίπτωση που περάσουμε conference ή αν πάμε καλύτερα.
Καθαρά δική μου εκτίμηση , αυτό θα έκανα εγώ.
Αν είχαμε Κετζιορα - Μειτε νομίζω κανείς δε θα είχε παράπονο. Αυτοί οι 2 είναι που μας έχουν τρενάρει κάπως.
Δεν αλλάζει τίποτα με το πρώτο γύρο εκτός και αν φοβόμαστε ότι θα μείνουμε έξω από την Εγνατία...Όπως λες βέβαια κάνεις δεν περιμένει ένα ροστερ 100% 1η Ιουλίου αλλά μια απόφαση πχ για τον Κετζιορα θα έπρεπε να είχε παρθει. 1 μήνα πλέον φαντάζομαι έχουν καταλάβει σε τι βαθμό μπλοφαρουν οι Ουκρανοί.
Τους βλέπω αρκετά "χαλαρούς" μετά την κλήρωση, λογικά με το υπάρχον ρόστερ θα πάμε.
Πάντως από αυτά που ζήτησε ο Λουτσέσκου τίποτα δεν έγινε εκτός του ότι δεν έφυγε ο Κωνσταντέλιας.
Πάντως από αυτά που ζήτησε ο Λουτσέσκου τίποτα δεν έγινε εκτός του ότι δεν έφυγε ο Κωνσταντέλιας.
Εννοώ 2ο, σορυ δε το έγραψα καλά.
Νομίζω ακόμα και χωρίς Κετζιόρα - Μειτέ η ομάδα οφείλει να περάσει την Εγνατία.
Στο 2ο γύρο ελπίζω να έχουμε Μειτε - Κετζιόρα. Αν τους έχουμε υπο νορμάλ συνθήκες θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προχωρήσουμε.
Κι αν με το καλό περάσουμε , με σημαντικά αυξημένα εξασφαλισμένα έσοδα ( europa league) τότε έχουμε καθαρή στόχευση σε επιθετικό και μεσοεπιθετικό.
Εγώ έτσι θα πορευόμουνα Δημήτρη. Εκτός κι αν υπάρχει έκτακτη αποχώρηση , ή παρουσιαστεί σημαντική ευκαιρία στις θέσεις που πονάμε.
Νομίζω ακόμα και χωρίς Κετζιόρα - Μειτέ η ομάδα οφείλει να περάσει την Εγνατία.
Στο 2ο γύρο ελπίζω να έχουμε Μειτε - Κετζιόρα. Αν τους έχουμε υπο νορμάλ συνθήκες θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προχωρήσουμε.
Κι αν με το καλό περάσουμε , με σημαντικά αυξημένα εξασφαλισμένα έσοδα ( europa league) τότε έχουμε καθαρή στόχευση σε επιθετικό και μεσοεπιθετικό.
Εγώ έτσι θα πορευόμουνα Δημήτρη. Εκτός κι αν υπάρχει έκτακτη αποχώρηση , ή παρουσιαστεί σημαντική ευκαιρία στις θέσεις που πονάμε.
Αυτο που λες ισχυει σε ενα βαθμο αν οι 2 ειναι οι Μειτε,Κετζιορα που γνωριζουν την ομαδα.Αν ειναι δυο νεοι,τοτε αν τους βαλεις στην ομαδα Αυγουστο θα εχεις αργησει...
Επιπλεον θα ηθελα να πω και κατι αλλο.Αριστερο εξτρεμ και φορ ψαχνουμε σχεδο καθε περιοδο.Αυτη τη στιγμη στα γραφεια θα επρεπε να υπαρχει μια τεραστια λιστα με εφικτες,δυσκολες αλλα με αρκετες ελπιδες,δυσκολες,σχεδον ακατορθωτες λυσεις.Ε δεν μπορει να τρεμεις να αφησεις τον Σαματα...
Επιπλεον θα ηθελα να πω και κατι αλλο.Αριστερο εξτρεμ και φορ ψαχνουμε σχεδο καθε περιοδο.Αυτη τη στιγμη στα γραφεια θα επρεπε να υπαρχει μια τεραστια λιστα με εφικτες,δυσκολες αλλα με αρκετες ελπιδες,δυσκολες,σχεδον ακατορθωτες λυσεις.Ε δεν μπορει να τρεμεις να αφησεις τον Σαματα...
E ενταξει....κακα τα ψεμματα και για το φορ. Ειδικα απο την στιγμη που ο Σαματα ειναι με το ενα ποδι εκτος. Ποσο συγκεντρωμενος θα ειναι στην προετοιμασια; Πρεπει να τελειωσει γρηγορα το θεμαjoshua έγραψε:Δεν αλλάζει τίποτα με το πρώτο γύρο εκτός και αν φοβόμαστε ότι θα μείνουμε έξω από την Εγνατία...Όπως λες βέβαια κάνεις δεν περιμένει ένα ροστερ 100% 1η Ιουλίου αλλά μια απόφαση πχ για τον Κετζιορα θα έπρεπε να είχε παρθει. 1 μήνα πλέον φαντάζομαι έχουν καταλάβει σε τι βαθμό μπλοφαρουν οι Ουκρανοί.
-
Ο Καμαρά επιλογή Λουτσεσκου είναι, και η ανανέωση σβαμπ ειναι εισήγηση Λουτσεσκου.PablitoV2 έγραψε:Τους βλέπω αρκετά "χαλαρούς" μετά την κλήρωση, λογικά με το υπάρχον ρόστερ θα πάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 01 Ιούλ 2024, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι , αυτοί πρέπει να είναι για να μην επηρεαστεί η ομοιογένεια. Μακάρι να είναι αυτοί.
Αλλά δε ξέρω αν έχει νόημα να πας τώρα για επιθετικό με πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το μπατζετ σου.
Ρίσκο υπάρχει δε το συζητάμε , αλλά πάγιά μου άποψή είναι ότι στα καλοκαιρινά προκριματικά αγωνίζεται και πετυχαίνει ή αποτυγχάνει συνήθως η ομάδα της προηγούμενης χρονιάς.
Αλλά δε ξέρω αν έχει νόημα να πας τώρα για επιθετικό με πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το μπατζετ σου.
Ρίσκο υπάρχει δε το συζητάμε , αλλά πάγιά μου άποψή είναι ότι στα καλοκαιρινά προκριματικά αγωνίζεται και πετυχαίνει ή αποτυγχάνει συνήθως η ομάδα της προηγούμενης χρονιάς.
Και η ανανεωση Σβααμπ. 1 στα 3 μεχρι ωρας απο τις ανανεωσεις που ζητησε. + την αποκτηση Καμαρα.PablitoV2 έγραψε:Τους βλέπω αρκετά "χαλαρούς" μετά την κλήρωση, λογικά με το υπάρχον ρόστερ θα πάμε.
Το "τιποτα" ειναι λιγο ισοπεδωτικο.
- GeorgiosLeeds
Καλημέρα στο φόρουμ,aivas19 έγραψε:Ναι 21/22 εβαλε 22 σοριdev έγραψε:22/23 παλι 10 γκολ εβαλε https://www.transfermarkt.gr/borja-bast ... aison=2022aivas19 έγραψε:Περσι εβαλε 22 ο Μπαστον. Οσα εβαλε ο Μπρεθγουειτ δλδ. Η Λιγκα Πολωνιας δεν ειναι ιδιας δυναμικοτητας με τη Λα Λιγκα 2, τι συγκριση ειναι αυτη;
τεσπα αν ειναι να φερεις καποιον για τριτο φορ φερε καλυτερα ενα ταλεντο οχι 31χρονους .
για βασικος και τσου λου δεν ειναι ονομα που σου δινει ασφαλεια για καλες πιθανοτητες επιτυχιας
Φίλος μου Ισπανός από το Οβιέδο, αρρωστάκι με την ομάδα, μου έλεγε πως δεν έκανε καλή χρονιά και δεν τους βοήθησε καθόλου φέτος. Νομίζω πως οι καλές χρονιές του πέρασαν και πλέον ειναι στα επίπεδα για μικρή με μεσαία ομάδα της Liga2. Πριν κάποια χρόνια ήταν καλός αλλά ποτέ ο επιθετικός που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα Champions League.
Τώρα σχετικά με τον Σαμάττα και την πρόταση από την Αραβία, πιστεύω πως πρέπει να δωθεί χωρίς κανένα δισταγμό. Το παιδί δεν έχει δείξει κάτι, έχει στηριχθεί πολύ απο την ομαδα, τον προπονητή και τους φιλάθλους και δεν έχει να δώσει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι παίχτες ελεύθεροι ή ακόμη και ο Οζιέγκοβιτς που θα δώσουν περισσότερα.
Λετε συνεχεια οτι θα ερθουν στον δευτερο γυρο και οτι δεν πειραζει την Εγκαντια την περναμε και ετσι .
Αυτο ειναι το θεμα μας ? Αν περασουμε την Εγκνατια συζηταμε ? Δηλαδη οτι θα χασουν ολη την προετημασια και θα ερθουν απο το Καβο παραντισο να παιξουν κατευθειαν τα κρισιμα δεν μας απασχολει?
Αυτο ειναι το θεμα μας ? Αν περασουμε την Εγκνατια συζηταμε ? Δηλαδη οτι θα χασουν ολη την προετημασια και θα ερθουν απο το Καβο παραντισο να παιξουν κατευθειαν τα κρισιμα δεν μας απασχολει?
Δυστυχώς αν δεν έρθει παίκτης μέσα στην βδομάδα μετά μπαίνουμε σε περίοδο προετοιμασίας αγώνων σερί μέχρι Αύγουστο .. αν έρθει σε 10 μέρες θέλει άλλες 10 να έρθει σε ρυθμό θα παίζουνε ματς και θα κάνουμε προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα .. θα είναι αργά ..
Δυστυχώς πάλι αργήσαμε ..
Δυστυχώς πάλι αργήσαμε ..
Εμένα μου έχει κολλήσει ότι ο Σέντερ φορ θα είναι ο λιβαγια από τότε που δώσανε τον Τζιμα δανεικο.
Επειδή οι ξένοι πρέπει να είναι 17 μου φαίνεται δύσκολο να έχεις 5 ξένους για 2 θέσεις. Αριστερά αλλαγή του Τάισον και 3 επιθετικούς .ταισον Μπράντον οι σίγουροι και λογικά λιβαγια και ένας ακόμα . Αν βέβαια είναι ο λιβαγια δύσκολο να είναι ο Μπρειθγουειτ ο αλλος,γιατί πάμε πολύ σοφτ στους επιθετικούς. Αν και λιβαγια μπρεθ παίζουν με πλάτη
Επειδή οι ξένοι πρέπει να είναι 17 μου φαίνεται δύσκολο να έχεις 5 ξένους για 2 θέσεις. Αριστερά αλλαγή του Τάισον και 3 επιθετικούς .ταισον Μπράντον οι σίγουροι και λογικά λιβαγια και ένας ακόμα . Αν βέβαια είναι ο λιβαγια δύσκολο να είναι ο Μπρειθγουειτ ο αλλος,γιατί πάμε πολύ σοφτ στους επιθετικούς. Αν και λιβαγια μπρεθ παίζουν με πλάτη
- zarathustra79
@delos15 είναι παγκόσμια σταθερά στο μεταγραφικό παζάρι, όσο πιο πολύ πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο καλύτερες περιπτώσεις μπορείς να βρεις. Από εκεί και πέρα, είναι απόφαση της κάθε ομάδας να αποφασίσει το πόσο αναγκαία ή όχι είναι η ενίσχυση. Πέρσι πχ ο Meite ήρθε στις 28 Αυγούστου και για καναδυό βδομάδες έμοιαζε περιπατητής, αλλά ήμασταν οκ μ' αυτό και στη συνέχεια εννοείται οτι η ομάδα ήταν κερδισμένη από το να είχε πάρει κάνα μήνα νωρίτερα κάποιον άλλο λιγότερο ποιοτικό και περισσότερο οικονομικό χαφ στη θέση του γάλλου.
Πάντως ο τρίτος προκριματικός γύρος είναι στις 6/7 και 13 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει οτι για να αποκτηθεί κάποιος που θα παίξει στους αγώνες αυτούς, θα πρέπει να είναι στην ομάδα τουλάχιστον για ένα εικοσαήμερο πριν. Άρα θεωρητικά το 'για την ώρα είμαστε εντάξει γιατί είχαμε εύκολα κλήρωση στον 2ο προκριματικό', στην ουσία δίνει έναν αέρα δέκα-δεκαπέντε ημερών και όχι παραπάνω.
Πάντως ο τρίτος προκριματικός γύρος είναι στις 6/7 και 13 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει οτι για να αποκτηθεί κάποιος που θα παίξει στους αγώνες αυτούς, θα πρέπει να είναι στην ομάδα τουλάχιστον για ένα εικοσαήμερο πριν. Άρα θεωρητικά το 'για την ώρα είμαστε εντάξει γιατί είχαμε εύκολα κλήρωση στον 2ο προκριματικό', στην ουσία δίνει έναν αέρα δέκα-δεκαπέντε ημερών και όχι παραπάνω.
Του Σβαμπ προσωπικά το θεωρούσαν σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνει. Τα βασικά ήταν Μεϊτέ - Κεντζίορα επιθετικός και έξτρα χαφ.nunies4 έγραψε:Και η ανανεωση Σβααμπ. 1 στα 3 μεχρι ωρας απο τις ανανεωσεις που ζητησε. + την αποκτηση Καμαρα.PablitoV2 έγραψε:Τους βλέπω αρκετά "χαλαρούς" μετά την κλήρωση, λογικά με το υπάρχον ρόστερ θα πάμε.
Το "τιποτα" ειναι λιγο ισοπεδωτικο.